> Madresita Camilla -

Madresita Camilla

Skara Sommarland! =)

Kommentarer (1)

2010-06-29 @ 20:47:40

Hej hej mina kära läsare !

Sitter här i vardagsrummet helt själv. Richard och Isolde är och handlar mat på Sibylla vi måste stor handla imorgon för vi har absolut ingen mat här hemma! Hur som helst så sitter jag och väntar på min hamburgar meny haha och är jätte hungrig ! =( Imorgon så börjar jag jobba klockan 07:00.. usch ! Men ändå kul för det är min första dag på Kärrahus =) Skönt att komma ut i arbetslivet igen och lära känna lite nya människor. Idag så har vi varit borta hela dagen vi åkte till Skara sommarland och gud vilken tur vi hade med vädret .. det var helt underbart ! Isolde badade en massa den lilla fröken tills hennes läppar blev blåa då var det dags för henne att gå upp medans jag , Ricky och min bror badade tills dem stängde nästan =)
Dagens bilder:













































Det var lite av alla bilder som vi tog idag =) Det fanns jätte stora fiskar också?! Där vi satt och åt så kunde man paddla och där fanns otroligt stora och hungriga fiskar haha skulle ha dött om jag hade ramlat i ..dem hade nog ätit upp mig =/
Aja mina kära vänner nu står min mat och väntar på att åka ner till min mage =) Ska äta framför Spanien- Portugal nu =)
Ha en underbar kväll och Natti natti!

Home sweet home :P

Kommentarer (0)

2010-06-29 @ 00:32:06

Hej hej !

Har varit igång hela dagen idag! Först så vaknade jag och fixade mig osv och så åkte jag och Isolde till Eriksberg för att träffa Tamara och lilla Olivia. Vi promenerade runt havet och gud vad fint det är i Eriksberg verkligen !
Vi var och lekte vid en park med våra flickor och sedan så tog vi en fika och det blev bakadpotatis med kycklingröra.
Det var kul att träffa både Tamara och Olivia det var ju ett tag sen jag hade sett dem sen dopet.
Dagens bilder :

Sötnosarna =)

Prinsessan Olivia =)

Och min lilla prinsessa =)


Efter att jag hade varit med Tamara så åkte jag upp till mina föräldrar där vi åt tacos =) Min syster kom från Cypern idag och hon hade med sig två presenter som min bror skickade till Isolde. Två jätte gulliga adidas klänningar .. jätte snällt verkligen =) Tack ! Min bror bor i Cypern så min syster var och hälsade på honom =)
Idag så bokade min svärmor biljetter till oss också WOHO! Vi ska åka till Miami och vara där i tre dagar och sedan så ska vi ta en kryssning till Västindien med all inklusive =) Då kommer vi åka till Jamaica, Bahamas, Mexico och Cayman öarna. Är jätte glad verkligen dock så är det långt kvar men det känns skönt att ha något att se fram emot nu när man börjar jobba osv :P Tror att vi kommer ha en jätte fin första semester tillsammans! =)
Jag har höllt på att tvätta mina tygskor också så som Bosse lärde mig och dem blev jätte vita så tack för tipsen verkligen ! Och så har jag höllt på att fixa pasta sallad och har packat ner alla våra grejer som vi behöver tills imorgon .. Skara sommarland blev av och det kommer vara 25grader där imorgon så jag hoppas på en riktig fin och underbar dag!
Aja mina kära vänner det var allt som jag hade att berätta måste ta och Nanna kudde nu ska upp 08:00!!
Sov gott alla !

Natti natti!

Kommentarer (0)

2010-06-27 @ 22:35:01

Hej hej igen !

Var ute på en promenad precis med Isolde. Vi gick ner till Centrum för att köpa hem lite mat det var helt tomt i kylskåpet .. måste verkligen åka och storhandla i dagarna! På tisdag ska vi antagligen åka till Skara sommarland börjar ju jobba nu på Onsdag =/ När solen börjar komma fram =( Men man måste ju jobba om man vill ha pengar haha :P Jag längtar tills det blir måndag eftersom jag kommer få veta ifall det finns kvar platser till en jätte grym resa som vi vill göra =) Vill ej skriva vart det är till än förens Marie ringer eller mejlar eller smsar mig imorgon och säger JA DET FANNS BILJETTER KVAR ! eller Näää tyvärr dem är slut =/ Jag håller iaf tummarna så att det finns några kvar!!! Allt jag kan säga är att vissa kommer bli sååååå avundsjuka hahahahah skojar bara min lilla mamma =)
Här kommer lite fler bilder iaf .
På hemvägen efter brännboll

Jag hoppar i haha =)
Dagens shopping från Bik bok
Det blev 3 par leggings också och en vit tajt klänning med guldknappar vid brösten. Isolde fick tre par bodys, 7 par trosor (hennes första trosor =) Naaaw), leggings och strumpor. Dem hade världens rea idag på torp det var halva priset på allt .. Sånt gillas ! =)
Ska försöka att få fröken Isolde att sova nu för jag är helt död ! Måste också vika in en tvätt som jag la in förut ..
God natt alla underbara iaf !

Midsommar =)

Kommentarer (0)

2010-06-27 @ 20:33:13

Hej hej !

Nu är jag äntligen hemma från landet =) Jag har haft världens bästa helg känns det som. Underbart att ha hela familjen samlad och komma bort från stor staden och bara koppla av .. som en mini semester =) Jag och Richard blev otroligt bortskämda från alla håll :P Isolde sov i det stora huset med mina och Richards föräldrar så vi hade sovmorgon hela helgen =) Känner mig totalt utvilad nu.
25/6

Efter en massa bilkö så kom vi äntligen fram till Orust =) Det var tyvärr två bilar som krockade och tre personer som skadades allvarligt ! =/ Tycker att det är så otäckt med sånt men som tur så överlevde alla iaf .
När vi väll kom fram så åt vi middag ute på Janes trädgård (Richard morbror) där dem hade gjort en jätte långbord så att alla familjerna som var på landet som är släkt skulle äta tillsammans =) Allt var jätte fint och så åt vi det som alla brukar äta på midsommar och så hade vi vin, snaps, öl och sangria. För min del så blev det bara vin jag är smart nog att ej blanda ... man mår ju så fruktansvärt dåligt nästa dag annars! Efter att alla hade ätit middag så gick vi upp till skogen där vi spelade brännboll alla familjerna =) En tradition som dem gör varje midsommar. Och efter det så gick vi ner till långbordet för att återigen äta =) Haha det blev grillad kött med Maries goda potatis sallad som jag älskar!

26/5

Vaknade upp åt frukost och så tog vi en promenad ner till havet för att bada ! =) Efter det så åkte vi till Henån för att handla lite god saker och så köpte jag en krabbspö till Isolde som jag hade tänkt att ta ner till havet för att fiska upp krabbor. Vi hann ej med det men vi har hela sommaren på oss att använda den =) Åkte fyrhjuling också med Jane som har en jätte grym med en jätte stark motor :D
27/5

Idag blev jag väckt av Marie som hade med sig frukost till vår gäststuga =) Hur gulligt var inte det då? Sedan så packade vi ner allt för att åka hem . På hemvägen åkte vi till Torp och HERREGUD vad mycket kläder jag hittade ! YEEES! :D haha shoppade ihjäl mig idag. Sedan så åt vi på en restaurang där vi åt tacobuffe/pizzabuffe jätte gott ! Vi träffade på mina föräldrars barndomsvänner (Fernado och Lucy) också =) Ska lägga upp bilder på mina kläder sen =) Köpte även lite kläder till Isolde och Richard hittade ett par jätte sköna mjukisbyxor som han älskar att ha på sig =) Haha.
Bilder från helgen

Har bara lagt in bilder från min mammas kamera men jag lägger upp senare från min kamera om jag har tid att blogga igen idag . Det är inte lätt när fröken Isolde är vaken =)
Det var allt som jag hade att berätta och hoppas att alla ni hade en lika grym och lyckad midsommar som mig =)

Lönedag! =)

Kommentarer (0)

2010-06-24 @ 19:49:20

Hej hej mina trogna och kära läsare !

Haha skojade med överskriften =) Hur som helst så mår jag prima idag är på jätte bra humör ! Var på backa plan idag med och små shoppade. Köpte även en present till min älskling ett par Lacoste skor =) Och så köpte jag en tunika som jag hade tänkt att ta på mig imorgon kanske ?! Den är iaf korall färgad en jätte fin stark färg =) Starka färger passar ju oss bruna människor.. skönt att vara brun och kunna gå runt utan smink. Träffade världens sötaste mulatt bebis idag också på bussen hon var 3 månader och jag har nog aldrig sätt en sån sötnos innan!
Köpte även en present till min kusins nyfödda bebis .. han ska nämligen åka förbi oss snabbt sen och säga hej så då ska jag passa på och ge den eftersom vi ej träffas så ofta eftersom han bor i Stockholm.
Sedan så tog vi en fika på Flinstone eller vad den nu än heter..
Dagens bilder :



Pyjamas och en jätte söt kjol till min lilla prinsessa! Köpte även 6par strumpor till henne =)


Solskyddsfaktor till fröken Isolde så att hon kan kanske ta sin första dopp vid havet imorgon på landet ? =)


Dagens lunch blev kebab tallrik för min del =)

Fröken Isolde =)

Min älskling <3

Fröken Patty!


Denna månaden fick jag lite mer än vad jag trodde att jag skulle få i lön så det var kul :D Betalade alla räkningarna på morgonen och la undan pengar på våra sparkonton också =) Duktig jag är va ? :P
Och just nu så avslutade jag min städning här hemma och så håller jag på att tvätta.
Idag ska jag vänta på min älskling Richard med Taco buffé =) Och så har jag handlat mys för ikväll.
Det var allt som jag hade att berätta och Imorgon så ska vi åka iväg till Landet klockan 10 på morgonen för att fira Midsommar med hela tjocka släkten ! =)<3
Ha en underbar kväll !

Soligt värre !

Kommentarer (0)

2010-06-23 @ 21:31:41

Hej hej !

Här sitter lilla jag i köket och bloggar :P Har blivit en riktig bloggerska nu som uppdaterar varje dag :P Hahaha
Aja vad har jag att berätta idag ? Jo mamma var snäll och lånade mig pengar haha både min och Rickys lön kommer ju imorgon och vi är HELT panka just nu :P
Hur som helst så åkte vi till Backa plan till happyland (bebisaffär/barnaffär) där vi köpte Isoldes Brio Spin barnvagnen. Jag köpte en myggnät och en UV-skydd till hennes vagn... blir ju bra till när man åker utomlands där solen är lite starkare :P Sedan så hittade jag en söt Skjorta på Gina Trico där jag fyndade idag =)
Köpte den för endast 74kr och så köpte jag 3par örhänge för 75kr .. hehe nice price eller ?
Vi tog sedan en fika också på Café VI där jag tog en lax och avokado sallad =)
Dagens bilder :








Provar sin mormors glasögon haha =)

Min sallad =)



Mitt allt!









Svarar på telefonen OCH mejl!








Det var allt som jag hade att berätta =)
Ha en underbar kväll alla !

Tisdag

Kommentarer (0)

2010-06-22 @ 15:09:06

Hej hej mina underbara läsare!

Här ligger jag i soffan och degar till max. Är trött och seg idag vill bara vara hemma :P Men jag ska ta en lång promenad ikväll med Isolde hade jag tänkt mig hon måste ju få frisk luft =)
Mamma kom förbi med pappa och hade med sig 10sol ljus lampor till vår trädgård :D Åhh så fint det kommer se ut!
Vi ställde dem vid solen så att dem laddas och sen ska jag placera dem fint runt om våra blommor osv =)
Isolde fick en present också.. ovanligt ? Hon fick en UV-bad dräkt med kitty på! Man märker verkligen att Isolde är mina föräldrars ögonsten eller vad säger ni?
Dagens bilder :
En alldeles nyvaken Isolde äter sin frukost helt SJÄLV!

Mums! Macka, juice och vindruvor =)

Provar sin baddräkt

Galgen var allt god!

Richard jobbar som vanligt och jag ska vänta på honom med hemma gjorda pannbiff med hemma gjord mos och hemma gjord gräddsås gott va ? Richard hatar ju pulver mos så idag blir allt hemma gjort =)
Juste jag laddade ner en jätte söt applikation till min mobil som jag laddade ner till Isolde egentligen =) Man pekar på ett bondhus och så öpnas dörrarna och så kommer ett djur fram och gör djur läten och säger vad djuret heter. Isolde tycker att den är jätte kul verkligen ! Haha så söt ! Och aa hon får låna min Iphone för jag har ändå försäkrat den ;) haha Man kan ju lixom inte säga Nej till sin prinsessa ? Iaf inte jag.
Juste jag har gått med i Hotell och Restaurang facket och jag har fått tid med en som jobbar på facket för att bestrida allt fel som Gamleport har betalat mig... Dags att sätta dit såna här hemska arbetsgivare eller vad tycker ni?
Är trött på folk som utnyttjar folk som är ung och ger dem skit betalt. Jag fick betalt så som en 17årig borde ha fått och jag är 21år så aa nu ska jag kämpa för mina rättigheter och jag skiter fullständigt i om han får problem eftersom jag känner mig helt utnyttjad. Ännu fulare att utnyttja ett ungt par med en liten bebis.. fattar inte vad vissa tänker med ibland och att dem kan leva med sån skam . Fick 30kr mindre betalt i timman än vad jag borde ha fått... hade struntat ifall det var 10kr-15kr i timman men 30kr i timman för lite är ju jätte mycket !
Och vi snackar om över 100timmar. Hm det blir mycket om man plusar ihop så jag hoppas iaf att jag får tillbaks det som jag har rätt till så att alla blir glada :P
Aya nu ska Isolde få sova middag och jag också ! =)
Ha en underbar dag alla !

Livsglädje

Kommentarer (0)

2010-06-21 @ 20:19:12

Hej hej !

Idag började jag min dag med att mata min lilla prinsessa =) Och sedan så började jag direkt med att laga lunch till Richard och sedan så blev jag upphämtad av min pappa och så åkte vi och hämtade mamma på sitt jobb och gjorde lite ärende. Jag har varit uppe hos mina föräldrar och ätit middag ,grillat blev det idag :D
Tog farväl av min syster också som åkte till Cypern idag. Sedan så var vi på en lång promenad och så gick vi över till grannen som har två små barn =) Så söta är dem verkligen =) Elin och Liam heter dem .
Så Isolde blev bjuden på kakor och jordgubbar haha hon och Liam åt upp hela skålen. Och så lekte dem en massa<3
Dagens bilder:

Laddar inför Chile matchen haha

<3

Min söta prinsessa!



Elin visar mig sin fina hårspänne haha =)


Haha så söta !

Åker i Liams bil =)



Elin lär dem spela trummor




Chile spelade idag mot Schweiz och dem vann med 1-0. Gött ! Nästa gång så spelar dem den 25/6 på midsommar =/ Mot Spanien! MÅSTE SES VERKLIGEN!
Såg en jätte fin skal som jag vill ha till min Iphone fast jag tycker att den är så dyr bara =/
Ed hardy skal visst va den fin ? Vet fortfarande inte om jag ska köpa den eller inte.. har lite små ångest!
Köper jag den så blir det en Camilla mobil köper jag den inte så blir det bara en iphone ju ?! haha
Aya får se hur mycket jag kommer få i lön först :P
Juste jag är med i ung vänster nu hehe hade glömt att berätta det :P Och så har jag ansökt om att jobba som voluntär på Tjejzon.se som "stora syster" åt någon ung tjej som kanske inte mår så bra eller behöver någon att prata med det handlar väldigt mycket om tjejer som har depression och ångest eller som har ätstörningar osv... otroligt bra sida verkligen! Skulle känna mig hedrar om jag fick göra detta. Hade tyckt att det var grymt kul att kunna hjälpa andra så jag hoppas att dem tackar JA till mig =)
Nu sitter jag bara och väntar på att min älskling ska komma hem! Saknar dig =(
Aya det var allt som jag hade att berätta !
Ha en underbar kväll allihopa!

Im happy happy happy =D

Kommentarer (1)

2010-06-20 @ 18:28:20

Haj haj mina kära vänner !

Här sitter jag och leer för mig själv =) Haha. Idag är det min och Richards dag =) 3år tillsammans <3
Älskar dig något enormt och är glad av att ha dig vid min sida!

Jag fick en present av min älskling idag iaf =) Jag har ju varit mobil lös nu eftersom den andra mobilen som jag hade fått från Richard som var en Samsung JET har gått sönder =/ Skit mobil ! Ursäkta mitt språk men den var kass..
Jag hann ha den i kanske max 6månader ?! Hur som helst så fick jag en IPHONE idag med en jätte söt designad strumpa till =) Naaaw tack så mycket min älskling !
Jag måste bara börja lära mig hur den funkar men det kommer :P
Sedan så tog vi en fika inne i stan och så åkte vi hem igen då =)
Dagens bilder :

Fikade inne i stan =)

Haha Isolde gör sin gris ansikts uttryck =) haha


Det känns som om det dyker upp bara positiva saker i vårt liv nu =) Känns väldigt skönt faktist!
Vi ska ta över lånet på denna bostadsrätt som vi bor på fast som står på pappas namn då eftersom vi ej fick ta lån innan. Jag känner mig oerhört stolt över min Richard som jobbar så hårt för mig och Isolde! Så väldigt snart så kommer vi äga vår egna bostadsrätt kanske denna veckan eller nästa det är bara att skriva på papperna =)
Är jätte glad över att allt har vänt så bra för oss. Jag menar förra året så bode vi på en andra handslägenhet utan någon säkerhet/trygghet överhuvudtaget! Men nu så kommer INGEN kunna köra ut oss inte ens om vi är jobbiga grannar :P hahah skojar bara.
Vi ska göra vår första resa ihop som familj och par i November och så ska jag börja jobba nu i slutet av denna månaden och Isolde ska börja i sin dagis som heter Filuren nu till hösten =) Känns skönt att vi är så unga och att allt går bra för oss nu om man jämför med hur vi hade det innan. Jag märker hur mycket gladare jag känner mig nu också för våra liv känns problemfria för tillfället iaf. (Slår i träd) haha


Idag så är jag iaf världens lyckligaste tjej =) Min älskling har varit hur snäll som helst mot mig, han har skämt bort mig, gett mig frukost på sängen och sånt sött ! Längtar så mycket nu till midsommar så det ej är sant va?
Mina svärföräldrar var här förut och då berättade Marie att hon hade gjort iordning gäst stugan jätte fint till oss =)
Gulligt och snällt ! Känns jätte skönt också att mina föräldrar och Rickys föräldrar kommer bra överens och att vi firar högtider alla tillsammans! Hur fint är inte det ? <3
Marie och Bosse hade köpt en resesäng till Isolde och en paraplyvagn som kommer stå på landet och vänta på henne =) Jag vet ej om jag har skrivit detta innan också men det har kommit en ny syssling från Richards sida. En liten söt Jacob som kommer från Kina =) Längtar efter att få träffa honom jätte mycket iaf ! Vi måste hälsa på min Kusin Nicolas som bor i Stockholm också som blev nyligen pappa till lilla söta Destiny.


Hur som helst så har jag nytt nummer nu och jag har INGENS nummer.
Jag tänkte skriva ut mitt mobil nummer här på min blogg eftersom jag vet att alla som läser min blogg är folk som jag känner och ni får ju jätte gärna skicka ett sms med ert nummer så att jag kan spara det och så att jag kan nå NÅGON?! haha
Mobil nr: 072-3033875 Det är med 3 abonnemang så att alla vet det.

Aja mina underbara vänner nu ska jag ta och laga något till min hungriga mage och ej låta någon/något förstöra min glädje haha!
Ha en underbar dag!

Battle

Kommentarer (0)

2010-06-19 @ 22:32:17

Hej Hej!

Har precis kommit hem efter en promenad med Richard och Isolde. Vi gick ner till Centrum för att köpa hem pizza och lite lördags godis =) Innan dess så var vi ju på en hip hop battle som hölls vid vasa. Vi kollade på 2 i styrka mot shazaam ni har säkert ingen aning om vilka det är om inte ny lyssnar på svensk hip hop och underground musik men det var faktist kul och så köpte Richard med sig en tröja också =)
Efter battlen så gick vi och åt på Chez amiz eller hur det nu stavas :P Medans vi var på denna battlen så var Isolde hos sin mormor och busade . Märker alltid att Isolde blir ledsen när hon går ifrån min mamma tycker att det är jätte gulligt! <3 Man ser en stark mormor och barnbarn relation och det tycker jag att det är fantastiskt att se eftersom jag själv ej är uppväxt med mormor eller farmor men jag kände jämt att jag ville ha det.
Dagens bilder:

Älsklingen med sin nya tröja =)


Min bauta stora portion





Kvällspromenad

Lördagsmys =)


Det har varit en jätte trevlig dag verkligen och jag har haft jätte kul idag =) Synd bara att jag inte  vann på lottningen som dem hade idag på battlen hahaha ett presentkort på 500kr i den hip hop affären men men..
Aya ska ta och äta min pizza nu och sen vagga fröken Isolde som börjar bli små trött efter promenaden .
Sov gott alla underbara!

Fridaaaay

Kommentarer (0)

2010-06-18 @ 21:28:33

Hej hej mina söta läsare !

Här sitter lilla jag alldeles själv =) Isolde har somnat för idag så jag sitter bara här och väntar på att Richard ska komma hem. Idag så har jag i stort sätt sovit nästan hela dagen :P Sen så fick jag goda nyheter i telefonen men jag kan inte avslöja vad det handlar om förens vi har skrivit på. Sen tog jag mig i kragen och små städade här hemma och tog en lång promenad med mamma, Isolde och Frej =) Vi åt en glass på centrum och så skulle vi leka ute med Isolde men det började blåsa så mycket så jag bjöda hem mamma på ett kopp Té =)
Isolde har ätit själv sin lunch och sin kvällsmat idag .. duktig min flicka är =) Hon vill ej att man matar henne längre utan hon vill äta själv.. så söt ! =)
Dagens bilder:
Äter min goda pasta :D

Utanför oss

Bebisen då !

Mamma bara : CAMILLA ?! JAG med mitt mongo face vänder mig om :P

Det var ju så klart mormor som badade Isolde och satte på Isolde sina fina kläder <3


Richards faster ringde mig idag också när jag var ute och gick med Isolde och sa att hon hade lämnat en present till Isolde på Ticket (Marie jobbar där) inne i stan. Hon hade tydligen köpt en midsommar klänning till Isolde..så gulligt av dig Elisabeth ! Tack så jätte mycket till våra familjer som skämmer bort både oss och Isolde <3
Hur som helst så passade detta perfekt eftersom jag och Richard ska åka in till stan imorgon. Jag ska nämligen följa med Richard på någon hip hop arrangemang som skulle hållas i vasa stan. Hade inte så mycket lust först men det kommer säkert bli jätte skoj! =)
Aya det var allt som jag hade att berätta för tillfället min dator kommer dö när som helst också så jag tänkte uppdatera lite senare =)
Ha en underbar kväll !

Äntligen

Kommentarer (0)

2010-06-17 @ 21:00:41

Hej hej !

Idag har det varit en bra dag =) Vi åkte till backa plan där mamma kom och möte mig och Isolde och så åkte vi och köpte Isoldes nya vagn =) Älskar den verkligen ! Så liten och smidig!
Isolde fick en present av sin mormor och morfar också .. tack så gulliga ni är ! <3
Pappa bjöd upp mig på middag idag också =) Han hade lagat en jätte god rotmos med biff till ... underbart gott var det ! Det känns som om det var hundra år sen jag åt rotmos älskar det verkligen. Och Isolde åt en hel del också så jag ska börja laga det här hemma =)
Dagens bilder:

Som vanligt så har mormor färska jordgubbar till sin ögonsten =)










Pappa sponsrade med halva vagnen och så hade han köpt en jätte gosig filt idag till Isolde <3

Mammas present till Isolde en jätte söt jacka och en tunika

Just nu så sitter jag och väntar på att Ricky ska komma hem så att vi kan äta det som jag har lagat.
Det blev köttfärsås med tagliatteli till.
Ska ta och vagga fröken Isolde nu !
Kram


Buenas Noches

Kommentarer (0)

2010-06-17 @ 00:16:55

Hej hej !

Isolde har precis somnat den lilla busfrön ! Vi har varit ute och gungat och lekt i sandlådan två gånger idag. En gång på morgonen och sedan på kvällen =) Efter kvälls leken så fick hon bada och äta så nu sover hon verkligen som ett litet stock <3
Känns skönt att Richard inte jobbar natt längre för jag hatar att sova själv =( Jag är faktist jätte mörk rädd så jag måste sova med tvn på :$
Chile vann föresten idag med 1-0 tyckte faktist det var dåligt hade högre förväntningar och trodde att det skulle bli 3-0 haha men men dem har 3poäng iaf så det är bra =) Och nästa gång så möter dem Spanien gud vad spännande! Det är verkligen en match som jag måste tipa på. Hann inte tipa idag för jag var ute och lekte med Isolde precis innan matchen men det var lika bra det för jag hade ändå förlorat ju :P
Dagens bilder:

Busar inne i min garderob

<3



Min söta älskling!


Idag så väntade jag på Richard med bakad potatis med kycklingfilé och mangorayasås till


Slarvig bild förlåt mig.

Aja nu ska jag fortsätta min trevliga kväll med min älskling och vårt godis haha :P
Sedan är det verkligen läggdags för mig är helt slut !
Har tvättat jätte mycket kläder och råstädat här hemma idag det var hur stökigt som helst innan. Isolde älskar ju att öppna alla lådor och slänga bort böckerna från bokhyllan osv :P
Det är inte lätt att hålla det fint här hemma med en liten busfrö men man får ju göra så gott man kan iaf =)
God natt alla underbara!

Sommar

Kommentarer (0)

2010-06-16 @ 11:52:22

Hej hej !

Här sitter lilla jag i mitt kök och kollar ut över vår trädgård älskar när solen skiner så här ! =)
Imorgon så ska vi åka och köpa Isoldes vagn , det kommer bli perfekt för då kommer vi kunna ha den till midsommar när vi åker till landet. Juste vi ska fira midsommar på landet som ligger i Orust där Richards föräldrar har ett hus precis vid havet =) Så mina föräldrar + Richards släkt ska fira midsommar i orust i år =) Ser verkligen fram emot det eftersom Isolde har 3 nya sysslingar som hon ej har träffat än . Plus så är det så fint på landet och så mysigt det kommer kännas som en liten semester att komma bort från all stress och komma till ett jätte skönt och lugn miljö =)
Hur som helst så är min pappa så himla snäll :D Han ska sponsra med att betala halva av Isoldes vagn. Isolde är ju första barnbarnet i både från min sida och från richards sida så hon är ju ganska bortskämd av sina mor och farförälder :P
Tack snälla pappa och mamma iaf =) <3
Jippy :D haha kommer bli skönt att slippa denna vagnen som jag har nu .. den är så stor och klumpig! Fast jag ska nog använda den igen till Vintern för den är jätte varm och gosig =)
Aya imorgon så kommer jag komma hem med en ny vagn iaf och då kommer det antagligen att bli en svart med röda märken på suffleten.
Idag så har jag en massa att ta tag i . Måste städa här hemma rejält, tvätta och kolla på chile matchen haha :P
Aya ska ut på en promenad med fröken Isolde nu det är så himla fint väder ute.
Ha en underbar dag!

Sommaren är här =)

Kommentarer (0)

2010-06-15 @ 23:15:14

Hej hej !

Just nu sitter jag här i vardagsrummet med en jätte glad och pigg flicka haha =) Hon kommer nog somna sent idag.
Blev upphämtad av pappa idag och körd till Ica i Kungälv där jag handlade hem lite mat. Behövdes verkligen kylskåpet var helt tom !
Sedan så lagade mamma en jätte god pasta rätt med färsk pasta... färska varor gör ju så himla mycket i en rätt eller vad tycker ni ? Det var jätte gott iaf och sedan så fick vi glass med färska jordgubbar till också =)
Efter maten så var jag på en jätte lång promenad med en liten sovandes Isolde i vagnen haha så hon vaknade när jag skulle lägga över henne i sin säng.. Typiskt !
Dagens bilder :

En liten nyvaken bebis som gömmer sig medans jag lagade hennes gröt

Bustroll!

ÄLSKAR!

Tog av sig nappen och är redo för att hugga i sig hela faten  :P





Lilla jag =)

Fröken Patricia då !


Idag så slutade Richard 21 från sitt jobb så när han kom hem väntade jag med mat och nu ska vi ha en mysig kväll med godis och chips och bli tjocka ! =) haha
Dagens middag blev kotlett med hemma gjord potatis mos bea-sås och lite sallad till =)
Nu tackar jag för mig för jag är på myshumör och så ska jag vagga min lilla flicka nu som börjar bli jätte trött och grinig stackarn !
Sov gott alla! Och glöm ej att det är CHILE-HONDURAS imorgon ... Krossa Krossa Krossa så klart ! =)

Hagel ?!

Kommentarer (0)

2010-06-14 @ 20:09:02

Hej hej era sötnosar!

Här sitter lilla jag alldeles själv :P Kom precis hem faktist och är hur mätt som helst!
Vi var på lek och bus landet idag med Isolde. Dit kom min lillebror, mamma och min syster (Isoldes gudmor).
Isolde ville verkligen inte gå därifrån och var hur ledsen som helst när vi gick till slut från lek och bus landet... stackarn!
Dagens bilder:

Gungar lite
Ojdå
Min glada flicka
Isolde helt ner grävd
Jag är också ett barn!
Gudmor och moster Carla med min prinsessa =)
Mormor med sin lilla ögonsten
Räksallad
Lasagne
Bakadpotatis med skagenröra =)
Hej hej
Lilla jag =)
Sötnos
Det var allt som jag hade att arbjuda från idag. Vi var även och kollade in en barnvagn som jag vill köpa till Isolde men jag är osäker fortfarande. Det är Brio 2010 spin alltså denna då :
Tycker att den lime gröna och den röda är finast. Den är jätte lät att vika ihop och den är hur skön som helst att köra den. 2600kr kostar den och vi har ju redan en bra vagn så det känns lite surt att lägga ut 2600kr på en sittvagn. Får se vilken som blir av iaf men det lutar nog mera åt den lime gröna tror jag =) Våran vagn som vi har nu är det inga fel på men det är väldig stor och klumpig så jag är ute efter en liten och smidig vagn.
Aya ska ta och sätta på Isolde sin pyjamas och borsta hennes tänder nu =)
Kram alla fina!

Söndagsmys!

Kommentarer (0)

2010-06-13 @ 21:49:35

Hej hej mina underbara läsare!

Idag så steg jag upp vid 8-tiden och då började jag med min dag genom att mata Isolde och byta på henne :P
Sedan så gick jag och la mig igen och efter ett tag när Richard vaknade osv så fick jag frukost på sängen .. Tack så mycket!
Uppskattar sådana beteende till max! =)
Sedan efter att Isolde hade sovit middag så åkte vi in till stan för att shoppa lite men vi hittade ABSOLUT INGENTING!! Idag har jag bara hittat fula och opass formade kläder haha :P
Hur som helst så åt vi middag på Hard Rock iaf uppe i Avenyn =)
Jag tog Lax med hemma gjord potatis mos och grönsaker till =)
Dagens bilder :
HAHA :D Richard tar alltid bild på när jag gör något konstigt
Min fina älskling !
Min Prinsessa!
Hemma igen
Lilla jag !
Fick en present av mamma Idag också =) Tack så mycket !
Haha det blev ingen Lek och Bus Landet idag heller men jag lovar att det kommer komma upp bilder på det imorgon ... för imorgon så ska jag iaf ta mig dit oavsett vad! Jag ska dit själv med Isolde och så ska mamma komma sen efter sitt jobb och möta upp oss.. kommer säkert bli jätte kul! =)
Aya har inte så mycket mer att berätta än att jag ska vagga min bebis nu!

Sov gott !

Natti natti!

Kommentarer (0)

2010-06-13 @ 00:19:32

Hej hej !

Just nu så sitter jag här i soffan och väntar på att min pizza ska bli klar =) En riktig smal-tjockis är jag allt!
Efter en massa med godis så kände jag att jag behövde lite mat :P
Idag så somnade Isolde lite senare än vanligt.. vid 22:20 så jag hoppas på att jag får en sovmorgon imorgon =)
Kolla på min fina odling ! :D Är så himla stolt över den .. hahaha trodde att dem skulle dö efter en dag =(

Jag har börjat HATA katter... finns två idiot katter som kommer och trampar på min odling! Dem bara går på den som om det borde en vanlig gräs matta! Nää gillar inte alls katter .
Bilder från ikväll:

Min lilla älskling leker med sin bil =)
Jag har även fått läsa en hel del böcker idag för Isolde. Hon har tre böcker som har blivit hennes favoriter och hon kan ta fram dem ibland och bara vifta med den och skratta en massa.. sån tokboll! =) Det är böcker som har päls eller liknande saker som sitter fast vid varje sida så att barnen/bebisen kan känna på något mjukt .. jätte bra böcker faktist! Isolde älskar dem iaf =) Min mamma har köpt två barnfilmer till Isolde som jag ska få i dagarna, det kommer att bli kul att sätta på dem och se vad Isolde gör eller hur hon reagerar =) Hon gillar ju att kolla på en serie tecknad figur som heter Prinsessan och så gillar hon Fiffy också fast inte lika mycket som Prinsessan . Så gulligt att se sitt barn utvecklas och att hon börjar få sin egen vilja och har sina egna smaker. Som jordgubbar tex som hon bara ÄLSKAR och blir helt galen när hon ser en haha.
Nu blev jag lite tjatig märkte jag.. Och min pizza är klar också och väntar på att bli uppäten sen så ska jag somna direkt är jätte trött nu!
Sov gott!

Hejsan

Kommentarer (0)

2010-06-12 @ 16:58:11

Hej hej alla söta !

Här sitter jag i vardagsrummet helt själv =) Känns skönt för då kan jag blogga ifred.
Jag har städat och tvättat och så håller jag på med maten. Kokt potatis med oxfilé och tryffel bea-sås med en tomat sallad vid sidan =) Gott ! Richard är på väg till Ica med Isolde och ska köpa hem mys. Vi ska kolla på en film sen när Fröken Isolde har somnat och så ska vi ta fram lördagsmys =) Vi hade tänkt att gå på bion men när det regnar så här så vill man ju bara sitta hemma känns det som.
Dagens bilder :
Mammas prinsessa!
En ny badad Isolde =)
Imorgon ska jag verkligen försöka göra något mer kul för Isolde som att åka till Lek och Bus landet eller gå till Universeum. Jag har känt mig jätte trött nu på det senaste .. det kanske beror på vädret också.. man får inte lust att åka iväg någonstans. Men imorgon så får jag iaf rycka upp mig och ta mig i kragen :P
Aya ska kolla på lite resor nu som vi har lagt som bokmärke =)
Ha en underbar dag !

Fredag

Kommentarer (0)

2010-06-11 @ 18:03:04

Hej hej !

Idag så var Isolde på sin första tandläkarbesök =) Det gick bra iaf ..fast hon blev ju så klart arg och sur när hon pillade i hennes mun. Allt såg bra ut iaf och så fick hon en liten tandborste med en tandkräm till .. snällt !
Det blev ingen Lek och Bus landet var för seg för det :P Men vi åkte iaf in till stan och postade två viktiga brev .
Köpte med mig hem bordsunderlägg från Åhlens ett par jätte söta som hade jordgubbar och nyckelpigor på =)
Dagens bilder :

Glada flickan väntar på att bli uppropad =)

Isolde gör en "Gris" grimas

Lilla jag (a)

Världens goaste paj! Tandori kycklings paj! Muuuums!

Min fina mamma =)


Nu har jag hunnit städa här hemma också .. BEHÖVDES ! :P Och så ska jag börja laga middag till mig och Richard.
Idag blir det Entrecoté med färsk potatis som jag hade tänkt att smör steka och med en klick Bea-sås till ;)
Gott va ? Han där Richard har allt tur som har en riktig kock i hemmet.. tycker inte ni det ?
haha skojar

När ska det bli fint väder igen då ? Jag verkligen hatar när det regnar.. tycker inte att det är mysigt någonstans som vissa kan tycka. Tycker att det är jätte störande med regn =( Blir deppig och på dålig humör bara av att kolla ut genom fönstret!
När det blir fint väder ska vi iaf dra till Skara Sommarland :D LÄNGTAR!
Någon våg hals som vill dra till Liseberg i sommar? Känner tyvärr bara mesar som inte vill åka någonting med mej =(
Synd om mig :P
Ska ta och börja med maten nu =)
Ha en underbar och mysig fredags kväll!

Osocial

Kommentarer (0)

2010-06-10 @ 21:59:14

Hej hej !

Min lilla ängel somnade precis ! Stackarn var jätte trött men ändå så vägrade hon att somna tills nu :P
Jag har lämnat in min mobil på reparation så nu har jag en jätte ful lånetelefon så nu kan jag nås iaf =)
Richard hittade sitt bankomatkort som tur är också =) Så vi åkte in till stan och mös inne i nordstan .. man kan ju inte direkt vara utomhus när det är sånt här väder =/
Dagens Bilder :


Busfrö

Richard med sin bebis <3

Snällt att ta en bild på mej när jag precis höll på att äta min sushi




Juste jag skrev fel förut i mitt förra inlägg.. hon som gjorde Isoldes halsband heter Lena Svala inte Lena Sval .. tokiga mig då ! Fick ett mejl av min svärmor också där hon visade fina resor till Egypten =) Ännu svårare att välja en resa nu när man får en massa förslag och där man får bilder på så fina ställen osv. Men tack så mycket för alla förslag jag menar det skiljer ju jätte mycket i pris tex en resa till Sri Lanka än en resa till Egypten. Grymt mycket billigare att åka till Egypten , Turkiet, Spanien eller Cypern osv. Får ångest ! Vill ju åka till alla ställen på en gång!!
Aja vi får se vad som ska bokas och vad som blir av så kommer jag att älska det eftersom det är vår första resa som vi gör =) Jag och Richard har aldrig rest tillsammans så det skulle vara super mysigt att ligga på en härlig strand och bara steka med min älskling och min lilla prinsessa under en parasol :P
Nu ska jag ej tjata mer om resor förens vi bokar men kom gärna med fler förslag .. jätte snällt ! =)
Juste jag vet inte om jag har berättat detta.. men jag har Zlatans autograf tycker att det är ganska så coolt :P
Hmm och gissa vem som fixade fram den på en fin Inter tröja ? (Spelade i Inter då)
Min svärmor ! =) Hur hon gjorde kan jag ej berätta för det är en hemlis. Och en annan gång när vi skulle gå och kolla på Sverige - Malta så åkte Zlatan och lämnade 4 biljetter till oss på ett hotell...
Hmm undra vem som låg bakom det ? Marie så klart :P Grymt va ?
Ville bara skryta om att jag har en fräck svärmor

Nu ska vi ta och sova. Richard börjar jobba 06:00 och jag ska till tandläkaren med Isolde och sen så ska vi till Lek och Bus Landet =)
Sov gott nu alla underbara!

Osocial

Kommentarer (0)

2010-06-10 @ 21:55:44

Hej hej !

Min lilla ängel somnade precis ! Stackarn var jätte trött men ändå så vägrade hon att somna tills nu :P
Jag har lämnat in min mobil på reparation så nu har jag en jätte ful lånetelefon så nu kan jag nås iaf =)
Richard hittade sitt bankomatkort som tur är också =) Så vi åkte in till stan och mös inne i nordstan .. man kan ju inte direkt vara utomhus när det är sånt här väder =/
Dagens Bilder :


Busfrö

Richard med sin bebis <3

Snällt att ta en bild på mej när jag precis höll på att äta min sushi




Juste jag skrev fel förut i mitt förra inlägg.. hon som gjorde Isoldes halsband heter Lena Svala inte Lena Sval .. tokiga mig då ! Fick ett mejl av min svärmor också där hon visade fina resor till Egypten =) Ännu svårare att välja en resa nu när man får en massa förslag och där man får bilder på så fina ställen osv. Men tack så mycket för alla förslag jag menar det skiljer ju jätte mycket i pris tex en resa till Sri Lanka än en resa till Egypten. Grymt mycket billigare att åka till Egypten , Turkiet, Spanien eller Cypern osv. Får ångest ! Vill ju åka till alla ställen på en gång!!
Aja får se vad som ska bokas vad som än blir av så kommer jag älska det eftersom det är vår första resa som vi gör =) Jag och Richard har aldrig rest tillsammans så det skulle vara super mysigt att ligga på en härlig strand och bara steka med min älskling och min lilla prinsessa under en parasol :P
Nu ska jag ej tjata mer om resor förens vi bokar men kom gärna med fler förslag .. jätte snällt ! =)
Juste jag vet inte om jag har berättat detta.. men jag har Zlatans autograf tycker att det är ganska så coolt :P
Hmm och gissa vem som fixade fram den på en fin Inter tröja ? (Spelade i Inter då)
Min svärmor ! =) Hur hon gjorde kan jag ej berätta för det är en hemlis. Och en annan gång när vi skulle gå och kolla på Sverige - Malta så åkte Zlatan och lämnade 4 biljetter till oss på ett hotell...
Hmm undra vem som låg bakom det ? Marie så klart :P Grymt va ?
Ville bara skryta om att jag har en fräck svärmor

Nu ska vi ta och sova. Richard börjar jobba 06:00 och jag ska till tandläkaren med Isolde och sen så ska vi till Lek och Bus Landet =)
Sov gott nu alla underbara!

Morning

Kommentarer (0)

2010-06-10 @ 10:41:07

Hej hej !

Här sitter jag i Köket och bloggar .. kollar ut genom fönstret och blir nästan deprimerad av det jag ser!
Men mina växter växer på iaf =) Snart kommer tomaterna och jordgubbarna också hoppas jag på :P
Salladen är klar att bli plockad och uppäten ! Likaså dillen och gräslöken .
Jag är så himla glad !! Jag har hittat mitt familje halsband och mina favorit örhängen :D Gud så glad jag blir!
Var så himla ledsen för jag trodde att jag hade tappat bort mitt halsband men nu är den återigen vid min hals =)
Dagens bilder :
Isolde har börjat leka med sina speldosor =)
Provar sitt designade halsband som står Anysia och Isolde på. En dop present som hon fick av Richards faster
Hon som gjorde den heter Lena Sval om inte jag minns helt fel =) Väldigt fint tyckte jag !
Just nu så håller jag på att tvätta en tvätt =/ Tvättar varje dag nu förtiden :P
Sedan så ska vi nog åka in till stan och lämna in min mobil ! Den är ju helt förstörd..
Jag kan inte svara på den hahahaha så det är därför jag inte svarar när någon ringer min mobil. Men aya dem närmaste har iaf vårt hem nr så ni kan nå mig där =)
Fick besked om Isoldes dagis. Hon kommer börja 8:00 och sluta 15:30. Hennes inskolning börjar den 16/8.
Vi måste även fixa en ny digipass till Richard .. slarvis ! Han har även tappat bort sitt bankomatkort haha så vi är helt panka ! (Jag råkade spärra mitt kort : $)
Hur som helst så hade vi tänkt att fika inne i stan också =) Gött !
Har ju bara varit instängd nu när vi var sjuka. Men nu känner jag  mig helt frisk !
Och imorgon så är det dags för fröken Isolde att gå till tandläkaren haha =) Så sött !
Ska fixa lite gröt till min sötnos nu !
C ya

Home sweet home

Kommentarer (0)

2010-06-09 @ 20:55:38

Hej hej mina gottegrisar !

Blev precis hemkörd av pappa =) Snällt va ?
Jag har varit uppe hos mina föräldrar en stund och åt en liten middag =) Hade dock redan ätit lite hemma innan jag blev upphämtad av pappa. Har lagat fläskfilé i mögelostsås med ris till =) Och så har jag gjort en sallad som bestog av kikärtor, grönsallad, morott och tonfisk .. Himelsk! :P
Känns skönt att kunna äta normalt igen och kunna behålla maten i magen .
Fick ett samtal från min svärmor (jobbar på ticket och säljer flest resor i Sverige) så hon har ju väldigt goda råd att ge angående resor. Hon tyckte absolut att Thailand, Dominikanska republiken eller Sri Lanka är något resemål som vi borde välja mellan. Pratade även med min syster som har varit i både Sri Lanka och Dominikanska och hon tyckte att Sri Lanka var bättre och billigare land att vara på . Så nu gäller det bara att jag och Richard bestämmer oss och bokar.. spännande !
Dagens bilder :






Present från min far till Isolde <3 Ett par PAX skor =)

Rotar jämt i allas hem

Jag och mitt allt

Isolde matar Frej med hundgodis =)

Gosdags




Har försökt att skriva detta inlägget nu i två timmar typ hur som helst..
Lilla prinsessan somnade precis .. stackarn var jätte trött! Och hon var så himla glad idag över att se sin mormor och morfar och morbror med så klart :P Hon var helt lycklig verkligen så sött att se =)
Jag älskar verkligen Juni månaden =D Snart har jag och Richard årsdag eller vad man kan kalla det..
Vi har varit tillsammans i 3 år nu den 20/6 och sen är det midsommar den 25/6 =) Och VM!!
Det känns verkligen inte som om jag och Richard har varit tillsammans i 3år vi har ju gått igenom så mycket tillsammans på så kort tid =) Vi har hunnit skapa ett barn och bl har redan hunnit vara  föräldrar till världens goaste ungen (enligt mig då :P ) i ett helt år!
Jag hoppas verkligen att det förblir du och jag och vår lilla Isolde. Visst kan man bråka då och då men det tillhör i ett förhållande .. det skulle ju bli ganska trist om det skulle vara frid och fröjd hela tiden eller vad tycker ni ? haha
Kan ju bli riktig tokig på dig ibland men du ska iaf veta att du och Isolde är mina allt ! <3
Gud vad romantisk jag blev ?! haha
Älskar denna bilden =)
Hur som helst så är det två filmer som jag bara MÅSTE se! Sex and the City 2 och THE TWILIGHT SAGA: ECLIPSE!
Aya nu ska jag ta och göra lite kvällsmackor med en kopp te till .. gott och mysigt =)
God natt !

Herre min gud ! =)

Kommentarer (0)

2010-06-09 @ 12:57:01

Hej hej !

Här sitter lilla jag . Richard och Isolde sover =/ Jag håller på att tvätta en massa kläder och ska åka upp till mina föräldrar lite senare har varit instängd nu i flera dagar. Jag och Richard har kollat på resor och jag är helt såld!
Jag vill åka till Kap Verde !!! Till ön Boavista !!
Jag skulle skutta av glädje om jag detta blir av :D
Det tar 7:45 timmar dit och och tänk er att komma mitt i tråkiga November till ett paradis med 27 grader :D
Nä helt seriöst jag vill göra en jävlig grym resa ursäkta mitt språk men jag är helt såld.
Kap Verde eller Mexico?

Behöver råd !!

...........

Kommentarer (0)

2010-06-09 @ 10:03:50

Hej hej mina underbara läsare ! =)

Ni börjar allt bli flera och flera .. tycker att det är jätte kul ! Skulle vara kul att veta vilka ni är också men men det förblir välla hemligt :P
Igår så var Ricky jätte söt mot mig. Han gick ut med Isolde på en promenad och så handlade han hem plättar, färska jordgubbar och en massa annat gott ! Han lät mig sova ut hela dagen och tog hand om mig en massa och lagade mat till mig. Idag så mår jag någorlunda bra medans stackars Richard mår skit =( Så idag blir det min tur att ta hand om honom. Usch vad hemskt det är att vara magsjuk!! Man brukar ju vara det i 3-5 dagar.. jätte jobbigt ju! Vill bli frisk nu!!
Det är inte långt kvar tills jag börjar jobba. Det känns verkligen kul att börja jobba igen och kunna bidra med lite mer pengar här i hemmet . Tummen upp för den =)
Imorgon så börjar VM också !! Och Chile ska möta Honduras den 16 =) Tror att Chile kommer vinna faktist annars så blir jag grymt besviken. Pappa har beställt en Chile tröja till mig där det står Camilla på hihi :D haha
Den går att beställas som egen design osv på www.tvn.cl.
Synd att inte Sverige är med...
Aya ska ta och umgås nu :P
Ha en underbar dag!

Sjukis

Kommentarer (0)

2010-06-08 @ 08:42:39

Hej hej !

Här ligger jag och är sjuk ! Igår så sov jag i stort sätt hela dagen så mamma fick passa Isolde. Isolde smittade både mig och Richard så nu har jag och Richard gått runt och mått piss och kräkt en massa =/
Usch jag blir påmind om när jag var gravid haha.. Inatt så fick jag gå upp och jag spydde två ggr och hade feber och frös jätte mycket =(
Ville bara skriva så att alla vet att jag lever iaf :P
Kul att man blir sjuk när det är fult väder iaf =) Så man inte missar dem fina och soliga dagarna :P
Nu ska jag iväg och försöka få i mig en macka eller något =/
Kram

=)

Kommentarer (0)

2010-06-06 @ 23:55:25

Hej hej !

Här sitter lilla jag helt själv =( Richard har åkt och jobbat och Isolde sover den lilla sovtutan! Hon somnade tidigt idag klockan 20:00. Jag har städat här hemma och tvättat en massa . Var duktig och bytte säng kläder :P
Sedan så kom Marco förbi med sin lilla flicka =) Hon lekte en massa med Isolde och så gick vi ner till Parken och gungade och lekte i sandlådan.
Dagens bilder:


Isolde och Soheli

Två små sötnosar

Köpte med oss hem den här godbiten :D


Det har varit en väldig trevlig och effektiv dag eftersom jag har hunnit med en massa. Har börjat gå upp klockan 7 nu duktig jag är va ? :P Nä men jag kan inte sova för länge när det är soligt och fint ute.
Aya ska ta och sova nu !
God natt !

Isolde min lilla Prinsessa!

Kommentarer (0)

2010-06-06 @ 09:42:45

Hej hej mina sötnosar !

Här sitter jag och äter frukost med en liten Isolde som går runt och busar ! Hon blev sjuk i Fredags och kräktes i stort sätt hela fredagen =( Stackars bebis ! Så självklart så kunde vi inte åka till Richards kusins bröllop något som jag tyckte var jätte synd men är man förälder så ska man ta sitt ansvar SÅ KLART och vara med sitt barn när den är sjuk fast vissa tyckte visst att det var konstigt .. tycker dem som tyckte att det var konstigt att dem är konstiga!
Jag anser att det är SJÄLVKLART att man stannar här i göteborg med sin sjuka bebis istället för att åka 30 mil bort ?!
Men men alla får ju tycka som dem vill men jag kände att jag absolut gjorde rätt beslut och jag kommer alltid att vara en sådan mamma som kommer låta Isolde komma före allt! Det skulle aldrig falla ens i mina tankar att åka bort när mitt barn har spytt hela dagen och inte har kunnat behålla varken vätska eller mat dagen innan ett bröllop!

Känns som om jag är tvungen att nästan förklara mig för att vi ej kunde åka till bröllopet men så är det iaf mitt barn kommer före allt och om vissa tycker att jag är töntig och "försiktig" så får ni tycka det jag har gott samvete iaf och mitt barn kommer aldrig kunna säga att jag är en frånvarande mamma eller en mamma som lämnar sitt barn när den är sjuk . Jag själv tycker att detta är en jätte självklar grej att man är med sitt barn alltid. Man är mamma livet ut spelar ingen roll om barnet har fyllt 18år och flyttar hemifrån .. man måste ta sitt ansvar som förälder ALLTID även om barnet är 30år.





Förutom att Isolde har varit sjuk min stackars prinsessa så har jag varit på jätte långa promenader med henne så att hon skulle kunna vila och sova ut stackarn ! Hon har aldrig innan blivit sjuk detta var första gången .. och som förälder så blir man ju så klart mega orolig fast man vet att det kommer gå över. Men idag så verkar hon må jätte bra iaf =)

Jag har varit uppe hos mina föräldrar väldigt mycket också eftersom dem har så stor trädgård så är det så mysigt att vara där nu när solen skiner så fint =)

Lite bilder från dagarna :



Isolde äter en jordgubb

Sååååå gott !





Isolde provar mina sol glasögon =)


Just nu så ligger Richard och sover jätte sött som en boll ! hahaha. Ska låta han sova ut ordentligt och börja städa här hemma och tvätta lite kläder och sedan får vi se vad denna underbara dag har att erbjuda!
Men jag skulle iaf vilja åka iväg någonstans och göra något mysigt ! =)
Juste mitt bankomat kort har blivit spärrad =/ Glömde min kod igår och tryckte fel tre ggr så jag hoppas att Ricky har pengar :P haha
Igår så köpte jag två solhattar till Isolde också och en jätte söt potta ! Ska börja pott träna henne =) Vill ju inte att hon ska börja i dagis och fortfarande ha blöja ! Jag vet att hon bara är ett år men alla vi syskonen har ej använt blöja tills man är 2 eller 3 år. Det är ju bara bra ifall hon kan sluta med blöja. Det är ju inte så fräscht och gå runt med blöja mitt på sommaren också ! Jag kommer iaf skriva om det och hur det går =)
Jag ska börja med detta från och med idag .
Aya nu ska jag börja med min städning och börja vädra här hemma !
Ha en underbar dag!

Studentmiddag

Kommentarer (0)

2010-06-03 @ 21:18:42

Hej hej !

Idag har vi varit på en stundetmiddag ute i sävedalen och det var verkligen jätte god mat och väldigt trevligt =)
Han som tog studenten heter Puya och han fick som studentpresent en bil !! Snälla föräldrar säger jag bara :P
Lite bilder från idag:


Mamma och Homa

Richard och Isolde

Mormor och Barnbarn

Vi <3

Mamma <3

<3

Morfar med sin lilla docka =)



En liten trött Isolde =(

Redo för läggdags


Jag känner att jag har börjat äta lite mera nu och det känns bra för att under tiden då jag jobbade i gamleport så kände jag mig så stressad jämt att jag tappade matlusten helt och hållet! Jag har gått ner väldigt mycket och jag trivs inte med att vara för smal. Mamma var snäll och gav mig två näringsdryckor idag så jag har iaf fått i mig en näringsdrycka , frukost och två middagar =) Och snart när Isolde har somnat så ska jag ta några mackor och sedan lägga mig för jag känner mig helt slut !
Juste igår så kom min svärmor förbi och tittade till trädgården =) Hon tyckte att det blev jätte fint =)
Måste även vattna mina blommor och växter innan jag lägger mig också :P
På Lördag blir det bröllop !! =) Älskar att gå på bröllop och se den vackra bruden med sin vackra klänning. Det är så vackert med bröllop så det kommer bli jätte kul ! Det är Richards kusin som ska gifta sig =)
Aja mina kära vänner nu ska jag ta och vattna lite och vagga Isolde !
Ha en underbar kväll !

Onsdag

Kommentarer (0)

2010-06-02 @ 07:52:28

Hej hej !

Igår så tog jag , Richard och Isolde bussen in till stan . Vi promenerade upp till Liné där vi satte oss på en uteservering =) Glömde dock min kamera =( Men det var iaf jätte trevligt och mysigt ! Idag så ska jag ta med Isolde till BVC och öppnaförskolan ska nog börja gå hemifrån om en timma hade jag tänkt mig =) Har även fått tag på lite flera dop bilder =)
Nu ska jag och Isolde äta frukost och ta en promenad ner till Centrum i detta fina vädret ! =)
Ha en underbar dag !

Freeport

Kommentarer (0)

2010-06-01 @ 15:40:52

Hej hej mina kära vänner !

Kom precis hem efter att ha varit på Freeport och shoppat lite kläder hihi =D
Köpte två par jätte söta shorts , svart genomskinlig skjorta, vit linne som är en liten längre modell som passar till Shorts =) Och så blev det en svart kjol också =) Köpte nästan allt från Mango ! Och sedan så åt vi lunch och då blev det Kolja med grönsaks ris och en massa sallad till =) Super gott tyckte jag iaf !
Mina två söta ballong shorts =)
Min prinsessa i sin nya lekhage =) Fortfarande inte helt uppblåst då men men
=)
Richard ville hitta på något idag men som vanligt så måste han vara dryg mot mig men det är inget som jag direkt bryr mig om för jag orkar inte sura eller bry mig om någon surpupa så jag ska ta min prinsessa och åka iväg igen och hitta på något skoj med henne eftersom herren från detta hemmet tydligen vaknade på fel sida!
Vi hörs sen så berättar jag mer vad jag och min sunshine har hittat på ute i detta fina vädret !

Kram alla underbara !