> Madresita Camilla -

Madresita Camilla

Hmmm ?

Kommentarer (0)

2010-11-16 @ 13:39:18

Hej hej mina små monster !

Hur står det till med er ? Här är det bra . Har iförsig stressat väldigt mycket på det senaste och det gillas INTE!
Ibland så vill jag bara att ALLA lämnar mig ifred (förutom Isolde så klart) . Jag vill inte få dumma frågor eller onödig tjat från folk och ibland så vill jag att vissa backar och låter mig sköta mitt. Jag är 21år och har en egen familj och därför vill jag sköta alla mina saker själv... jag själv tycker inte att det är något konstigt med detta .. eller vad tycker ni ?
Fast jag vet ju också att vissa menar väl men ibland så kan det bli så fel ...

Hur som helst så ska mamma och pappa hämta upp oss klockan 04:00 och så ska vi bli körda till flygplatsen där vi kommer att ta flyget till Miami :D WOHO ! Jag känner att vi behöver detta så mycket.. jag måste kunna slapna av lite har känt mig så oerhört stressad .. fast det är ju inte så konstigt när jag har så mycket i mitt huvud jämt och är en små barnsmamma =) Allt är packat och klart och min bebis somnade tidigt idag vid 19-tiden .. det är välla lika bra eftersom vi kommer väcka den stackars bebisen så tidigt =( :P

Bilder från veckan :


Glada flickan =)

Present från min syster till lilla Isolde <3



Titt-ut !

Se .. så står jag är !



Nu ska jag ta och kolla på en skräckis med min älskling och försöka sova lite innan vi blir upphämtade =)
Kramar på er och om det skulle hända oss något så ska min kära familj veta att jag älskar dem mest i hela världen !! Fast det vet dem nog redan =)

Ha det underbart och så ska jag försöka slänga in någon blogginlägg när jag är i Miami =)

Kram på er !

Fredag =)

Kommentarer (0)

2010-11-05 @ 20:51:57

Tja Tja !

Här sitter lilla jag i vardagsrummet och kopplar av =) Idag så mådde Isolde bättre så vi bestämde oss för att åka och bada med henne ! Hon älskar ju att bada och så har hon varit instängd i hela veckan nästan eftersom jag ej har velat att hon ska gå ut eftersom hon hade feber och var jätte hängig min stackars bebis .
Hon var hur glad som helst iaf =) Och så träffade vi på två av hennes kompisar som också var där och badade =) Luisa och Lovisa var det som vi träffade på. Vi köpte med oss två kebabrullar med fetaost i .. och GUD VAD GODA kebab rullar dem gör här i kärra :D Älskar dem ! ! !
På pizzerian så träffade vi på min pappa och min lillebror som skulle hämta pizza .. kul att bo här i kärra .. man träffar alltid på någon som man känner och det är ju helt underbart att min familj bor här också =) Mamma och pappa bor 2hållplatser ifrån oss ... hihi .

Dagens bilder:




Isolde älskar att doppa huvudet under vattnet ?! Min lilla tokmaja!





Ricky med sin lilla ögonsten










I
morgon så är det jobbdags igen för mig .. ska jobba kväll så jag börjar 13:00 .. skönt ! =)
Sedan på söndag så börjar jag dock 6:30 =( haha
Lilla Isolde har precis somnat så nu ska vi ta fram Chips och gott som vi köpte på Ica och ha en riktig mysig kväll !

Ha det underbart !

Ängel Isolde

Kommentarer (0)

2010-11-04 @ 23:09:08

Hej hej mina älsklingar !

Hur har ni det ? Jag har det bra här hemma.. eller jag kan iförsig inte sova för jag sov middag idag =/
Isolde är sjuk och idag när jag skulle gå iväg till jobbet och för att lämna Isolde på dagis så märkte jag att hon ej mådde bra .. hon var jätte grinig och ledsen på morgonen ... så jag fick stanna hemma med mina lilla prinsessa !
Hon har varit hängig hela dagen och så har hon inte varit så sugen på att äta mat men hon dricker en massa vätska iaf =)

Igår när jag kom hem så blev jag jätte glad... Ricky hade städat här hemma och hämtat ut damsugaren , tvättat , vitk tvätt osv .. älskar när du hjälper mig älskling =) . Jag testade den idag och GUD VAD BRA DEN ÄR ! Hoppas att den ej går sönder för snabbt nu bara :P

Isolde var med sin farmor igår när jag jobbade kväll som tur var.. annars så hade jag ej kunnat jobba eftersom hon är så dålig. Farmor Marie hade lånat lite barn böcker som hon läste för sitt barnbarn =) Marie är allt en bra svärmor och farmor ! Hon köpte till mig här om dagen två par vantar som hon tyckte att jag skulle använda när jag jobbar inom hemtjänsten ... Sötnos ! =) <3
Imorgon är både jag och Richard lediga vilket jag tycker är jätte skönt =) Vi kommer ha en liten familje utflykt...  det blir nog lek och buslandet och restaurang ifall Isolde ej har feber då så klart .
Jag har märkt på dessa tre dagar som hon har varit hemma att hon har blivit jätte uttråkad eftersom jag ej har velat gå ut med henne eftersom hon är så förkyld och har haft feber osv.Jag hoppas iaf att hon mår lite bättre imorgon så att vi kan ta med henne och bada eller till Lek och Buslandet =)

En bild på mammas hjärta <3
God natt gott folk !


Mitt lilla hjärta!

Kommentarer (0)

2010-11-02 @ 18:48:20

Hej hej mina sötnosar !

Hittade en jätte bra blogg idag som jag fastnade för direkt ! haha .. aah jag är nog en liten blogg torsk.
Hur som helst så handlar bloggen om en 19-årig mamma som har 3barn .. jätte kul att följa deras liv verkligen och gud vilken kämpe till tjej .. blir inspirerad av duktig folk!

Imorgon är det dags för mig att jobba kväll .. brukar inte jobba kvällar men denna veckan så ska jag göra det två gånger =)
Så imorgon så kommer jag och Isolde ha en mysmorgon tillsammans =) Jag har köpt clementiner till henne och youghurt med flingor till .. Hon är inte så där jätte förtjust i gröt längre till morgonen så det blir frukt och youghurt och en liten macka med ett glas juice till min prinsessa ! Sedan så kommer vi nog ligga under täcket och kolla på Tecknat .. älskar att gosa med min prinsessa ! <3

Dagens bilder:

Man går till jobbet och så är det mörkt.. man kommer hem från jobbet och så är det mörkt ?!
Måste erkänna att jag längtar tills vi ligger på någon underbar strand =)


Hon vill bli körd av mig hela tiden .. sötnosen !

Min fina ängel ! <3


Igår så skulle vi handla lite mat här i "våran" Ica och när jag skulle betala så funkade inte vårt kort?! Jag visste att vi hade pengar i den men jag fattade inte vad som var felet.. Och gud vad pinsamt det var .. vi bildade ett ganska så stor kö och så trodde dem ju säkert att vi inte hade några pengar alls. Jag fick ringa Pappa och så kom min underbara pappa för att hjälpa oss ur nöden .. Pappa är alltid vår räddare i nöden <3
Hur som helst så pratade jag med banken idag och undrade vad som var fel ?! Och då hade banken spärrat vårt kort för att det var någon som försökte LÄNSA VÅRT KORT !!
ÅHHHH ! vad ni dumma människor förstör för andra. Så idag så fick jag låna pappas kort IGEN .. snäll han är =)
Det är tur att vi alltid får hjälp iaf och att vi har våra föräldrar i närheten .


Nu är det bara 16dagar kvar tills vi åker till Miami =) Och jag LÄNGTAR verkligen .. det har ju blivit så mörkt och kallt ute ..

Aya mina kära vänner ska ta och läsa lite för Isolde innan det är dags för kvällsmat och läggdags =)

Ha det underbart!

Utkast: Okt. 30, 2010

Kommentarer (0)

2010-11-02 @ 18:28:17

Hej hej sötnosar !

Här sitter lilla jag och tar det lugnt. Jag har städat här hemma och lekt med min prinsessa ! Hon fick bada och går runt nu och leker med mina sushi pinnar =/

Idag så beställde Richard en dammsugare som har HEPA filter så på så sätt så slipper man köpa dammsugarpåse osv =) Mer miljövänligt och så är den snäll mot människor som har allergier eftersom den ej släpper ut damm utan allt fastnar i Hepa filtret =) Bra va ?


Den hade "bäst i test" så jag hoppas att den är bra och håller länge ! Gillar ej att lägga ut pengar på sånna här tråkiga saker :P

Jag har hämtat ut min IPHONE och gud vad skönt att ha den hos mig igen =) Fick en sprillans ny.. det lönar sig att köpa försäkringar till elektronik saker .. iaf för mig eftersom mina saker JÄMT går sönder .

Jag köpte också en mössa till Isolde och ett par vantar.. det är alltid bra att ha flera mössor och vantar för dem blir ju blötta och smutsiga så snabbt nu när hon går på dagis =)

Dagens bilder:







Ha det underbart !