> Madresita Camilla -

Madresita Camilla

Because we belong together <3

Kommentarer (0)

2011-07-30 @ 23:32:50

Hej hej mina vackra små sockertoppar !

Här sitter lilla jag med min Prinsessa , Tequila och Ricky. Denna veckan så har vi tagit ner Isoldes vägg så nu har hon ett stort rum =) Förutom det så har jag jobbat och sedan så var vi och badade igår och idag . SKÖNT! =)
Jag börjar och jobba på Måndag igen så vi tänkte åka och bada imorgon med om vi orkar annars så får vi hitta på något annat kul ! Vi ska storhandla imorgon iaf .. det behövs !

Aya här har ni bilder:

Sillvik




Isolde simmar =) haha

Isolde har något projekt på gång =)

Stenar skulle vara med oxå !



Mitt solsken

Ricky och Isolde =)

<3

Leker i sanden <3



Bus
frö nr1 <3

Min vackra prinsessa som jag ÄLSKAR MEST ! <3



Richard med en kall öl =D

Matdags :D

Sedan var det dags att hoppa i vattnet igen ..


Denna dagen var helt underbar ! <3 Vi behövde verkligen en liten familjedag med en massa kul. Denna dagen så shoppade vi lite. Jag köpte den bikinin som jag har på mig på bilderna och Isolde fick ett par jätte söta shorts med rosor på och en vit T-shirt m.m.

Idag så var vi på Kåsjön med min syster och hennes sambo. Vi grillade fläskfilé och njöt av vädret. Det var helt underbart !

KÅSJÖN:








Ricky gjorde en bakåt volt från den näst högsta! Och David hoppade från den högsta .. Själv så doppade jag i benen :D haha



På Onsdag så kommer mina föräldrar hem =) Har saknat dem jätte mkt ! Har inte haft min lilla mamma som jag kan ringa till när jag vill =( Men snart är dem här =)

Aya mina små vänner nu ska jag försöka få Isolde och somna . Vi tog en kvälls/nattspromenad.. gud vilken skön natt det är ! Stilla och skönt ! Jag och Isolde somnade när vi kom hem från kåsjön så nu lär vi välla somna runt 1-tiden.. ICKE BRA! haha

Sov gott mina underbara ! <3

OMG

Kommentarer (1)

2011-07-24 @ 21:24:05

Hej hej mina små monster !

Hur står det till hos er ? Här är det bra . Vi var på Lek och Buslandet idag .. vi var där tills det stängde. Jag vet inte om jag o Richard hade roligare än Isolde ? Men vi gick upp där man kan "skjuta" mjuka bollar på folk och fan vad kul det var :D hahahaha prickade en jätte söt pojke som blev skit sur och började kolla runt på alla som sköt haha =)
Varken jag eller Ricky tycker att dem har god mat på lek och buslandet så vi gick tíll Burger King och sedan så kom vi tillbax till lek och buslandet.. bra och enkelt =)

Dagens bilder:









































OMG just nu så måste jag faktist SPRINGA till toan ! haha

Hörs sen kanske ! Ha det underbart <3

Tragedia

Kommentarer (0)

2011-07-24 @ 12:15:03

Hej hej mina kära nyfikna jävlar !

Jag hoppas att allt är bra hos er. Här är det bra.. Vi känner bara en stor sorg för det som har hänt i Norge .. vi lever i en sjuk värd med fullt av sjuka människor.. skrämmande . Är man på fel plats vid fel tillfälle så kan sådant hända en själv eller dem man håller nära och som man älskar. SJUKT !
Det är tur att man har tagit fast den skyldige iaf.

R.I.P till min stora Idol inom musik branschen oxå Amy Winehouse:



Grymt bra röst ! Hur du levde i ditt privata liv är upp till var och än .. Men inom musiken så var du grymt duktig!



Igår så mådde jag skit.. jag hade kräkningar och så frös jag och hade feber . Jag bara gick runt och kallsvettades =/ Kände redan i Fredags att jag mådde lite konstigt.. men idag är det bra iaf =) Eller min mage är lite skum men jag kräks inte idag iaf :D Hur som helst så när jag tog våran kvällspromenad med Isolde och Tequila så tog vi vägen genom parkeringen och då kom en volvo och så gick en granne ut och bara :
-Vill ni ha godis ?
-Jag : Öhh?!
Grannen: Aya här har ni iaf :D


Isolde med sitt nya godis :D haha <3


Bilder från lekplatsen som Isolde jämt leker i :

Min älskade och vackraste prinsessa <3

Osså började det regna.. visst är svensk sommar helt underbar? NOT


Gårdagens bilder :

Kastar stenar i vattenpölen =)

<3



Till slut så var en hel ISOLDE i vattenpölen och hoppade och skuttade runt.. man kan inte göra något annat än att lee och älska denna lilla varelsen <3


En jätte god middag som jag fick av min älskling när jag kom hem från jobbet =)



Medans jag väntade på maten så gosade jag med Tequila <3



Det ända som Tequila gör det är att PUSSAS ! <3

Myspys



Reflektion
Jag är lite trött på äldre människor som jämt är ute efter att få respekt . Men visar dem någon annan respekt ?
Här om dagen var jag i ICA och handlade mat och som vanligt så var det en MEGA SEG tant som inte hade hunnit packa sina varor i sin påse än så hon bara började slänga mina varor ?!
Jag flippade så klart och sa till henne : Ursäkta men vad sysslar du med? Varför kastar du runt mina varor så där när jag betalar för dem precis så som du har gjort ?
Ser jag EN ända liten buckla eller nått på mina varor så ska du FAN SPRINGA och hämta en ny !!!

Hon tjafsade emot och tyckte att hon gjorde rätt i att kasta runt mina varor ?!

Som tur är så kom hennes barnbarn och var helt röd och bara Mormor : Sluta du kan inte betee dig så! Man kastar inte andras grejer bara så där .




Sen har vi dem äldre som ALDRIG har sett en utländsk ?!

Jag satt på 40 bussen en idiot rasse tant gick på här i kärra och bara knuffade alla som stog upp ?! :O NORMALT?
Sedan så kollade hon på mig och sa : DU KOMMER ALDRIG BLI SVENSK.
Jag : Öhh .. okej . Inte för att jag försöker vara eller se ut som en svensk men tack för din kommentar =)
(Jag orkade verkligen inte tjafsa med någon den dagen var jätte trött o ville bara komma hem)

Vad tror ni att tant jäveln gör ? Jo hon börjar kalla mig slampa och slyna och det ena och det andra. Enligt henne så bor alla utländska på socialbidrag o bla bla bla. Jag började bli riktigt irriterad eftersom jag verkligen sket i henne men hon bara fortsatte .

Jag : Ursäkta men kan inte du HÅLLA KÄFTEN ? Du är bara en börda för samhället din jävla idiot ! Det är sånna som dig som tar upp onödigt många sjukhusplatser. DU JOBBAR INTE och lever på oss skattebetalare ! Varför DÖR DU BARA INTE ? Jävla bitterkärring!

Sen skriker nån som satt längre bak i bussen :
- DU SITTER PÅ FEL BUSS MED DITT RASSE SNACK, DUMMA KÄRRING!

Okej jag fick en lite väl stor flipp.. men jag hade jobbat i 9timmar och så var det varmt på bussen jag ville bara att hon skulle hålla käften för hon typ skrek i mitt öra :S

..Blir så trött på vissa ..


Aya mina kära nu ska jag ta och duscha och göra mig fin . Vi ska hitta på något.. vad vet jag inte än men det får ni kanske reda på senare om jag orkar blogga hihi :D

Peace and Love
 

Måndags lek

Kommentarer (1)

2011-07-18 @ 19:55:11

Hej hej mina små grisar !

Jag och Isolde kom precis hem .. vi lunch/middag hemma hos mina föräldrar =) Det var grillat med potatis och vitlöksås SÅ JÄVLA GOTT ! Efter att vi hade ätit så tog vi med Isolde på en nybyggd lekplats utanför mamma .. jätte fint blev det! =) Kommer sakna mina föräldrar + lillebror nu när dem åker =( Dem kommer att vara i Turkiet i 2veckor =(
Aja dem kommer att ha kul iaf =) Dem åker med två andra familjer .. så dem kommer ha mega kul =) Dem kommer åka till Side med all inklusive och så kommer dem ha SOL! Känner mig lite avundsjuk måste jag erkänna :P

Här kommer dagens bilder:




















Nu ska jag ta och äta Richards goa Wook som han har gjort idag =) Han klippte gräset idag .. MIRAKEL ! Den var typ 3meter lång så efter ett pars månaders tjat så är den klippt nu iaf :D Jag kan ju inte klippa gräset .. jag tål inte gräs då blir jag helt förstörd om jag hade gjort det =(

Aja måste gå nu ! Ha det underbart <3

Känn ingen sorg för mig GÖTEBORG

Kommentarer (0)

2011-07-18 @ 14:21:34

Hej hej mina små sockertoppar !

Förstår att ni har saknat mig ... så jag tänkte skriva ett litet inlägg så att ni inte saknar ihjäl er <3 haha =)

Hur som helst så har jag bara jobbat och på min lediga tid så har vi hittat på familje grejer =) Jag har faktist inte så mycket att berätta. Vi har bara njutit av sommaren om man säger så . Vi var på Landet en helg och det var under midsommar helgen sedan så har vi varit på Liseberg, slottskogen uppe hos mamma och pappa osv. Igår jobbade jag kvällen och när jag hade rast åt jag hos min syster och hennes sambo .. det blev tacos gott ! =)

Här har ni lite bilder från tiden då jag inte har skrivit :






Elin och Isolde



Liam och Isolde










































 
































Rickys föräldrars bil gick sönder mitt på motorvägen :O Bärgaren fick komma..









Leker med Jordan =) <3

Vi var på lek och buslandet med Tamara och Olivia .

En kvällspromenad efter att ha varit och ätit på restaurang =)

Plockar ALLA mormors jordgubbar <3 haha



Fin bild på mormor och barnbarn <3



Min Prinsessa <3











Plockar lite vinbär :D <3


Här i kärra så finns det gott om kaniner, jordgubbar, körsbär, vinbär, hallon, björnbär som växer fritt .. vf köpa i affären när man kan plocka det med sin prinsessa ? Jag och Isolde ser alltid kaniner ute... kärra är värsta kaninområdet haha nämen seriöst det bor jätte många söta kaniner här.. jag ser alltid bebis kaniner på morgonen innan jag ska till jobbet.. då springer dem bara runt på gräsmattan och leker .. såååå söta !! <3

Aya mina kära nu orkar jag inte tjata mer eller lägga in flera bilder .. jag ska ta och klä på mig och Isolde nu för vi ska upp till min mamma =) Dem ska nämligen åka till turkiet på Onsdag och dem ska vara borta i 2veckor =( Buuuu för er !

Haha nämen ni får ha det så skoj och så får ni ta med er lite sol till Sverige.. denna sommaren suger... bara regn och grått ! Måste flytta ifrån detta kalla och trista landet =( Usch !

Ha det mina underbara <3