> Madresita Camilla -

Madresita Camilla

Jag vill ha Fredag idag !

Kommentarer (0)

2009-09-11 @ 14:21:02

Idag har jag varit på babysim med min sötnos Isolde. Hon simmar ju inte riktigt eller rör på varken ben eller armar. Men det beror nog mest för att hon är lite liten ! Känn dig inte stressad mammas lilla bebis! (Det kommer så småningom) Jag vet inte hur länge jag satt och plugga igår man måste ju passa på medans Isolde sover annars blir inget gjort. Men jag satt nog minst till 2 på morgonen och läste och skrev om Hinduer och Buddhismen ganska intressant . Det är mycket som man inte vet om dem religionerna, de är så himla utbredda. Finns olika hinduer och buddhister man blir snurrig av allt !

Satt och tänkte på allt man har gjort. Fan vad man har hunnit med mycket. Jag känner mig verkligen inte som en 20-åring! Det är mycket som man ångrar men man lär sig av sina misstag antar jag...
Jag är ganska glad att jag har gjort mig av med en hel del folk. Orkar verkligen inte med vissa. När dem träffar en då visar dem en sida och sen går dem runt och snackar massa skit. Skäms på er !
Den här bloggen kommer nog bli världens längsta jag har inte skrivit blogg på Ufff år och dar. Jag är överlycklig för att vi har köpt oss den här fina lägenheten vi kunde nog inte få något bättre. Nästa sommar Isolde ja då ska mamma sätta upp en jätte söt rosa gunga till dig och en sandlåda med en liten pool så klart! Anledningen till att jag ska börja blogga nu är att jag måste ju ha någon användning av min nya dator !! =D
Jag har nog aldrig velat bli av med någon så mycket som jag ville bli av med dem som vi hyrde av. Vad fan tror dem att dem är ? Asså ni försökte blåsa oss på en tusen lapp från depositionen men jag tänkte väl att ni inte hade mage nog för att göra detta. Jag menar hur mycket skämdes inte du Emma Berglund när jag kollade på dig och sa :
Skäms ni iinte att stå och ljuga så här ? Ni borde verkligen skämmas ! Fan va pinsama ni er.
Du blev helt röd i din feja det hade jag oxå gjort ifall jag va du/ni och bettede mig så otroligt fult och skamlös. Du är fan 82:a men vill ändå gå runt och blåsa en 20-åring som precis har fått barn och allt precis som ni själva. Allt jag kan säga till er återigen det är att ni borde skämmas STORT!
Jag har sakt allt jag ville ha sakt förtillfället.
Ha deeeeeeet!