> Madresita Camilla -

Madresita Camilla

God natt !

Kommentarer (0)

2009-12-26 @ 22:48:11

Hej hej !

Nu har vi kommit hem från en jätte trevlig middag som vi var på hemma hos Richards föräldrar. Det blev kalkon , kokt potatis, gräddsås och brysselkål till.. jätte gott! Sedan så drack vi lite vin och åt choklad och kollade på Robinson =)
Nu ligger Richard och nattar Isolde så jag ska ställa fram lite chips med dricka så att vi kan kolla på lite tv innan vi lägger oss =) Hoppas att ni har haft en underbar dag !
Här är lite bilder från idag


På väg hem

Jag med min goa pälsjacka =)


God natt alla glada!


Världens bästa Jul !

Kommentarer (0)

2009-12-26 @ 12:49:03

Hej hej

Känns lite skönt att allt är över på ett sätt. Jul gör mig så himla stressad!
Vi firade vår jul genom en liten julmiddag här hemma för mig och Richard och sedan kom Richards föräldrar över och efter ett tag så kom mina föräldrar över plus min kusin med sin fru och deras barn =) Det var en jätte fin och trevlig jul ! Det var den bästa julen som jag har varit med om .
Isolde fick en massa presenter verkligen ! Likaså jag och Richard =) Jag köpte en X- Box 360 Elit med fyra spel till Richard han blev verkligen jätte glad. Och så köpte jag ett par jeans till han också av märket Diesel.
Själv så fick jag en mobil av han =) Samsung Jet <3 Är super nöjd! Här kommer lite bilder från julafton..
Lite av julklapparna
'
Kanske inte världens bästa bilder men men..
Senare idag så ska vi iväg till Richards föräldrar där vi är bjudna på Kalkon med gräddsås och brysselkål =) kommer bli gott ! Uppdaterar lite senare med bilder osv.
Ha det bra så länge!

JUUUUL!!!

Kommentarer (0)

2009-12-24 @ 02:12:28

HEJSAN !

Nu är det äntligen jul ! Och "imorgon" är det äntligen dags att öppna presenter WOHO!
Jag har stressat JÄVLIGT mycket denna veckan. Hade två julklappar kvar visst att handla. Har inte ens haft tid för att skriva blogg =(
Aja här är iaf lite bilder från den 20/12 då vi åt middag hemma hos Ricks föräldrar =)<3
En tidig julklapp till Isolde från sin farmor =) kläder från USA.
Har även varit inne i stan med min lillebror då jag skulle köpa en "stor" present till Richard =) Vi stannade till på Slim Food och käkade lite Sushi och sedan tog vi efterätt med kaffe vid ett cafe som var i närheten =)
Ja, jag vet! Kan inte äta med pinnar så jag äter sushi med gaffel haha =)
Jag med min "snygga" toffs.. haha orkade verkligen inte fixa till mig den dagen.
Hmm Isoldes ögon ser jävligt konstiga ut :S haha
Det var allt som jag hade att berätta. Bara stress vecka så nu får jag ta det lugnt hoppas jag..
Ska kolla på Anna Anka nu och vänta på min älskling som slutar 03:00 idag som tur är =)
God natt alla!
&
God Jul <3

OMG

Kommentarer (0)

2009-12-22 @ 01:28:05

Blir så jävla sur när jag läser debatter om religioner osv. Om folk som snackar om förhud o bla bla bla. Låt alla små pojkar få bestämma själva om dem vill ta bort sin förhud?! Vilka fan är deras föräldrar som ska komma och amputera bort en del av deras kropp ?! Blir så jävla förbannad när dem snackar om hygien o bla bla bla. TROR NI INTE ATT FOLK MED FÖRHUD TVÄTTAR SINA SNOPPAR ? Blir sur på folk som ska gå runt och omskära små pojkar för skojs skull :S eller okej för deras religions skull, same shit. Om ni nu tror att gud skapade oss VARFÖR I HELVETE TROR NI ATT GUD SKAPADE KILLAR MED FÖRHUD ? Det är en helt annan sak om man tar bort förhuden för medicinska skäl.

Blir jävligt sur på alla dumma idioter !

Låt era barn vara barn

Jävla egoister!!

Julgranen är uppe =)

Kommentarer (0)

2009-12-20 @ 00:11:11

Gårdagen

Igår så var jag hos min syster där var även Robert som jag inte hade träffat på jätte länge =) Det var skit kul att träffa honom han är som en store bror för mig. Vi åt lite och sedan så bakade vi lussekatter . Richards föräldrar och mina föräldrar kom också över plus min lillebrors kompis.
Richard var och köpte en julgran också VÄRLDENS FINASTE GRAN ! =) Kostade dock 450kr något som jag blev sur över men nu när jag kollar på den så var det värt det =)
Här är en bild på vår julgran utan belysningen på..
Dagens uppdatering =)

Idag har jag haft typ världens huvudvärk. Jätte jobbig huvudvärk så Richard har tagit hand om mig idag =) Han lagade Entrecote med hemma gjord potatis mos och champinjon sås till ! JÄTTE GOTT! =)
Han var även inne i stan med Isolde så jag fick en rejäl vila idag det behövde jag verkligen .
Nu ska vi kolla på flickan som lekte med elden ;)
Ha det bra alla !


Julångest

Kommentarer (0)

2009-12-18 @ 01:36:01

Hejsan!

Idag har jag och Richard och Isolde varit inne i stan. Vi köpte en julstjärna (som man hänger i toppen av julgranen) och glitter till julgranen. Vi har dock ingen gran haha men vi ska köpa den imorgon =)
Vi kollade runt lite kläder och skor osv så att jag kunde önska mig något men det finns inget fint känns det som :S
Hur som helst så slutade vi med att vi hamnade på el giganten vid mobil avdelningen. Haha det slutade med att en kille tjötade att den senaste samsung mobilen är bättre en IPHONES och så var Richard så klart på hans sida :(
Jag ville ha en iphones men så sa killen att iphones går aldrig att låsa upp och att den inte har flash. Hmm då kan man ju inte surfa hur som helst alltså på vilka hemsidor som helst. Plus så är kameran mycket bättre på samsung mobilen än iphones kameran. Det slutade med att jag inte kunde bestämma mig vilken jag ville ha :(
Jag har helt enkelt bestämt mig för att jag inte vill ha något. Jag har aldrig haft så här mycket ångest om vad jag vill ha i julklapp :S
(Men jag vet att Richard kommer envisas och köpa den samsung telefonen)
När jag kollar på dessa bilden så längtar jag till sommaren som fan! Oh tänk dig sen till sommaren när vi åker till landet =) Ja då kommer Isolde kunna gå !! LÄNGTAR!!
Känner mig små sjuk , har jätte ont i magen, huvudet och hela kroppen =( Inte kul alls..
Får försöka få i mig en massa sömn nu innan det är dags tills Isolde vaknar igen <3
God Natt Alla!<3



Ps bli gärna medlem i http://www.gratis5.se/user/register/c-milla är ni söta och ange mig som värvare =)

Gladis =)

Kommentarer (0)

2009-12-17 @ 02:25:23

Hej hej =)

En sak som jag stör mig jävligt mycket på är folk som inte RÖR på sig när man ska av bussen. Idag tillexempel så skulle vi av bussen och så står en kärring och stoppar min barnvagn med sin jävla käpp och så kollar hon surt på mig när det är hon som står i vägen så att jag inte kan gå ut ?! Öhh mongo eller vad? Hatar bittra människor det är det värsta jag vet!
Aya snart kommer jag själv bli bitter av alla bitter kärringar känns det som.
Hur som helst så var jag inne i stan idag med Isolde och hennes farmor Marie =) Vi var på Chelta och kollade efter en julklapp till Richard. Men tyvärr så hade dem inte ett piss..
Efter att ha kollat i onödan så gick vi och åt på en indisk restaurang där vid järntorget bombay tror jag att den hette eller nått. Det var jätte gott iaf och super billigt 70kr ink dricka :D Efter att vi hade ätit lunch så var hon tvungen att återgå till sitt jobb och jag kände verkligen inte för att åka hem så jag tog upp min mobil och ringde syrran och hon var också inne i stan så jag möte henne och hennes kille och Mathilda. Det slutade med att jag kom hem med en ny kjol och en blus från hm =)
Kjolen kanske ser bättre ut på denna bilden =)
Och så avslutade jag och Richard vår kväll tillsammans med lite taco innan han skulle åka till sitt jobb =(
Nu ska jag ta och nanna kudde =) Ps älskar dig min prins<3
God natt!<3

God natt gott folk !

Kommentarer (0)

2009-12-16 @ 02:22:26

God natt!

Hm var har hänt i mitt vardagliga liv? Hmm.. Jo jag har handlat, tvättat och städat. Ovanligt?
Jag har även hunnit bli kär idag i flera idag..not gooood ! Visar bild lite längre ner på mina nya kärlekar =)
Mamma kom förbi en snabbis för att passa Isolde medans jag "storhandlade" och som vanligt så hade hon varit inne i stan och hon kunde inte låta bli att köpa en present till sitt barn barn. Haha mamma är verkligen helt galen i Isolde så söt!<3
När jag kom hem så började jag laga min goa pasta och väntade jätte mysigt på min Ricky.
Brukar ni vänta på er kille med maten klar och med en massa levande ljus? Det brukar jag iaf =) Åtminstonde en gång i veckan så att han vet att jag tänker på honom och för att det är hemskt mysigt!
Här är en bild på Isoldes present..
I väntan på pappa Richard =) Vem vill inte komma hem till den här sötnosen?
Eller den här?
haha nää skojar bara (När jag syftade på mig själv)
Vet inte vilken jag ska välja alltså?!

Tubklänningen finns i svart oxå.. hmm..

 

 

 

 

Help?!

 

Aja mina kära vänner nu ska jag ta och ringa min underbara pojkvän och sitta uppe och vänta på honom =) Wiiie han slutar 03:00 idag =)

God natt alla!<3

Resumen

Kommentarer (0)

2009-12-15 @ 01:41:10

Tja!

Jag har lite att berätta. Jag har både TUR och OTUR jämt :S Förra fredagen så tappade jag bort min kamera :S Men jag fick tillbax den dagen efter av en kille som plingade på hemma hos oss. Och nu i fredags så tappade jag bort min mobil :S En man ringde hem till oss och sa att han hade hittat den vid en gräsmatta ?! Hmm..
Måste tacka att det finns ärliga människor kvar =) <3
Idag har jag inte gjort så mycket annat än att passa både Richard och Isolde <3
Jag var på en tjejkväll hemma hos min syster i fredags och det var okej. I början var det kul men sen så blev jag trött och stack hem. Sen i Söndags så var jag och Richard på bio =) Vi kollade på New Moon jag blev faktist JÄTTE besviken på hur filmen slutade :S Fyfan vilket dålig slut! Aya och efter det så tog vi en hamburgare på donkan och sedan så åkte vi och hämtade Isolde som mamma passade då =)
Lite tråkigt att Richard har blivit sjuk =( Buuu ! Jag verkligen hoppas att du kryar på dej snart älskling<3
Imorgon så ska vi antagligen åka in till stan  (Richard vill att jag ska välja julklapp) men jag har ingen aning om vad jag vill ha . Det känns som om jag har det mesta men men jag hittar väl säkert något fint =)
Ska försöka sova nu måste upp tidigt imorgon !
Sov Gott Alla !

Tröttis!!

Kommentarer (0)

2009-12-11 @ 01:54:48

Hej!

Lyckades äntligen att få Isolde att somna! =) Är otroligt trött..
Juste min goa pasta rätt använder jag mig av :
Ost (mögel ost helst med mkt smak)
Sparris
Parmaskinka
paprika
Lök
tomat
champinjoner
vitlök
tärnad skinka
tärnad bacon
aurburgini (Vet ej hur d stavas.. FRIVILLIGT)
Man steker alla dessa ingredienser . Häller i salt och peppar och någon valfri krydda som man tycker om. Sedan häller jag i matlagningsgrädde och så låter man det puttra lite och så häller man i osten! Super gott ! =)
Jag själv brukar koka tagliatelli till men man kan ju använda sig av vilken pasta man vill.
Har även blivit medlem i en jätte bra sida där det går snabbt och enkelt att samla poäng .. det går inte alls lika segt som på gratisbio.se
Denna sidan heter supergratis.se och den är verkligen bäst =)

Bokat och klart!

Kommentarer (0)

2009-12-10 @ 18:58:53

Tja!

Bokade precis New Moon biljetter tills på lördag =) Och Avatar biljetter till nästa Lördag =) Wihi kul med bio och det kommer bli första gången jag kollar på en 3D film på bio . Nu sitter jag och väntar på att mina föräldrar ska komma med en kasse med mat till mig! Håller på och lagar en god pasta rätt också som jag själv har kommit på =) Lägger upp receptet lite senare . Sitter också med min lilla bebis haha .. hon är en duktig och redig bebis som gillar att läsa böcker haha
Okej hon kanske inte läser boken men men..
Bli gärna medlem i

http://gratisbio.se/?RecruiterID=255339

Ska fortsätta med min matlagning =)
Kram så länge!

En liten vilostund

Kommentarer (0)

2009-12-09 @ 17:49:03

Hej hej =)

Ricky ska jobba två skift hela denna veckan .. Du är så himla duktig min älskling<3
Igår när Ricky åkte till sitt jobb så passade jag på att städa och tvätta och sedan så åkte jag upp till mina föräldrar =)
Antonio var också där så vi åt lite kvällsmat och sedan vid åtta på kvällen så åkte jag hem för att laga mat till Richard =)
Det blev Tacos så som han ville ha =)
Här är lite bilder från gårdagen .. Min Prinsessa Isolde försöker hela tiden att krypa men hon kan ju inte det än men men det kommer snart !
Morfar och mormor till Isolde <3
Antonio och jag gapflabbar..
Frej var på plats!
Taco framför Tvn haha..
Jag är jävligt förbannad för att jag aldrig vinner ett piss!!! Ingen vinst ännu från våran rese julkalender =(
Aya nu ska jag vila medans jag kan. Min ängel ligger och sover och sen måste jag laga mat för jag ska få besök av min syster =)
Kram så länge!

Natti

Kommentarer (0)

2009-12-08 @ 02:04:39

Hej hej

Har precis ätit entreco med klyftpotatis och jeansens favorit sås.. GOTT! Ricky jobbar som vanligt :( Ligger här helt själv nerbäddad och min lilla tjockis sover så skönt i sin säng. Ska göra julkort snart så att vi kan skicka runt till vänner och släkter. Tror jag ska använda mig av denna kanske ?
Längtar så himla mycket till jul! Har nog aldrig längtat så här mycket =(
Måste börja baka snart oxå har varit lite lat med det.. men men det ska jag ta tag i dagarna =)
Aya nu ska jag försöka sova . Ska sätta på The real housewive of OC
God Natt Alla!<3

Religioner ? Nej tack

Kommentarer (0)

2009-12-07 @ 23:16:36

Om det är något som jag inte gillar så är det religioner. Jag anser att religioner bara finns för att förstöra. Dem finns bara för att kontrollera folk och för att få dem att må dåligt. Vi hade sluppit många krig om det inte borde för religioner. I mellan öster så slaktas kristna "dagligen" för sin tro (Från början så var dem kristna men efter att dem blev tvingade att bli muslimer så har dem kämpat för att ha det muslimsk och den lilla gruppen av folk som är kristna lever i fara). Hur kan man våldta nunnor? Hur kan man stena bögar till döds för deras sexuella läggning? Hur kan man mörda någon tjej/kvinna för att hon har begått äktenskapsbrott? Hur kan man hylla en profet som gifte sig med en 6-årig flicka och som slaktade en massa människor för att få dem att bli muslimer? Jag själv tycker att folk får tro på exakt vad dem vill och det dem tror på respekterar jag, men att dem ska försöka snacka mig in i nån religion det funkar verkligen inte. Jag är inte ateist eller något sådant jag tror på gud men jag tror verkligen inte på religioner.

Något som jag inte accepterar är dock burka :S Inte nog med att det ser läskigt ut så tycker jag att dessa kvinnor ser så förtrycka ut. Jag vet att det finns många som bär både slöja och burka för att dem själva vill . Men vi får inte glömma av alla dessa unga tjejer som blir tvingade av sina föräldrar att bära slöja eller burka. Något som jag stör mig skit mycket på är när BARN får bära slöja! Jag anser att deras föräldrar har en JÄVLIG pervers hjärna för att dem ska tro att dem skulle kunna "förföra" någon man. Vi lever under 2000-talet och dem lever för fan i medeltiden, jag tycker verkligen att man borde förbjuda slöjor i skolor. Jag menar hur ska en lärare kunna få kontakt med eleven om dem knappt ser deras ansikte? Hur ska dessa barn kunna anpassa sig i sverige om dem andra barnen anser dem som "konstiga" ? I Rosengård så vill folk införa SHIA regler.. SKOJAR DEM ? Ska Sverige börja anpassa sig efter muslimer helt plötsligt?! Avskaffa alla jävla regler och både slöjor och burka detta är för fan en fara för samhället enligt mig ! Och jag skulle inte förvåna mig om en muslim läser detta börjar skriva massa med hot grejer för att det är ju värsta tabu att snacka om Islam men om kristna eller andra religioner JA då är det helt okej att kunna snacka/skriva exakt vad man vill.

Liseberg =)

Kommentarer (0)

2009-12-07 @ 21:48:47

Hej hej =)

Igår så var vi på Liseberg. Gud vad fint det är att vara där under jul. Riktigt mysigt! Jag tog på Isolde sin juldräkt haha och alla bara stannade till och kommenterade att hon var så söt o bla bla bla =) Kul med sådana kommentarer.
Vi åt på den där tåg restaurangen det blev fläskfile med klyftpotatis och bearnaisesås MUMS! Vi såg renar och var inne på tomtarnas värld också . Det var en riktig mysig dag verkligen <3 Här är lite bilder =)
Lite suddig men fin bakgrund =)
Idag så har jag handlat mat och städat som vanligt =) Sedan så gick jag och mamma hem till min systers nya lägenhet. Hade aldrig varit där men det var en jätte fin lägenhet riktigt mysig! Vi åt currykyckling med ris och sallad till .. jätte gott ! Mark var också där och Isolde var helt inne i han . Hon slutade inte titta på han och bara log en massa .. tror hon blev små kär i han :P
Jag skulle ha lämnat lite böcker till biblioteket också men jag glömde ju av det så klart så jag får göra det imorgon. Richard fick två bio biljetter genom sitt jobb så nu på onsdag ska vi på bio =)
Återkommer lite senare ska få min lilla bebis och sova nu =)
Ha det bra !

Jadu =)

Kommentarer (0)

2009-12-05 @ 23:50:18

Tja

Vi har varit hos Richards föräldrar idag och det blev rött kött med potatis och vitlöks champinjoner! Och Richards mamma goa sallad .. hon gör jätte goda sallader jämt. Men jag har nog aldrig ätit en så god potatis sallad som vi åt på deras land <3 MUMS säger jag bara! Efter det så gick vi till Ica och handlade massa med godis och chips och nu ligger vår ängel och sover så nu ska vi ha våran mys stund ! =)
Det blev tyvärr ingen New Moon men vi ska ta det nästa helg istället =) LÄNGTAR !
Nu ska jag mysa med min pojke =)
KRAM



Bli gärna medlem i

http://gratisbio.se/?RecruiterID=255339

God morgon !

Kommentarer (0)

2009-12-05 @ 12:55:43

God morgon får jag säga från våran del =)

Sitter i soffan och små myser med en jätte arg flicka ! Haha Men när jag tog fram lite grejer till henne ja då slutade hon gråta :)
Idag ska vi till Rickys föräldrar och äta middag . Vi skulle på bio också och kolla på New Moon men jag vet inte riktigt om det kommer bli av än =(
Nu ska jag ta och göra lite gröt till min arga flicka :P
Kram

Ingen kul fredag!

Kommentarer (0)

2009-12-05 @ 00:33:33

Hej hej !

Nu har Ricky börjat jobba jätte mkt =( Två skiftar per dag.. Jätte tråkigt att sitta här hemma själv utan honom. Vi brukade alltid ha myskvällar på fredagar. Men men det får bli imorn istället ;) Idag har jag och Isolde och min mor varit på backaplan där jag hittade en fin ljusgrej?! till hallen =) 69kr BARA!!!
Hittade även en docka till min sötnos som hon fastnade vägrade släppa. När jag tog den ifrån henne så blev hon verkligen jätte ledsen så jag kände mig tvungen att köpa den =) . Den var jätte söt iaf och den kan säga 7meningar.
Delade även ut lite CV, hoppas på att få ett extra jobb snart ! Har även hittat min spårlösa försvunna kamera :D Fan vad glad jag blev! Det kom en pojke och plingade på vår dörr och lämnade tillbax den .. TACK ! =) Fan va sött! Isolde har även fått en nalle av min lille bror som han gjorde till henne i sy slöjden i skolan.. Carlo du är verkligen en pärla! Älskar dig min lille gris ! Han är bara 12år men en riktig bra morbror <3
Vill inte skryta men lagade nog VÄRLDENS goaste pasta rätt idag! Jag lät min fantasi flöda och det blev verkligen lyckat! Skriver upp receptet nästa gång jag lagar den och då jag har bild på maträtten oxå =)
Jaja nu ska jag iaf försöka sova lite..
GOD NATT!<3

Sömnlös jävel

Kommentarer (0)

2009-12-04 @ 02:20:32

Tja!

Idag har jag sovit till klockan 14:00 :S Gick upp så klart för att mata min dotter men vi somnade tillsammans i den stora sängen och vaknade upp tillsammans <3
Jag vill inte säga för mycket för då ändras saker och ting känns det som.. men jag har nog världens snällaste bebis tror jag?! Hon är så himla underbar! Vi gör allt tillsammans. När Ricky jobbar så sitter hon alltid i sin bumbo stol med en sked och kliar tandköttet (haha) och kollar på mig när jag städar, lagar mat och fixar mig. Hur många har denna turen egentligen? (SLÅR I TRÄÄÄÄÄÄD)
Är hon inte söt eller ? I mina ögon är hon iaf den SÖTASTE!<3
Hur som helst så har jag lagat hemmagjorda pannbiff idag och hemmagjord potatismos med morots sallad =)
Tips till morotsallad är att man häller i lite citronsaft och salt.. alltså det är JÄVLIGT GOTT!
Sedan så tvättade jag lite kläder och åkte upp till mamma där jag fick träffa min syster också som var på besök hos dem =) Hon ska nämligen flytta till samma område som vi och mina föräldrar bor =)
Jag har även blivit medlem i gratisbio så wish me luck ! =) Måste samla en massa poäng men jag återkommer med länken till den så att ni kan bli vän med mig och hjälpa en fattig ung mamma att samla poäng :P haha
Min älskling ska jobba till 06:00 idag =( Något som SUGER för att jag hatar att sova utan honom! Men men han måste ju jobba och det har jag fullt förståelse till =)
Jag känner mig skit pigg och klockan är över 02:00 :S Måste försöka sova nu och få i mig lite sömn ska ju iväg imorgon.
Aja nu ska jag kolla på The real housewives of OC ;) Och Desperate housewives =)
GOD NATT ALLA<3

Vaccin

Kommentarer (0)

2009-12-02 @ 01:57:53

Hejsan!

Idag så var jag på BVC med Isolde och mamma följde med mig eftersom Richard fick jobba till 06:00 igår, han är så himla duktig alltså ! Älskar dig min älskling! När vi väl var där inne fick vi träffa en barnläkare plus hennes barnsköterska då och så tog jag upp frågan om vaccinet mot svin influensan =) Dem rekommenderade att man skulle vaccinera sig så klart och det slutade med att Isolde, jag o mamma fick en spruta =) Det gjorde inte alls ont alltså det kändes inte ens :S Men nu har jag lite ont typ som träningsvärk. Isolde verkar ha reagerat bra på vaccinet (slår i träd) men jag går ändå in som en psyko varje timma till hennes rum för att kolla om hon har feber eller nått. Jag har även julpyntat med Ricky <3 Det ser jätte fint ut här =) Fick besök av min "svärmor" också och hon är ju hur gullig som helst! Hon hade så klart med sig massa med clementiner och färska frallor och lite julpynt<3
Jag har tyvärr inte kunnat ta bild på julpyntet eftersom jag har gjort någon konstig inställning på min kamera :S Allt är mörkt iaf :S
Jag och Richard fick även en julkalender där man tävlar varje dag om två resor så SNÄLLA håll tummarna för oss!!
Vill ju så gärna resa nu... men det är klart att man inte bara kan ta någon resa och dra eftersom min älskling jobbar varje dag medans jag är mammaledig. Men jag vill också börja jobba nu känner jag så jag får bege mig ut till arbetslivet igen efter typ ett år :P
Nu ska jag ta och sova =)
God natt alla!



Ps Jag är en monkey ;)

Usch

Kommentarer (0)

2009-12-01 @ 01:19:41

Hej hej!

Idag har jag känt mig sjuk. Något som är otroligt tråkigt! Hatar att vara sjuk. Var uppe hos mamma och åt lunch med Isolde =) Sedan när jag kom hem hade min älskling lagat hemmagjord potatismos med entreco MUMS! Känner mig små fet haha :P I helgen så hade vi besök av mina två kusiner. Då lagade jag Thai wook med ris och en massa sallad! Det var hemskt trevligt speciellt eftersom jag inte hade sett den ena kusinen på typ 8 år eller nått ?! :S
Bjuder på lite bilder från i lördags =)
Min lilla Ängel somnade för kanske en halvtimma sen och klockan är 01:20 nu :S Så jag är mega trött nu !
Skriver mera imorgon ! Ska ta och kolla på The City nu och vänta tills min älskling kommer hem från sitt jobb!
God natt alla!