> Madresita Camilla -

Madresita Camilla

Jag har världens underbaraste flicka <3

Kommentarer (0)

2010-09-27 @ 21:00:44

Tja tja !

Här sitter lilla jag helt ensam =( Isolde somnade precis och Richard jobbar kväll .. buuu ! Jag ska faktist också ta och sova snart.. måste upp 5:40 hela denna veckan så jag känner att jag måste sova ut speciellt nu när jag har varit så sjuk =( Idag har jag jobbat hela dagen från 7-16:30 så jag är faktist ganska så slut nu .

Efter jobbet så handlade jag lite mat i Ica och sedan så gick jag och hämtade min prinsessa <3 Alla barnen var ute och lekte... så när jag kom fram till henne så gick hon runt där med 4 flickor och busade .. så söt ! =)
När vi väl kom hem så läste vi lite sagor och sjöng och målade =) Sedan låg vi här på soffan och kollade på Simpson och gosade med varandra .. älskar att gosa med min lilla bebis! Det är nog det bästa som finns i hela världen förutom hennes goa skratt ! Att man kan älska någon så mycket !
Juste under loppisen så sålde jag två saker .. en babysitter och en amningskudde så dem pengarna la vi i Isoldes sparbössa =)

Dagens bilder:

Haha skön bild på min lilla älskling =)



Isoldes nya aktivitetsleksak .. Som hon leker med HELA tiden ! =) 


Imorgon så slutar jag tidigare än idag som tur är =) Och på Onsdag är det min Richards födelsedag <3 Fast vi ska inte fira honom förens på Lördag då =) Kommer bli skoj !

Aja mina kära vänner nu ska jag ta och Nanna kudde ! Sov gott !

Lördag

Kommentarer (0)

2010-09-25 @ 23:26:24

Hej hej !

Har inte skrivit blogg på några dagar på grund av att jag har varit sjuk och mått skit ! haha men nu mår jag bra igen =)
Idag så var vi inne i stan.. jag , Richard och Isolde och shoppade lite =) Jag har varit duktigt och betalat alla räkningar också och lagt undan pengar till våran resa som jag längtar så mycket till ! Vi åt på Lydias restaurang där vi åt taco buffe .. jätte gott ! Efter maten så gick vi till leksaks affären och så valde Isolde två leksaker =) Haha hon är så söt va !

Dagens bilder:


Min lilla prinsessa <3

Denna bollen ville hon ha =)



Och denna rosa ponnyn ville hon också ha =)


Igår så kom min snälla svärmor med detta till mig när jag låg som sjukast =(
Det var jätte snällt ... tack så mycket! =) Det uppskattades till max!


Och Isolde har lärt sig att klättra upp på matstolen ..


Så liten och så busig !

Imorogn ska vi vara med på en loppmarknad och sälja Isoldes saker som hon inte behöver längre =) Hoppas att någon köper något ! Fick ju sålt nästan alla hennes kläder på öppnaförskolan så det är bra... Hennes sparbössa växer mer och mer =) "loppmarknaden" kommer att äga rum i öppna förskolan.

Isolde somnade sent idag 22:30 så hon kommer antagligen att ge oss lite sovmorgon.. måste upp 9 iaf men det är inte så värst tidigt ändå..
Ska titta på någon bra film nu som Ricky har fixat och äta vårt godis som vi köpte idag =) Mums !

Aja god natt !

Tröttis

Kommentarer (0)

2010-09-22 @ 21:42:18

Hej hej !

Här sitter jag med Ricky =) Jag har duschat och ätit en macka precis och så lyckades vi få Isolde att somna lite tidigare idag (måste lämna min lilla bebis 6:40 på dagis ju =( Vi har ÄNTLIGEN fixat våra pass nu ! Känns jätte skönt faktist att ha det gjort nu . Sist vi skulle göra det så blev det ju aldrig av men men nu är dem på G iaf =)

Jag har varit och tränat idag också .. körde lite rumpa och kondition =) Måste förbättra min kondition det är pinsamt hur dålig den är .

Efter att vi hade fixat pass så gick vi till Burger King för att äta .. vi var hur hungrig som helst !
Juste.. mamma och pappa har köpt regnkläder till Isolde som vi ska få imorgon  .. Tack vad snälla ni är ! =) <3 Ni skämmer bort Isolde jätte mycket !! Dem regnkläderna som hon har nu är på TOK för stora .. det märkte jag idag .. så jag sa till mamma OJ , JAG MÅSTE KÖPA MINDRE REGNKLÄDER!!
Men nu behöver jag ju inte det =) Eftersom dem redan har köpt .. snällt!

Dagens bilder :

Vid passkontoret =)


Inne på Burger king =)


Oj juste .. mitt paket från nelly.com kom igår =D Är så glad för mina skor och kläningen !
Nu väntar jag bara på mitt paket från ellos.se hihi hoppas att den kommer imorgon..

Aja ska sova nu .. Sov gott !

Sjukling

Kommentarer (0)

2010-09-21 @ 17:53:22

Hej hej !

Tänkte slänga in ett litet inlägg nu medans Isolde är lugn =) Det har varit en massa skrik idag från Isoldes sida.. stackarn är sjuk och förkyld. Jag fick gå upp 3 ggr under natten för att hon skrek och grät och när jag välkom in i hennes rum så blev hon ännu surare . Så jag gjorde lite välling och så fick hon dricka det själv. Hon ville absolut inte att man skulle trösta henne eller klappa på henne. En bestämd liten tjej ! :P Jag skulle ha jobbat idag också men jag fick ringa in tidigt och säga att jag inte kunde komma på grund av att min lilla bebis är sjuk då =( Och sedan så ringde min chef från kärrahus och undrade om jag ville jobba på torsdag =) Det tackade jag ja till så klart =) Så imorgon är jag ledig och på Torsdag och Fredag har jag jobb .. gött !

Jag bjöd över mamma som kom med min lillebror och så drack vi té och tjötade lite =) Efter det så tog vi en promenad så att Isolde skulle få lite frisk luft.. hon måste ut varje dag nu annars blir hon tokig och jätte arg ! Sötnosen då .

Dagens bilder:











Oj nu blev min flicka arg igen .. måste gå !

Ha det underbart !




Suris

Kommentarer (0)

2010-09-20 @ 20:26:56

Hej hej igen !

Här sitter jag i vardagsrummet med hela min lilla familj <3 Vi har varit på Filurens kalas där alla var små Indianer =) Haha dem var hur söta som helst ! Sedan när vi skulle gå hem så började det att spö regna !! Hatar när det regnar ! Och hörre ni,  jag visste att Sverige demokraterna skulle komma med ..
Sverige börja likna Frankrike mer och mer genom deras politik så som det ser ut nu iaf. Synd att man ska fokusera jämt på vart någon kommer ifrån ? Iställer för att ta hand och förbättra vårt samhälle. Jag hoppas iaf att alla andra partier vägrar att sammarbeta med dem och att dem håller fast i det. Det hade varit gött ! =)
Jag är faktist jätte besviken på att Sverige Demokraterna kom med har hakat upp mig på detta hela dagen .. Jag trodde att Sverige var bättre än så än att ha ett rasistisk parti i riksdagen.

Lite bilder från idag :









Kolla vad jag fick av Richard idag när han kom hem efter att ha handlat i Ica .. Blev genast på bättre humör och framför allt så blev jag glad =) Han köpte en marabou kaka också så när fröken Isolde har somnat så ska jag ta en varm mugg med mjölk i och mumsa i mig chokladen och sen sova .. gott !


Aja ska ta och kolla lite på tv och vara social mot Richard och Isolde <3

Ha det underbart !

Regndag =(

Kommentarer (0)

2010-09-20 @ 15:16:31

Hallå hallå !

Idag har jag jobbat på lillekärskolan =) Och idag har Isoldes dagis kalas också som vi ska gå på kl 16:30 där det kommer finnas musik och dans för alla småttingarna. Kommer bli kul att gå dit spec när Richard ska med han slutade 15:00 idag så han är på väg hem nu =) Imorgon så ska jag jobba på hemtjänsten och på fredag i lillekärrskolan .. först så hade jag inga tider alls denna veckan typ och så strömmar det in nu i slutet .. bra !
Jag har hunnit städa här hemma och lagt in en tvätt haha har blivit en liten städ freak på det senaste .. men Isolde stökar ner så himla mycket att man måste städa hela tiden typ.

Juste jag beställde ett par skor igår och en jätte söt klänning =)

En söt liten klänning till kryssningen =)




Och dessa converse i skinn så att man slipper bli blöt om fötterna om det börjar regna :P

Aja mina kära vänner nu ska jag ta ut en kött bit som vi ska laga ikväll =) Älskar att äta sena middagar med lite levande ljus när det regnar ute.

Ha en underbar dag och glöm inte paraplyn ;)

Röstat och klart !

Kommentarer (0)

2010-09-19 @ 21:11:43

Hej hej !

Här sitter lilla jag och bloggar igen haha. Vi har varit och ätit middag på kärra krogen och så tog vi oss en drink också =) Det blev en kärra sweat för min del. Efter det så möte Marie oss med Isolde och så köpte jag hem lite godis och så gick vi för att rösta! =) Känner mig jätte nöjd med mina röster och jag hoppas på att flera har röstat på dem . Jag åt en pasta africana idag föresten och Richard tog någon kött bit med pommes och bea. Just nu så sitter Isolde med Richard och kammar varandra hahaha det ser jätte sött ut !

Dagens bilder:


Pappa hade ju inget hår =(

KOM HIT SÅ SKA DU BLI KAMMAD!

Mitt hjärta <3


Imorgon så börjar jag att jobba 7:30.. så vi får ta och nanna kudde snart Richard måste ju ta bussen 5:40!. Ska åka och träna efter jobbet också och så ska Richard hämta Isolde från dagiset.
Det kommer att bli skit kul att kunna träna imorgon har ju inte tränat sen förra veckan om inte jag minns fel?

Aja ska börja förbereda alla Isoldes saker som hon behöver imorgon och sedan sova är jätte trött nu.

Sov gott !

Söndag

Kommentarer (0)

2010-09-19 @ 15:11:29

Hej hej !

Nu är jag precis klar med städningen och Isolde är i 4 h gården med sina far föräldrar =) Känns skönt att lägga sig ner och vila lite innan man ska iväg . Jag är inne i min andra tvätt och gud vad skönt det är när allt är nytvättat..

Bilder som Marie  skickade till mig precis =)


Bosse och Isolde matar hästen =)

Kollar på dem små grisarna


Hon verkar ha det skoj min lilla flicka =) Hon ska vara med sin farmor och farfar tills klockan 18 ungefär och jag hade pakat ner allt innan och så skickade jag med lite mellan mål osv. Det blev lite ändrade planer jag blev så trött efter städningen att jag orkar inte gå på bio så vi ska ut och äta istället på kärra krogen som ligger här i närheten . Kanske inte stans bästa mat men det är mysigt att äta ute tycker jag =)
Vi får ta bion i veckan tycker jag !

Juste beställde denna fina västen också .. eller jag tyckte att den var fin iaf =)


Vad tyckte ni helt okej eller ? :P

Aya ska ta och slappa bakom tvn nu .

Ha det bra !



Underbart !

Kommentarer (0)

2010-09-19 @ 11:09:13

Hejsan !

Här sitter lilla jag och bloggar. Isolde äter sin frukost som blev en liten macka med fruktsoppa till =) Jag själv har inte ätit frukost än men ska göra det alldeles strax. Har hållt på och små städat och tvättat . Har bytt sängkläder osv och sedan när Ricky vaknar så ska vi städa ur våra tre garderober från entren. Ikväll så ska vi på bio också det ser jag fram emot =)

Gårdagen :

Igår var det ju som sakt Chiles nationaldag =) Så vi var uppe hos mina föräldrar och firade. Mamma hade lagat massa med god mat och så fanns det sangria och vin . Det var verkligen jätte trevligt!

Bilder från gårdagen:

Pastel de choclo


Empanadas de pino

Min lilla docka <3

El tio Carlo ;)

Min fina mamma med min lille bror <3

Min fader <3

Varför kollar du snett på mig ricky ?

Richard , Isolde och Jag <3

"Busan" smakar på pastel de choclo för första gången =) Och det var gott !

<3

Min lilla flicka <3



Arga Richard och jag haha


Ja .. så såg vår lördag ut . Jag hade det underbart och det var riktigt mysigt ! Älskar att umgås med min familj , Familjen är det finaste man har och det ska man ta vara på.

Juste Isolde har ju totalt förstört min Iphone så vi ska lämna in den också och ta en fika inne i stan innan Bio =) Hihi älskar att fika !

Aya mina underbara vänner nu ska jag ta och äta en empanada till frukost som jag fick av mamma igår.. GOTT! =)

Ha en underbar söndag!

Sov morgon uppskattas enormt ! <3

Kommentarer (0)

2010-09-18 @ 10:57:22

Tja tja mina små grisar !

Hur står det till ? Här är det toppen som vanligt . Jag och Isolde sitter på soffan med en stor duntäcke helt nyvakna =) Min flicka är ju så snäll så jag fick en sovmorgon idag och det behövde jag kände jag. Har ju jobbat hela veckan och gått upp tidigt så det är skönt att ha åtminstonde en sovmorgon i veckan =)

Jag har beställt hem ett par regnstövlar också som jag själv tyckte var väldigt snygga för att vara regnstövlar. Behöver det när det regnar ute och när jag jobbar inom hemtjänsten och måste cykla runt till allas hem . Det är ju inte så kul att bi dygnblött i fötterna =(

Aya här är dem iaf =) fina va ? :


Nu när jag har börjat jobba mera så hade jag tänkt att ta körkortet i början av nästa året kanske ? Skulle vara hur skönt som helst att ha körkortet nu när jag har börjat jobba inom hemtjänsten och bara ta jobb bilen istället för en cykel . Köra kan jag ju men jag skulle nog vilja ta en intensivkurs för att kunna få lite lektioner plus att man får hjälp med att plugga osv. Jag är ju inte direkt en människa som förlitar mig på andra och lever på Richards pengar eller så för vi skulle ju klara oss ekonomisk med Richards lön men jag vill vara independent !(Eller aa jag har ju alltid varit det iförsig)  haha och Richard sa till mig FYFAN vad pinsamt om du tar körkortet då kommer jag ju sitta brevid dig när du kör. Hmm det kanske du borde ha tänkt på innan och tagit ditt körkort spec när det är din mamma som betalar den ?! Jag hade tagit den för tusen år sen om jag var du spec när man har en liten Prinsessa. Men men det är du som kommer skämmas inte jag =) Så nu ska jag börja spara pengar till mitt körkort =) Duktig jag är va ? Många bollar i luften .. Me likes ! haha

Idag är det min fina och underbara Chiles nationaldag .. Ska ta och bränna ner lite chilensk musik och få pappa och börja gråta efter chile hihi =)  Mamma lagar alltid så mycket mat också så vi kommer ju garanterat komma hem efter dem helt sprick färdiga .. men det är ju så det ska vara när man bjuder någon ! =) Mamma är bäst.

Aya nu ska jag ta och dra mig min lilla bebis är arg ! haha

Hörs ikväll kramar !

Dagens bilder :





Lovely Lovely Lovely Lovely

Kommentarer (0)

2010-09-16 @ 20:57:44

Hej hej !

Här sitter lilla jag i vardagsrummet som vanligt och kollar på Family guy =) Jag har jobbat på som vanligt och sedan så har jag varit på en lång promenad med min mor och lille frej (och Isolde så klart ). Jag fick duscha en äldre dam idag och det känns väldigt kul att jobba med äldre och kunna hjälpa andra. Man mår så bra över att se hur tacksamma dem blir och hur glada dem blir över att man lagar frukost till dem och helt enkelt bara är där och ger dem sällskap . Borde man inte ta in lite fler personal så att man har mer tid med dem äldre för att dem inte ska känna sig så ensamma ? Förstår mig inte heller på elaka människor som gör narr av dem äldre eller slarvar med dem ... jag hoppas verkligen att ingen av mina kära eller jag själv råkar ut för sådana tråkigheter när man blir äldre.

Hur som helst så har jag ätit kvällsmat hos mina föräldrar och så la jag Isolde precis i sitt rum för min lilla tös var hur trött som helst ! Isoldes dagisfröknar brukar jämt säga till mig hur duktig Isolde har blivit och hur mycket hennes språk och motorik har utvecklas .. då känner man sig så klart JÄTTE stolt över sin lilla bebis.. fast det är jag ju alltid men det är kul att höra positiva grejer från andra också ! =)

Dagens bilder :


Sitter och målar och skojar till det =)

Halva mamma med sin världens bästa Isolde <3

Min ängel med en liten ledsen öga... Ååååh så söt ! <3


Imorgon så börjar jag klockan 7!!! GRRR ! haha skojar ..så jag ska lämna Isolde 20 i 7 så jag får nog gå upp 5:40 .. Men sedan så har jag helgen att gotta mig hoppas jag =) På lördag så ska jag till min lilla mamma och pappa och fira Chiles national dag Höhö med massa chilensk mat =) 18 Sep = Chiles nationaldag !

Och på Söndag så ska jag och Richard försöka gå på bio tillsammans om vi inte är alldeles för trötta då =)

Trevlig helg eller vad tycker ni ? :P

Ha det så himla bra nu allihopa ska ta och tvätta av mig mitt smink och så ska jag nanna kudde man behöver ju sina 8-9 timmars sömn spec när man har så mycket att göra hela tiden . . eller vad säger ni ?

Ha det underbart nu kram !


Miercoles 15

Kommentarer (0)

2010-09-15 @ 22:04:33

Hej hej mina sötsaker !

Här sitter lilla jag helt utmattad men jag kommer ha en FET lön iaf =) Haha. Min prinsessa blev passad idag på kvällen av min mor och så blev hon upphämtad av henne också från dagis. Tack mamma och pappa för att ni gör så att jag kan jobba och få in min fot någonstans utan er hade jag varit arbetslös !! Och tack för att ni är så underbara morförälder! Ni är helt enkelt mega gryma !! Fast det vet ni nog redan =)

Pappa köpte till min flicka idag blöjor, pyjamas, jeans m.m. Gulliga ni är <3

Dagens bilder:


Mammas ängel <3


Haha ser ni hur hon flörtar ? Stänger ena ögat så dära sött! haha

Min fika efterjobbet! Behövs verkligen TÉ när det är så här jävla skit väder ute !


Hur som helst så har jag jobbat kväll idag så jag kom hem för en stund sen bara =/Skit kul att jobba inom hemtjänsten tycker jag (fast det var ju bara min första dag) . Jag ser detta jätte positivt och är så glad över hur mycket jobb jag får =) Hihi men det är klart vem skulle inte vilja anställa mig lixom ? Hallå ? haha skojar.
Nä jag är jätte tacksam över hur underbara mina föräldrar är och hur bra allt flyter på nu. Livet är härlig!
Jag var ju lite små ledsen för jag hade ju börjat med min träning igen och nu så har jag bara en massa jobb på mitt schema plus när jag ej jobbar så vill jag ju vara med min prinsessa . Så tid för träning kommer det ej finnas så mycket men nu när jag tänker efter så är det skitsamma .. vi rör ju oss med cykel inom hemtjänsten här i kärra och jag kan redan säga att jag har träningsvärk hahaha så nu är Millan glad igen =) ;)

Näää nu får jag gå och lägga mig ska upp och jobba klockan 8:00 och innan dess så måste jag fixa mig och Isolde och lämna Isolde på dagis ... jag vet jag är en SUPER MAMMA :D Så här ser mina dagar ut varje dag i stort sätt.
(Jobba, passa min lilla troll, ta hand om hemmet ) Ingen lat jävel här nej ! :P
Ha det bra alla och Sov så gott för det kommer jag göra ! Kram på er

Positiv

Kommentarer (0)

2010-09-14 @ 21:28:49

Hej hej !

Hur står det till ? Jag är helt slut !! Jag har jobbat och städat hela hemmet + lagat mat och så har jag gosat och lekt en massa med min lilla prinsessa ! Hon är så himla duktig hon förstår så himla mycket nu. Känner mig så stolt över min lilla troll ! <3 Hon brukar prata med sin pappa och mormor i telefon och idag sa hon till Richard :
- ALLÅ?! ALLÅ?! ALLÅ??!
Hahaha med en jätte gullig röst också haha. Jag har tvättat en massa också men jag ska vika det imorgon min rygg är helt slut . Imorgon så är det min första dag som jag jobbar inom hemtjänsten =) Känns lite små spännande måste jag säga . Min lilla prinsessa somnade precis också så jag hade tänkt att göra mig en macka och gå och lägga mig nu faktist är helt slut verkligen haha har inga krafter kvar så ni får ursäkta mig ifall mina inlägg är tråkiga men så är det :P

Dagens bilder:









Ser ni hur koncentrerad min lilla docka är ? =)

Ska iväg och fixa det som ska fixas tills imorgon och sen ska jag nanna kudde !!

God natt och sov gott!!

Happy happy happy happy

Kommentarer (0)

2010-09-13 @ 21:30:17

Hej hej !


Här sitter lilla jag helt själv =/ Snyft! haha skojar. Nä men Isolde somnade precis så jag la henne i sitt rum och Richard slutar 00:00 idag =( Eller aa han kommer sluta så hela dena veckan men sen nästa vecka är det normala arbetstider som tur är =)
Idag har jag jobbat från 10-16:30 i kärra hus. Jag åt skinkpaj med en massa sallad till .. jätte gott var det verkligen! Jag har fått goda nyheter idag och det är att jag har fått jobb här i kärra inom hemtjänsten. Jag ska börja redan på Onsdag och gå brevid någon och sedan jobbar jag på torsdag .. mer pengar :D haha nä men jag hade bara tre dagar att jobba denna veckan annars och det sitter inte fel med lite mer tider eftersom vi ska resa snart . Det plingade på dörren precis också och det var ordföranden i vår förening som kom med en blomma och önskade oss välkomna till föreningen haha =) Gulligt ! Lite sent bara :P Hatar att öppna dörren när Richard ej är hemma så här sent ... är mörk rädd nämligen haha . Är så himla trött att jag ska lägga mig efter denna inlägget.

Dagens bilder :





Haha söt va ? Haha .. Richard tog dessa bilder innan jag gick och lämnade henne på dagis idag haha så söt !

Jag känner mig jätte glad att jag får mer och mer jobb. Känns helt underbart verkligen !


Nu måste jag verkligen gå och lägga mig känner jag haha sov gott alla och tack till mamma och pappa för hjälpen idag ni är bäst ! <3

Kram

Leka och Busa

Kommentarer (0)

2010-09-12 @ 20:41:29

Hej hej mina kära läsare !

Här sitter lilla jag och äter en kantarell macka som jag fick av min älskling precis =) Hihi tack ! Han håller på och kokar två kronärtskockar också som hans mamma kom förbi med idag =) Snällt va ?
Hon hade med sig en present till Isolde också .. det var massa med fiskar som man badar med =)
Och jag själv fick en jätte fin blomma som hon hade planterat och fixat till alldeles själv .. åååh tack snälla du !

Idag så har vi varit på lek och bus landet . Isolde lekte jätte mycket vi var där i 4timmar och sedan så såg jag en vän som var där med sin killes lilla kusin och sin kompis som hade en liten pojke som hette adam .. jätte söt ! =)
Isolde gick fram till honom och ville sno hans napp haha men då fick jag komma in och angripa!

Dagens bilder :























Tyvärr blev det inte världens bästa bilder och det är på grund av att jag glömde ta med mig kameran så jag fick ta bilder med min Iphone. Imorgon börjar jag klockan 10:00 :D Hehe väldigt skönt ! Så jag ska lämna av Isolde på dagis strax innan 10 och så ska hon bli hämtad av min mamma klockan 14:40 för min mamma är så snäll och ska ta med lilla Isolde till BVC .. jag slutar 16:30 och Richard börjar jobba 15:00 så det var jätte snällt av dig mamma .. tack ! =) Det är en vanlig hälsokontroll som hon ska till .

Det har varit en väldigt trevlig dag och jag hoppas att ni också har haft det ^^

Ha en underbar kväll nu ska jag natta min bebis !

Kram !

Söndagsmys

Kommentarer (0)

2010-09-12 @ 10:21:08

Hej hej mina kära vänner !

Här ligger lilla jag i soffan . Vårt lilla sötnos vaknade 8 så då var det dags för oss att gå upp =)
Vi ska iväg och ta med Isolde till Lek och Bus landet och sedan så ska vi äta en söndagsmiddag på någon trevlig restaurang hade vi tänkt oss. Jag vet ej om jag har lagt upp dem här bilderna som jag har tänkt att lägga upp men dem var iaf från mammas födelsedag =)

Här kommer dem:
Den vackraste flickan på denna jorden <3

Syskonen (Store brorsan fattas bara =(

Min fina syster (=



Min Ritchie

Världens bästa mormor med sin ögonsten

Tårta till min lilla mamma =)

Blommor uppskattas alltid =)

Min lilla familj

Pappa och Ricky




Fina bilder va ? (:

Jag har tänkt väldigt mycket på en sak . Och jag har slutat läsa vissa bloggar för ibland framstår folk som korkade människor fast dem kanske inte är det ?! Dem ända bloggarna som jag läser det är Kissies, Paow, babysenorita och fokis. Man märker att kissie bara driver på sin blogg med alla människor och korkad nog så går ju dem flesta på att hon äter BARA en bannan om dagen typ hahahahahah tycker att kissies blogg är väldigt underhållande och rolig.

Och ibland när jag läste mina vänners bloggar så kändes det som om jag läste min egna. Började jag skriva om politik tex JA då gav jag en liten snylle något att skriva om . Om jag tex skrev om en åsikt JA då fick en snylle en liten lampa som tändes och så gav jag inspiration helt gratis . Nä men jag är en människa full av åsikter men det jag ej hade tänkt så mycket på är att man kan såra andra. Och det är ju verkligen inte det jag är ute efter så jag hoppas att folk som läser min blogg att dem tar allt med en liten nypa salt. Jag menar inget illa men ibland så råkar man ut för tråkiga saker i vardagen och då vill man rensa lite tankar och luft framför allt genom att skriva vad man tycker.

Jag är nöjd med mitt liv och jag är glad att jag har allt som jag vill ha och allt som jag behöver =)
Jag hoppas att ni också är det och ta det lugnt med avundsjukan tror ej att någon mår bra av att vara avundsjuk

Aja mina kära vänner nu ska jag in och Duscha och ta på mig något fint !

Ha en underbar dag !


11 September ...

Kommentarer (0)

2010-09-11 @ 21:21:45

Ville lägga ner en liten minnestund för alla offer som dog i USA den 11 September



Jag hoppas verkligen att alla som offer som dog denna dagen för 9år sedan har kommit till en bättre plats.

Det är hemskt hur det kan gå till och att det finns så mycket ondska i denna världen...



En helt vanlig lördag =)

Kommentarer (0)

2010-09-11 @ 21:03:50

Hej hej mina kära läsare ! Haha

Hur står det till med er era sötnosar ? Jag själv mår toppen och sitter här och försöker varva ner lite =) Har varit inne i stan med min mor och Isolde =) Vi fikade och små shoppade ... mycket trevligt måste jag säga !
Finns väll inget bättre än att umgås med sin familj och shoppa och fika ute... eller vad säger ni ?
Hur som helst så hämtade jag ut min dator idag WOHO ! Så nu sitter jag här på soffan med min "älskling" , min mini pc och mina två älsklingar Ricky och Isolde =) Hon sitter här på sin bänk helt nyduschad och leker =)
Richard håller på och gör lite varm korv med bröd för han blev ej mätt av min hamburgare som jag hade gjort till han =/ Haha.
Juste jag hittade ett par fina shorts som är emitation av läder från Lindex jag själv tyckte att dem satt jätte bra och dem kommer passa perfekt till kryssningen på kvällen när vi går ut och äter eller nu till hösten med ett par stövlar till ;)



Hittade även en jätte söt grå/vit kofta från Bikbok HUR SKÖN SOM HELST och framför allt VARM!! =)



Köpte hem också ett par ull tights från lindex som var lite små skrynkliga vid knäna =)

Var och kollade på skor till Isolde idag också men vi hittade inga =/ Men jag hittade iför sig ett par som kommer vara bra till Vinter från ecco men dem kan vi vänta tills nästa månad då kanske det har hunnit komma in flera skor.. får vänta och se .

Dagens bilder:
Min lilla älskling !

Äter sin kvällsmat själv =)

Tar en liten snabb bad/Dusch efter att man har ätit =)

Pyjamasen är på och lilla Isolde är redo för läggdags =)


Bilder från gårdagen:


Haha härlig bild på min lilla busfia =)

Lilla bebisen somnar för dagen efter en lång dag av lek!


Aja mina kära vänner nu ska jag ta och läsa en liten godnatt saga för fröken Isolde och sedan så ska jag lägga henne hon är jätte trött ... lilla bebisen då !

Ha en bra kväll alla ! Och hoppas att ni kollar på Milan där Zlatan spelar sin första match =) ;)
Sveriges kung inom fotboll eller vad säger ni ?


Ha det mina kära vänner !

Kommer nog ha världens träningsvärk imorgon =/

Kommentarer (0)

2010-09-09 @ 19:31:01

Hej hej !

Hur står det till med er ? Själv så mår jag toppen ! Har varit ledig och gjort lite ärende medans Isolde var på dagis och så passade jag på att träna. Tränade i en och en halv timma och körde mest lår och rumpa =) Nästa vecka så ska jag träna på både Onsdag och Torsdag med min syster .. det ser jag fram emot .
Imorgon är det dags för mig att jobba i Lillekär skolan från 7:30-14:30.. ganska så skön pass tycker jag för då är man ledig hela eftermiddagen. Så imorgon så ska jag lämna Isolde på dagis 7:15 sedan jobba och efter jobbet så ska jag åka och träna i en timma hade jag tänkt mig, vill få upp min kondition och få fastare kropp. Jag hittade en jätte fin guld kors i Angered Centrum med jesus på och hade tänkt att det kanske kan bli Richards födelsedagspresent ? Han önskade sig nämligen ett guldkors men men vi får se vad det blir . Ricky fyller ju 24 år denna månaden så jag hade tänkt att hyra en lokal här i vårt område och ha en liten middag med mina och hans föräldrar plus hans närmaste vänner .. men men vi får se hur och vad det blir =) Annars så blir det bara middag med mina och hans föräldrar ?! Det får han bestämma själv hur han vill ha det iaf =)
Gårdagen:

Jag tog det lugnt hela dagen med min lilla prinsessa =) Vi var ute och gick och lekte vid lekparken. När Ricky kom hem från sitt jobb så åt vi middag som jag hade lagat och på kvällen så tog vi en promenad och så delade vi på en Pizza =)
Bilder :










Prinsessa <3




Var i behov av underkläder så detta köpte jag med mig hem idag =)



Jag kom precis på att jag fortfarande ej har hämtat ut min dator ! Hmm får se om jag gör det imorgon eller till helgen? Antingen får jag åka och träna efter jobbet eller hämta min dator .. hmm..
Aja mina kära vänner nu ska jag ta och ge min lilla bebis lite gröt till kvällsmat och sedan så är det läggdags för fröken Isolde.
God natt och sov gott !

Vad är det för dag ?

Kommentarer (0)

2010-09-07 @ 18:50:01

Tja tja !

Imorgon får jag äntligen min lilla dator ! :D Har saknat den något enormt =/
Hur som helst så åkte jag in till stan idag med min mor och lilla Isolde. Jag köpte ett par tights från Gina trico med skinn detaljer tror dem kommer passa mig riktigt fint ;) Och nu kom vi precis hem från att ha varit och pratat med en från vår förening. Vi kan bygga altan på både framsidan och baksida det kommer vi nog göra nästa år. Jätte bra ju.. och så kommer vår lägenhet stiga i pris också =)

Dagens bilder:

Dagens lunch blev wook från Åhlens med ädelost sås .. jätte gott verkligen !

Lilla Isolde <3

Lilla mamma <3


Imorgon så är jag ledig fram tills fredag vilket känns jätte skönt. Imorgon så kommer jag nog ha en slapp dag med min lilla Isoldis (Ringde hennes dagis och sa att hon också skulle vara ledig, finns ju ingen anledning att skicka ett barn till dagiset om man ändå bara ska vara hemma.) Ska nog åka och bada med henne och hämta min dator inne på Siba.
Har köpt hem panpizza och lite godis osv. Så nu ska vi ta det lugnt framför tvn och gotta i oss en massa gott !
Ha det bra !

Det luktar avundsjuka

Kommentarer (0)

2010-09-06 @ 21:10:18

Hej hej ! =)

Tja hur är det med er ? Allt är bra med mig iaf =) Har varit på en kvällspromenad med min underbara dotter och så passade vi på att leka lite vid parken . Jag köpte hem en kebab rulle så att Ricky kan ta med sig det imorgon som lunch och som vanligt så fick Isolde en MEGA stor klubba av han som jobbar där. Vart vi än går så får hon saker från folk från affärerna.. ganska gulligt tycker jag =) Som mamma så blir man oerhört glad när folk tycker att ens barn är söt/vacker.
Isolde har börjat vika till folk också och så säger hon HALLÅ!! haha det är klart att dem smälter då ju ?!
Hur som helst så har jag fixat allt för imorgon som hon behöver till Dagis och tagit fram hennes kläder som hon ska ha på sig så slipper man stressa på morgonen :P Imorgon så kommer jag lämna Isolde 6:45 på dagiset eftersom jag börjar 7:00.. kul att mitt jobb ligger brevid Isoldes dagis för då kan man speja lite på rasterna hahahaha man måste vara säker på att ens prinsessa har det bra på dagiset ju ! Jag har städat här hemma som en dåre också och vikt två tvättkorgar... Kommer sova som ett stock inatt iaf =) No lazy days here !

Imorgon så ska vi träffa ordförandet i våran förening och skriva på lite mer papper angående vår bostadsrätt . Känns så kul att ha något som är VÅRT och att det är tack vare att både JAG och Richard har jobbat hårt för att få det som vi ville ha =)
Dagens bilder:
Dagens rätt som jag hade lagat innan min älskling kom hem från sitt jobb.. och det blev kyckling med ris och babymorötter =)
Väntar på maten inne i Sybilla
Min älskade bebis ! <3
Puss <3
Hej hej :)
Aja nu ska jag ta och lägga Isolde och sedan så är det dags att nanna kudde för mig .
Sov gott allihopa!

Söndag

Kommentarer (0)

2010-09-05 @ 20:36:44

Hej hej mina kära vänner !

Vi har varit borta hela dagen och äntligen är vi hemma =) Skönt !
Jag hittade ett par jätte fina tights idag och en jätte skön kofta =) Andra koftan som jag köper denna månaden . Något som jag älskar med hösten är att alla sköna och mjuka kläder kommer fram . Vi har varit på kräftskiva uppe hos mina föräldrar också oj oj oj vad mycket mat dem hade ! Skaldjurs soppa, hummer, kräftor, räkor, seviché, stekt makrill med potatis till !

Lite grejer som vi handlade hem idag :

Isolde gillade denna rosa draken =) Och så blev det en sele så att hon ej kan smita från oss på flygplatsen !=)
En fräck tre hjuling =)





Mmmm mums ! haha











Gårdagen

Igår vad vi yttligare på en kräftskiva =) Och då var vi med Richards föräldrar och alla hans grannar! Det var väldigt trevligt måste jag säga.

Gåva från farfar och farmor

Busunge!


Det har varit en jätte trevlig helg verkligen med massa god mat och gott vin =)

Det var allt som jag hade att berätta .

Imorgon så är det dags för att jobba och efter det ska jag åka och träna!

God natt och sov gott!

Lördag <3

Kommentarer (0)

2010-09-04 @ 16:37:04

Hejsan mina kära läsare ! =)

Har fortfarande inte fått min dator BUHU för Siba!! Dem är sega som fan ! Hur som helst under tiden som jag ej har skrivit så har jag jobbat på som vanligt vilket känns skönt kan inte tänka mig att ej ha ett arbete?! Förstår mig inte heller på tjejer som får barn och kan vara hemma tills deras barn är 2-3år. Lathet kallar jag detta ! Ut och jobba med er haha och sen ska ni stå och klaga på att ni ej får hjälp av er kille som har jobbat hela dagen medans ni har suttit hemma bara med ett barn . En del har verkligen inte hunnit komma in i verkligheten men vällkommen till verkligheten iaf :D Som tjej så måste man jobba, passa sitt barn och ta hand om hemmet.. hallå ? Man utvecklas inte som person genom att sitta hemma med sitt barn utan att jobba eller plugga ?! Barn behöver stimulans också och det får dem på dagis oerhört mkt. På denna korta tiden som Isolde har gått på dagis så har hon utvecklas något enormt ! Jag förstår varför många stor bloggare skriver om detta ämnet om unga mammor . Dem står bara och klagar och gör ingenting ju? Håller med om väldigt mycket som har skrivit om unga mammor som tur så tillhör jag inget utav det som dem skriver =) Känns väldigt skönt att få höra jämt :
- Ni / du kämpar mer än dem flesta gör. För det är ju det som det hela går ut på man måste kämpa för sin familj och det gör man ej genom att bara sitta hemma och klaga på sin kille som får in alla pengar på grund av att tjejen inte gör ett piss. Skärpning tjejer ! Kom ut i samhället och betala skatt osv som alla andra ! Man är två i ett förhållande och både måste hjälpas åt på alla sätt.. ekonomiskt också varför är vissa så dåliga på detta ? Och sedan ska dem stå och uttala sig om att visa lämnar sina barn för tidigt på dagis ? Det är det mest opedagogiska jag har hört enligt studier så utvecklas barn som har börjat tidigt på dagis snabbare än barn som börjar senare. Barn har ett behov av att träffa andra barn och det gör dem på dagis jämt och ständigt. Dem lär sig hur man ska beté sig mot andra m.m. och skapar ett socialt liv mycket lättare än barn som ej går på dagis. =)
Isoldes nya busiga min
Städa kan hon också ..
Målning och ritning är bra för hjärnan säger lilla fröken Isolde !
Förrrätt uppe hos mina föräldrar
Och varmrätten =)
Poserar
Haha min sötsak !!
Gåvor från mormor och morfar =)
Åh så fin och söt!! Tack mamma och pappa <3
En cooling haha
Köpte denna fina åkpåse till Isolde <3 Från Åhlens 999:-
Juste har fått jobb i Lillekärrskolan nu också =) Jobb strömmar in känns det som och det är bra för plånboken ;) Jag har börjat träna också (måste vara fin till kryssningen :P). Isolde går på dagis något som hon verkligen älskar hon blir ledsen när hon måste hem igen haha =) Detta ser jag ju så klart som något positivt hon är en liten självständig tjej som klarar sig HELT utmärkt på dagis =) Richard jobbar på volvo och är en duktig nisse! Ikväll så ska vi på kräftskiva hos hans föräldrar och imorgon blir det hos mina föräldrar.. gott och mysigt !
Har ett problem också .. VEM SKA MAN RÖSTA PÅ ?
Är med i ungvänster men dem kommer inte få min röst iår ..tycker att den feministiska sidan av dem har blivit allmänt tjatigt och det finns viktigare frågor att ta upp känns det som!
Har tänkt på att rösta på Miljöpartiet men deras flyktingspolitik suger ju ?! Dem vill ta in fler och fler utländska. Inte så men borde man inte förbättra för dem som finns här i sverige först och främst ? Landet har tyvärr inte råd att ta in fler invandrare.. och dem som kommer in är bara jobbiga mellan öst folk också .. Finns nog med Muslimer här. Har fortfarande inte kommit över att dem håller på att bygga ett moské här i Göteborg.
Eh jag är den ända som vågar stå för det jag tycker ;)
Ha en underbar dag och varsågod för mina tankeställare ;)