> Madresita Camilla -

Madresita Camilla

Ny tv

Kommentarer (0)

2010-02-28 @ 19:17:50

Hej hej!

Idag så har vi varit inne i stan . Vi köpte med oss hem en liten LCD TV på 23" till vårt sovrum =)
Han från Siba var lite snurrig eller nått men han glömde att ta betalt för ett minneskort för 349 och för ett par hörlurar till Richards IPOD tog han betalt typ 38kr :S Fast dem kostade mera :S
Jag sa så klart ingenting och gick därifrån med ett leende på läpparna =) haha
Och han som hjälpte oss var jätte snäll och gav oss gratis försäkring och grattis tillbehör till tvn osv =) Hihi tack!
Sen så åt vi på Fair Play och nu ska vi sätta upp tvn =) Skriver mera snart!
Ha det bra!

Naturkatastrofer

Kommentarer (0)

2010-02-27 @ 11:46:58

Hej hej!

Herregud inatt vid 3-tiden (chilensk tid) så var det en jätte stark jordbävning i Chile. Jag verkligen hoppas att allt är okej med min familj. Mina föräldrar har försökt att ringa som galningar men det finns strömavbrott där nere så samtalen kommer inte fram. Det fanns varningar för en tsunami också men enligt den chilenska kanalen så finns det inga risker för tillfället.
Står i dagens :
http://www.dn.se/nyheter/varlden/kraftig-jordbavning-utanfor-chile-1.1053150
Ber en bön att alla mår bra och att inget har hänt min familj eller resten av befolkningen. 16 personer har avlidit en så länge och vi hoppas att inte siffrorna stiger!

I samband till denna jordbävning så blev det en jordbävning i Japan också massa styrka till Japan också!
Synd att det ska finnas naturkatastrofer. Signal till oss människor?

Öppnaförskolan

Kommentarer (0)

2010-02-26 @ 18:36:21

Hej hej!

Inatt så sov jag bara fyra timmar känner mig dum i huvudet och seg. Isolde vaknade vid halv två på morgonen och var uppe till halv 5. Sedan så vaknade hon 8 på morgonen :( Hon brukar alltid sova hela natten.. det var lite skumt.
Hur som helst så gick vi till öppna förskolan idag och så tog jag hem mina två tavlor =) Gjorde en kylskåpsmagnet också en liten ängel blev det. Idag så var både mormor och farmor med och Isolde var jätte glad och lekte med andra barn som snodde hennes leksaker :(. haha
Sedan så åkte jag och mamma in till stan och så åt vi på Slim Food . Idag så blev det en egen komponerad sallad =)
Idag så blev Isolde 9månader också så hon fick en overall av farmor och av min mamma så fick hon en fifi docka och en rosa fifi telefon. Haha hon har lekt med telefonen hela dagen och nu så somnade hon med sin fifi, gulligt va?
Av mig och Richard så fick hon en ratt till sin barnvagn och den tyckte hon var HUR KUL SOM HELST =)
Bilder från idag:

Isolde med sin nya jordgubbsmössa

Hittade dessa söta saker på hm




Aja nu ska jag försöka sova en halvtimma =)
Ha det bra alla!

Tv

Kommentarer (1)

2010-02-26 @ 00:20:31

Hej hej igen !

Nu är Richard och jobbar igen :( Tråkigt för mig. Hur som helst så har vi öppnat ett sparkonto så att vi kan resa till Thailand i Oktober eller November.. Gud vad kul det skulle bli! Skulle vara underbart att vara i solen i 2 veckor! Längtar verkligen så hemskt mycket! Richard vill ha en tv i vårt rum och det tycker jag att det låter som en bra idé eftersom jag inte kan sova utan tvn :P Har kollat på El giganten och så hittade jag denna :
Richard vill ha den svarta för det är en 32 "
Men jag vill ha den här röda =) Tyckte den var jätte söt och tuff. Den skulle passa perfekt till våra svarta tapeter! Men den här är 22" tummare och det är ju klart att Richard inte vill ha den :( OCH den har inbyggd Dvd hur bra som helst ju ?!:S
Tror inte det blir en Thailand resa om vi köper för mycket prylar men efter tvn så kan man ju börja spara. Hoppas jag iallafall haha =)

Nu ska jag sova, Sov gott alla!

<3

Kommentarer (0)

2010-02-25 @ 19:53:20

Hej hej!

Idag så har jag bara varit hemma. Har känt mig allmänt trött och så när man kollar ut genom fönstret så blir man inte direkt sugen på att göra något. Hoppas all snö tar slut snart.. står inte ut mer !
Idag så har Isolde fått "leka" med maten (har läst att det är bra att låta bebisen känna på maten så att dem känner konsistensen osv. ) och sedan så fick hon bada =) Hon lekte en massa i badkaret och ville inte gå upp ! Haha så söt !
Bilder från idag :

Vilken röra då!

Så skönt!

En liten badandes Isolde =)

Isolde

Drycker sin mellanmål som blev smoothie av jordgubb/bannan/äpple


Har betalat alla räkningar idag det känns skönt att det är gjort nu! Den 3/3 har Alice i underlandet premiär den vill jag verkligen gå och se! Fast jag vill bara se den i 3D annars är det inte kul ju :P Imorgon ska jag fika med en kompis inne i stan då ska jag försöka hitta lite underdelar till Isolde. Nu har jag inte så mycket mer att berätta.
Ha det bra alla!

Ensam

Kommentarer (0)

2010-02-25 @ 00:20:46

Hej hej igen!
Nu sitter jag här med all mys kvar typ helt ensam :P Hade köpt med mig Macdonalds så Richard blev proppmätt direkt! Men det är iförsig bra då kan vi spara det tills imorgon istället =) Vi måste försöka dra ner på all skräpmat alltså men det är ju så himla gott!! Cola är ju absolut min favorit läsk! Richard blev dock inte så där jätte glad för Clerins for men krämen som jag köpte till han =( hahaha han tyckte att det var så himla onödigt! Men man måste ju ta hand om sig själv ju?! Spelar ingen roll om man är tjej eller kille . Och jag köpte ju lösögonfransar till mig . Haha så kul har aldrig testat det innan. Hon från affären tyckte att jag och min syster va lite knepiga eftersom hon tyckte att vi verkligen inte behövde det. Men det är ju en kul grej man måste ju testa det så klart :P
Nu låter jag säkert jätte fåfäng haha men jag tycker faktist att alla måste ta hand om sig själva inte för andras skull så klart utan för ens egna. Man mår ju mycket bättre efter tex en ansiktsmask eller ?
Jaja alla får ju tycka vad dem vill .
"Över till lite viktigare grejer nu".. Jag väntar på att mitt gym ska hitta en instruktör till mammaträningen. Man tränar med sina bebisar/barn. Tyckte att det verkade som en toppen ide verkligen! Jag ska vänta tills snön går bort så ska jag börja med min träning. Satsar på magrutor till sommarn ;) Bara för jag skrev det så måste jag få det nu . Annars ljuger man ju..
Kommer ihåg när jag gick i fotboll då jag spelade i Gais då hade jag magrutor. Men det var ju för 5-6år sen...
Tiden går väldigt snabbt tycker jag!

En liten hälsning till min mor =) Hon har varit sjuk i 2dar nu Krya på dej mi viejita <3  
Juste glömde berätta också att jag åkte förbi mitt gym idag och så funderar jag VÄLDIGT starkt på att börja i MMA. ÄLSKAR kampsporter verkligen ! Men man tränar med killar :S Gillar verkligen inte att träna med killar när det gäller kampsporter! Kommer ihåg när jag gick i boxning då skulle dem väll försöka impa på tjejerna eller nått men dem slog JÄTTE hårt!! Jag FLÖG iväg en gång utan att skämta ! haha fast jag är ju liten i kroppen men ändå det är ju träningen inte nu ska vi bevisa vem som är starkast! Och alla spänisar som sitter framför spegeln och tränar dem är ju nog roligast haha.
Finns väldigt konstiga människor
Avslutar på en bild med mitt allt:
Dröm sött alla!

Stan dag

Kommentarer (0)

2010-02-24 @ 21:27:31

Hej hej!

Idag mår jag underbart och Isolde med ;) Vi var inne i stan med min syster och så åt vi på yammi eller vad den heter. Japansk mat <3 Jag tog nr 2 haha kan varken uttala eller skriva deras namn på rätterna. Iallafall så smakade det så himla underbart. Och så stod dem och kollade på Isolde hela tiden och så sa dem att hon hade så vackra ögon och så STORA! Hahaha asiater tycker ju att det är jätte fint med stora ögon. Personalen var hur gulliga som helst iaf!
Juste idag har jag tagit in piercingen på min läpp. Trodde den hade växt igen men det hade den tydligen inte..
Ska inte ha den regelbundet men ibland är det ju kul. Nu när jag är mamma så kanske det inte är så bra med piercingar kan folk tycka. Men jag är ju ingen vanlig mamma. Jag är en COOL mamma hahaha nä skojar.
Bilder från idag:
Dagens shopping
Från bikbok
Och så köpte jag ett par hjärt örhänge med strass på jätte söta!
Och så en ny jätte liten kula till min piercing stav.
Nu har jag dukat fram mys och Richard kom precis hem nu. Så jag ska natta min bebis nu och mysa framför tvn.
Hittade mini Oreo Richards favorit kex. Han blev JÄTTE GLAD! =)
Kolla vad man fick på köpet när man köpte en Coca-cola
Sött va ? Som förr i tiden .
Köpte 4 smothies till Isolde. Ica här i kärra har ÄNTLIGEN tagit in dem har faktist tjatat på att dem borde ta in dem. Gissa om min tjockis blev glad när hon fick en ?
Aja nu måste jag kila iväg.
Hörs sen!

Tröttis !

Kommentarer (0)

2010-02-23 @ 19:08:46

Hej hej!
Nu ligger lilla Isolde äntligen och sover! Jag behöver verkligen lite vila nu. Isolde har varit igång hela dagen idag haha. Har lite bilder som jag tog förut när vi lekte :
Ursäkta har ingen smink idag! haha
Jag kan faktist stå själv!
Så duktig min lilla flicka! <3
Idag har jag bara varit hemma och tagit det JÄTTE lugnt. Har en jobbig hosta och världens huvudvärk! Jag hoppas verkligen inte att jag blir förkyld :( Ska ju åka in till stan imorgon och handla ju!
Juste jag beställde ett par skor idag och två ljuslyktor som man hänger vid fönstret =) Det blev dessa saker :
Fina va? =) Jag beställde dem från Haléns. Kängorna finns i Beige också dem var hur snygga som helst men svart passar ju mer till allt. Så jag beställde dem i svart. Men dem i beige är jag förälskade i verkligen!
Jag kommer få dem i början av mars stog det.. tråkigt.. jag vill ha dem nu ! Men men..
Isoldes dopklänning är beställd också men ingen får se den förrens dopet =)
Hittade min bröllopsklänning också!!
Fin va ? Också en snygg tiara med slöja till ;)
Och nej vi ska inte gifta oss än haha. Där blev ni lite små lurade va? Men jag älskar ju kläder så nu vet ni iaf hur min bröllopsklänning kommer se ut i framtiden ;)
Aja mina kära vänner nu ska jag vila och försöka sova en halvtimma eller en timma !
Ha det bra

=)

Kommentarer (1)

2010-02-23 @ 01:55:06

Hej hej !
Idag så har jag haft en jätte trevlig dag! =) Jag har varit uppe hos mina föräldrar och så var min syster där också. Jag lämnade Isolde hos mamma och sedan så gick jag till Tandläkaren. Jag hade inga karies :D Duktig jag är då! haha . Men eftersom jag hade en sån jobbig graviditet att jag kräktes ända fram till Isolde kom till världen så var min emalj jätte dålig ! :( Så jag måste dit igen i slutet av maj då ska dem lägga något slags medel runt alla mina tänder osv så slipper jag få ilningar i tänderna :D Hurra för det ! Dock så får jag ABSOLUT inte dricka Cola. Jag älskar tyvärr Coca-cola mer än mina tänder. Men jag ska försöka iaf att inte drycka det så mycket :(
Bilder från idag :

Min vackra och unga mamma!:)

Isolde och Frej


Den stolen som Isolde sitter på har min mamma låtit en hantverkare göra åt Isolde. Och nu när Isolde kan sitta och krypa osv så kryper hon alltid till den. Mamma kan ju allt om barn hon har ju uppfostrar oss 4 =) Mycket Kärlek till den underbaraste och starkaste kvinnan jag känner :
Min bästa vän <3

Kolla vad jag och Richard har har mumsat på :
Från Bosse och Marie, så himla gulliga!

Idag har jag och mamma pratat om dopet , vi har också surfat runt och kollat på dopklänningar. Och vi har valt Isoldes klänning =) Så mamma ska beställa den nu i veckan. Vi ska försöka hitta något slags gullig diadem till bebisar som passar till klänningen. Om ni vet vart man kan hitta sådana saker så är vi tacksamma för hjälp!
Juste !! Höll på att glömma att berätta en sak. Jag har nog aldrig känt mig så stolt som idag! haha helt seriöst.
Isolde låg på magen och hon tog sig upp och stog upp själv med hjälp av soffbordet och snodde en sur ahlgrens bil! Så himla söt! Jag tog genast ifrån henne godiset men som belöning så fick hon 2 ahlgrens bilar i hennes grej som mamma köpte till henne. Det är ett slags nät påse som man kan tex lägga i en bit äpple och så kan bebisen som håller på att få tänder äta enkelt utan att hon/han kvävs. Smarta grejer ;)
Nu ska jag ta och nanna kudde! Är oerhört trött.
Sov gott alla!

Måndag

Kommentarer (0)

2010-02-22 @ 11:58:47

Hej hej!

God morgon på er alla. Har precis matat Isolde och nu ligger vi på sängen och jag blir misshandlad av Isolde. Hon har virat in sig i mitt hår :(:(
Hade en jobbig natt. Somnade runt 5 tiden... Jobbigt när det blir så !
Hur som helst så är bilderna från igår här :
.Uppdaterar lite senare.

Underbara Söndag ! =)

Kommentarer (0)

2010-02-21 @ 21:11:25

Hej hej!

Här sitter jag mätt och belåten! Var ute på en promenad förut med hela min lilla familj. Marie och Bosse var här idag också under dagen . Och då hade dem med sig en kasse med mat. Gud så snällt och omtänksamt! Tack <3
Idag lagade Richard mat för en gångs skull :P Haha det blev iaf en jätte god pasta .. pasta a la Ricky =) haha.
Känns väldigt tråkigt att inte kunna göra någonting. Jag verkligen HATAR att bara sitta hemma! Usch..
Detta hemska ovädret alltså !!
Men men jag har iaf lite på mitt Schema haha .
Måndag: Åka upp till mina föräldrar. Sedan tandläkare!
Tisdag: Kanske gå till öppnaförskolan ? Och sedan träffa Marie.
Onsdag: Åka till stan och handla en massa :P haha Ska in till stan med min syster.
Torsdag: Ska vara med en gammal tjejkompis som heter Samira
Fredag: Vara med Richard (Ska tvinga han att ta ledigt)! <3

Bilder från idag :


Har försökt att lägga in alla bilder men det går ej för tillfället... skumt är det så för er också?
Ni får nöja er med en så länge så lägger jag upp dem lite senare!

Ha det bra alla fina !




Kan inte sova..

Kommentarer (0)

2010-02-20 @ 02:12:14

Hatar när det blir så här ! Jag kan verkligen inte sova.. Pratade med Richard precis och han kommer förmodligen sluta 06:00. Tråkigt för annars hade han kommit om en timma. Men men om 10min så börjar MMA på tv4sport så det ska jag kolla på =) Om jag inte kan somna till det så ska jag kolla på Chuck haha en jätte rolig tv serie. Aja ska göra en macka och en varm te så ska jag lägga mig i soffan och hoppas på att jag somnar.

Happy happy

Kommentarer (1)

2010-02-20 @ 00:03:10

Hej hej!

Hade glömt att hämta posten . Gissa vad som kom idag ? Mitt paket från bluebox.se =) SÅ SNABBT? Trodde den skulle vara framme på Måndag eller Tisdag :S
Gissa vad mer som kom ? Ett presentkort från http://gratisbio.se/?RecruiterID=255339 som var laddad med 100kr som man kan handla för i HM! I tisdags så kom det ett presentkort från http://gratisbio.se/?RecruiterID=255339 med 50kr. Jag är kär i den sidan nu ! Och imorgon så ska jag beställa ett till presentkort för 50kr! Man blir bara medlem i http://gratisbio.se/?RecruiterID=255339 och så samlar man poäng och byter ut dem mot presentkort! Älskar den sidan :D Haha. Bli medlemar ni oxå så kommer ni bli glada när ni hämtar posten :P
Nu ska jag fylla i min bok som kom idag från bluebox.se ;)
Sov gott !

Header

Kommentarer (1)

2010-02-19 @ 21:54:47

CARLO ??! NÄR SKA DU FIXA MIN HEADER ?

Snart hoppas jag ! =)

Lek och buslandet

Kommentarer (1)

2010-02-19 @ 19:28:04

Hej hej !

Idag så har jag varit på lek och buslandet med en tjejkompis som heter Tamara och hennes söta dotter som heter Olivia =) Vi tog en liten fika sedan och så fick barnen fortsätta att leka . Isolde var tyvärr inte så aktiv idag men det beror nog på att hon var så nyfiken på allting. Hon hade aldrig varit där innan så hon kollade runt en massa bara.
Bilder från idag :

En liten dvärg med en jätte haha..
Mammas hjärta!
haha så söta !
Min älskling!
haha Isolde och Olivia!
Jag och Isolde
Olivia och Tamara
En liten söt prinsessa snor min Kamera haha !
Sen kom Richard i slutet !
Isolde och Richard
2 Sötisar
Wieee haha
Älsklingar <3


Isoldes nappar har försvunnit. ALLIHOPA! Så jag åkte förbi ICA och handlade hem lite mys till ikväll och så två nappar då. Nu ska jag ta något litet för att äta..
Kram på er alla!

Slut för idag hoppas jag

Kommentarer (1)

2010-02-18 @ 20:48:32

Hej hej!

Isolde har somnat för idag och ligger i sitt rum och sover nu min lilla prinsessa! Jag har lagat rostbiff med potatisgratäng och pepparsås med champinjoner i. Så nu sitter jag här i soffan och väntar på att Richard ska komma hem från jobbet. Blir så himla sur nu alltså ! Dem jävla idioterna som bor ovanför oss går som jävla kossor! Vet inte vad fan dem sysslar med men dem för en massa oväsen och nu har Isolde vaknat igen :( Precis när jag hade tänkt att varva ner! Buuu för störiga grannar! Att man inte kan visa lite hänsyn till andra människor. Vänta bara era jävlar ska låta Isolde gråta en massa så får vi se om ni kommer fortsätta med era oväsen som ni för varje kväll! hahahah skojar så klart..
Bilder från idag:
Snor mammas halsband :(
Isolde och Richard innan han skulle ta på sig för att gå till jobbet <3
Isolde vägrar att ta på sig båda sina sockor. Haha hon är så tokig! Hon drar alltid bort den ena. 

Jag har dukat fram nu och allt är klart . Tror att Isolde somnade om . Hon brukar vakna direkt då det är för högt ljud. Ska duka fram godiset som jag och Isolde var och köpte förut. Vi tog en promenad till kärra centrum men sen så tog vi bussen hem det började snöa jätte mycket. Sen så satt vi i hennes rum och kollade ut genom fönstret när det snöade , det tyckte hon att det var jätte kul.
Imorgon ska jag till Lek och Bus landet med Tamara och hennes söta prinsessa som heter Olivia =) Kul !
Richard är ledig imorgon på kvällen så vi ska nog oxå hitta på något skoj sen när jag kommer hem efter att ha varit på lek och bus landet. Kanske går på restaurang ? =) Det skulle vart mysigt iaf.
Ha en god fortsättning alla!

Tänder är på G

Kommentarer (0)

2010-02-18 @ 18:17:45

Herregud! Det känns som om min lilla flicka är en liten apa! Haha asså hon liksom kan krypa jätte snabbt nu och försöker sig ta sig upp vart hon än är! Hon är jätte snabb.. hon ser så liten ut men hon får tag på ALLT! Jag måste vara på min vakt HELA tiden ! Allt hon får tag på stoppar hon i munnen! När vi är uppe hos mina föräldrar så slår hon stackars Frej! Han är rädd för henne och undviker alltid henne men hon jagar honom ! stackarn :(
Frej på bilden =)
Jag älskar att ta bilder så jag har hundra tals bilder på min dator. Jag hittade en jätte söt på Isolde när hon var 5månader =)

Hängandes från taket


Isolde har förstört min fina peace halsband idag :(
Har bild på henne när hon snodde den :( Ska visa senare!
Isolde har krypt iväg till hallen nu och gömt sig den lilla rakaren!

Bluebox

Kommentarer (0)

2010-02-18 @ 13:37:00

Hej igen !

Nu ligger mina två älsklingar och sover. Jag kunde tyvärr inte somna så jag har surfat runt lite. Jag beställde hem två saker från bluebox.se
Detta blev det :
En bok som handlar om mig och Richard. (Kärleksbok där man skriver i hur man träffades och klistrar fast bilder osv.) Gulligt va ? =)
Och så blev det rosenblad till badet!
Känner mig romantisk idag hahaha.
Dem kommer antagligen komma fram på måndag . Hade tänkt att planera en fin helg med en god middag kanske ett glas vin ? Och en massa godis och gott! Vi ska ju till bio också hade vi tänkt oss =) Vi var så trötta på alla hjärtans dag så vi får ta igen och göra något mysigt tillsammans till helgen. Längtar tills boken kommer fram så att jag kan börja fylla i den och greja! =) Sedan ska jag ge den i present till Richard med en choklad ask.
(Marie du får inte säga något till Richard haha det ska bli en liten överraskning!)
Jag blev kär i två grejer också på köpet :(
Dessa två ur gulliga mys grejer!
Värme sockor. Man kan lägga in dem i mikron så att dem blir varma och värmer än =) Perfekt till detta kalla landet..
Och så en URGULLIG värme dyna !!
Hur gulliga va inte dem då ?

Men jag beställde ej hem dessa. Måste vara en sparsam flicka framöver haha..

Vill verkligen inte gå upp!

Kommentarer (0)

2010-02-18 @ 11:13:30

Hej hej !

Min lilla sångfågel väckte mig idag och jag ville verkligen inte gå upp ! Fick kämpa mig upp från sängen. Får väl sova middag sen när hon har somnat.
Får lägga mig i soffan och hoppas på att Isolde vill mysa med mig.. är jätte trött idag.. usch!
Får piggna till nu.
Hörs sen!
C yaaa

Ballong

Kommentarer (0)

2010-02-17 @ 20:37:11

Hej hej!

Idag så känner jag mig jätte duktig! =) Har tvättat en massa och så har jag hängt upp 2speglar och två gardinstångar osv.
Sedan så var jag uppe hos mina föräldrar och vi åt en jätte god rätt som mamma lagade . Det var torsk med en jätte god sås och potatis till och en massa sallad så klart . Mamma och pappa är så söta dem hade köpt en massa med Isoldes favorit smoothie till henne. Hon känner igen paketet så hon blev JÄTTE glad och började lee en massa och klappade händerna. Jag har även försökt att lära Isolde alfabetet idag hahaha..
Jag har precis lagat rostbiff med ris och rosépeppar sås till =) Nu får Richard skynda sig hem tycker jag ..
Aja en liten flicka med en grön ballong kallar nu =) Nu är det dags för en massa mjölk och en godnatt sömn.
Önska mig lycka till med "vaggningen =)

Semladag

Kommentarer (2)

2010-02-17 @ 00:13:20

Hej hej igen!

Nu har äntligen min lilla sovtuta somnat =) Känns väldigt skönt faktist för min rygg värker av hur hon vill bli vaggad varje natt! Ska köpa en värme dyna till mina axlar när lönen kommer. Jag var ute i snön med Isolde förut och vi tog en promenad runt hela området och busade lite =) :

Vi var också och handlade mat idag och tog en lång promenad hemåt =)
Imorgon så ska vi ut och åka pulka igen med min bror och mamma då får ni lite mer fina bilder <3
Jag försöker alltid att göra något slags "aktivitet" med Isolde varje dag. Det spelar ingen roll vad man gör det kan vara som att åka och handla till affären till att gå till öppnaförskolan osv. Det är viktigt att barn kommer ut och får frisk luft. Jag märker hur bra Isolde mår och att hon inte är en arg eller frustrerad bebis. Läste mycket psykologi böcker om bebisar när jag var gravid och då stod det alltid att "lugna" och "harmoniska" bebisar/barn blir dem genom att man går ut på promenader varje dag så att dem får frisk luft och får träffa nya människor osv. Det låter ju ganska vettigt alla blir ju "dumma i huvudet" när man bara sitter hemma.
En bild tagen när Isolde åt kvällsmat idag efter att vi hade varit ute och lekt :
Tråkigt att öppna förskolan är stängd hela veckan .. Pratade med en tjej här om dagen och hon sa att Lek och Bus landet har en bebis hörna typ så jag ska kolla om hon kanske vill dit denna veckan med sin söta Olivia så Isolde får träffa henne igen =) Jag och Richard hade även tänkt oss att gå på bio till helgen och gå på någon restaurang kanske? Jag längtar iaf jätte mycket. =)
Aja nu ska jag varva ner och lägga mig på soffan !
Sov Gott Alla!

Tips

Kommentarer (0)

2010-02-16 @ 13:16:38

Vill ni ha ett par riktig fina och varma skor ?
Jag äger ett par Uggs inte dem där vanliga som alla har och som kändisar har på sig när det är 30grader varmt ute.
Utan jag har dem här (fast i svart) och dem är dem bästa vinter skorna som jag har haft =) Dem är dock inte bra när det finns plask ute.
Dem går att beställa på brandos http://www.brandos.se/ugg-australia/classic-cardy-grey-5819/a3262 och kostar 1799kr. Men dem är värd varenda öre =) Jag fick mina när jag var gravid av Richard och dem höll mig varmt hela vinter =)

SNÖDAG!!!

Kommentarer (0)

2010-02-16 @ 13:08:26

Hej hej!

God dag på er alla söta läsare! Haha..
Jag sitter här med en kopp té och en macka och kollar ut genom fönstret. Herregud när ska det sluta snöa ? Blir riktigt avundsjuk på alla som är utomlands på någon solig semester. Jag älskar snö men detta året har det varit FÖR mycket snö. Snön får gärna smälta bort och solen får hemskt gärna kika fram !
Hur som helst så är jag klar med min städning =) Duktig va ? Har även matat Isolde med pasta och grönsaker och lite kött. Juste Isolde har lärt sig att klappa händerna =) Så himla sött och duktig min lilla stjärna är va ? Fast så tycker ju så klart alla mammor, men men i mina ögon är hon vackrast, geni och sötast haha.
Nu ska jag och Isolde försöka göra det bästa av snö situationen så vi ska ut i snön och busa med hennes pulka =)
Vi ska först laga lite lunch till Richard han börjar 16:00 idag.
Ha det bra alla fina!


Refresh

Kommentarer (0)

2010-02-15 @ 11:29:47

Hej hej !

Det var ett tag sen nu som jag skrev. Eller det känns så iaf. Hur som helst så mår alla bra här i hemmet. Jag har avslutat min städning och ska snart mata Isolde med gröt. Igår så var vi uppe hos mina föräldrar och åt middag , och då väntade dem med en bebispulka och en helium ballong som satt fast i pulkan =) Gulligt va ? Jag och Isolde sitter och väntar nu på min bror som ska komma hit och så ska vi åka lite pulka med Isolde och sedan så ska vi gå och äta Sushi =) Så gott !
Lite bilder från veckan:
Man får inte gosa med henne alls för länge längre :(
Busfrö nr 1 !

I fredags så var Richard Ledig på dagen så vi åkte in till stan och kollade runt lite och sedan så åt vi på Lydias Restaurang. Taco buffe.. är inte så där jätte förtjust i att äta taco ute på en restaurang men oxfilén var slut för dagen så man hade ju inte så mycket att välja bland så det blev taco buffe =)



Richard och Isolde


Isolde och Jag <3


Lördag:

I lördags så var vi bara hemma. Vi hade besök från mina svärföräldrar . Jag lagade Kyckling (Indisk inspirerad) med ris och sallad till. Marie hade med sig en liten hjärtformad matta till Isoldes rum och vin och en chokladask =) Så gulligt ! Tack =)
Sedan på kvällen så hade vi en myskväll och då fick Isolde smaka på mammas godis :

Nu ska jag mata min Prinsessa som sitter och väntar på mig i sin gåstol och sin ballong =) haha .
Kram!

Tisdag

Kommentarer (1)

2010-02-09 @ 20:59:21

Hej hej!

Idag så har jag varit inne i stan med Isolde och mamma. Jag hittade en jätte fin jacka till isolde med päls på luvan. Ska lägga in bild imorgon. Sedan så åt vi på Slim Food ÄLSKAR deras sushi och sallader! Jag åt en rostbiffsallad också hade jag en jordgubb/Banan smoothie till . Åh nu så plingade våran tvättmaskin.. Måste gå och vika kläder nu. Isolde har somnat för idag och jag har tagit fram mys till mig och Richard så hade jag tänkt att tända lite levande ljus. Det är alltid viktigt att göra det när det är kallt och mörkt ute annars blir man deppig :P haha.
Imorgon så kommer min syster på besök =) Det var ett tag sen nu . Hade tänkt laga rostbiff med potatisgratäng kanske.. hm får se =)
Nu så ska jag tända ljus och vika tvätt :(
Ha det bra alla!

God natt !

Kommentarer (0)

2010-02-09 @ 02:38:29

Hej hej igen !

Jag har lekt jätte mycket med Isolde idag. Vi har gått en massa steg och sjungit en massa. Hon älskar en spansk låt som handlar om händer "Las manitos".. haha hon är så söt =)
Åh jag och Richard ska spara en liten slant till att bygga en altan så att den är klar till sommarn. Vi ska även försöka resa iår =D I November får det bli då. Thailand här kommer vi =)
Så nu får vi hålla tummarna så att min svärmor Marie fixar billiga biljetter ;) haha.
Jag gör alltid samma misstag att köpa dem här smaklösa drycker :
När jag ser dem så tror jag jämt att jag är en fröken nyttig. Jag försöker iaf =)


Jag har ännu inte kunnat somna. Jag har VÄRLDENS huvudvärk :/ Sån där jobbig huvudvärk att när man rör på huvudet så känns det som om hjärnan får ont hahaha ni fattar vad jag menar =)
Ska försöka sova iaf.
God natt alla söta!

Skoj dag

Kommentarer (0)

2010-02-08 @ 20:45:07

Hej hej!

Idag så har vi varit på rim och rams på biblioteket med farmor Marie. Isolde va lite tjurig under sångstunden eftersom vi fick väcka henne .. hon ville sova min lilla sov tuta. Men sen så blev hon glad igen och så hälsade hon på en pojke som heter Rasmus och en flicka som hette Hanna =)
Jag köpte två trä pusslar till Isolde den ena är en pussel med hela alfabetet. Här ska det läras tidigt :P Haha
Sedan så möte vi upp Richard och så handlade vi lite och köpte med oss Pizza hem .
Imorgon så ska vi med min mor gå till öppnaförskolan för att hämta våra fina tavlor och för att göra nya =)
Vi ska även försöka äta gemensam lunch med alla andra mammor och anhöriga.
Åh idag så har Marie hjälpt mig med att städa här hemma också . Tack tack! Det ser så fint ut men imorgon så ska jag sätta upp gardinstångar osv.
Nu ska jag vila mig lite och varva ner .
Ha det bra alla!

Så glad =)

Kommentarer (0)

2010-02-07 @ 22:34:25

Hej hej !

Nu är Isoldes rum och vårat rum klara! =) Vi valde svarta tapeter i vårat rum och rosa så klart i Isoldes. Ska lägga upp bilder i vecka,  blev verkligen super nöjd. Vi ska bygga en altan till sommaren också .. Åh det kommer se så fint ut och vi kommer kunna sitta i våran trädgård till sent och mysa. Jag längtar redan ! Idag fick Isolde vara hos mamma hela dagen eftersom dem målade och det luktade starkt här inne. Här är en bild från 31 Dec på Isolde hos sin älskade mormor <3
När jag väl åkte upp och hämtade Isolde så var hon överlycklig verkligen. Hon hade lekt med Frej och mamma så hon var jätte glad verkligen. Nu ligger hon här brevid mig och är jätte arg! Hon är hur trött som helst men vägrar att somna...
Ska försöka vagga henne nu .
Sov gott!

Fredags mys igen =)

Kommentarer (0)

2010-02-06 @ 00:08:50

Hej hej !

Idag så fick jag sova ut ordentligt! Sedan så åkte vi och lämnade Isoldes stol på babyproffsen. Idag så åt jag till lunch lax med ostsås och potatis till .. det var så himla gott! Får passa på att äta fisk när Richard är på jobbet =) Han hatar ju allt från havet. Tokig pojk..
Jag och Isolde åkte till Ica och handlade hem lite fredags mys och hennes favorit smoothies som hon verkligen bara slukar i sig den jätte snabbt!
Min glada flicka <3

Usch imorgon så kommer bygg killarna klockan 9 =/ Måste försöka få i mig lite sömn nu . Måste även köpa tapeter imorgon :( Orkar inte! haha
Sov gott alla !

Helt slut

Kommentarer (0)

2010-02-05 @ 01:11:51

Hej hej !
Idag så har jag varit på öppna förskolan. Jag avslutade två tavlor så jag ska hämta dem nästa vecka hade jag tänkt mig. Vi var även med på sångstunden något som Isolde tyckte att det var jätte kul! Vi sjöng och dansade omkring :P
Sedan så åkte vi till Bauhaus och köpte en vikdörr som vi ska ha i vårat rum. Imorgon måste vi åka och köpa fler material och på lördag så ska vi åka och köpa tapeter! Känner mig ganska slutkörd och stressad på nått sätt. Det känns som om jag har så mycket att tänka på nu när vi ska börja renovera. Jag lyckades med att vagga Isolde  precis som tur är så strax ska jag sätta mig ner i soffan och varva ner!
När Richard kom hem från sitt jobb idag så väntade jag med hemma gjord potatismos, oxfilé och bearnaise sås.. det var jätte gott ! Man glömmer av att äta ibland när man har det lite stressigt så nu har jag börjat med att laga mat på kvällen=) Här är lite bilder från min födelsedag som jag hittade precis :







"Torta de Miloja" .. Världens goaste!

Jag och mitt allt!<3




Måste ladda upp nu inför en ny dag =)

God natt alla!

Öppnaförskolan

Kommentarer (0)

2010-02-04 @ 00:31:08


Hej hej!

Idag så åkte jag och mamma och Isolde (så klart) till öppnaförskolan. Vi målade våra avtryck och så ska jag börja i en kerami kurs med andra mammor =) Den kommer så småningom att börja i mars sa dem.. jag längtar =D
Efter öppna förskolan så åkte jag och handlade lite mat och några saker till Richard och sedan så åkte vi upp till mina föräldrar och åt en jätte god middag med kaffebröd till efterrätt. Imorgon så ska jag göra en jätte grym tavla till Isolde som ska hänga i hennes nya rum =) Ska lägga upp bilder när den är klar .
Nu ska jag natta Isolde som FORTFARANDE går runt i sin gå stol helt pigg!
Bilder från idag :
Önska mig lycka till med att kunna natta Isolde när skottgubbarna skottar här utanför :(
God natt!

Mopedbil

Kommentarer (0)

2010-02-03 @ 01:23:40

Skulle precis lägga mig men fick för mig att kolla på blocket. Jag gick in och kollade på mopedbilar Åhh jag är så kär!
Jag vill ha en! Tänk vad kul det skulle vara att ha en, då skulle jag slippa gå runt och be om skjuts hela tiden .
Men men jag får välla lägga mig och sova så jag kan ha en i mina drömmar iaf :D haha 39 000 kr kan man inte direkt skaffa fram så dream on lilla Camilla.
Men visst är dem gulliga ? =)
Sov gott!

Paradise Hotel

Kommentarer (0)

2010-02-03 @ 00:14:24

Hej hej igen!

Idag så var jag  inne i stan och köpte underställ till Richard =) Passade på att köpa hem lite mys till paradise hotel också. Blev jätte glad att Jackie vann :D Okej visst hon har haft sex i tv o bla bla bla men hon förtjänade verkligen att vinna jag själv tycker att hon är skit grym och rolig tjej. Haha garvar jämt åt hennes kommentarer eller ansiktsuttryck.
Pratade med min syster och hon ska göra manikyr på Torsdag. Jag blev sugen på att också göra det . Det är så himla fint med långa naglar. Jag ska få 500kr av henne i födelsedagspresent så jag funderar på att göra det jag med =D Får se...
Ska tvätta bort mitt smink nu och äta lite och sedan försöka sova måste upp tidigt imorgon. Ska ju till öppna förskolan med mamma och Isolde. Ska försöka vara där klockan 10:30.
Så god natt mina vänner!

God morgon!

Kommentarer (0)

2010-02-02 @ 11:18:05

Hej hej!

Hade sömnproblem igår.. somnade nog vid 4 :(
Idag så måste jag åka in till stan och göra lite ärende. Ska nog åka härifrån vid ett-tiden.
Imorgon blir det dags för öppnaförskolan också! Då ska vi måla våra avtryckningar =)
En bild på min glada flicka <3
Ska äta frukost nu och göra mig iordning!
Ha det bra alla!

Buhu

Kommentarer (0)

2010-02-01 @ 19:27:12

Hej hej!

Har råkat försovit mig =( Och vi har ingen ström här hemma .. vet inte vad som har hänt :S Tråkigt.. kan varken ladda mobilen eller kolla på tv. Jag och Isolde missade Rim och Rams idag =( Min klocka ringde inte . Aja hur som helst så ska vi träffa min syster om en timma ungefär och åka in till stan och kolla om vi hittar något kul. Här är min prinsessa nyvaken och glad som alltid:
<3

Pappa var lika snäll som vanligt och körde mig till en butik som heter little eskimå som ligger vid Lunden =) Jag köpte en 2-i-1 Lära gå stol.. Hon verkligen ÄLSKAR den! Hon går runt här i vardagsrumet och skriker TITTA! Nu börjar hon bli lite trött och hungrig så jag ska mata henne och vagga henne =) Jag har fan tappat bort min kamera sladd =( =( Hittar den inte.. men tog en bild på henne i sin nya läragåstol med min mobil så jag lägger upp den sen =)

Ha det bra alla!