> Madresita Camilla -

Madresita Camilla

=)

Kommentarer (0)

2010-03-27 @ 21:36:49


Hej hej !

Idag så har jag jobbat.. tiden gick faktist väldigt snabbt. Det är nog för att jag kommer bra överens med en tjej som också jobbar där jag jobbar och idag så var det verkligen jätte många som spelade i våra mobiler... kul =)
Nu har jag två dagars vilo dagar och sen blir det att provjobba på gamleport.. jag är både nervös och förväntansfull!
Jag kommer ju inte ihåg kökstermerna längre =/ Men jag tror ändå att det kommer gå bra .. eller jag hoppas det iaf!
Känner mig helt slut nu faktist och Isolde vägrar att somna fast hennes ögon håller på att stängas av sig själva!
Jag åt Sushi till Lunch idag =) Jätte gott! När jag kom hem så hade Richard städat lite o köpt hem en massa godis,choklad och en pizza =) Plus så hade han köpt mig en present från Glitter! Så gulligt!
Jag fick ett armband och ett par örhänge lägger upp bilder imorgon =)
Isolde när hon var nyfödd nästan =)
Ska leka lite med Isolde och sedan vagga henne ! När hon har somnat så ska Jag och Richard mysa framför soffan med allt gott och kolla på Shutter Island =)
Sov gott alla fina!

Lååååååååång dag!

Kommentarer (0)

2010-03-26 @ 00:06:48

Hej hej!

Idag så började min dag dåligt! Jag råkade vakna 10:30 istället för 9:00! Jag skulle ju börja jobba klockan 12:00 i Allum men jag skulle ju ha hunnit åka upp till mamma och lämnat Isolde osv. Men richard var snäll och hjälpte till på morgonen och matade och klädde på Isolde och tog henne till min mamma! Tack älskling ! =)
Jag kom iallafall i tid till jobbet det är bra! =)
Min flicka blev 10månader idag! =) Grattis till mitt allt!
Passade på att köpa en liten present till henne i BR.. här kommer en liten bild på min flicka med sin nya leksak:
Passade på att köpa mig en jätte fin mocka jacka också hihi ! =) Haha
Sedan när jag hade slutat så åkte jag och stor handlade...
Pappa var ju så snäll och körde mig till Ica Maxi i Kungälv och där handlade jag hem allt som vi behövde =)
Blöjor och mat till Isolde för hela månaden !
Sedan när jag väll kom hem och hade pakat upp osv så umgicks jag med Isolde. Hon somnade på min mage genom att jag masserade hennes små fötter ! Så söt min lilla flicka är =) (Så tycker ju alla mammor om sina barn).
Hon somnade bara för en halvtimma sen så jag har inte hunnit varva ner än =/ Slutade ju lite över 18-tiden och var inte hemma hos mig och Ricky förräns halv 10! Så det har varit en jätte lång dag!
Hur som helst så har jag redan packat ner Isoldes saker i hennes skötväska så det är iallafall klart tills imon. Skulle ha betalat räkningar idag men det orkar jag verkligen inte! Efter mitt inlägg kommer jag rå decka !
Får fixa dagis papper och inbjudningskort plus räkningar imorgon efter jobbet. Juste åt Sushi idag också MUMS! Det blev min lunch idag =) Världens goaste sushi kändes den som.
Men men nu ska jag ta och nanna kudde !

Sov gott och dröm sött alla underbara!

Tur eller otur

Kommentarer (0)

2010-03-24 @ 23:42:15

Hej hej!

Nu är jag äntligen klar med allting! Jag har haft både tur och otur idag =/ Jag ska provjobba på tisdag i restaurangen Gamle port som kock då =) Det var dem goda nyheterna ! haha. Oturen jag har haft idag var att min mobil dog och sedan så när jag kom hem efter att ha varit hos mamma och så , så märker jag att jag inte hade några nycklar!!!
Jag fick gå till vår förra grannar som är hur gulliga som helst ! Och bad om att låna telefonen .. skämdes ihjäl verkligen! Jag fick tag på pappa och han var gullig och hämtade mig =) Tack till er båda!
Kom inte hem förens 21:30 idag .. och jag som verkligen ville vila ordentligt .. har ju sprungit fram och tillbax hela dagen verkligen! Aja men efter mitt inlägg så kommer jag somna direkt iaf =)
Min lilla flicka somnade bara för en halvtimma sen trots att jag väckte henne halv 9 idag på morgonen .. och hon sov bara en timma under dagen =/
På BVC så gick allt bra .. och det tackar jag för =) Jag var orolig för hennes längd.. trodde hon var lite liten. Men hon låg så som hon skulle ligga i sina kurvor så nu slipper jag vara orolig över det för tillfället =) Nästa gång ska hon få vaccin stackarn! =(
Min kamera sladd har gått sönder också eller aa egentligen så har isolde bitit sönder den =(
Jag hade tagit jätte fina bilder på Isolde med sin nya pyjamas som hon fick av sin farmor men tyvärr så kan jag inte lägga in bilderna på min dator ..
Men tänkte lägga upp 3 söta bilder som jag hittade på Isolde när hon var 7månader!
'
Imorgon ska jag jobba i Allum i 3butiken =) Ni har väl inte glömt att vi har en tävling där ni kan vinna en toutch nokia mobil va ? Allt ni behöver göra är att komma förbi oss och spela Need for speed på min mobil och den som får bäst tid vinner mobilen.. enkelt va ? =) Aja ska gå och nanna kudde nu..
Sov gott alla och dröm så sött!

=/

Kommentarer (3)

2010-03-24 @ 09:27:07

Åh har avbeställt ett paket från Hm som jag hade beställt =( Kläder till mig och Isolde men det kändes jätte onödigt faktist ! Det var mamma som fick mig att tänka till haha.
Och det tackar jag för faktist för när jag kollade på beställningen igen så tyckte jag inte att kläderna var lika fina längre! Funderar på avbeställa min klänning som jag hade tänkt att ha på dopet.. det passar nog inte riktigt till ett dop?! Får ångest hela tiden haha får avbeställa allt känns det som !
Aja får kolla i affärerna istället för att beställa från nätet hela tiden =)
Kram på er alla !

Onsdag

Kommentarer (0)

2010-03-24 @ 09:13:38

Hej hej !

Här sitter jag med min lilla flicka =) Gick upp klockan 8 idag :/ Så jag är ganska trött har nog bara sovit 6 timmar.
Blev väckt av en kvinna som ringde som ville att jag skulle komma in till stan på en jobbintervju =)
Så idag blir det BVC och springa sedan iväg på två jobbintervju ... kul! =)
En söt liten bild på Isolde
Aja ska upp och göra lite gröt till min flicka och lite frukost till mig .. känns som om jag håller på och svälter =/
Kram på er och ha en underbar dag =) Håll tummarna för mig också! =)

Home sweet home

Kommentarer (0)

2010-03-23 @ 23:30:06

Hej hej!

Nu har min lilla Isolde somnat för idag =) Jag var på bion förut och kollade på Alice i underlandet 3D.. vet inte riktigt vad jag tyckte om den .. jätte långtråkig! Men den var ändå bra. Asså den var varken dålig eller bra men 3D effekterna var hur gryma som helst ! Haha min syster hoppade till och till och med nästan skrek en gång haha.
Det var en kul dag idag iaf vi tog en liten fika innan bion också i deras cafe som ligger i bergakunga vet inte vad den heter =/ Imorgon så ska jag ta med Isolde till BVC och sedan så ska jag till en jobbintervju! Måste sova snart känner jag .. är jätte trött !
Har mycket att göra framöver.. jobba, vara med Isolde, stor handla, betala räkningar o bla bla bla..
Dagens bild:

Isolde med sin Farmor! =)
Aja ska gå och göra några mackor till Richard så att han kan ta med sig till jobbet ..
Sov gott och dröm sött !

Åååh =)

Kommentarer (0)

2010-03-23 @ 11:24:48

Hej hej!

Idag blir det bio för min del =) Tråkig väder bara =/ man får verkligen ingen lust att gå ut när det bara regnar och det är helt grått ute! Jag har beställt en klänning =) Och det blev denna hoppas att den är lika fin som på bilden! Jag hade tänkt att ha på mig den på Isoldes Dop vill inte ha en tråkig vit klänning .. vill ha lite färg osv =) Starka färger passar till min hudfärg också hihi ..
Diadem till Isolde =)
Nu är det bara Richards tur att hitta en fin kostym! =) Isolde ligger här i sängen brevid mig med ett kort på mig och henne och bara skrattar haha visst e hon söt den lilla filuren ? =)
Aja nu ska jag gå upp och äta frukost och fixa lite mat till Isolde!
Kram alla fina!

God kväll

Kommentarer (0)

2010-03-22 @ 20:47:23

Hej hej!

Isolde har precis somnat så jag har börjat laga riset och köttet =) Richard kommer komma hem snart och då ska vi äta en lugn middag tillsammans.. skönt! Jag har inte ätit middag har varit jätte lat idag =( Jag fixade köttbulle mackor till Lunch istället men det funkar lika bra! Isolde fick äta köttbullar med makaroner och ett mosad äpple som efterrätt.
En jätte gullig tjej skrev till mig på min facebook och gav mig ett tips och ett telefon nummer till ett jobb som ligger i Kungälv =) Tack så mycket rara du ! Ska ringa imorgon på morgonen =)
Jag var så dum förut och tog en promenad med Isolde i bärselen ?! :S Hon väger ju jätte mycket nu så jag har jätte ont i ryggen nu =( haha stackars mig !
Bilder från idag :
Aja nu ska jag göra lite morot sallad det är så himla gott! Bara riva 1-2 morötter och hälla i några droppar citron med lite salt på också =) Jätte gott ! Richard äter dock aldrig sallad eller grönsaker.. Men vi får hoppas på att Isolde fortsätter att tycka om all mat =)
Aja nu ska jag dra mig härifrån innan jag fastnar här.
Kram på er alla fina!

Ingen Thailand

Kommentarer (0)

2010-03-22 @ 11:23:18

Hej hej!

Här sitter jag med min lilla stor huvve =) hahaha så söt min lilla flicka är! Hon sitter så klart och kollar ut genom fönstret och förstör våra persiener men det får hon . Hon blir 10månader nu på Torsdag och då jobbar jag =( Vilken tråkig mamma hon har va? men när jag kommer hem så ska jag leka en massa med henne och så ska jag köpa hennes favorit efterrätt med hennes favorit smoothie =) Ska köpa en kul leksak också om jag hittar!
Det känns som om hon är redo att få är lära gå vagn så ska hålla utkik efter en söt än ! Har sätt en jätte fin Kitty lära gå vagn från Brio som är rosa.. tror det blir den men får se =)
Vi hade ju tänkt att åka till Thailand i November men nu ska vi strunta i det och åka nästa år. Efter att ha läst en massa föräldrar forum om att resa med ett barn så tycker jag att det är bäst att vänta tills hon är 2år åtminstonde. Det blir nog lite väl jobbigt för Isolde att sitta i flera timmar på ett flygplan och sedan komma till en massa värme! Vi funderar på att göra en liten resa inom Europa kanske istället ? Mycket billigare också och mycket närmare =) Får se vad som händer och vad som blir av =)
Kolla vad jag har hittat för fin och fräck vagn :
Bugabo Bee !
Jag är trött på våran vagn den känns så stor och klumpig! Men det är ju så himla onödigt att byta vagn också..
Dilemma ?!

Aja ska upp och mata Isolde nu ! Kram på er alla och ha en underbar Måndag !

Hej hej

Kommentarer (0)

2010-03-21 @ 22:18:40

Hej hej!

Vi har varit hemma hela dagen idag! Jag råkade somna förut och sov jätte länge. Så när jag vaknade började jag tvätta och städa lite här hemma. Richard har varit jätte snäll och gullig och hjälpt mig jätte mycket med Isolde denna helgen. Han har lagat mat och varit allmän söt =) Tack så mycket !
Kände verkligen att jag behövde vila.. vet inte om jag kommer bli sjuk eller vad som har hänt men det känns som om jag har sprungit en maraton och är helt död! Vi får hoppas på att min trötthet vänder nu i början av denna veckan! Kul att lönen ska komma snart.. tråkigt att vara så här pank! Får ta ut Isolde imorgon på en rejäl promenad.. stackarn har varit hemma hela dagen idag =/ Hon somnade precis så nu ska jag och Richard sätta på en film och mysa framför tv med lite gott ! =) Mina svärföräldrar var här i lördags och hade med sig en jätte rolig present till Isolde. Det var som en bläckfisk som sprutar vatten och rör sig själv i vattnet.. hon tyckte att den var jätte rolig så klart!
Dagens bilder:
Den fina stickade tröjan fick Isolde av sin gammel farmors syster.. fint va ? =)
Den sitter jätte fint på henne och man tackar så mycket ! <3
Ska på en tjejkväll nu på Tisdag också. Då ska Isolde vara med sin farmor medans jag går och kollar på Alice i underlandet i 3D =) Kul!
Aja nu ska jag ta och mysa framför tvn. Kram alla fina!

God dag!

Kommentarer (0)

2010-03-21 @ 10:35:43

Hej hej !

Här ligger jag i sängen med min flicka =) Hon är så pigg och pratglad som alltid! Jag har ont i magen och känner mig allmän trött! Har känt mig trött nu i ett par dagar. Vill bara sitta hemma och orkar verkligen inte göra något! Har så fruktansvärt ont i magen också..
Finns faktist ingenting att berätta förut att vi har varit hemma och haft det jätte mysigt med massa gott här hemma =)
På Onsdag så ska jag till BVC och sedan så ska jag på en jobbintervju! Jag hoppas på att få detta.
Men det var tydligen jätte många som har gått dit för att bli intervjuad så mina chanser är ju inte dem bästa.
Sedan ska jag jobba från Torsdag till Lördag det ser jag verkligen fram emot! =)
Jag uppdaterar lite senare som sakt är mega trött !
Ha en underbar söndag!

Fredagsmys

Kommentarer (0)

2010-03-19 @ 21:16:57

Hej hej!

Idag har jag känt mig allmänt trött! Men lyckades ta en promenad ner till centrum och så köpte jag pizza till ikväll och lite godis =) Richard har blivit lite små sjuk så vi avbokade hans pass inatt så det blir en riktig bra fredag med hela familjen hemma.. skönt! Isolde håller på och stökar som vanligt :P haha och ska sova snart! Innan Richard åkte och jobbade så kollade vi på Thailand resor.. herregud vilka hotell! Jag vill verkligen dit och jag hoppas att vår resa som vi har planerat så mycket blir av! Det är ju ganska mycket pengar man måste ha. I bara resorna med hotell så går det mellan 22000kr-24000kr. Men jag kan verkligen redan drömma bort mig att vi är där. Och att Isolde springer runt och badar i barnpoolen =) Åhh jag hoppas verkligen att det blir av!! =)
Bilder från idag :
Richard tog denna bilden på sin flicka =)
Ängel
Hawaii pizza till lilla mig =)
Imperiale pizza till Richard.. Haha den ser ganska fuckad ut!
Kakor, choklad och sura godisar ! <3
Konstigt att vi inte lägger på oss en massa i vikt va ? Men skönt iaf =)
Nu har Richard kommit hem från sitt jobb så jag ska ta och tvätta Isoldes ansikte och börsta hennes tänder och vagga henne!
Kram alla fina! Och ha en underbar Fredagkväll!

God dag

Kommentarer (0)

2010-03-19 @ 11:09:03

Hej hej!

Har sovit jätte gott idag =) Vaknade upp jätte glad tills jag kollade ut genom fönstret =/
Usch vilket väder! Min lilla stinkbomb ligger här brevid =) haha måste byta på henne nu!



Hörs senare ha en underbar dag!

God natt !

Kommentarer (0)

2010-03-18 @ 22:44:18

Hej igen!

Isolde hade bara sovit en liten stund idag uppe hos mamma när hon passade henne så hon somnade direkt!
Känns skönt för mig för jag är JÄTTE trött har ju varit uppe sen klockan 8 idag! Måste vika dock en massa kläder innan jag tar och sover =/ Usch tråkigt!
Känns så bra att Isolde trivs så bra med min mamma för då går jag inte runt och är orolig. Och hon är så söt hon kollar så mycket på min bror .. allt han gör är jätte kul för henne =) Haha så söt !
Hon tycker att pappa är jätte mysig också . Hon kan sitta i hans knä i timmar typ !
Jag och Richard är ju vänner igen och det känns jätte bra !
Fick rosor =)
Och tulipaner =)
Älskar blommor ! =) Hoppas bara att jag inte får det när vi bråkar bara haha .
Det känns dumt att säga så här men det var bra att vi bråkade och att han sov hos sina föräldrar osv .. alla par måste ju bråka ut sig! Det blir så mycket bättre efteråt och så är man extra gulliga mot varandra =)
Richard är ju väldigt speciell för mig han är ju pappan till mitt barn så jag kommer alltid att älska honom vad som än händer! Det är lättare/enklare att göra slut än att fortsätta kämpa och inte är vi några veklingar i detta hemmet NEJ! Skojar bara.. men vi har pratat ut och just nu så känns det bra igen =)
Jag och mitt allt!
Bananer i pyjamas dem skojar och står på!
Har jag berättat att Isolde har börjat med att stöka till det rejält här hemma ?
Här tog jag en bild på henne som bevis! Hon tar ut alla böcker och dvd filmer och slänger runt dem. Hon har gått till sin egna byrå flera gånger och tagit ut massa med kläder och bara slängt dem på golvet! Men man kan ju inte göra något annat än att bara skratta och tycka att hon är fruktansvärt gullig när hon gör sina små bus grejer!
Och detta gör hon VARJE morgon! haha
Vi fick hem två presentkort till västtrafik idag också =) Älskar att få hem presentkort ! Haha =)
Sånt gillas starkt! =)
Aja mina kära vänner nu ska jag ta och äta lite mat och sedan blir det lite mys innan Richard åker och jobbar igen =(
Han har sökt en tjänst där han jobbar fast med andra arbetstider. Då börjar han 9:00 och slutar 18:00 jag verkligen hoppas och ber att han får den ! Det är så himla tråkigt att han måste jobba natt! Men det är ju bättre än inget iaf men det skulle vara jätte kul om han fick denna tjänsten =) Håll tummarna för min Richard ! =)
Sov gott nu alla och dröm sött!

=)

Kommentarer (0)

2010-03-18 @ 22:04:38

Hej hej!

Det gick jätte bra på utbildningen =) Jag fick låna en Nokia telefon X6 en jätte bra mobil! Fick med mig en tröja som arbetskläder också där det står Nokia på. Jag ska börja jobba på Torsdag då ska jag vara i Allum i 3affären som ligger där så det blir en ganska bra bit att åka men kul ändå ! Vi kommer att hålla en tävling så alla ni "konsumenter" har en chans att vinna en nokia mobil med toutch knappar osv allt ni behöver göra är att komma förbi mig och spela i min mobil och den som får bäst resultat vinner mobilen .. enkelt va ?
Och om "min" affär säljer flest nokia telefoner så vinner jag en Nokia telefon som ni också kan vinna kul va?
Så nu får ni ta och komma och köpa flera mobiler hos oss =) haha
Ska tjata hål i huvudet på folk så att dem köper en massa haha.. håll tummarna för mig ! =)
Vinner jag mobilen så kommer jag ge den till Richard =)
Medans jag väntade på min buss så gick jag och handlade lite mys i hemköp
Köpte även detta till Isolde för skojs skull bara haha =)
haha så söt! =)
Aja nu är min lilla flicka jätte trött ! Så jag ska ta och laga lite varm mjölk till henne och vagga henne =)

Kram så länge!

Skyndis

Kommentarer (0)

2010-03-18 @ 13:55:28

Hej hej!

Har städat hela hemmet och håller på och tvättar också. Richard gick och lämnade Isolde i Klareberg till Mamma och jag sitter här och äter lite. Har lagat ris och en slags kycklingröra som jag kom på själv hihi =)
Herregud vilken tråkig väder det är ute ! Får ta på mig min tjock jacka tråkigt..
Inte konstigt att det finns så hög antal av depression här i Sverige .. mycket kan man skylla på vädret. Vem blir inte deppig när det är sånt här väder när det borde vara vårväder ? Måste verkligen flytta till ett varmare land snarast! haha aja drömma kan man alltid =)
Nu ska jag ta på mig lite för jag måste iväg och ta bussen ska vara inne i stan klockan 14:00 men åker lite innan för att visa att jag kan hålla tider och är ansvarig hehe måste ju fjäska lite =)
Aja önska mig lycka till nu ! =) Känner mig så här just nu faktist haha :



Kram alla fina!

Dummis!

Kommentarer (0)

2010-03-18 @ 10:38:13

Är verkligen glad över folk i min ålders reaktion på att jag har barn.
Har pratat med två killar som gick i min klass i klarebergs skolan och dem tycker ju att det är jätte kul att jag har barn. Och ger Isolde komplimanger osv =) Sånt tycker man väldigt mycket om ! Det är kul att höra.
Av äldre får man ju bara höra OJ ÄR DU MAMMA ? HUR GÅR DET? HUR FÅR NI DET ATT GÅ RUNT EKONOMISKT?
Tycker att detta är respektlös mot mig att få sådana dumma frågor :S Det är inte direkt så  att jag går fram till en 40-åring och börjar fråga HUR FÅR DU DET ATT GÅ RUNT EKONOMISKT ? HUR ÄR DU SOM MAMMA TILL DINA BARN? ÄR DU BRA ELLER ÄR DU EN SATKÄRRING ? Nämen seriöst det finns så många korkade människor. Jag brukar för det mesta driva med sånna idioter och är jätte ironiskt och det roliga är att det är så många som inte fattar ironi. Richards kompis mamma stoppade ju oss när hon såg oss med vagn och bara: ASSÅ HON LIKNAR INTE DIG RICHARD :S
ÄR DU SÄKER PÅ ATT HON ÄR DIN ? Säger man sånt äns ? Asså blir så himla sur blir inte ledsen blir sur över att sånna människor finns och för det första att dem har barn och att veta att deras barn är lika pantade som sina föräldrar i huvudet det är väldigt sorgligt ! Varför skapa flera idioter i detta landet ? Det är ju inte hennes barns fel att dem är rasister och helt pantade i skallen utan det är hennes fel och pappan till barnen. Barn brukar ju ta efter och säga det som dem hör hemma.
Jag var så nära på att fråga hur går det med ditt alokohol problem ? Hur går det med alla dem olika män som du har haft den senaste tiden? Vad tycker dina barn om att du träffar så många män och inte har något seriöst?
Men jag är inte så elak och jag är uppfostrad att ibland så är det bäst att hålla tyst!
Jävligt viktigt att tänka på vad man säger! Det är så många som bara pratar utan att ens tänka innan, fattar inte detta .. det går ju så lätt att såra någon. Meningen är väll att dem så kallade "vuxna" ska stödja än istället eller?
Fattar inte vart samhället är på väg! Men alkohol och droger har välla förstört väldigt mångas hjärnor och det är väll därför dem kan sprida ut så många korkade kommentarer! Jag tycker bara synd om sådana människor att dem inte tar tag i sina problem istället för att få andra att må dåligt osv. Men det är klart att det handlar mycket om självförtroende jag menar någon som är frisk och mår bra i huvudet säger inte så korkade grejer :S Folk med dålig självförtroende kan vara jävligt elaka ibland. För om jag var 50år och söp skallen av mig och att min egna dotter fick se mig ha sex med en ny man som man tar hem när hennes kompis är på besök så skulle jag må sjukt dåligt och min självkänsla och självförtroende skulle ligga på marken verkligen!
Men alla får ju leva som dem vill men fräckt av henne att hon har mage nog att gå runt och säga elaka saker till andra när man i själva verket behöver massa med hjälp! Aja hoppas att hon får hjälp så att hon slipper gå runt och vara elak =)

God morgon!

Kommentarer (0)

2010-03-18 @ 09:47:54

Hej hej!
Blev väckt av att några killar kom och spolade i våran avlopp vid 8-tiden. Sedan så vaknade Isolde också för att dem plingade två gånger haha.. störande =(
Hade tänkt att gå till öppnaförskolan men jag kom på att jag är skyldig dem pengar som jag inte har just nu haha.
Får gå dit nästa vecka istället när pengarna har kommit =) Isolde kryper runt här i sängen och jollrar jätte mycket det är så himla sött att höra verkligen =) Mamma skulle sluta 13:00 från jobbet så skulle hon komma och hämta Isolde.. gulligt och snällt !
Vet inte riktigt hur jag ska göra om jag får sommarjobb faktist .. har ju bara mamma som barnvakt och hon jobbar ju själv! Fast jag vet att det kommer att lösa sig men det hade varit bra om vi kunde ha haft en till alternativ som barnvakt ifall mamma verkligen inte kan. Richard jobbar ju redan mycket så han kan ju inte ta hand om Isolde. Och jag kan inte lämna henne med vem som helst det måste vara någon som kommer och besöker henne och träffar henne ofta så att hon trivs och känner igen personen. Skulle aldrig lämna henne med vem som helst!
Måste handla bröd och toapapper också får göra det i hemköp inne i stan efter min utbildning eller något! Är så himla trött och vill fortsätta sova men Isolde är verkligen hur pigg som helst !
Får ta och gå upp snart känner jag.

Bilder från sängen ny vakna :
Aja ha en underbar dag!



Annonser från BloggPartner

God natt!

Kommentarer (0)

2010-03-18 @ 00:19:46

Hej hej!

Som ni ser så har jag ändrat lite på min bloggs utseende =) Amatör aktigt men jag hoppas på att få det finare om ett litet tag. Isolde ligger och sover i sin säng och Richard har åkt för att jobba! Han blev så himla glad när han kom hem och såg att jag hade hämtat ut hans paket =) Han provade sina grejer direkt.. dem var hur fina som helst verkligen!
Hans ecko tröja var jätte häftig och hans kalsonger var hur fina som helst! Det såg ut som om det var en konstnärlig målning på dem =)
Imorgon ska jag på utbildning klockan 15:00 jag är faktist lite nervös :$ haha. Men det kommer säkert gå jätte bra=)
Känns skönt att kunna bidra här hemma med lite extra pengar utöver mina mamma pengar . Skulle bli jätte glad om jag fick ett sommarjobb också! Ska ju på en intevju den 23/3 tror jag att det var och det är under hela sommaren. Fast det är jätte många som har sökt så jag vet inte om jag har så goda chanser men jag hoppas verkligen!
Här är resten av bilderna :
Jag ville spela lite stilig haha

Min lilla snövit =)

Så duktigt hon står! =)

Mamma och Frej

Kunde inte hålla mig för garv


Aja mina kära vänner nu får jag ta och lägga mig! Ska sätta på Desperate Housewives från ninjavideo.net. Där kan man se jätte många olika serier och filmer helt lagligt och man behöver inte ladda ner något. Jätte bra sida tycker jag iaf . Det är nyare avsnitt på serierna än dem som går på kanal 5 tex. Eller så är det bara jag som är ivrig och gillar att ligga steget före hahaha =)
Aja god natt iaf och ha en underbar sömn!

Mysdag

Kommentarer (0)

2010-03-17 @ 21:09:20

Hej hej !
Här sitter jag och är hemma igen =) Åt så himla god mat och till det fanns det vin. Åt världens goaste tårta också! Jag brukar inte äta tårta och sånt.. tycker inte om det men den tårtan som mina föräldrar hade idag var den goaste på länge! Jag var snäll och hämtade ut Richards paket är så trött på att gå runt och göra hans grejer jämt.. när ska han lära sig att ta sitt egna ansvar är frågan ??! Den har varit där sen i Måndags men snäll som jag är hämtade jag ut den fast jag inte ens hade barnvagnen med mig idag. Hade med mig Isolde i bärselen! Aja men det är väl jag som är dum nog att jag gör hans grejer åt han =/ Men paketet stog på mitt namn så jag orkade inte få påminelse och att det skulle bli extra pengar. När jag får en son ska jag ta och lära han att göra allt själv precis som vi tjejer får göra. Förstår inte varför mammor uppfostrar sina söner på ett helt annat sätt än hur man uppfostrar tjejer. I min familj så är killarna bortskämda och vi tjejer fick jämt hjälpa till i hemmet osv. Killar ska väll kunna betala sina räkningar själva, fixa sin egna mat, tvätta, stryka osv allt som vi tjejer gör borde dem också ta och lära sig! Juste skrev fel igår .. jag skrev att mina föräldrar hade varit gifta i 28år men det var fel det var 29år=)
Dagens bilder är här iaf :






Mammas present till pappa =)

Klart att man blir glad när man får ett armband i rödguld, vitguld och vanligt guld!

Äter lite kvälls gröt =)
Puss
Haha vet inte riktigt vad vi gör !
Bästisar <3 =)
Min sötnos!
Rickys paket
Lägger upp lite mer bilder senare ! Nu måste jag byta på lilla Isolde och mata henne och vagga henne!
Kramar till er alla!

hM

Kommentarer (0)

2010-03-17 @ 12:53:09

Annonser från BloggPartner

Tjena

Kommentarer (0)

2010-03-17 @ 12:00:39

Hej hej !

Här ligger jag fortfarande i sängen och myser med Isolde =) Min säng står mot fönster brädan alltså mot fönstret så hon ställer sig alltid där och kollar ut haha så söt ! Hon kan börja banka när folk går förbi också och är jätte glad haha. Fy vad trist det är ute.. man vill ju helst inte kolla ut när det är grått och fult! Får lust att bara sitta hemma när det är sånt väder. Aja men vad ska man göra får drömma sig bort att man ligger i stranden i Thailand eller nått =)
Dagens begär:









Åh jag är så kär!





Jag är kär i alla! Tänkte beställa hem 1 men jag kan inte bestämma mig för vilken som är finast? Den i svart och koral färg tycker jag så klart är finast men den är dyr också =( Snyft!
Min svarta mockajacka väntar ju på mig i affären också och vill bli köpt av mig ! haha
Aja nu ska jag ta något att äta!
Ha en underbar och fin dag!

Night

Kommentarer (0)

2010-03-17 @ 00:21:38

Hej hej!

Nu ligger min prinsessa och sover. Så jag hade också tänkt att gå och lägga mig nu =) Har fått köpa 3 nappar till hennes nappflaskor.. den busen har börjat bita sönder sina nappar! Hon har ritat över hela soffbordet också =/ Vet inte riktigt hur jag ska få bort det men jag får allt kämpa på! Såg jätte fina utemöbler på BR som jag hade tänkt att köpa till Isolde så att hon kan ha dem ute i vår trädgård =) Så mysigt det kommer bli när solen kommer fram och värmen .. Längtar! Är så trött på den här kylan och att snön aldrig försvinner :S Fattar inte det är ju vår typ .
Åt på slim food idag också herregud jag är helt såld i den "restaurangen"! Gud vad gott verkligen .. deras sushi är inte att leka med ;) hahaha
Isolde har sakt TACK TACK idag :O Herregud min lilla flicka är så duktig .. blir så stolt verkligen! Det går inte att förklara eller beskriva hur det känns.. det känns helt underbart iaf att ha henne i mitt liv och att hon är så underbar helt enkelt!
Tänkte lägga upp lite bilder på Isolde när hon var nyfödd det är säkert många av er som läser som aldrig har sätt det.. här kommer dem iaf :

Några timmar efter att Isolde kom till Världen! <3 Vår lyckligaste dag verkligen =)


Här är hon 1dag gammal =)

3 dagar efter förlossningen! =)


Liten men stark var hon ! Hon kom 6veckor förtidigt men hon behövde inte ens ligga i en kuvös och att amma var inga problem för lilla fröken! 1 hel vecka på sjukhuset fick vi stanna för att se till att hon inte skulle få gulsot och för att se att hon gick upp i vikt istället för att gå ner. Hehe som ni märker så har hon inga problem med sin vikt min lilla tjockis <3

Första dagen vi kom hem från sjukhuset!

Kunde inte få nog ! Ville pussa på henne HELA tiden. Svårt att låta bli än idag =) haha


Får en konstig känsla när jag kollar på bilder när hon var så liten! Nostalgi på något konstigt sätt..
Hon kunde ligga på min bröst och sova i timmar. Nu vill hon ju bara krypa och busa inget gos för min del =(
Aja nu får jag ta och sova måste ju upp tidigt för lilla fröken vaknar tidigt nu förtiden =)
Ha en underbar sömn alla !

Home sweet home

Kommentarer (0)

2010-03-16 @ 20:08:43

Hej hej!

Nu är jag hemma igen kom hem för en timma sen bara. Isolde sitter i sin stol och äter majkrokar och kollar på tv haha. Vi kollar på X- Effekt som går på mtv går ju bara skit på tv så det blir lätt att man kollar på skit =/
Det var jätte trevligt och kul att ha träffat Delejah vi har varit vänner sen 7år tillbaks. Vi kollade på en massa kläder och jag blev stört kär i en mocka jacka! Så himla snygg verkligen! Synd att man alltid hittar fina grejer när man är pank och sen när pengarna kommer så är allt slut! Blir så arg på sånt men jag får skylla mig själv att jag slösar mina pengar för snabbt. Och Zarah affären har ju hur snygga kläder som helst ! Där hittade jag och Delajah världens finaste tröja som både ville ha hahaha. Men vi kom fram till att vi fick träffas när pengarna kom igen och hålla tummarna på att ingen hinner före!
En bild på mig och Delajah från min student =)
Imorgon så ska jag på middag uppe hos mina föräldrar =) Dem har bröllopsdag idag! Dem har varit gifta i 28år! Vill säga grattis till er och fortsätt med den glädjen som ni har och som ni sprider vidare till oss "barnen". Känns jätte skönt att tillhöra en familj som bryr sig om varandra och att vi alla är så nära! <3
På fredag så ska jag på utbildning inför eventet för nokia. Jag ska få låna en nokia telefon också och får absolut inte använda min samsung telefon haha. Känns väldigt kul att få göra detta och jag ser så mycket fram emot det också.
Aja nu ska jag leka lite med Isolde och underhålla henne.
Kram alla fina!

Over and out

Kommentarer (0)

2010-03-16 @ 12:50:59

Hej hej!

Här sitter jag i vardagsrumet och har precis matat Isolde med gröt och blåbär. Vi ska åka in till stan och träffa Delajah! =) Gud det var en evighet verkligen. Kommer bli kul att komma ut och rensa lite tankar det behöver jag verkligen efter att ha någon på mig som tjatar som en galning! Känns som om jag kommer bli galen faktist inte nog med att jag redan gör en stressbehandling. Men som sakt egoister finns det gott om i detta landet =) Tänker på sig själva och inte på vad den andra vill. Om jag inte vill vara med någon så är jag inte det. Och det gör det mycket värre att någon tjatar på mig. Detta är ett avslutat kapitel som jag aldrig mer kommer skriva om i min blogg för det är bara uttjatat och oviktigt för mig.
Nu ska jag skynda mig och fixa till mig =) Måste vara inne i stan klockan 14:00 !
Kram alla underbara!

Happy!

Kommentarer (0)

2010-03-15 @ 16:13:48

Hej hej!

Gissa vad som har hänt för kul ?
Jag har fått jobbet =) Woho! Så jag ska på utbildning nu den 18:e och sen ska jag börja jobba. Gud vad glad jag är! Och mamma är så gullig att hon bytte sitt pass så att hon jobbar morgon så att hon kan ta hand om Isolde medans jag är borta. Tack söta du ! =)
Jag har även sökt två andra jobb idag som jag hoppas att jag får napp på. Ska lägga undan halva av min lön och lägga in det i ett konto till Isolde =) Åhh vad mamma ska köpa för fina saker till sin lilla prinsessa!
Det här var verkligen goda nyheter. Min rostbiff som jag har lagt i ugnen är klar också och riset så nu blir det middag för min del. Isolde ligger och sover så jag kommer kunna äta middag i lugn o ro =)
Ha det bra alla underbara och ha en underbar eftermiddag!

Ny vecka

Kommentarer (0)

2010-03-15 @ 12:27:26

Hej hej!

Fint och soligt det är ute.. synd att solen inte värmer ett dugg bara! =( Jag längtar så mycket till sommaren .. kunna ta på sig sina korta shorts och bli brun och fin! Denna sommaren kommer nog bli den bästa skulle jag tro =)
Isolde kommer kunna gå till sommaren och då kommer man kunna ta med henne till slottskogen, åka och bada, äta på uteserveringar och en massa annat skoj =) Längtar!
Lyssnar på mtv och det kommer bara en massa sommar låtar.. snyft!
Isolde håller på och tar ut alla böcker från bokhyllan och slänger runt dem och skriker en massa glädje skrik hahaha.
Jag känner som om jag har sovit så lite idag.. Isolde har börjat vakna klockan 8 varje dag =/ Måste lägga mig tidigt inatt så att jag inte går runt och är jätte trött på dagen.
Det hände nått jätte skumt igår. Jag höll på och kolla på Isolde och gud vad hon har börjat likna Richard =S
Skrämmande likt ! Hon gör samma miner som han ibland. Råkade kalla henne för Richard hahaha.
En bild på Isolde och pappas armar haha
Aja nu ska jag ta och fixa lunch och kolla vad man kan hitta på idag! =)
Kram alla fina!

Hemma

Kommentarer (0)

2010-03-14 @ 17:42:57

Hej hej!

Nu är jag och Isolde hemma igen! Vi har varit och handlat i ICA och sedan så var vi uppe hos mamma och åt. Efter maten tog vi en promenad och min lilla flicka somnade så hon vaknade nu precis =) Mamma lagade rostbiff med ris, couscous och en massa sallad till =) Så himla gott och nyttigt !
Bilder från idag :


Isolde äter äpple

gottar oss

pappa och Isolde

Lilla söta mamma

Leker med lilla Isolde

Hihi


Imorgon får jag svar antagligen från eventjobbet.. Hoppas hoppas!
Aja nu ska jag leka lite med Isolde måste ju underhålla henne annars så blir hon förbannad!
Kram alla underbara


Underbart

Kommentarer (0)

2010-03-14 @ 11:42:15

Hej hej!

Vilken underbar fin dag det är ute idag =) Ska ta och åka och handla blöjor till Isolde och sedan ska jag ta en promenad upp till mamma där vi ska äta middag tillsammans. Isolde går runt och grejar här i hemmet .. rotar överallt och tar ut grejer från lådor och bara slänger runt dem överallt så himla söt ! haha
Dagens bild på en liten flicka i pyjamas:



Glömde visa lite bilder från i Fredags här är dem iaf :





Isolde har börjat ge pussar nu. Så himla gulligt! Fast hon kan ju inte pussas utan hon slicker på än istället haha =)
Aja nu ska jag ta och äta lite och så ska jag passa på och mata Isolde med lite fisk alltid lika nyttigt ;)
Bra för hjärnan och tillväxten!
Ha det bra alla söta!

Separation?

Kommentarer (2)

2010-03-14 @ 00:48:21

Hej hej!

Det var jätte trevligt idag hemma hos min syster! Jätte god mat och sällskap =) Jag åkte dit själv med Isolde eftersom jag och Richard har bråkat. Så nu ligger jag här i soffan och min lilla Prinsessa ligger och sover ska nog också ta och lägga mig snart. Richard är antagligen hos sina föräldrar eller nått ?! Känns faktist skönt att vara ensam.
Ibland så kan det bli väldigt påfrestande och att vara ensam är inget som jag lider av .. tvärtom jag är mer som en ensamvarg och det är jag faktist glad över för då är man inte beroende av någon =) Förutom min lilla tjockis då! Henne skulle jag ALDRIG kunna vara utan! Just nu så känner jag att jag vill vara ensam men alla par bråkar och känner så för stunden så klart. Men om man inte får någon uppskattning för någonting som man gör så tröttnar jag helt enkelt.. varför ska jag göra något för någon om man inte får något tillbaks ?
Det handlar ju om att ge och ta i alla förhållande.
Klurig fråga du =) haha. Alla ni som läser min blogg kan tycka att jag skriver personliga grejer. Och aa jag skriver ju allt som händer i mitt liv så då kan det ju så klart bli personliga grejer. Jag ser min blogg som min dagbok så om någon stör sig av det som jag skriver behöver ni verkligen inte läsa ;) hihi lite små kaxigt så där haha.
Någon som jag saknar väldigt mycket är min bror =( Har inte träffat han nu på jätte länge. Han bor ju inte i Sverige utan han bor i Cypern den jäveln =P Han ska iaf komma till Isoldes dop så då ska jag allt ta vara på min tid med min store bror<3
I denna bilden var vi ute i London på nått universitets fest där min bror pluggade då
Jag åkte helt själv till han när han bodde i England. Sedan har han hunnit bo i Grekland och Cypern och snart ska han flytta till Malta. Då ska jag fan spara till en resa till mig och Isolde och besöka han =)
Aja nu är det dags att sova!
Kram på alla underbara

Lördag

Kommentarer (0)

2010-03-13 @ 13:52:10

Hej hej!

Nu sitter jag och har lite tid för mig själv =) Både Richard och Isolde sover. Har redan hunnit städa och moppa hela hemmet plus så har jag matat och badat Isolde. Känns skönt att sitta i vardagsrummet och kolla runt och se att allt är fint och rent ;) Får panik när det är stökigt! Har fixat Isoldes kläder också. Jag ska lämna hennes kläder som är för små i öppnaförskolan och kolla om någon vill köpa något annars så skickas dem till ett barnhem =)
Kommer ihåg när vi var i Chile och var utanför ett barnhem då var det massa med små barn som stog vid grinden och ville ha glass av oss =( Gud så hemskt det var ! Pappa köpte glass till hela barnhemmet och dem var så himla glad och lyckliga! Nästa gång jag åker dit ska jag lämna massa med Isoldes leksaker och kläder osv där och så skulle jag vilja gå in och hälsa på alla barnen med Isolde.
Det finns en jätte bra organisation i Chile som heter Hogar de Cristo = Jesus hem
Dem hjälper hemlösa genom att ge dem någon stans att sova och mat osv. Dem hjälper barn som blir lämnade eller som inte har familj och just nu så håller dem på att samla in pengar till alla offer i Chile efter jordbävningen!
Om någon känner medlidande och känner för att hjälpa till så kan ni gå in i deras sida och donera pengar:

http://www.hogardecristo.cl/index.php/colabora-con-nosotros/



Idag så ska vi iallafall iväg på middag hos min syster. Hon fyllde 28år den äldre damen :P Hahhaha. Det ska bjudas på Afrikana med vin osv gott ! Isolde kommer få vara hos mamma den lilla gottegrisen! Igår var jag ju på en jobbintervju och det verkade som om det gick bra. Det var ett jobb för Nokia så man blir skickad på utbildning osv om man får jobbet. Jag kommer få svar på Måndag iaf så jag håller tummarna =) Håll tummarna ni för mig med !


Har börjat dekorera lite smått till påsken =) Och så har jag beställt 100kort som kommer komma hem inom 2 dagar=) Isoldes inbjudningskort kom igår också så jag får börja skicka dem antingen på måndag eller Tisdag!
Hennes klänning kommer komma i mitten av april och nu är det bara lite små beställningar kvar att göra till dekoration osv. 

Aja mina kära vänner nu ska jag passa på och ta ett härligt bad =)
Ha en underbar Lördag!
Och dryck måttligt så att ni inte har ångest imorgon ;) haha

Hihi =)

Kommentarer (0)

2010-03-12 @ 13:25:15

Hej hej!

Är så himla glad idag :D Det ringde en tjej från Stockholm och jag ska på en jobbintervjun idag klockan 17:00!
Det är som eventpersonal tycker det låter jätte kul faktist! Och nu när jag är mammaledig så funkar sådana jobb perfekt för mig!! Håll tummarna för mig nu !
Måste skynda mig nu .. måste fixa till mig ordentlig ;) Och så måste jag åka och lämna Isolde uppe hos mamma också! Kommer kunna ha på mig mina nya skor också hahah woho !
Aja är sjuk taggad ska på en intevju den 24/3 också.
Ha det bra alla mina små gottegrisar och håll tummarna för mig!


Kväll

Kommentarer (0)

2010-03-11 @ 21:26:12

Hej hej!

Nu sitter jag äntligen och varvar ner! Isolde somnade vid 20-tiden som tur är för jag behöver verkligen sova ut nu! Sov nog 4timmar bara inatt =(
Richard är på väg hem från jobbet nu och jag hade köpt lite godis och choklad i Ica så det ska jag ställa fram och sätta på nått kul på datan när han kommer . Det går ju verkligen ingenting på Tvn nu förtiden .. tråkigt!
Har så himla ont i min visdomstand också AJJJ !
Jag och Isolde blåste massa med sopbubblor förut det tyckte hon var HUR kul som helst! haha hon är så söt min lilla tjockis.
Hittade denna bilden från Landet =) Längtar till sommarn så att vi kan åka dit och mysa.
Isolde var bara ett par månader på den här bilden .. man måste ta vara på varje sekund i livet. Jag vill inte att min flicka ska växa mera =( Tänk er sen när hon börjar tjuvröka och pussa sin första kille ?! Den delen kan inte vara kul för föräldrar. Men man måste väl lära sig att släppa taget om sina barn antar jag visa har lättare andra har det svårare! Jag vill inte bli en jobbig och sträng mamma men jag vill helst lära henne fina egenskaper och moral saker osv! Kommer försöka att inte säga idiotiska saker till henne om hon gör något fel eller något dumt. Jag ska istället försöka förstå henne och sätta mig i hennes sits och aldrig döma henne! Kommer alltid säga att jag är så stolt över henne så att hon vet att hon är uppskattad och älskad. Det är ju något väldigt viktig att få känna!

Hur som helst så kom Marie förbi en liten sväng och hälsade på Isolde =) Vi pratade om Richards kusins bröllop som vi är bjudna på och om Isoldes dop m.m. Alltid lika kul att ha familjen nära det är jätte viktigt för mig! Familjen är allt.. det är dem som alltid är där för än. Mina "vänner" va inte direkt där för mig på något sätt när jag blev gravid medans min familj har alltid och kommer alltid vara där det kan jag sätta mitt liv på =) Vänner kommer och går medans familjen kommer alltid att vara din familj!








Min ängel så liten och söt.. här hade hon precis somnat efter en hemsk spruta!


God natt sötnosar!

Jippy!

Kommentarer (0)

2010-03-11 @ 17:35:11

Hej hej!

Ni anar inte hur glad jag är!! Mitt paket har kommit hem!! :D
Både mina skor, plattång, ljushållare som man hänger vid fönstret och Isoldes servetter till hennes dop har anlänt!!! :D
Blir så himla glad !! Jag har längtat efter mina skor så länge nu!
Dagens lunch:
Bakad potatis med stekt kyckling i en örtsås som jag gjorde
Min lilla flicka leker som vanligt! =)
Vi var och tog en promenad förut och nu är vi hemma igen =) Min lilla flicka är jätte grynig så jag ska göra lite gröt till henne och sen får jag vagga henne så hon får sova en liten stund!
Ha det underbart!

Klättra

Kommentarer (0)

2010-03-11 @ 11:52:07

Hej hej!

Tråkig väder ute idag.. tråkigt! Idag har jag inte sovit alls känns det som. Jag kunde inte somna igår så jag somnade nog vid lite över 4 tiden :( Och sedan så vaknade min lilla prinsessa klockan 8:00 =/
Känns som om jag kommer gå in i väggen idag hahaha. Nä men jag får äta en ordentlig frukost helt enkelt och ta en kall dusch så jag piggnar till =)
Idag har jag ingen lust att hitta på något vill verkligen inte röra mig härifrån vill bara vara hemma och ta det lugnt!
Men får nog ändå gå på en promenad sen med Isolde så hon får lite frisk luft :)
Kollade på Outsiders igår (repris) om unga mammor. Tur att inte kanal 5 förlöjlade dem eller så. Tyckte det var en jätte bra program verkligen ! Här är länken om någon missade den:
http://www.kanal5play.se/program/play/outsiders-s08e09


Ni får vrida på huvudet för att se.. orkade tyvärr inte vända på bilden haha =)
Aja nu ska jag iallafall städa lite och börja laga mat så att Richard kan ta med sig till jobbet =)
Hoppas ni får en underbardag! Kram

Beställning

Kommentarer (0)

2010-03-11 @ 00:13:43

Hej hej!

Nu har Richard åkt och jobbat igen =( Tråkigt utan honom! Min prinsessa ligger och sover och jag hade tänkt att kolla på en serie som jag och Ricky har börjat kolla på men han ligger två avsnitt före mig jag är ju en liten sovtuta så jag kan ju inte hjälpa när jag somnar direkt när han sätter på den! haha..
Den heter Spartacus iaf jag älskar filmer och serier som handlar om förr i tiden! Plus att man lär sig om historia osv;)
Kolla vad vi har beställt hem till Ricky för fina grejer :

Ecko och Ed Hardy
Inom två dagar så kommer dem vara framme! =)
Mitt paket har inte kommit än med mina skor.. jag blir faktist jätte besviken och ledsen på riktigt hahaha vill ha dem NU! =(
Jag vill ha ett par fräcka hörlurar också! Haha men jag faller tillbaks till barnet som jag har inom mig =/
Kan någon hjälpa mig ? Vilken är finast? Och i vilken färg ? Vill ha alla just nu =/
Aja mina kära vänner nu ska jag googla runt och bli kär i flera saker! Hihi =)
Kram på er alla fina!

Borta

Kommentarer (0)

2010-03-10 @ 21:04:02

Hej hej!

Jag och Isolde kom PRECIS hem! Vi har varit borta sen klockan 11 på dagen =/ Är mega trött..
Vi va på öppnaförskolan och lekte lite med andra barn och så målade vi klart avtrycks tavlan till Isoldes gudmor!<3
Jag och agneta pratade om dagis osv idag . Tror jag ska välja en dagis som ligger 5min från vårt hem =) Och i andra hands val ska jag välja en nybyggd dagis som ligger nära mamma. Isolde har ju redan en liten kompis som redan går där =) Sedan så åkte vi in till stan och köpte lite små grejer. Isolde kladdade en massa idag med kritor osv så jag köpte lite sånt till henne idag =)
Måste köpa en bilbarnstol till henne också =/ Usch dem ligger över 2000kr! Vilka skurkar verkligen ! Gud vad mycket alla bebis affärer måste tjäna dem tar ju riktigt höga priser på ALLT !! Vår vagn som vi har gick nästan på 7000kr .. kan ni fatta hur mycket pengar det går åt? Som tur är så fick hon den av mina föräldrar <3 Så snälla och omtänksamma!
Hur som helst så är dagens bilder här :
Hmm vart ska den vara?
Jätte glad =)
Skaldjurs soppa med hummer i .. Mmmm så gott!
"Födelsedagsbarnet" och mamma =)
hihi =)
Nu ska jag vagga min lilla flicka =)
Kram på er alla fina!

Supergratis

Kommentarer (0)

2010-03-09 @ 19:38:10

Glömde säga att alla borde bli medlemar i supergratis.se
Ni kan välja att bli värvade av mig då är ni snälla och så får jag 30poäng =)
http://www.supergratis.se/?r=65901    <---- Min värvninslänk =)
Denna sidan går ut på att samla poäng och så får man byta in dem mot parfym eller elektronik saker . Man kan också byta sina poäng mot presentkort (Det brukar alltid jag göra).

Peace

Kommentarer (0)

2010-03-09 @ 19:27:22

Hej hej!

Nu är jag äntligen hemma =) Det känns skönt för jag är helt slut verkligen! Jag har varit uppe hos mamma och åt en massa gott =) Sedan så åkte vi och hämtade min mobil hemma hos Marie och Bosse och så blev det lite kvällsmys som jag handlade på väg hem =) Jag hann ladda min kamera ordentligt idag också uppe hos mamma så jag kan fortsätta med att ta en massa bilder på Isolde <3 Imorgon så ska jag på middag klockan 17:00 då är det min systers födelsedag =) Hon blir 28år imorgon! Grattis i förskott till min sötnos =) Lika ung och vacker som vanligt det är bara en siffra som kommer att stiga hehe . Som tur är så hade jag köpt hennes present för läääänge sen så jag har inte behövt oroa mig för present eller för att stressa i sista minuten.
Dagens bilder:


Min far med Isolde<3

Isolde och min bror

Mina två gullepluttar =)

Vi kollar på tv haha

<3


'

Läste att dem precis har börjat med Zumba på mitt gym. Något som man ska testa kanske ? Måste verkligen ta tag i min träning nu.. usch vill inte ens tänka på hur dålig min kondition måste vara nu.. buuu! Visste ni att jag hade bäst kondition i min klass av tjejerna när jag gick i klarebergs skolan ? Hehe ville inte skryta bara säga det hahaha
Visste ni också att jag var bäst på höjdhopp och längdhopp av tjejerna ?Och på 60meter ?
Haha det är faktist sant! Det roliga var att alla tjejer i min klass gick i handboll och då tränade jag inte ens och så var jag mycket bättre än dem i typ allt hahahaha =)
Aja nu mina kära vänner nu ska jag ta och steka lite kött och få i mig ännu mer mat =)
Ha det bra alla fina!

God dag

Kommentarer (0)

2010-03-09 @ 11:16:53

Hej hej!

Vaknade klockan 10 idag skönt =) Vaknade av att någon ringde hem men vi hann inte svara =/ Aja om det var något viktigt så ringer personen upp igen antar jag =) Jag hoppas bara inte det var från Kärra hus =(
Hur som helst så är det ju underbart ute! Det suger att inte ha min mobil då jag inte kan ringa någon ???! haha..
Aya får väll hitta på något själv antar jag..
Måste hämta min mobil idag känner jag så att jag inte blir en enstöring genom att bara sitta hemma och inte kunna få tag på någon överhuvudtaget! Har lust att promenera idag eller åka in till stan vill köpa en svart bälte om jag hittar=)
Jag och min prinsessa ligger här i mitt rum och kollar på tv och har en massa leksaker på sängen så hon inte blir uttråkad. Nu har vi suttit hemma i 3dagar utan att gå ens utanför dörren =S Inte alls likt mig ..
Men om snuttan är sjuk så måste man vara inomhus så att det inte blir värre.. man kan ju inte ta ut en bebis som har feber kan man ju tycka.
Bilder från vår webcam:
Fina tapeter va?hihi

Jag och min prinsessa!

Nyvakna


Aja mina kära vänner nu ska jag stiga upp ur sängen så att jag inte fastnar här när det är så underbart fint ute =)
Längtar tills inbjudningskorten till Isoldes Dop ska komma och hennes servetter! Så kul verkligen att fixa min dotters dop. Vill tacka mina föräldrar och mina svärföräldrar som gör det möjligt att ha ett lite extra fint dop! (Dem hjälper till med pengar till dopet). Vi har haft väldigt svåra tider jag och Richard men vi har alltid haft stöd från våra föräldrar och det är något som vi aldrig kommer glömma hur mycket ni har hjälpt oss! Det är inte lätt att vara 19år och bli gravid när man är så ung. Men jag ska inte klaga har läst ungamammors blogg och jag hittade en mamma som blev gravid när hon var 13år!! Jag var åtminstonde klar med min gymnasie kan ni fatta hur svårt det är att bli gravid vid den tidiga åldern och gå i skolan samtidigt =/ Styrke kramar till alla unga mammor men nu känner jag mig verkligen inte som en "ung mamma" efter att ha hittat massa mammor som är 15år och har barn som är över ett år. Känner mig nästan som en gammal mamma ju hahaha. Och bort med alla fördomar mot alla unga tjejer som väljer att behålla sitt barn!! Åldern har ingen betydelse.. varför skulle en 40-årig vara bättre mamma än en 18-årig tex? Jag brukar inte se äldre mammor som gör så mycket aktiviteter med sina barn som unga mammor gör =/ I öppnaförskolan eller i Rim och rams tex så är det mer yngre mammor än äldre (om ni förstår vad jag menar). Tycker att det är patetisk av vuxenvärlden att stå och klanka ner på alla unga mammor.. jag menar det är ens egna val i livet och att så unga tjejer kan ta sitt ansvar istället för att gå och göra abort ger jag mycker beröm till dem för det! Alla i samhället borde hjälpas åt istället för att stå och döma ut någon och inte göra någon nytta alls.. jag tror på karma och så som man är mot andra får man tillbaks (tänker jag jämt). Var snälla mot er näste så kommer ni få mycket mer glädje än ifall ni beter er som svinar =) // Tackar för mig !
Hörs senare !
Kram alla fina

Tja tja

Kommentarer (0)

2010-03-08 @ 17:13:35

Hej hej!

Här sitter jag med min lilla tjockis! =) Richard är och jobbar nu och kommer hem vid 21-tiden. Lagade precis en kebabsallad till mig som jag hade tänkt att äta till The hills . Marie är så snäll och ska hämta min mobil efter jobbet =)
Tack så mycket! Jag hann sova lite innan Richard åkte till jobbet . Så jag känner mig lite mer utvilad nu iaf=) Ikväll hade jag tänkt att laga oxfilé med potatis och dipsås till =) Aja nu börjar min serie .
Min kameras batterier är slut också och laddaren är spårlöstförsvunnen ! Tråkigt !! Får åka upp till mamma Imorgon och ladda den eller nått =/
Aja nu ska jag kolla på min serie!


Vi<3

Kram alla fina!<3

God morgon!

Kommentarer (0)

2010-03-08 @ 09:45:34

Hej hej!

Idag är det soligt och fint ute men jag vaknade upp med huvudvärk och så har jag ont i magen =/ Min lilla prinsessa vaknade upp frisk idag =) Igår så var hon ju sjuk och hade feber :( Vi skulle ha gått ut och ätit på Restaurang men det blev en hemma dag istället med en sjuk liten flicka .. stackarn! :( Men idag mår hon bra iaf =)
Är fortfarande mobil lös.. Tror inte att jag kommer orka att åka in till stan idag bara för att hämta min mobil... får göra det imorgon kanske.
Dagens bilder:




Aja ska försöka få i mig frukost nu =)
Kram alla fina!

Hasta mañana

Kommentarer (0)

2010-03-06 @ 22:38:07

Hej hej!

Isolde somnade precis hon har lekt jätte mycket idag och så badade jag henne förut =)
Nu har vi tagit fram mys..chips, godis, choklad o pepsi blev det =) Alltid lika gott <3
Provade Isoldes nya skor förut dem satt jätte bra ! Så nu ska jag börja ta på henne mjuka skor så hon inte fryser om sina små fötter!
Mammas present till Isolde
Höll på och skriva upp alla som vi skulle bjuda till dopet förut också och det kommer bli runt 50personer (Om alla kan komma så klart). Det blir bra och lagom med folk . Jag ska börja kolla på cyklar nu också vill köpa en cykel med en liten barnstol där bak så jag kan cykla runt med min lilla flicka där bak =) Gulligt va ? haha
Igår så kom det hem ett presenkort från gratisbio också! Sånt gillar vi ;)
Bli värvade av mig så att jag kan få hem flera presentkort hahaha:
http://gratisbio.se/?RecruiterID=255339

Det är gratis att bli medlem!
Aja nu ska jag mysa här framför tvn och äta mig fet!
Kram alla fina

Smaskigt

Kommentarer (0)

2010-03-06 @ 16:13:53

Hej hej!
Så nu är jag hemma igen och är redan trött ! :P
Köpte totalt 5kg kött varav oxfilé och rostbiff så gott! Så idag ska vi äta rostbiff med ris och någon god sås till =)
Isolde sitter i sin matstol och leker och äter lite majskrokar haha =)
Imorgon så ska vi antagligen gå på bio eller gå ut och äta middag. Då ska mamma vara barnvakt =)
Idag så fick Isolde ett par jätte söta skor, mössa och två par strumpbyxor av mamma så snällt! Idag så ramlade min lilla prinsessa från sängen också :(:(:( Stackarn! Hon blev så himla ledsen och bara grät och grät och var så ledsen..
Jag fick ta upp henne och så höll jag bara om henne min lilla flicka :( Hon blev röd om pannan och har en liten bula nu =( Stackarn..
Jag vet att alla barn ramlar nån gång men nu är jag ännu räddare.. hon är helt vild och jätte snabb! Får lust och ta på henne en hjälm och massa med skyddskläder hahaha :$
Eller så får vi göra om hela lägenheten till madrasser istället för golv ?!
(Kommer inte hända så klart men men)
Aja nu ska jag kolla på lite tv och bara slappa.
Kram

Mobilen är borta igen!

Kommentarer (0)

2010-03-06 @ 12:25:42

Hej hej!

Soligt och fint ute! Längtar så mycket tills värmen kommer hit <3 Då ska jag ta med Isolde och bada och en massa skoj! Mamma har börjat få problem med Frej.. Nu när hon har börjat jobba mycket igen så blir Frej själv mer än 4 timmar och det är ju inte snällt mot honom att lämna honom själv så länge. Så mamma ska ge bort honom =( =( =(
Frej är ju världens goaste och snällaste hund!! Jag vill ha honom isånnafall men det är ju en jätte stort ansvar jag har ju redan Isolde och sen med en hund så skulle det bli kanske kaos ? Men jag vill inte att han ska bort!!! Skulle bli så himla ledsen! Aja får tänka igenom detta ordentligt och ta mitt beslut snart.
Ser ni hur söt han är ? Hans personlighet är genom snäll också! 

Hur som helst så var jag ju inne i stan igår. Jag tappade bort min mobil =/ IGEN ! Får nog åka och hämta den idag om jag har tid. Måste iväg och handla kött .. vi har ingen kött här hemma och det suger verkligen ! Sedan så måste jag tvätta en massa och städa här hemma hade jag tänkt mig. Får antingen åka och hämta den idag eller imorgon. Om inte min snälla pappa kör mig ? hihihi :D haha.
Vi åt på Biff house igår det var så himla gott! Hackebiff med jönsens favorit sås slår ju alla menyer där ändå :P Så himla gott!
Min nyfikna prinsessa!
Nu ligger både Isolde och Richard och sover jätte skönt ! Så jag ska passa på och fixa en god tonfisk sallad eller något liknandes och så får jag börja fixa iordning mig för pappa ska komma och hämta mig snart =)
Aja ha det bra alla fina!

God dag!

Kommentarer (0)

2010-03-05 @ 12:04:33

Hej hej!

Idag så vaknade både jag och Isolde sent! Vi vaknade för 40 minuter sen bara. Men skönt var det att få sova ut så mycket =) Det är fint och soligt ute ! Hade tänkt att åka in till stan med mamma och min lillebror. Beställde servetter till Isoldes dop igår med henns namn på osv =) Jag vet precis hur jag vill att hennes dop ska se ut nu ! Har tänkt ut allt ! Tänkte be mamma om lite smakråd för att kolla vilken foto man kan använda sig av till hennes dopkort =)
Hade tänkt att ta en promenad i botaniska trädgårn idag med Isolde och mamma o min lille bror om dem vill.
Jag käkade sushi igår och jag är så himla sugen på sushi idag med !! Mamma gillar dock inte sushi men jag och min lillebror älskar det så ska kanske äta det idag eller en god sallad från slim food =)
Aja nu är jag jätte hungrig så jag ska fixa frukost till mig och min lilla prinsessa!
Kram alla fina!


God night !

Kommentarer (0)

2010-03-05 @ 00:35:58

Hej hej igen !

Jag har precis vaggat min lilla ängel så hon ligger och sover jätte gott nu! Richard jobbar och jag sitter här och skriver blogg och äter en kaka =) Richard har lärt mig hur man lägger upp videoklipp. Nu är det bara headern som måste fixas! Hur som helst så tänkte jag att börja med att lägga upp en video där Isolde äter sin första vindruva =) Haha så söt !
Jag va och handlade lite små grejer i Ica förut och så tog jag en promenad hem med Annelie som skulle precis sluta =) Sedan kom hon in en liten stund och kollade på vår lägenhet =) Alltså det är helt sjukt hur det ser ut här utanför oss .. det är rena isbanan :S Vi kunde inte komma upp den vägen "under tunneln" eftersom jag bara gled bakåt med vagnen =( Och jag ville ju inte riskera att ramla igen haha så vi fick ta världens omväg!
Aja nu ska jag sätta på något kul att kolla på och försöka sömna!
Ha det bra alla underbara!

Haha =)

Kommentarer (0)

2010-03-04 @ 19:26:45

Okej det blev ingen sömn för mig haha. Precis när jag var klar för min sömn så vaknade hon. Jag bor med en riktig liten busfrö! Det här ville hon göra direkt när hon hade vaknat. Rota i mammas väska och leka med hennes kort...
Aja ska göra lite gröt till min prinsessa!

Stress

Kommentarer (0)

2010-03-04 @ 18:54:56

Hej hej!
Nu är jag äntligen hemma! Idag har jag verkligen känt mig stressad =P Glömde min mobil i Gina Tricot och jag hade inte ens märkt detta :S Jag och min syster skulle precis ta 142:an hem och så ringer mamma och säger att en tjej från Gina Trico hade min mobil ! Jag fick springa tillbaka och hämta den och jag tackade henne så himla mycket! Tur att det finns goda människor kvar =) Tack till den som inte snodde min mobil! Tack tack tack ! =)<3
Jag hittade som tur min storlek i mina tights =) När jag väl kom in till stan så märkte jag också att jag hade glömt Isoldes nappflaska!! Detta är första gången det händer så jag gick fick gå till hemköp och köpte en ny till henne. Nu ligger Isolde och sover i barnvagnen och jag tänkte också sova en liten stund.. känner mig så trött. Juste glömde berätta att jag var inne i photojapan också för att kolla hur mycket det kostar att göra fina dopkort =) Jag ska göra en lista på alla som vi ska bjuda och beställa dem. Hade tänkt att beställa dem nu på söndag för det skulle ta max en vecka för att göra dem och jag vill skicka iväg dem så fort som möjligt! Så kul det kommer bli <3
Har skrivit upp vad jag hade tänkt att ha för mat till middagen också och vad som behövs köpa osv. Jag ska googla lite sen på bordsdykningar för att få lite inspiration på hur jag vill ha det uppdukat och vad jag vill ha för färger på servetterna m.m. Jag vill verkligen att Isolde ska få en jätte fin dop så att man kan ta en massa bilder och sedan visa henne det när hon blir stor =) Juste mamma ringde och berättade att hon hade fått tag på en av mina kusiner och att hon och hennes familj mår bra =) Tackar gud för detta!
Det finns fortfarande flera som är försvunna men jag är säker på att mamma kommer att ringa mig och ge mig goda nyheter =)<3


Ha det bra alla underbara!

Hmm

Kommentarer (2)

2010-03-04 @ 11:42:02

Hej hej!

Idag är det soligt och fint ute! Ska åka in till stan och möta upp min syster 14:30 måste fixa en hel del idag också. Vi fick med oss fel sladdar till tvn så jag måste byta dem osv. Måste byta mina tights också som var för stora =( Suck..
Och när ska mina skor komma ?? Känns som om jag har väntat i en evighet.. Haléns är ju segast verkligen! Leveransen skulle komma i början av mars men nu ska den komma i mitten av mars tydligen..
Måste fixa dopkorten också! Känns som om jag har så mycket att tänka på! Och inget svar från min familj från Chile fortfarande =( Det har gått nu snart en vecka ju..
Men man får fortsätta tänka positivt och hoppas på att vi får tag på dem snart!
Mitt huvud känns överfull av tankar och jag orkar inte med att ha någon tjatandes på mig just nu. Att folk inte inser att allt inte handlar om dem . Jag har ett eget liv och snälla låt mig leva det på mitt sätt. Är less på att folk ska ta mig som någon slags skit unge eller korkad jävel och ska gå runt och säga till mig vad jag ska göra ? Sånt här tar jag faktist som en förlolämpning. Så till medelsåldersmänniskor eller dem så kallade vuxna sluta och lägg er i andras liv och sköt era egna ! =)
Har inte tid för att höra på tjat när jag ändå inte bryr mig om vad ni har att säga =) Är klok nog att fatta mina egna beslut. 
Ska fixa mig nu =)
Kram alla fina o underbara!


Haha måste berätta detta snabbt bara. Det fanns en skål med surtpulver i (från sura godisar) och isolde doppade sin lilla hand och stoppade in den i munnen .. ni skulle ha sätt hennes ansiktsuttryck hahahaha ! Min lilla sunshine som alltid får mamma och dö av skratt spelar ingen roll om man är ledsen eller glad! Du är mitt liv och hjärta!


´


Trodde aldrig att man kunde älska någon annan människa så här mycket! Tackar livet och mina beslut för mina fina gåvor som jag har dagligen i mitt liv!

lonely

Kommentarer (0)

2010-03-03 @ 20:21:39

Hej hej igen !

Mina föräldrar har gått och min lilla tjockis ligger och sover :( Så jag är helt ensam just nu :P Hur som helst så lagade jag fläskfilé med potatisklyftor och en massa sallad till. Till kaffet hade jag köpt bullar till =)
Efter att vi hade ätit så badade jag och mamma Isolde <3 Så söt! Hon ÄLSKAR att bada! Hon var helt lycklig och plaskade omkring en massa. Sedan så fick hon 300ml mjölk och sa hejdå för idag! Imorgon så ska vi åka in till stan och byta mina tights dem var lite för stora :( Och sedan så ska vi fika med min syster <3 Alltid lika kul! Min syster fyller år snart :D Som tur är så har jag redan köpt present :) Ska åka till bäckebol också om jag orkar.. annars får jag ta det på fredag!

Bilder från idag :
Mitt lilla hjärta!
Min lilla docka!
Snart kommer Richard hem = ) Ska ta fram Mys snart som jag handlade förut.
Ha det bra alla söta!

God dag!

Kommentarer (0)

2010-03-03 @ 13:33:27

Hej hej!
Jag har precis kommit hem från öppnaförskolan. Köpte lite små grejer i Ica och så ska jag börja städa och laga mat snart. Mina föräldrar kommer vid 4-5 tiden så jag får raska på lite! =) Blir så glad när solen är framme ! Wihi ! Jätte kul verkligen men jag vågade inte ta en promenad ner till centrum eftersom det ser ut som en isbana här utanför oss =( Vill ju inte ramla igen ! haha.
Aja här är lite bilder från idag :
Borstar tänderna innan vi går ut =)
Min prinsessa i öppnaförskolan!
En liten blund bild ;)
Leka leka leka!
Nu ligger min tjockis och sover så gott i sin vagn! Så jag ska passa på och börja städa nu!

Kram alla fina!

Lovely

Kommentarer (0)

2010-03-03 @ 00:50:17

Hej hej!

Idag så har jag varit inne i stan med min syster=) Jag hittade en klänning och ett par jätte fina Tights som jag har varit på jakt efter! Efter att vi hade handlat så tog vi en fika på Slim Food så himla god mat ! <3 Älskar verkligen Slim food både nyttig o gott! Jag ska åka till Bäckebol antingen på Torsdag eller Fredag och så ska jag låta en fotograf ta en fin bild på Isolde som man kanske kan använda till dop inbjudningskortet? =)
Jag har bjudit över mina föräldrar på middag imorgon =) Kommer bli jätte kul! Det var jätte länge sen dem var här (Eller det känns så iallafall). Ska nog laga fläskfilé med potatisgratäng och någon god sås till =) Och en massa sallad så klart vi är salladsmänniskor! Mums! Fast köttmänniskor också iförsig bra kombination.
Isolde har varit jätte snäll idag. Hon har varit lite så där extra glad idag :) Jag köpte hennes smoothie inne i stan idag också haha hon är så söt när man visar henne förpackningen så sträcker hon ut sina små armar och försöker ta den!
Hon har börjat leka jätte mycket med sin alfabets pussel också!! Åh är jätte glad !! Säger hela alfabetet till henne varje dag och hon bara skrattar och tycker att det är jätte kul! haha sån liten busunge!
Dagens Bilder:


Man kan verkligen inte påstå att min lilla Isolde inte får mat :P

Dagens inköp =)




Richard håller på och laddar ner Lejon kungen till mig (och Isolde)! Jag älskar verkligen Disney filmer! Tingelin är nog en av dem vackraste och finaste filmerna! haha jaja alla har olika smaker.. Richard tycker att jag är en fjant men jag tycker att det är sött :P haha (Skojar för alla som inte fattade det). Den ska jag sätta på imorgon iaf och hoppas på en mysig stund med Isolde på morgonen <3 Aja nu börjar klockan verkligen ticka jätte snabbt!
Nu måste jag sova.. God natt alla fina!

Missfall kan bli ett brott i Utah

Kommentarer (0)

2010-03-02 @ 14:57:10

http://www.dagen.se/dagen/article.aspx?id=204397

God dag!

Kommentarer (2)

2010-03-02 @ 11:29:53

Hej hej !

Vilken underbar dag det är idag =) Känner mig väldigt glad och pigg! Mina vitaminer har kommit också (omega3) och två böcker som jag hade tänkt att börja läsa. Isolde står alldeles själv vid soffbordet och är också en liten glad prick idag =) Sov jätte skönt inatt så jag känner mig riktigt utvilad.. skönt! Vi fick reda på att en av mammas kusin mår bra med hela sin familj så jag hoppas att det strömmar in flera bra nyheter om mina kusiner osv...
Har fortfarande inte fått svar från dem =( Mamma tror att dem flesta är döda... och det skulle vara så himla tragisk verkligen! Jag hoppas och ber till gud att allt är bra och att dem kommer höra av sig snart!!
Något som jag tycker är VÄLDIGT konstig är att ens så kallad familj och då menar jag inte varken mina föräldrar eller syskon så klart ..att dem inte ens har kunnat fråga HUR MÅR ERAN SLÄKT ?
Jag menar det har stått i ALLA tidningar och tv nyheter om detta. (Så dem kan inte ha missat det)
Väldigt känslokall kan man tycka. I och med att dem vet att nästan all vår släkt bor i Chile. Men men då vet man iallafall vart man har dem människorna. Dem skiter fullständigt i andras människoliv och nu anser jag er som egoister.. hittar inget annat ord och det finns inga ursäkter. Tråkigt säger jag bara för såna här saker gör att jag inte vill ha så mycket med dem att göra längre. Jag vill inte få samtal om ÄR DET JAG ? Jag behöver inte nämna några namn utan jag tror att den personen känner sig rätt så träffad när den läser detta.
Nu ska jag mata min tjockis och inte låta någon/något förstöra min underbara dag =)

Hello

Kommentarer (0)

2010-03-01 @ 23:59:45

Hej hej!

Nu har Richard precis åkt och jobbat hehe skönt för han att det tar 5 min med buss till hans jobb va ? =)
Min tjockis sover och jag ligger i vårt fina rum som jag beundrar nu =) Det är så kul verkligen vi satte upp tvn förrut så nu ligger jag i mitt rum och ska kolla på the real housewives of OC i HD =)
Vårt nästa projekt är badrumet! Den ser hemskt ut ! Jag hatar vårt badrum!! Jag förstår inte vad dem tänkte med när dem valde ut färgerna :S Det är faktist bara badrummet som jag stör mig på sen när vi har råd att renovera den kommer jag vara mega nöjd med vårt hem =) Då har vi verkligen satt våra prägel överalllt i hemmet !
Nu ska jag sätta på mina serie och sova! Ska ju fika imorgon med min syster och en tjej som heter Jenny =)
Kul kommer det bli<3
Aja sov gott alla söta!

Ikea

Kommentarer (0)

2010-03-01 @ 20:59:23

Hej hej!

Idag har jag "stor" städat och handlat på Ikea. Köpte med mig hem en svart skohylla och en svart hatthylla av samma serie som hette Tjusig ;) Köpte även en liten lila lampa till Isoldes rum och en vit hylla. Sedan så åkte vi och handlade till Coop och så hittade jag en jätte rolig leksak till Isolde =)
Fortfarande inget svar från Chile... vill inte tänka dumma tankar nu, måste tänka positivt! Men det är lite svårt när man inte får tag på dem och när dem bodde precis där det drabbades som mest..
Nu sitter jag iaf och väntar på att Richard ska komma hem =) Ska mata och sätta på min tjockis pyjamasen nu !

Kram alla!

Siba

Kommentarer (0)

2010-03-01 @ 11:55:28

Hej hej!

Idag mår jag bra =) Känner mig pigg och är redo för att hitta på något kul.. men alla i hemmet sover ?! =(
Ringde till Siba precis och väggfästet funkade visst till alla väggar =) Förhoppningsvis så kommer vi sätta upp den senare då . Det inlägget som är nedanför skrev jag igår vid 21-tiden men den lades upp för några minuter sen.. skumt?!
Har fortfarande inte fått svar från mina kusiner .... Blir galen av sånt!
Vilka idiotiska I-landsproblem alla har här i Sverige man får dålig samvete ibland för att man har det bra medans andra knappt har mat!! Jag och Richard har bestämt oss för att skaffa ett faderbarn. Jag menar om man skickar 200-300kr till barnet kan ni fatta hur mycket det hjälper den? Okej 200-300kr är ingenting egentligen men jag tycker faktist att alla borde börja skänka lite pengar till dem fattiga. Jag skriver inte detta för att lätta på mitt samvete utan för att det är bättre att försöka hjälpa andra än att bara sitta och inte göra någonting. 300kr för dem som har det dåligt är mycket bättre än ingenting! Så alla snålisar som läser min blogg börja skänka lite pengar till tredje världen !


Bilder från Lördag:

Älskar att klättra på pappa!



Får en jätte goo puss av mitt hjärta!

Sötnosen blev ledsen för att hon inte fick äta godis


Jag brukar ju ta bilder på Isolde varje dag och så brukar jag filma henne så att hon har en massa bilder och videoklipp som hon kommer få när hon blir äldre =) Tänkte börja lägga upp lite videoklipp så fort jag har lärt mig hur man gör!
Nu ska jag gå och leka med min prinsessa som vaknade precis !
Kram

:(

Kommentarer (0)

2010-03-01 @ 11:14:45

Hej hej igen!

Vi lyckades inte sätta fast väggfästet haha. Vi var dumma och frågade inte ifall det var till betongvägg eller vanlig vägg. Och det är till betongvägg och det har vi ju inte i vårt rum =/ Får ringa till Siba imorgon och fråga ordentligt!
Ska sätta upp mina fina tavlor som jag har gjort också fast det får vi ta allt imorgon på en gång !
Visst är jag duktig ? haha =)
Jag hittade dessa söta tofflor till Isolde idag =) Pippi Långstrump.
Bilder från idag :


Dagens leende =)

Jag vill BARA stå upp !



Min kusin som var här under julen har jag fått tag på tack gode gud ! Och det hade inte hänt dem något som tur är och deras hus förstördes ej eller något sådant. Vi har dock ej fått kontakt med familjen från mammas sida. Jag har mejlat dem men har inte fått något svar. Jag verkligen hoppas att inget har hänt!! Känner mig orolig och så tänker jag bara mardröms tankar . Gud vad hemskt att få uppleva något sådant !! Hela mammas släkt bor nära Concepcion också så vi får verkligen hoppas att allt är bra och att dem inte drabbades! Vill logga in på min facebook och se att jag har fått meddelande från någon av dem!!
Som tur är så finns det många länder som är redo att hjälpa till i Chile !
http://swedish.ruvr.ru/2010/02/27/4898888.html
Obama har lovat att hjälpa, storbritannien med.
http://svtplay.se/v/1909217/rapport/obama_vill_hjalpa_chile
Sverige har också erbjudit hjälp osv. FUERZA CHILE! som pappa säger Soldados chilenos nunca se rinden ;)
Ha det bra alla!