> Madresita Camilla -

Madresita Camilla

Isolde min underbara bebis ! <3

Kommentarer (0)

2010-10-26 @ 20:26:16

Hej hej mina sötnosar !

Hur står det till med er idag då ? Här är det göttans är helt slut bara så jag ska ta och sova direkt efter detta inlägget :P Min prinsessa somnade precis. Idag så har hon varit på dagis medans jag jobbade och när vi väl kom hem så fick hon lite mat och sedan så fick hon ta ett bad osv. Efter det så ville hon att jag skulle läsa för henne haha den lilla sötnosen =) Så det blev en liten saga och sedan så sjöng vi och så lekte vi med så klart =) Igår så jobbade jag i 11 och en halv timma så det är nog inte så konstigt att jag är helt slut idag ..
Juste idag så kom Isoldes overall också som jag hade beställt till henne med en mössa av samma märke =)
Detta året så blev det av märket Didriksson som är 100% vattentät .. passar bra till Isolde som ibland känner för att sätta sig ner i någon vattenpöl :P

Dagens bilder:


Min ängel ! <3

Lilla sötnosen posar i sin overall haha =)

Provar sin overall och mössa haha sedan så ville hon ej ta av sig den :P

Tok majan tog på sig sin mössa bakochfram !


Imorgon så är det onsdag och det betyder att det är lönedag för lilla mig =) Hihi ! Richards lön kommer alltid först vid den 25:e medans jag får min lön den 27:e varje månad .. är jätte nyfiken på vad jag fick .. men men får ta och vänta och se helt enkelt!
Igår så passade mina föräldrar lilla Isolde. Jag jobbade dubbel pass.. så jag jobbade i köket och sedan i Hemtjänsten och slutade inte förens 21:30.. när man väl har börjat jobba så blir man jobbnarkoman nästan känns det som ! Denna veckan så är jag bara ledig på Lördag.. hmm.
På Torsdag så ska vi ta och besöka Isoldes nya syssling och ta med en liten present som vi har köpt till henne =) Då är det jag, Isolde och min svärmor som ska dit och hälsa på. Åh ser fram emot det verkligen ! Älskar små bebisar och det kommer bli kul att se hur Isolde reagerar på att träffa en liten nyfödd bebis =)

Aja mina kära vänner nu ska jag ta och dricka en kopp té och sedan så är det läggdags för mig och aa jag vet hur tidigt det är men det är mina nya rutiner höhö..

Ha det underbart !



Söndag ! =)

Kommentarer (0)

2010-10-24 @ 16:42:54

Hej hej !

Här ligger lilla jag på soffan med en massa kuddar och min älskade duntäcke ! =) Har inte mått så bra .. har haft ont i magen och mått illa.. det är inte kul alltså att må så här men men det går väll över snart hoppas jag. Min lilla prinsessa "läser" haha och Ricky spelar xbox. Idag lagade Richard middag och det blev kyckling wook med ris och det var jätte gott.. och sedan åkte vi till Ica och handlade lite mat. Vi bestämde oss för att Isolde skulle gå hela vägen eftersom hon total vägrar att sätta sig i sin vagn =/

Dagens bilder:

En glad flicka =)

Inne i Ica haha

Mammas allt ! <3

Haha lilla Isoldes nya "pose"

<3


Jag ska ta och bada lilla Isolde nu snart hade jag tänkt mig och sedan så ska jag oxå ta ett bad.. har så himla ont i mitt huvud :( Som tur är så börjar jag klockan 10 imorgon =) Älskar att ha mys med Isolde på morgonen och det hinner man ju inte riktigt när man börjar 7 för man vill ju inte väcka henne alldeles för tidigt.
Åhh juste Isolde har börjat peka på sig själv och så säger hon Bäbiiis !! haha så sött ! =)

Aya ska ta och göra lite nytta här hemma :P

Ha en underbar söndag !

Fredagkväll

Kommentarer (0)

2010-10-22 @ 19:47:30

Hej hej !

Allt bra med er eller ? Här är det sådär.. har börjat må illa igen och magen värker =( Hur som helst .. idag när jag hämtade Isolde på dagis så promenerade vi hem och det tog 1timma och 10min hahahaha..
Och när vi var nära vårt hem så fick Isolde syn på en vattenpöl där hon ställde sig på den och började hoppa och när hon var klar med det så satte hon sig rakt ner på vattenpölen.. man kan ju inte göra något annat än att bara skratta ? =)

Dagens bilder:


Min lilla busfrö <3

Hmm.. jag blev visst blöt =/




Idag kom ett paket till Isolde också =) En jätte söt handuk och en bok som jag hade beställt till henne . (Pedagogiska böcker speciellt för hennes ålder)
Juste Isoldes fröken berättade idag att Isolde hade pekat på sig själv och sakt BEBIS . Hon är allt en liten sötnos min flicka =) <3 Hon ringde sin mormor idag på hennes mobil och sa HEJ HEJ och sedan sa hon PATTY och TACK TACK =) (Patty= Patricia min mamma)

Aja mina kära vänner nu ska jag ta och ta bort mitt smink och ta det lugnt här !

Ha det underbart!

Torsdag

Kommentarer (0)

2010-10-21 @ 18:13:56

Hej hej !

Hur står det till med er ? Här är det toppen !
Såg ni att det snöade förut ? Usch .. säger jag bara :P Men det ser fruktansvärt vackert ut med snö när den har lagt sig fint på marken och träden osv .. eller vad tycker ni`?
På Isoldes utveckling samtal så gick det jätte bra .. vi fick höra en massa positivt och att vår lilla stjärna är en liten popis på dagiset =) Dem visade lite film snuttar där Isolde busar osv .. tycker att det är jätte bra att dem tar så mycket bilder och filmar osv för då känner man sig lite mer delaktig och så är det ju underbart att se sitt barn hur hon reagerar osv med andra barn och allt tokigt som hon vill hitta på =) Känner mig som en riktig stolt mamma just nu ! =) Efter samtalet så gick vi och åt pizza och pizzabagarna blev förvånade över hur mkt Isolde "pratar" haha .. det första hon sa när vi kom in HEJ HEJ !!
Snacka om att folk bara smälter när hon är som hon är =)<3

Dagens bilder:

Vår prinsessa i pizzerian haha =)

Jag och min stjärna





Äter lite och läser haha




Aya nu får jag ta och vika en tvätt som precis blev klar .

Ha det underbart !




Min ängel Isolde

Kommentarer (0)

2010-10-20 @ 20:28:54

Hej hej !

Gud vilket väder det har varit . Men idag var det iaf lite solsken som man fick syn på iaf =)
Idag så hade jag en underbar morgon tillsammans med min flicka. Jag började 10 idag så Isolde vaknade 7:30 och så la jag henne hos mig och så låg vi och mös en massa .. det var så härligt !! Sedan så låg vi och lyssnade på musik och kollade på tecknat =)
Hur som helst så har jag bara jobbat och jobbat och igår så kände jag för att äta ute .. så jag ringde Ricky och så kom han och möte mig efter mitt jobb och så åkte vi in till stan och tog en fika =) Jag åt sushi och Isolde med haha hon tycker ju om sushi min lilla sötis !


Bilder:

Innan vi skulle till dagis

Söl maja

Sushi .. Mums !

Vi köpte hem lite deg och kakformer till prinsessan =)



Busfia<3




Imorgon så

Söndagsmys

Kommentarer (0)

2010-10-17 @ 18:09:17

Hej hej !

Idag så fick jag lite sovmorgon och gick upp 9 .. skönt ! Jag har städat och tvättat en hel del och så har jag tagit det lugnt resten av dagen =) Isolde var ute på en promenad med sin pappa och så var dem och handlade lite mat . Idag så blev det en liten söndagsmiddag .. jag lagade kycklingfilé med sötsur sås på och så la jag in den i ugnen och till det så hade vi hemma gjord potatisgratäng .. det blev faktist jätte gott !
Vi fick besök från DK också (Richards kompis) och han tyckte att Isolde hade blivit jätte stor och att hon var hur god som helst =)
Just nu så tar Isolde en massa med bilder haha .. hon brukar ta kameran och sätta på den och så går hon runt och tar bilder på golvet och taket osv :P

Dagens bilder:









Imorgon så är det jobbdags igen och för min del så ska jag jobba hela veckan. Jag börjar kl 7 imorgon så då ska jag lämna min lilla tös 6:45 och sedan så ska Ricky hämta henne för han slutar innan mig =) Lång dag för min del imorgon .. jag slutar 16:30 =/ Buhu !
Aja nu ska jag ta och ta fram lite mys.. det blir vindruvor och cola för min del har slutat att äta godis och choklad sen jag fick magkatarr . Duktig jag är va ? =)

Ha en underbar söndagskväll !

Lördis

Kommentarer (0)

2010-10-16 @ 19:16:08

Hej hej gott folk !

Idag så vaknade jag vid 8-tiden då min lilla solstråle vaknade =) Vi började dagen med att kolla på Bumbi Björnarna och sedan så åt vi frukost och så tog vi ett bad tillsammans jag och min lilla Isolde <3 Vi hade en massa med badleksaker och gick inte upp förens vi var jätte skrynkliga om fötterna :P
Efter det så åkte vi in till stan med min mamma och min lillebror =) Jag hittade en söt liten kitty outfite till Isolde och så köpte jag lite strumpor till henne .. dem försvinner ju hela tiden ?!

Vi bestämde oss också för att ta en fika inne i stan och jag åt kycklingpaj med en massa sallad till .. gott !

Dagens bilder:

















När vi satt på bussen på väg hem från stan så skulle Isolde säga hej till alla som satt i närheten haha . Har nog aldrig träffat en sån liten flicka som är så himla social .. hon vill verkligen prata med alla och få allas uppmärksamhet =) Min lilla stjärna som gör mamma så stolt ! <3

Saker som Isolde har lärt sig sen hon började på dagis  :

- Äta själv
- Tvätta händerna
- Hon vet vad hej och hejdå betyder
- Ta på sig skorna
- Hon förstår språkets betydelse mycket mera nu (Förr så kunde hon säga ord men hon visste inte dess betydelse.)



Aja mina kära vänner nu ska jag ta och göra något vettigt !

Kram

Gooooood

Kommentarer (0)

2010-10-13 @ 18:42:31

Hej hej !

Här sitter jag i vardagsrummet med min lilla Isolde som går runt och leker med sina leksaker den lilla sötnosen !
Idag så mår jag bättre som tur är =) Jag har lyckats få i mig lite mat och har inte spytt en ända ggn ! Jippy ! haha
Imorgon så ska jag jobba och så ska Isoldes farmor hämta henne klockan 15:00 från dagiset .. kul med lite hjälp när man inte mår så bra ! =) Sedan om jag mår bra så ska vi gå till Richards kusin som precis har fått en liten prinsessa som heter Ellen .. längtar tills jag får träffa henne =) Alltid lika kul att träffa nya söta bebisar .
Då kommer Isolde få träffa sin nya syssling för första gången och så kommer hon träffa Linus som är Ellens store bror .
Juste jag kollade på Sverige mot holland igår och OJ vad dåligt Sverige spelade fast Holland är iförsig ett jävligt grymt olag men man borde skaffa fram lite bättre backar tycker jag och så får dem kämpa ända ut också jag tyckte att dem gav upp så lätt igår. Men Zlatan spelade jävligt bra tyckte jag han var överallt =)

Dagens bilder:







Direkt när jag har blivit frisk igen så ska jag börja äta en massa .. jag har tappat jätte mycket vikt nu när jag har varit sjuk .. och det gillar jag verkligen inte =( Mina jeans hänger på mig nu =(
Aya jag lär välla få köpa lite näringsdryckor för att gå upp lite fast det gör jag när jag har slutat med mina mediciner och känner mig hundra procent bra igen vill inte överanstränga magen nu när den är som den är.

Aya mina kära vänner nu ska jag ta och ge Isolde sin kvällsmat och sedan så ska jag läsa hennes favorit bok och sedan så ska hon sova. Hon ska upp tidigt imorgon och behöver sina 10 timmars sömn =)

Ha en underbar kväll alla !

Sjukling

Kommentarer (0)

2010-10-12 @ 20:15:02

Hej hej mina gullepluttar ! haha

Idag så började min dag med att jag mådde skit och kräktes en massa på morgonen hade en kräkattack och lilla Isolde gick in till toan och undrade vad som var med hennes mamma ? Jag gick för att lämna Isolde på dagis och sedan så gick jag till vårdcentralen och så fick jag en tid vid 13-tiden så det var bra =) Jag kände mig alldeles svag så mina underbara föräldrar körde mig ner till vårdcentralen och så fick jag veta att jag har magkatarr och så fick jag medeciner för det. Jag trodde att jag skulle genast må bättre av tabletterna men jag kunde inte ens behålla den i magen ... kräkte upp den och all vätska som jag hade lyckats få i mig. Typiskt mig att jag ska få sånna här grejer..
Jag har iaf lyckats dricka lite proviva och äta en kaffemugg med köttsoppa i som min älskling gav mig ! =)
Han tog ledigt från jobbet eftersom jag kände att jag skulle kunna svimma medans jag passade Isolde och det vill man ju inte utsätta sitt barn för. Så han har i princip varit en liten ängel och har hjälpt mig jätte mycket med Isolde och så har han tagit hand om mig ! <3 Älskar dig min älskling ! =)

Vår prinsessa ligger och sover som ett litet stock och jag mår otroligt dåligt fortfarande. Hatar när jag inte kan äta normalt och behålla maten i magen .. känns nästan exakt som när jag var gravid fast värre =( haha tycker synd om mig själv idag !

Imorgon så är jag ledig som tur är men det blir jobb dags igen på Torsdag och Fredag och så måste jag verkligen kunna slappna av och inte stressa och äta kokt mat så att magen blir bra igen .


Jag hoppas iaf att det blir bättre snart för det är ej kul att må sähär =( man känner sig helt kraftlös när man bara kräks och inte kan äta .. snacka om att mitt huvve känns som om den väger 3ton =(

Aja ska ta och försöka sova med min toma mage =(

Ha det underbart !

En tänkare

Kommentarer (0)

2010-10-11 @ 23:03:39

Hej hej !

Här ligger jag i vardagsrummet på soffan med en massa kuddar =) Min lilla prinsessa ligger och sover så skönt och Ricky jobbar kväll och kommer inte hem förens 00:30 buu !
Idag så har jag jobbat från 7-15:00 och så fick jag besök av min älskade ängel på jobbet och så stannade hon kvar i 10-15min med mig tills jag slutade och sedan så vandrade vi iväg. Alla mina jobbar "kompisar" blev ju stört kär i henne =) Hon fick stanna hemma idag från dagiset eftersom hon hade feber igår lilla bebisen ! Imorgon är jag ledig och på onsdag med =)

När jag är ensam så blir jag en riktig TÄNKARE . Tyvärr så kom jag inte i bra tankar nu på grund av att jag var inne i en mammas facebook som har förlorat ett barn . Och idag på jobbet så pratade vi om en som också jobbar med oss som var hur nära som helst på att förlora sin 6-årige son när deras hem började brinna. Det kan nog inte finnas något hemskare än att förlora sitt barn ? Starkt av alla människor som kan leva ett "normalt" liv efter en sådan tragisk händelse. Jag själv hade nog blivit GALEN och hamnat på ett psyk hem eller så hade jag tagit livet av mig om jag skulle förlora Isolde. (Fast det är ju den lätta vägen)

Sen så har jag tänkt på dessa föräldrar som skadar sina barn med flit ?! Alltså för någon månad sedan så läste jag om en mamma som försökte döda sitt spädbarn . Jag förstår mig verkligen inte på detta .. det gör ju ont i hjärtat när man läser sådant och så blir man riktigt förbannad av att det finns så mycket ondska?!

Vad är det som ligger bakom allt hat och ondskan ? Vad är det som får oss människor att begå så grova och råa brott ? Fast det har man ju frågat sig i hela sitt liv iförsig utan att få något svar ..



Nä nu ska jag fortsätta att berätta om min dag för annars kommer jag bara sitta här och tänka och tänka utan att komma fram till något :P Efter jobbet och så , så åkte jag och Isolde upp till mina föräldrar . Åt middag och så tog jag och mamma en promenad hem till mig. Mamma och pappa är ju det bästa som jag har !
Synd att man var dum och  ung när man bodde hemma...
Men det är bra att man hann ändra på familjeförhållande medans alla är vid liv för det är ju det som är det viktigast ? Att såra och göra misstag är männskligt men att förlåta är gudomligt !

Nu måste jag verkligen ta och sova ! Ha det underbart och här har ni en bild på mig och dem som äger mitt hjärta!



Sjuk eller frisk ?

Kommentarer (0)

2010-10-10 @ 15:13:00

Hej hej mina sötnosar ! haha

Skriver denna tråkiga inlägget så att folk ska sluta klaga på att jag har slutat blogga :P Nämen jag orkar inte blogga så som innan .. nu har jag börjat jobba väldigt mycket och den lediga tiden som jag har så är jag ju med min lilla Prinsessa och min älskling så klart =) Men jag tycker ju att det är lika roligt att blogga för det.
Här om dagen kom Richards present som vi hade beställt till han när han fyllde år =) Han önskade sig ett par trådlösa hörlurar till tvn/datan och så en dvdfilm och en bok =)
Känns det inte som om dagarna bara "FLYGER" förbi ? Det är inte alls långt kvar tills vi ska resa och tills det blir jul igen ?! Ibland så önskade man att dagarna borde lite längre så att man hann med lite till ;)

Richard har varit helt underbar mot mig denna helgen =) Igår så lagade han middag och gick ut med Isolde på en lång promenad . Idag så åkte han in till stan med Isolde och köpte med sig sushi till mig :D Hur snällt är inte det ?
Var jätte sugen på sushi också så jag bara slukade i mig det ;)

Jag känner att jag har smittat lilla Isolde med min dumma förkylning som jag fick . Så idag köpte pappa Ricky även lite hostmedicin till lilla bebisen ! <3

Dagens bilder:


Microfon till lilla sötnosen =)

En bild som jag hittade från Göteborgs kulturkalaset då Isolde var där och dansade loss haha =)

En bild på lilla prinsessan inne i biblioteket när hon var på rymmen med sin farmor


Jag har mått jätte illa på den senaste tiden också och känt mig hängig och sjuk . Det blir bra och så kommer det tillbax igen .. gravid kanske ? Nämen helt seriöst har kräkts jättte mycket och känner mig helt förstörd och är MEGA trött hela tiden ! Så jag hade tänkt att ringa på Tisdag och beställa en läkartid för jag jobbar imorgon och slutar 15:00.. det är ju inte normalt att gå runt och spy bara sådär ?!

Nu blev jag till och med äcklad av att jag åt sushi.. uääk !
Juste Richard har börjat snusa nu också .. uääääääääk med stora bokstäver .. både cigg och snus gäller det för honom nu förtiden ... bläää !

Nä nu ska jag ta och lägga mig på soffan och vila lite innan Isolde vaknar igen =)

Kramar på er !

Lördag = Sabado

Kommentarer (0)

2010-10-02 @ 20:41:18

Hej hej !

Min uppdatering har blivit lite sämre.. det ber jag om ursäkt för .. men jag har så mycket att göra att jag har inte tid att blogga så som jag gjorde innan =) Jag har varit sjuk IGEN ! Usch .. igår så kräktes jag 4ggr och mådde allmänt illa =( Men idag är det mycket bättre iaf och vi får hoppas på en ännu bättre dag imorgon =)

Idag så bjöd vi mina och Richards föräldrar på middag =) Vi skulle fira Richards 24-årsdag =)
Jag lagade lite fläskfile som jag hade fyllt med mozarella och marinerat några timmar innan våra gäster kom =) Till detta fanns ris, sallad och Bea-sås . Jag hade beställt en tryffeltårta till Richard också men den skulle Ricks föräldrar hämta men dem åkte dit försent så affären hade redan stängt =/ Aya får hämta den imorgon så får vi fira lite mer imorgon också med tårta då =) Isolde somnade precis min lilla prinsessa ! Hon var hur trött som helst ..hon sov inte middag idag nämligen !

Det har varit en jätte mysig dag och jätte trevligt också ! Så kul för min älskling <3

Dagens bilder:


Gosbebisen !



Jack Daniel´s .. Rickys favorit =)

Mössa

Bad brallor till kryssningen =)



Pengar till vår resa =)



Jag tog bilderna så jag blev ej med på någon =( haha


Imorgon så är vi bjudna till mina föräldrar på middag så det ser jag fram emot =) Alltid lika trevligt att umgås med sina nära och kära ! Eller vad säger ni ?

Aya nu ska jag ta fram lite mys och så ska vi mysa här i vardagsrummet med en bra film som Richard har fixat =)

Ha en underbar lördagskväll ! Kram