> Madresita Camilla -

Madresita Camilla

So Happy !

Kommentarer (0)

2010-01-31 @ 18:07:07

Hej hej!

Just nu väntar jag bara på att Richard ska komma hem med våra pizzor och mys! =)
Isolde kryper runt här i vardagsrumet och biter i allt som hon får tag på .. Mitt lilla hjärta!<3
Idag så kom Marie och Bosse förbi (Richards föräldrar) och hade med sig massa med presenter till mig. Jag fick en jätte fin överraskning som stod utanför min dörr!! SÅ HIMLA GULLIGT OCH OMTÄNKSAMT!
När jag öppnade dörren så stod ett badkar utanför och frös och väntade på att få komma in =D (Vi hade bara dusch innan). Åååh jag är så glad =D Nu kan vi bada och ha mysigt. Jag är så himla glad fick även en vin, pengar, diadem och världens sötaste strumpor som jag och min svärmor hade sätt ! =)
Detta fick jag av Richard:
Den svarta kavajen fick jag av mamma =)
En svart fin spetsbody passar perfekt under den svarta kjolen =)
I denna så stod det : Du är min solsken älskar dig ! Världens gulligaste text och kort =)
Min fina ring :D:D:D
Jag kände mig så himla bortskämd!:$ Älskade alla mina presenter och tack för att ni bryr er om mig och för att ni finns! =)

Hihi =)

Kommentarer (2)

2010-01-30 @ 03:23:50

Hej hej !

Idag så har jag varit på jobb intervjun och det gick bra =) Dem skulle ringa mig ifall någon blev sjuk osv och det passar ju perfekt att ha ett sådant jobb nu när jag fortfarande är mammaledig och inte kan jobba så mycket för min lilla prinsessa behöver mig ju.
Sedan så åkte jag och Isolde in till stan vi köpte lite "fredags mys" och så tog vi ut lite pengar som vi har lyckats spara ihop till Isoldes rum WOHO! Så imorgon kommer bygg "pojkarna" haha och ska kolla vart rummet ska vara och hur mycket allt ska gå på... HÅLL TUMMARNA för mig ... har inte råd att pissa ut hur mycket pengar som helst!!
Idag hade mamma anordnat en liten födelsedagsmiddag till mig =) Av mamma och pappa så fick jag en Orkidé och en kuver med pengar i =D=D haha
Och av min syster så fick jag pengar :D:D haha
Och av min lillebror så fick jag en almanacka =)
Av min underbara sambo så fick jag kläder och en JÄTTE FIN guldring =) Lägger upp bilder imorgon ;) Men här är ringen jag fick iaf (lånad bild från guldfyndet.se)
Jag är jätte glad över min fina ring ! =) En camilla ring helt enkelt ;)
Ska åka och köpa gardiner till köket imorgon . Har redan sätt och valt ut dem måste bara hämta dem =)
Åååh vad jag längtar tills Isoldes rum blir klar .. kommer vara hur glad som helst .. längtar tills jag kan börja dekorera den och åka och handla barnmöbler med hennes namn på! =)
Min bloggs utseende är under construction så tro inte att den kommer se ut så här . Idag kom ett presentkort från gratisbio.se också.(Heter Caaaamilla där så kan ni ge mig lite poäng om någon blir medlem ;))
Aya ska vänta tills min älskling kommer hem om typ en halvtimma =/



Sov gott alla!

Torsdag

Kommentarer (2)

2010-01-28 @ 13:12:05

Hejsan!

Ska på ett jobb intervju imorgon WOHO! =) Hoppas jag får den då är det 5min till jobbet och så kan jag vara med min dotter på lunchen . SNÄLLA håll tummarna för mig nu alla snälla!!!
Nu är både jag och Isolde friska =) Men vi ska ta det lugnt idag och bara vara hemma för att inte riskera att febern eller något kommer tillbax =) Jag och den sötnosen har lekt hela morgonen och städat. Sedan så kom farmor förbi en stund. Deras hund Pero har tyvärr avlidit och dem hade den i nästan 15år så det är en stor sorg för alla. Jag själv blev ledsen så klart eftersom jag bodde med dem och jag vet hur mycket dem älskade sin hund.. Jag hoppas att du är i en bättre plats och att du vilar i fred Pero!Världens mest älskade hund<3
Det gör ont att se hur ledsna Richard och min svärmor är. Jag vet inte heller vad jag kan göra eller vad jag ska säga? Jag kan ju inte göra något för att få er att må bättre :(

SÅ LYCKLIG!

Kommentarer (0)

2010-01-27 @ 01:05:33

Hejsan!
Nu är jag 21år! WOHO haha nä skojar. Men iaf jag är SKIT GLAD! Pratade med en som sitter i våran förening och vi har fått ett JA till att bygga ett litet rum till Isolde. JIPPY! =)
Så nu ska man bara prata med Pappas vänner och diskutera pris...
Nu börjar positiva saker hända i mitt liv =) Hoppas att det inte vänder allt för snabbt bara :(
Men som sakt Carpe Diem
Jaja hur som helst ska jag försöka få i mig lite sömn nu har tyvärr inte lyckas få nån riktig sömn. Ska försöka somna innan min lilla sjukling kallar på sin mamma<3
God natt alla !

Veckorevy

Kommentarer (0)

2010-01-26 @ 14:24:24

Hej hej !

Nu är jag frisk igen men min lilla Isolde är förkyld och har lite feber :( Idag blir hon 8månader.. Grattis grattis min prinsessa mamma älskar dig mest i hela världen!<3
I fredags så var jag och min svärmor inne i stan med Isolde =) VI tog en liten fika på saluhallen där vi åt en kebabrulle. Det var jätte mysigt och kul. Här är lite kläder som både jag och farmor köpte till Isolde :
Hittade den vita porslinhanden i bostadslagret tror jag att affären hette. Har alltid velat ha en sådan så att jag kan hänga upp mina halsband =)
Vi var och åt middag hos Richards föräldrar i Söndags och då bjöds det på kyckling med ris och en jätte god sås till!
Imorgon så blir jag 21år vi skulle fira med att gå ut och äta på någon fin restaurang och sedan gå på bio men vi får flytta fram det tills på helgen då Isolde kanske är frisk . Får åka och handla lite på Ica så att vi har en mysig hemma dag imorgon med våran lilla sjukling<3
Har inte så mycket mer att berätta förutom att jag har tagit hand om Isolde har mosat lite frukt åt henne men det ville hon ABSOLUT INTE HA! Sedan så pressade jag en apelsin och gav henne det i hennes nappflaska och det tyckte hon var jätte gott. Måste handla lite baby smoothie eftersom Isolde vägrar att dricka vatten.
Men men vi hörs! Ska fixa Richards "lunch" nu ..
Ha det bra alla !

Öppnaförskolan

Kommentarer (0)

2010-01-20 @ 19:22:27

Hej hej !

Idag så gick jag upp "tidigt" vid 10-tiden och så möte jag mamma och så stack vi till öppnaförskolan med Isolde. Det var jätte kul! Vi gjorde massa med hand/fotavtryck. Det tar en vecka innan man kan börja måla dem :( Lång tid men nu har jag iaf några lyckade avtryckningar. Sedan så åt vi lunch och så gick vi hem till min syster .. hon är nämligen sjuk så, krya på dej !
Här är lite bilder från idag =)
Isolde lärde känna en ny liten bebis. En jätte söt Lovisa! Hon var fyra månader och Isolde försökte peta i hennes ögon så jag fick ta bort henne sen :( Hur som helst så hade jag jätte kul i öppna förskolan idag =) Och Isolde verkar att ÄLSKA att vara där. Hon är så söt och är så nyfiken på alla andra barnen, jätte kul att se.
Gårdagen

Igår så tog jag bussen in till stan med Isolde och köpte lite underdelar. Jag hittade även en jätte kul leksak till henne på BR =) Sedan så köpte jag med mig mat från Slim Food =) Så himla gott och fräsh mat! Det blev en rostbiff sallad med en jordgubb/bannan smoothie till. Jag råkade även handla godis för 125kr!! Hahaha jag vet inte riktigt hur det gick till men när jag såg att hon slog in 125kr bara på godis påsen så ville ja bara dö :P Trodde det skulle bli max 70kr men nää 125kr blev det haha.
Isoldes nya underdelar =) Från Lindex (Ursäkta dem dåliga bilderna men dem är tagna med min mobil)
Min goa sallad =)
Isolde busar
Det var allt som jag hade att berätta =) Nu ska jag gå och väcka min lilla sovtuta för att byta till pyjamas och för att mata henne =)
Ha det bra alla!

Fynd

Kommentarer (0)

2010-01-16 @ 11:36:54

Hej hej !

God morgon ! Vaknade precis av min lilla sångfågel. Jag matade henne och nu ligger hon och leker brevid mig =) Igår så var vi på öppna förskolan för första gången och hon fick en liten kompis som heter Albin jätte söt pojke. Isolde älskade verkligen att vara där så jag ska försöka ta med henne dit 2ggr i veckan . Jag var där med Isoldes farmor och sedan så åkte vi och fikade i Liba och sen så fick Isolde två pyjamas av henne ..Snällt va?
Efter att jag hade varit med Marie så åkte jag upp till mamma och pappa där jag lämnade Isolde och åkte och handlade med pappa. Jag hittade två munktröjor till Isolde för 69kr ! REA överallt nu förtiden .
Om 11 dagar blir jag 21år hihi =D Jag vet inte riktigt vad jag önskar mig. Tror det blir pengar eller presentkort.
Jag har även varit på Restaurang med mamma. Det blev biff house som jag kallar det för :P
Lägger upp lite bilder mer bilder senare.
Nu är det äntligen Lördag =) Min älskling är ledig av en hel veckans hårt arbete. Hmm undrar vad man kan hitta på idag. Orkar inte direkt åka till Bion men kanske imorgon? Vill kolla på "sin nombre" och "snabba cash" får se vilken det blir =) Nu ska jag klä på mig och gå upp och äta frukost.
Ha det så bra så länge!

Glödlampa

Kommentarer (0)

2010-01-09 @ 02:37:07

Tja !


Idag har jag inte gjort så mycket förutom att städa, tvättat och handlat :P Igår så sov min bror över så vi satt och spelade x-box fram till klockan 3:00 på morgonen! Jag är väldigt trött men kan inte sova =/ Ska vänta tills Richard kommer hem det blir runt 3 tiden =) Jag har tänkt på att när Isolde sover så har jag ingen ting att göra typ. Så jag tänkte börja göra egna smycken ! Kommer beställa material i slutet av denna månaden tror jag. Juste jag fyller år snart också =) Om 18 dagar är jag 21år . Börjar kännas lite gammal .. haha
Hur som helst så tänkte jag börja med att bara göra egna armband sen så kanske jag går över till halsband och örhänge . Kommer att sätta in bilder när jag har börjat med detta och några kommer jag nog sälja om någon vill köpa så klart haha :P
Ha det bra ska återgå till x-box!
Sov gott

Klockan är snart 3..

Kommentarer (0)

2010-01-08 @ 02:50:35

Hej!

Är hur trött som helst men kan verkligen inte somna. Isolde somnade tidigt idag också vid 21:00 typ så det betyder att hon kommer vakna vid 9-10 :(
Hur som helst så är jag på jakt efter en bebispulka!! Jag har nog ringt typ varenda affär i göteborg + så kollar jag på blocket. Vill ju så gärna att hon ska få åka pulka! Hon hade nog tyckt att det var skit  skoj =) Så om nån vet något eller vill sälja sin bebispulka så kan ni gärna säga till =D
Idag har jag besök från min lillebror han sitter och spelar x-box och ska sova över så imorgon ska vi ut med Isolde i det fina och KALLA snö =)
Hörs sen God natt !

Tvilling

Kommentarer (0)

2010-01-06 @ 12:48:32

Kombinationen Merkurius, föränderlighet och luft är egentligen ingen kombination utan snarare en sammanslagning av tre liknande element. Rörelse, kommunikation, kvickhet, intelligens och anpassningsbarhet tillsammans ger en sådan hyperaktivitet att dubbelnatur är omöjlig att undvika. Tvillingen har troligen flera projekt, yrken eller kärleksaffärer på gång samtidigt.

Tvillingen gillar att resa och att uppleva nya saker. Han är snabbtänkt och en mästare på att prata, övertala och debattera. Han har dock svårt att alltid behålla samma ståndpunkt och åsikt.

Tvillingen ogillar regelbundna vanor och kräver omväxling. Rastlösheten kan utåt ge sken av lynnighet och ytlighet, men det är bara för att allt går så mycket snabbare för tvillingen, som i sin tur tycker att resten av världen rör sig sakta.

Element: luft Kvalitet: föränderlig Polaritet: positiv
NyckelordMerkurius, mångsidighet, kommunikation, händighet, nyfikenhet, rörlighet, söndag, torsdag och kvicksilver.
Positiva karaktärsdrag: formbar, självständig och kommunikativ.
Negativa karaktärsdrag: lynnig och känslokall.
Människokroppen: händer, armar och skuldror.

 

Isoldes stjärntecken =)

 

 

 


Avatar

Kommentarer (0)

2010-01-06 @ 03:14:18

Tja!

Vad har jag att berätta ? Hmm.. Jag och Richard var på bio i söndags =) Vi kollade på Avatar 3D.. BÄSTA FILMEN JAG HAR SÄTT PÅ LÄNGE!
Den får 5 av 5 av lilla mig. Sedan så åkte vi hem till mina föräldrar för att hämta Isolde där fick jag hummer och en massa andra skaldjur JÄTTE GOTT! Älskar allt från havet med en massa citron! Mums
Sedan tog vi farväl av min kusin och hans familj då dem åkte hem till Spanien. Jag har tänkt väldigt mycket på att jag vill resa iår. Jag har inte rest på nog 3år nu och det suger! HELST så skulle jag vilja åka till Thailand men jag skulle vilja åka till Turkiet också har aldrig varit där men Richard är inte så förtjust i Turkiet. Hmm får se om det blir någon resa överhuvudtaget. Imorgon är min älskling ledig så vi ska hitta på nått trevligt och laga en god middag sen på kvällen och ha en riktig mysig kväll! =)
Idag så åt Isolde nästan en hel burk av blåbärs yoghurt ! Min lilla tjockis är allt duktig på att äta och det tackar jag för. Hon åt lite majskrokar också medans jag åt chips (hon vill smaka på allt som jag äter). Jag känner att hon har blivit jätte rörlig och är med så mycket nu. Om jag försvinner i en minut så börjar hon lixom kolla runt och börjar gråta efter mig.. det är jätte sött att se älskar henne så himla mycket! Det är tack vare henne mina dagar ser ut som någon slags solsemester istället för att se allt det gråa där ut. My little sunshine!<3
Nu ska jag kolla på Desperate Housewives och försöka somna!
God natt alla!

Sammanfattning om år2009

Kommentarer (0)

2010-01-05 @ 19:41:32

- Gjorde du något i år som du aldrig gjort förr?

Jag födde mitt och Richards gemensamma barn :P

- Höll du några av dina nyårslöften?

Hade ingen nyårslöfte ..

Blev någon av dina vänner förälder i år?

Inte vad jag kan komma på .

- Dog någon som stod dig nära?
Nej, vilket är oerhört skönt.

- Vilka länder besökte du?
Inga :(

- Är det något du saknat år 2009 som du vill ha 2010?
Jag vill resa iår!!

- Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas?
Det finns massa datum!

- Vad var din största framgång 2009?

Att få min dotter och att få denna underbara fina bostadsrätten som vi bor i =)

- Största misstagen?

Dom är inte värda att nämna ;)

- Har du varit sjuk eller skadat dig?
År 2009 beståd av många sjukhusbesök :P

- Bästa köpet?
Bumbo stol till Isolde, pälsjacka och x-box 360

- Vad spenderade du mest pengar på?
Mat ?!

- Gjorde någonting dig riktigt glad?
Att få se min dotter för första gången ! Det går inte att beskriva den känslan.

- Vilka låtar kommer alltid påminna dig om 2009?
Svennebannnnnan!

- Vad önskar du att du gjort mer?
Tagit någon bild på mig när jag hade stor mage ? :(

- Vad önskar du att du gjort mindre?
Surat

- Blev du kär i år?
JA!

- Favoritprogram på tv?
Paradise Hotel

- Bästa boken du läste i år?
Har inte läst någon bok förutom bebisar böcker osv :$
- Största musikaliska upptäckten?
Ingen faktist.. tycker musiken har blivit så kass nu förtiden.

- Något du önskade dig och fick?
Den fina mobilen som jag bär på varje dag =)
- Något du önskade dig men inte fick?

- Vad gjorde du på din födelsedag 2009?
Åt middag och var gravid haha

- Finns det något som skulle gjort ditt år bättre?
Massa det skulle nog ta en hel bok att skriva om det

- Hur skulle du beskriva din stil år 2009?
Lite slarvigt så där

- Vad fick dig att må bra?
Familjen!!

- De bästa nya människorna du träffade?
Isolde <3

2010

Kommentarer (0)

2010-01-01 @ 19:09:19

Hej hej !

Vi firade vår nyår uppe hos mina föräldrar där var Richards föräldrar också så klart och vi åt en jätte god middag som mamma snodde mitt recept som vanligt :P
Det blev kycklingfilér fylda med mozarella ost och basilika med bacon runt omkring filen. Till detta hade vi potatis klyftor och brysselkål och så en sås gjord av mig av kycklingens sky plus lite mozarella ost och brie ost i (hade tyvärr inte mögelost)... Det smakade fantastiskt iaf ! =)
Till efterrätt så blev det mammas goa anannaspaj ! Gud vad gott ! Och en massa godis och choklad så klart ;)
Nyårsafton började lite dåligt tyvärr men lite bråk mellan mig och Richard men sedan blev vi vänner som vanligt och firade på =) Här är lite bilder från igår:
Nu har jag städat iaf och bäddat ner Isolde som kommer säkert vakna vid 21 tiden. Väntar på att Richard ska komma hem med en familjepizza och lite godis och sånt gott =) Myskväll varje fredag ju! Och som tur är så är Richard ledig fram tills Måndag <3
Imorgon så ska vi förhoppningsvis köpa ett till kontroll till Xboxen så jag också får vara med :P
Nu har jag inget mer att berätta förutom att önska er alla ett gott nytt år!
Mitt nyårslöfte blev att jag måste tänka mer på mitt humör :P Jag vet kan vara en riktig surkärring ibland men det är bra att ha det som ett nyårslöfte.. får se hur länge det håller sig haha . Hoppas att era nyårslöfte blev att sluta röka! Rökning dödar !! haha skojar bara
Ha det bra alla!