> Madresita Camilla -

Madresita Camilla

Höstmys

Kommentarer (0)

2009-10-31 @ 20:33:33

a !
Idag har jag varit inne i stan med mamma och Isolde. Vi tog en promenad i Botaniska trädgårn och tog lite fina höstbilder =) Sedan gick vi till nordstan och kollade runt efter lite julklappar. Magen började kurra så vi tog en fika på Slim Food .. Så jävla gott ! Det blev rostbiff sallad för mig och en smoothie... mums ! Jag har önskat mig en "päls" jacka av mamma så jag hoppas jag får den jag ville ha =) Här är lite bilder från idag :
På promenad
mormor med Isolde
Idag kommer vi ha en mys dag =) Vi ska äta middag snart kyckling wook med ris a la Ricky =) haha den bästa kocken <3 Sedan ska vi ner och köpa massa med Godis och chips och kolla på film!
Ha det bra
Nu ska vi äta middag det kyckling wook med ris a la Ricky ;) Min bästa kock <3

Natti natti

Kommentarer (0)

2009-10-31 @ 02:06:24

Shoho !

Håller på o skaffar photoshop . Har velat ha det länge men har inte haft orken att fixa den . Men nu är den på g iaf och jag kommer nog spendera mina sena nätter med den ;) Känner att jag måste på bio snart det var ett tag sen. Vill se Michael Jackson filmen This is it ! Eller så väntar jag helt enkelt tills den kommer på dvd då jag inte gillar att lämna bort Isolde, där jag är ska hon vara (medans hon är liten iaf =)). Imorgon hade jag tänkt att åka till Slottskogen med Isolde , mamma och min lillebror. Längtar tills det blir julöppet i Liseberg <3 Oh längtar så hemskt mkt till julen så att det inte är sant! Har bara en massa ångest över hur mkt presenter jag måste köpa :(
haha
Sitter och väntar som vanligt på min Ricky och idag ska han ta med sig macdonalds mat ! MUMS älskar att äta på natten haha . Men ska bädda ner mig här i soffan och vänta på Rick.
God Natt !
Och juste dem där jävlarna VISTAPRINT.SE har dragit extra pengar från mitt konto!!!
BUUUUUU!
Har mejlat 2 eller 3 mejl .. utan något svar om varför dem drog extra pengar från mitt konto utöver det jag hade beställt.

Happy happy happy

Kommentarer (0)

2009-10-30 @ 18:13:20

Tja !

Idag har jag varit inne i stan själv eller inte själv då med min Isolde =) Jag åkte in för att köpa en Bumbo stol till henne med "bricka". Det bästa köpet på länge! Förutom hennes vibrerande och gungande baby sitter. Vet inte hur jag hade hunnit med vardags sysslor utan den. Jag fick i mig en cheeseburgare och en cola inne i stan det blev min frukost! Jag har ingen matlust längre jag kan äta typ en måltid per dag och jag har rasat i vikt känns det som .. Inte kul ! Men jag har börjat dricka näringsdryckor så att jag kan gå upp lite. Ska frysa upp mitt gym kort oxå snart hade jag tänkt mig så att jag kan börja träna och sola en massa ! =) Har funderat stark på att börja i Boxning eller MMA. ÄLSKAR KAMPSPORTER!! Vet inte hur länge jag har har följt MMA på kanal plus. Jag har ett gymkort på Crudo men det är ju tyvärr bara killar som tränar där. Inget fel att träna med killar, jag har alltid tränat med killar när jag har tränat till och med när jag gick i fotboll. Men dem killarna som tränar där är äckliga och bara sitter och glor på alla tjejers röv när man springer... buuu
Här är lite bilder på min Älskling
Min Älskling !

Trött på samhället?!

Kommentarer (0)

2009-10-30 @ 02:03:27

Shoo!

Idag har jag gått upp rätt så tidigt matade mitt hjärta och sen så sov vi med varandra tills hon ville gå upp =) Efter lite potatis och kalvkött med grönsaker (som hon ej gillade idag )= ) så badade jag henne och tog på henne sina "nya" mex kläder som hon fick av Sara =) Min flicka börjar bli så stor nu att jag blir rädd :( Vill ju inte att du ska förändras , jag vill att du ska vara så som du är nu för alltid :( Jag kan knappt bada henne längre för hon är så livlig och vill bara ligga och sparka och plaska! Jaja här är iaf en ny duschad Isolde =)
Mitt allt så himla vacker så det inte är sant ! hon glänser av all kräm som jag brukar smörja in henne med =)
Sedan var klockan runt 12 då gick Richard upp och efter ett par timmar åkte han iväg och köpte en 42 tumare LG tv jätte fin ! Så nu ser vårt vardagsrum hur fint som helst =) I den ena hyllan har jag gjort om till en "buddhist hylla" som Rick brukar säga haha. Vänta bara tills jag ska handla resten av heminredningen hihi (a) Medans Ricky va och handlade så gick jag upp till mamma och tog en skön promenad med mamma , frej och isolde =)
Sedan åkte vi och storhandlade så det känns jätte bra =) Mår bäst när det är fint och städat här hemma och när kylskåpet är FULLT med mat =)
Satt och kollade på debatten om hon Theres Rojo som blev mördad. Det är verkligen hemskt att sånna hemska människor som gjorde detta mot henne och hela sin familj ska få ett så lågt straff ? Vad är det som händer ? Varför ?!?! JA SNÄLLA MER STRAFF TILL ALLA KRIMINELLA! Va fan våldtäktsman får knappt alltså KNAPPT ett år för att förstöra en kvinnas liv för alltid (Om dem ens får något straff, ibland är det bara månader). MEN om du lurar staten jaaa! DÅ JÄVLAR! Då blir det från 6år uppåt.. Nämen seriöst hur mycket värd är ett människoliv? Och dem pratade om att tjejen och killen som mördade tjejen är barn .. Jo dem är unga men barn begår inte sådana brott speciellt inte om man är "frisk" i huvudet så som dem förklarades. Jag är emot dödsstraff och allt sånt hemskt men komigen nu det är skrattretande hur stora kriminella driver med polisen . Det är skrattretande med hur straffen är upplagd i Sverige. Utanför stora gängs lokaler så finns det poliser men vågar dem gå in ? NEJ ! Avskaffa polisen istället eller ta tag i samhällsproblemer. Gå inte runt i förorterna och stör små pojkar. Ta tag i dem verkliga problemen , ta tag i dem stora ass holes som använder små pojkar till springpojkar och för att göra skitjobbet. Blir så trött på sånt här det är väll på tiden att det blir en förändring.
Aya nu ska jag bädda ner mig i soffan och vänta på att min älskling ska komma hem från jobbet!
Sov gott allihopa!

Vecko bla bla bla

Kommentarer (3)

2009-10-29 @ 02:37:41

Tja !

Har precis beställt två fotokalender på isolde och ett fotobok plus en hemsida =) Jag hade tänkt göra en hemsida där jag kan sälja elektronik varor osv hemifrån =) Richard är just nu på jobbet och slutar om 40min :( Ska iaf sitta uppe och vänta på min älskling som vanligt :)
Tittade till min tjockis precis också alltså herregud får lust att vecka henne och bara gosa med henne men men hon behöver ju sin sömn och det är mitt på natten nu oxå :(
I Fredags så åkte vi och köpte en tvätt/torktummlare det blev en från elgiganten en hotpoint engelsk varomärke. Den ser skit modern ut och jag är mega nöjd ! Nu väntar vi bara på att elektrikern ska höra av sig ??!!
Efter en lång dag av spring fram och tillbax från media market till el giganten m.m så åkte vi hem till Richards föräldrar och åt en god middag med vin =) Isolde satt vid matborden för första gången med oss =) Vi åt nötkött med potatisgratäng och en mumsig sallad !
En glad Camilla =DSuddig bild ..
I måndags var jag inne i stan med mamma och köpte lite små grejer till Isolde, hon ser helt bedårande ut i sina nya body! Här är några grejer som jag handlade:
Söta små stövlar <3
Jag hoppas att jag får i mig en rejäl sömn så att jag kommer upp för att ta med Isolde till öppnaförskolan imorgon. Har aldrig varit där pågrund av att Isolde gjorde ju inte så mycket och brydde sig inte om andra bebisar men nu.. haha nu leeeeer hon med sin fina leende mot alla och är nyfiken på allt och alla! Måste även storhandla imon :( HATAR DET !!!! så jävla tråkigt men men utan mat överlever man inte ;) Jaja nu ska jag dra och lägga mig på soffan med min sköna filt som jag snodde från min syster haha och dricka en näringsdrink och få i mig en massa kalorier ;)
Sov gott allihopa!

En riktig kämpig dag

Kommentarer (0)

2009-10-23 @ 01:53:04

Idag har jag sovit jätte lite så jag har varit jätte grinig och arg hela dagen. Jag somnade nog 04:30 och gick upp vid 8 ringde runt till vår mäklare som bara var en helt jävla jobbig jävel men det löste sig till slut. Jag var på BVC  idag också och Isolde har kommit upp i 6550gram! Duktig flicka :) så nu är hon i den "normala" kurvan. Jag köpte även lite D droppar och en ny maträtt som hon smakade för första gången =) Det var pasta med kalvkött men hon var inte så där jätte förtjust i den.

Medans jag var borta så satte Richard ihop hyllan som vi köpte igår och det ser verkligen jätte fint ut nu =) Imon ska vi sätta upp en till liten hylla och så ska vi försöka hitta en bra tvättmaskin/torktumlare, jag hoppas att vi hittar en snabbt så att vi slipper gå runt en massa.
Jaja, nu ska jag ta och lägga mig är jätte trött !
God natt


Omg..

Kommentarer (0)

2009-10-22 @ 02:55:45

Idag blev det en väldig sen natt! Kunde visst inte sova och Richard är på väg hem med macdonalds mat till mig nu hihi! Klockan är snart 3 på morgonen och detta är inte bra då jag måste upp vid 8-9 tiden för det är då Isolde vaknar. Misstänker att jag kommer vara mega trött imorgon och jag som hade planerat en massa :( Men men ..
Nu ska ja gå och ta på mig ett par mjukisar och lägga mig i soffan med min kudde och filt och vänta på att Richard ska komma med mat och sen så kommer jag verkligen rå däcka vid hans bröst det kan jag lova! =)

Piggis då !

Kommentarer (0)

2009-10-22 @ 00:04:16

Haj haj !
Vi har kollat på heminredning m.m idag. Guuuuud vad sånt tar långt tid alltså. Hur som helst så blev det en svart hylla till vardagsrummet. Till hallen köpte vi till en praktisk "möbel" (vet inte vad dem heter :$) också i svart med en vit dyna med svarta detaljer som man kan sitta på =) Köpte massa andra små grejer också. Jag läste precis en blogg som  handlar om en ung mamma som har förlorat sitt barn. Gud vad hemskt! Jag började gråta när jag läste hennes inlägg , man märker att hon skriver det hon känner direkt från hjärtat.. Stark att kunna skriva om något så hemskt som man har gått igenom. När jag var gravid var jag alltid rädd att något skulle vara fel på Isolde eller att hon skulle dö inne i min mage och bara tanken fick mig att må hemskt illa och jag kunde gråta och gråta (fast det hade ju med hormonerna och göra). Jag födde min dotter 6 veckor för tidigt och jag hade inte alls stor mage FAST jag ville ha den största magen. Jag kommer ihåg när folk såg mig med barnvagn dem bara HAR DU BARN ? HUR HAR DET GÅTT TILL ? DU HAR VÄLL INTE VARIT GRAVID???!
Eller när jag träffade på vänner och dem frågade mig i vilken månad/vecka jag var på och jag svarade så fick jag alltid kommentarer som : VA ÄR DU SÄKER? DU HAR JU INGEN MAGE ENS ? alltså när jag fick höra detta om och om igen och det fick mig att bli jätte ledsen. Jag hade ju en jätte jobbig graviditet med jätte hemska illamående, fick inte i mig varken någon mat eller vätska så jag var inlagd ett par gånger med dropp. När fostret tar all din näring plus att du går runt och spyr och inte kan äta ja då tror jag att man inte går upp så värst mycket. Men jag är såååå tacksam för att Isolde var hel och frisk ! <3 Jag ser varje dag hur mycket hon utvecklas och hon börjar förstå att hon heter Isolde =) Det är så himla kul!
Richard ska åka och jobba nu och det känns jobbigt . Jag är så himla mörkrädd att jag känner mig patetisk men jag kan ju inte hjälpa det =( Min solstråle sover i sin säng medans jag kommer vara uppe hela natten och vänta till Richard har kommit hem från jobbet :(
Jag tror att jag har hittat den perfekta tapeten som vi ska använda som fondvägg i vardagsrummet :D Längtar tills vi börjar pyssla om här och jag hoppas att lite av våra projekter blir klara innan jul ! :D
Jag har tänkt på en grej.. Jag förstår inte varför visa "mörka" tjejer (som mig typ) ska skaffa blåa linser. Alltså det syns så tydligt att man har linser speciellt när man är mörk och har mörka ögon. Jag tycker att visa ser lite skrämmande ut när man ser dem inne i stan. Lite Alien style eller nått. Men alla har ju olika smaker..

Upp och nergångar

Kommentarer (0)

2009-10-21 @ 12:50:59

Hela den här veckan har varit upp och ner. Från bråk till riktiga mysiga kvällar :) Från att vara glad till att bli riktigt besviken/ledsen. Ibland så känns det verkligen som om jag inte orkar mera. Det känns jobbigt att känna så för då blir man bara nere och i mitt fall så blir jag trött och vill bara ligga och dega framför tvn eller datan. Men nu känns det bra igen och jag känner mig glad =) Speciellt när jag tänker på mina fina skor och två klänningar som jag hittade igår :D haha

Jag var inne i stan med mamma igår och jag köpte min första julklapp till min Isolde =) Jag har aldrig längtat så mycket efter jul som iår. Vi har precis flyttat till vår lägenhet som vi ville ha med trädgård, vi har våran underbar dotter som verkligen är helt underbar och som är en liten charmtroll, Richard har precis bytt jobb till ett ställe som ligger jätte nära vårt hem och så ska vi börja måla och pyssla i lägenheten för att göra det till "vårt" hem! När det händer tråkiga saker så känns det ju verkligen helt underbar och skönt att det kommer upp bra saker i livet. Jag längtar såååå tills vi ska julpynta vårt hem :D
Glömde berätta att när jag kom hem igår så hade Richard städat och tänt här hemma med massa med levande ljus och så hade han små överraskningar till mig . Detta har aldrig hänt innan typ haha så jag blev JÄTTE glad!! Nu har han lagat köttfärs sås med pasta så jag ska äta när som helst och sedan ska vi åka iväg och handla heminredning och kolla på tvättmaskin som vi ska köpa på fredag =D hihi