> Madresita Camilla -

Madresita Camilla

Lördag

Kommentarer (0)

2011-10-29 @ 14:36:06

Hej hej mina små hjärtor!

Hur står det till hos er ? Här är det sådär . Vaknade upp helt mörbultad och jag har jäte ont i min högra höftben .. kan inte ens ligga på den sidan =/ Richard tycker att jag borde åka in till sjukhuset men jag vet att jag kommer bara få sitta i ett vänterum som en idiot i flera timmar. Tar en tid till vårdcentralen på Måndag istället osså får dem avgöra om det behövs röntgas eller vad dem nu kommer säga .



Det hände något traumatiskt igår . Jag gick av bussen och så skulle jag gå över en korsning .. jag väntar tills jag får grön gubbe och så börjar jag gå över och så kommer en bil och skiter i att jag har grön gubbe o bara kör in i mig så jag ramlar och hamnar strax under hans bil. Hans däck körde aldrig över mig men FYFAN vad rädd jag blev. Trodde att jag skulle dö .. när jag väl faller ner så ser jag bara jätte starka ljus som blänker på mina ögon och sedan blir allt svart. Det ända jag tänke var på Isolde..
Som tur är så var jag själv och inte med Isolde i barnvagnen för då kunde det ha gått RIKTIGT illa till. Chauffören gick av bilen och bara kollade ner mot marken och skämdes och var nog i chock tillstånd. Det var jag också så klart och det ända jag kunde säga till honom var VAD FAN SYSSLAR DU MED ? SER DU INTE ALLA SKYLTAR ? JAG HADE GRÖN GUBBE !! DU KUNDE HA GJORT ETT BARN FÖRÄLDRALÖS DIN JÄVLA IDIOT. SKULLE DU KUNNA LEVA MED DET I DITT SAMVETE ? asså jag bara gapade som en idiot för jag var så himla rädd och chockad!!

Hur som helst så fick jag en förklaring att han var mitt uppe i ett tjafs ?! Jaja då är det okej att köra på folk för man var mitt uppe i ett tjafs.. jävla dåre !

Hur som helst så har jag anmält hela händelsen och så. Jag hade inte alls ont igår någonstans förutom att jag fick ett litet skrapsår i armbågen men idag har jag skit ont i höften så jag kommer antagligen få en bauta blåmärke .. snyggt ! Jag hade verkligen en liten skyddsängel igår <3 Tur i oturen om man säger så !
När jag väl kom hem så kände jag bara hur adrenaliten pumpade runt som fan :P Hade en så konstig känsla i kroppen och sedan så bara började jag störtlippa! =( Har ALDRIG varit så rädd i hela mitt liv.. usch !



I torsdags så var vi och badade med Isolde =) Det var hur kul som helst =) Isolde är så himla orädd och duktig i vattnet .. kommer kanske ta några guld medaljer i simning ? haha skojar. Och igår så var jag och Isolde inne i stan och tog en fika med Camilla och hennes fina prinsessa som heter Dalina <3 Så himla söt!! Kopia av sin mamma måste jag säga =) Vi åt lunch på Jensens biff house och det var lika gott som vanligt =) Efter det så lämnade jag Isolde hos sin farmor för dem skulle på banangympa och så träffade jag D och Ricky efter det =) Sedan åkte vi hem .. Ricky åkte och hämtade Isolde och jag blev  påkörd och där försvan allt det roliga ! =( haha

Men idag har jag fått frukost på sängen av min älskling för han tyckte så mycket synd om mig haha =) Tack min älskling <3

Bilder från i Torsdags och från igår :


Jag och mitt allt <3

Mitt hjärta <3

Övar på att flyta =)

Min gostjej <3

Här kommer jag =)

Hoppa till pappa <3

Så duktig <3

<3



KLarar mig själv !

Vi är krokodiler haha







Simmar själv lite =)

Min glada flicka <3





Vi avsluta dagen med en pizza =)

Hmm ?


Juste jag skulle ha fått min lön den 27:e och jag har fortfarande inte fått den ?
Skrattretade tycker jag !
Jag jobbar innom komunen och så får jag inte ens min lön i tid ? Och min chef kommer tillbax på måndag då alla räkningar ska vara betalda .. Toppen system vi har här i Sverige =) Allt funkar så bra. Försäkringskassan är jätte snabba och sjukvården är underbart !

Hoppas att ni fattar att jag var ironisk där.. jävla skit system !

På tal om ingenting.. Fick se några bilder ifrån när dem tog gaddafi.. innan dem avrättade honom så stoppade dem upp en kniv i hans anus. Jävligt civiliserat folk det dära!
Gaddafi var ingen ängel men komigen vi är alla människor. Han borde ha överlämnats till rätten tycker jag men men..  att vi människor beter oss som djur är skamligt. Räckte det inte med att skjuta honom i magen och i huvudet ? Finns bilder där dem stoppar upp en pinne i hans rumpa oxå =/

Länken är här : http://www.globalpost.com/dispatch/news/regions/middle-east/111024/gaddafi-sodomized-video-gaddafi-sodomy SJUKT!

Trots alla hemskheter så önskar jag er en underbar dag ! =) <3

Fika time

Kommentarer (0)

2011-10-26 @ 20:48:31

Hej hej alla underbara och alla icke underbara ! =)

Vad har ni för er ? Själv så kom man precis hem från en promenad med Tequila. Innan dess så åkte jag in till stan åkte in till banken och så hade dem STÄNGT!! Åååååååååh ! haha
Aya får åka in imorgon igen =/
Hur som helst så möte jag min syster sedan och så tog vi en fika på Subway =) Fröken Isolde var lite hängig men nu har hon fått i sig lite mat och så. . så hon är nästan helt frisk snart hoppas jag =) Hon var hur snäll som helst iaf och så fick hon välja själv vilka vantar hon ville ha . Hon kunde inte bestämma sig så hon fick två par som hon valde ut alldeles själv =)

Bilder:




Lite hårgrejer till Isolde <3


När vi kom hem så hade Ricky köpt en tallrik och ett underlägg till Isolde =)


I väntan på bussen =) Glada flickor <3

Min vackra syster och mitt vackra barn <3


Det var faktist jätte trevligt att träffa min syster idag . Vi tjatade om allt mellan himmel och jord =)
Vi bor nära varandra men man har ju inte alltid tid för att hitta på saker. Hon är ju gymnasielärare och har fullt upp och jag har mitt. Jobb, barn och hund .. ibland så önskar man att dagarna kunde vara lite längre :P

Nog om tjat . Nu ska jag ta och äta något litet =)

Sov gott alla och ha det underbart ! <3

Pucko

Kommentarer (0)

2011-10-26 @ 14:41:18

Hej Hej era små sockertoppar !

Hur står det till hos er ? Här är det bra fast fick stanna hemma idag med Isolde . Ska åka till apoteket sedan och ta ut en ventoline till henne och så måste jag köpa lite alvedon till henne. Dumma bakterier som gillar att vara hos min flicka . Hon är ju född för tidigt så det är nog inte så konstigt att hennes immunförsvar är lite sämre än andras.. om man säger så.

Jag måste ta ut en digipass oxå ... SUCK ! Hatar att göra sånna tråkiga ärende som att sitta och köa på en bank men men räkningar betalas inte av sig själva tyvärr. Så jag hade tänkt att betala alla räkningar idag och så får vi försöka att storhandla imorgon eller på fredag.

Isolde blir så himla uttråkad när hon inte är på dagis haha min stackars bebis =/ Jag försöker underhålla henne men jag är nog inte så rolig som jag tror :P Tog ut henne till lekplatsen igår och idag har jag tagit med henne till skogen.. Hon ÄLSKAR att gå runt och vandra i skogen .. och inte ska vi tala om fröken Tequila :D Dem bara sprang på lövhögen och hade skoj tillsammans <3 Fast nu blev båda trötta så nu ligger Isolde med sin vovve på sängen och äter pop corn hahaha .. Mysflickan <3

Dagens middag idag blev Entrecoté med potatisgratäng och Camillas grekiska sallad ... gott !

Imorgon är jag ledig så jag hoppas på att Isolde blir bättre så att vi kan åka och bada imorgon. Hon ÄLSKAR ju att bada och i och med att jag är ledig imorgon så får man ju passa på =) Eller så får det bli 4- h gården där alla djuren är .. men något ska hittas på !

Bilder från igår och Idag :

Mina fina kakor :D hihi

Haha bästaste flickan! <3

Gårdagensmat. Pannbiffar med paprika, lök och fetaost i :D


I sandlådan precis utanför oss =)

Sååå glad va :D haha

<3

- Titta mamma !

Yeeeiy !

Busfrön är igång !

Vi avslutade dagen med ett bad <3

Hej hej säger Isolde haha =)

På väg till skogen .. där fanns det några byggmän och Isolde undrar här vad dem gör ? Och varför dem bankar =/

Min lilla råtta <3 Tequila !

- MAMMA VATTEN !! Bada ???


dagensmiddag



Nä nu ska jag ta och äta något litet och så ska jag iväg och göra mina ärende .

Ha en underbar dag alla och sprid positiv energi är ni snälla ;)

Be yourself and the rest will fallow

Kommentarer (0)

2011-10-25 @ 13:07:48

Hej hej mina små sötnosar !

Det var ett tag sedan .. hur står det till hos er ?
Här är det bra med mig .. men mindre bra för fröken Isolde.. hon har feber idag och hennes hals är svullen =/ Buuu !

Isolde har börjat prata något enormt mycket :D Det är så roligt att lyssna på henne. Det är som att ha en äldre människa i en liten flickas kropp. Hon brukar komma fram till mig när jag håller på och gör nått och bara :
Mamma vad gör du ? osså stirrar hon på mig med sina stora vackra ögon <3
När vi sitter och äter så frågar hon mig alltid : Mamma är det gott ?
 Fröken Isolde kan popa pop corn själv oxå hahaha hon är så sjukt duktig att man får säga till henne .. MAMMA KAN HJÄLPA DIG MED DET ! (Om man nu får hjälpa henne)

Här om dagen gick hon fram till en flicka i 7års åldern och bara pekade på hennes mössa och så sa hon till henne .. Ååååh Kitty !! :D
Fin kitty ! Både flickan och hennes mamma dog av garv och tyckte att hon var så charmig =)

I förrigår när jag kom hem från mitt kvällspass så hade min älskling lagat thai mat =) Finns ingen som gör lika god thai mat som Richard.. Spice kan slänga sig i väggen :P Utan att skämta !
 Och igår när jag kom hem från mitt andra kvällspass :P Så lagade både jag och Richard grekiska pannbiffar med potatismos och sallad till + tzatziki sås =) Såååå gott !
Funderar på att öppna en matlagningsblogg vid sidan om .. Jag älskar ju mat så det skulle inte passa bra!

Jag bakade här om dagen också .. det blev kärleksmums och så en silvia kaka :D Så nu finns det kakor i både frysen och kylen :D Ska börja göra lite chokladtryfflar också så att man har det till jul =) Så mysigt !
Åhh igår så träffade jag på en gammal klasskamrat som har fått en VÄRLDENS SÖTASTE NOAH.. så fint namn oxå<3 Jag har alltid sakt att om jag får en pojke så ska han heta Elias eller Noah .. så fint <3
Stort grattis till dig Veronika ännu en gång ! Underbar och världens sötaste pojke verkligen !

Bilder:









Nu börjar blogg.se hacka som tusan ! Orkar inte med detta så det här är dem ända bilderna ni får !
Om jag orkar så bloggar jag lite senare igen :D Ha en underbar dag era sötnosar och glöm inte att vara glada för varandra och att visa kärlek .

Utan kärlek inget livsglädje !

My little Isolde <3

Kommentarer (0)

2011-10-17 @ 10:38:42

Hej hej era små sötnosar !

Hur står det till hos er ? Bra hoppas jag .
Själv så är det bra =) Känner mig trött bara =/ Så snart hade jag tänkt att ta en liten siesta :P Sedan blir det att städa hemmet och laga mat !

Igår så var vi på kalas hos Richards faster som heter Elisabeth . Det var faktist jätte trevligt och maten var så god !
Det var fläskfilé med potatisgratäng och vinsås till .. mums !

Bilder:

Detta hittade jag till min Prinsessa igår när vi var och handlade =)


Älsklingen <3



Väntar på Bosse =)

Jag hittade mig den "päls" kragen inne på lindex med vantarna till =) Nu kommer jag att vara varm <3 hihi
Skorna är från Italien .. Älskar dem faktist ! <3



=)



Så här såg min prinsessa ut idag när jag skulle lämna henne på dagis =)


Medans jag bloggar så kollar jag på Cheaters .. och gud vilken hemsk program asså :O Helt sjukt om allt är på riktigt ! Hemskt hemskt haha.

Ha en underbardag mina underbara <3



Tja tja tja

Kommentarer (0)

2011-10-15 @ 12:32:06

Hej hej era sötsaker!

Hur står det till hos er ? Här är det toppen =) Ligger i sängen och kollar på nalle puh med Isolde och bloggar :P
Det var ett tag sedan som jag bloggade och det beror på att jag inte har haft lust att blogga och för att min dator funkar när den vill =/ Under tiden då jag inte har bloggat så har jag jobbat, hängt med D och umgåts med familjen så klart =) Dayana har en kamphund amstaff/pittbull och det roliga är att Tequila och hennes hund kommer jätte bra överens :D Dem leker som galningar. Vi släppte ut dem i skogen där hon bor typ och dem bara sprang iväg på egna äventyr :P

Dagens middag idag blir köttfärsås med spaghetti.. snabbt och enkelt !

Bjuder på lite bilder:













Undra vad denna dagen har att erbjuda ? Jag är vrålhungrig så nu blir det lite pittipanna med stekt ägg och lite rödbetor till :D

Ha en underbar dag !

Back

Kommentarer (0)

2011-10-08 @ 11:33:45

Hej hej era små söta monster!

Hur står det till hos er ? Här är det toppen för min del =) Min flicka har åkt på en förkylning.. stackarn.. så jag hoppas att det blir bra snart igen =) Vi är hemma igen från Italien vi kom hem i måndags på kvällen och så var det dags att jobba direkt på tisdag, onsdag och torsdag . Och idag så ska jag jobba kvällen ... lite små suck måste jag säga :P Jag skulle på en tjej kväll i Lövgärdet idag .. vi skulle ha tappas och vin .. aja men vill man ha pengar så måste man jobba :P Vi ska nämligen åka till Cap Verde .. antingen i dec eller Januari .. beror på när Richard får ledigt. Jag blir deppig av Sveriges mörka trista vinter och jag och Ricky har inte haft semester (ensamma) tillsammans i år så det kommer att bli underbart <3 Kan redan se en bild av mig, ricky o Isolde liggandes under solen med en kall cola på stranden <3


Italien resan var helt okej . Jag är inte så mycket för att gå runt och kolla på en massa byggnader men vad gör man inte för sin kille ? :P Vi såg en massa med fina kyrkor och så fick vi se en del av roms historia =)
Jag var mest glad över att få ha sett spanska trappan :D haha
Jag tyckte inte att Italienarna var så där hemskt gästvänliga .. dem var väldigt otrevliga och arroganta.. Kul !haha

Sedan så såg vi en kille som slog en tjej mitt på ljusa dagen ?! Jävla idiot! Han bara matade slag mot hennes ansikte och drog henne i håret.. någon som gjorde något ? NEJ !
Jag ville ju bara skrika .. SLUTA LÄGG AV !! Får panik när jag ser sådant.

Vi hade iaf tur med vädret .. det var 29-30 grader varje dag =) Så det var skönt .

Det var väldigt dyrt så det blev ingen shopping direkt haha. Jag köpte mig en jätte fin väska LV kopia och så ett par boots som jag är jätte glad över. Visar bild någon annan dag :P
Till Isolde så blev det en hood tröja med kitty som är i ROM på och en kitty t-shirt. Sedan så köpte vi hem kors och sådant som man inte hittar i Sverige till hemmet =) Vi hittade en jätte bra kamera stativ så den köpte vi med oss oxå :D Isolde valde en gossedjur som var en gris och den måste hon så klart ha med sig över allt nu .. blir lite mycket med en stor lam och en gris i vagnen :P

Bilder från Italien :

















































































Nu hinner jag inte att lägga in mer bilder för jag ska laga Tacos innan jag går och jobbar .. är sjukt sugen på tacos idag ! Börjar 13 idag och slutar 21:15 .. kommer sakna min prinsessa något enormt ! =/ Länge sen jag jobbade kväll :P Imorgon blir det dagpass som tur är och likaså på Måndag =)

Aja ha det underbart mina små vänner !