> Madresita Camilla -

Madresita Camilla

Min sunshine

Kommentarer (0)

2010-04-30 @ 23:19:43

Hej hej igen !

Idag så tog Isolde två steg alldeles själv. Så jag tog fram hennes lära gå bil och här får ni se min lilla skrutta gå runt omkring med hjälp av sin bil =)
Visst är hon söt ?

Sjukling

Kommentarer (0)

2010-04-30 @ 22:49:53

Hej hej!

Idag vaknade jag upp sjuk =( Så jag fick ringa min chef och sjukanmälde mig idag. Det var så mysigt för efter att Isolde åt frukost och hade lekt och kollat på bolibompa så blev hon trött så klart och la sig brevid mig och somnade. Vi sov tillsammans i en timma ungefär =) Jag blev genast lite piggare och kunde städa lite och så vek vi en massa tvätt och la in en ny tvätt som jag måste hänga upp snart :P
Jag var och handlade lite i Ica .. mat till Isolde osv och sedan så åkte vi upp till mina föräldrar och åt kvällsmat med dem och nu är vi hemma med Richard också =)
Kändes skönt att vila ut idag och jag hoppas att jag mår bättre imorgon . Jag har inte så mycket mat lust så jag har bara ätit mackor idag ingen middag =( Hoppas att jag inte tappar några kilo nu.. gör det jämt när jag blir sjuk =(
Aja nu ska jag iväg och fixa lite grejer här hemma !
Kram alla fina !

Otur

Kommentarer (0)

2010-04-30 @ 00:45:29

Hej hej!

Idag har det varit en massa att göra på jobbet ! Känner mig som en bläckfisk :D haha ..
Nä men seriöst fick göra massa rätter samtidigt .. får någon slags kick av det faktist. Vet inte hur jag ska förklara det men om nån som arbetar som kock och läser detta kanske förstår vad jag menar :P
Det kom bongar hela tiden... 3 hamburgare, 3 gravad lax, 5 rödspättar, schampis pasta ..
haha men vi klarade oss bra iaf ! =)
Är bara mega trött efter mitt pass .. slutade klockan 23:00 och åkte hem med mamma =) Hon hade varit ute och ätit middag med sina arbetskamrater .. gulligt ! haha
Jag kom iaf inte hem förens klockan 00:00 eftersom bussen gick sönder också ! Typiskt att sånt ska hända..
Imorgon så jobbar jag antagligen från 15:00-23:00 och sen är jag ledig hela helgen plus några vardagar .. Woho!
När jag kom hem så hade Richard nattat Isolde så hon låg och sov.. =( =( =(
Han var iaf jätte gullig och hade dukat fram godis och cola och gjort det mysigt här i vardagsrumet =)
Känns faktist underbart att jobba imorgon och sedan ha en underbar helg med min familj =)
Vi hade tänkt att åka in till stan. Ta med Isolde till Lek och Bus landet och kanske åka och bada också. Isolde älskar ju att bada så hon kommer ha jätte skoj !
Man måste ju ha kul efter bara jobb, jobb o jobb :P
Längtar tills min första lön från Gamleport ska komma hihihi :D:D:D
Aja nu får jag ta och göra mig en macka och tvätta bort mitt smink ! ;)
Ha en underbar natt !

City

Kommentarer (0)

2010-04-29 @ 14:30:08

Hej hej !

Har damsugit här hemma och försökt städa lite men Isolde stökar ner direkt efteråt så det känns meningslöst att gå runt och plocka upp hennes leksaker osv :P
Hon sover middag just nu i sin barnvagn och ska bli hämtad av sin farmor snart. Jag ska ta bussen snart också och åka och jobba .. =( Idag hade jag gärna stannat hemma! Har träningsvärk i mina ben :P
Jag och Isolde har kollat på bolibompa och lekt och så har jag tränat henne med att gå lite . Skulle vara kul om min lilla prinsessa kunde lära sig att gå snart eller vad tycker ni ?
Haha här säger Isolde:
Aaaaabueeela!
Aya ska fixa till mig lite innan jobbet .
Ha en underbar dag och kom förbi Gamleport om ni vill smaka på stans bästa mat ;)
HAHA SKOJA =D

Ooooh snap !

Kommentarer (0)

2010-04-28 @ 22:54:17

Hej hej!

Herregud det har hänt en massa på jobbet ! Det är KAOS med stora bokstäver !!!
Men det är inget som jag kan skriva här.. men DRAMA kan jag bara säga . Synd att visa saker har hänt men det är konsekvenser som man måste ta om man gör fel .
Jag skulle ju bara jobba till 21 idag men jag var tvungen att stanna till 22. Och jag måste jobba imorgon kväll och fredag kväll.. kul att få en massa tider när man är sjuk !
Jag har gott på Fanta, cola och en massa alvedon idag :P Men börjar känna hur traslig jag börjar bli igen .
Min ängel sov när jag kom hem =( Och hon har lekt en massa med sin farmor och dem var inne i stan och köpte en skarf och en mössa =) Gulligt !
Jag vill bara ha min helg här så att jag får vila något .. om jag får någon vila !
Vi hade tänkt att åka in till stan hela min lilla familj till helgen och köpa hem lite saker som vi behöver =)
Vi måste även storhandla! Tråkigt :(
Aja måste gå och tvätta bort mitt smink och sätta på mig världens största t-shirt om jag hittar någon ! =)
Kram alla underbara !

Sjukis =(

Kommentarer (1)

2010-04-28 @ 11:37:39

Hej hej !

Här sitter jag i vardagsrummet och lyckades få i mig en macka =/ är sjuk och min hals och öron känns jätte svullna inuti om ni förstår vad jag menar! Hade feber i natt också och frossa =/ Och jag ska åka iväg och jobba vid 16-21:00.. jag var snäll och ställde upp det har hänt lite grejer på jobbet som jag inte vill skriva här då så klart .
Isolde ska vara med sin farmor idag och så ska Richard hämta henne klockan 21. Hade sätt fram emot att bara ligga här hemma och bli frisk men men att jobba är bra ändå :P Vill inte smitta ner Isolde heller så det kan vara bra att jobba och hålla sig undan lite. Plus så har jag jätte svårt att säga nej när det är nödsituation!
Två fina bilder
Hur som helst så har Isolde ätit frukost och det blev gröt och lite fruktsallad. Sedan så låg vi på ett täcke här framför tvn och kollade på Bolibompa och åt fruktkrokar :P
Sedan så blev hon så klart uttråkad så vi tog fram bilen och alla leksakerna och lekte en massa och nu börjar hon bli jätte trött. Så jag ska byta på henne och börja göra en flaska välling så att hon får sova en timma. Just nu är hon i sitt rum och stökar ner rejält. Hon har slängt runt alla sina blöjor och strumpor överallt.. haha ganska gulligt ändå ! =)
Nu ska jag njuta av den tiden jag har kvar med Isolde tills jag måste åka och jobba .
Ha en underbar dag alla !

Natti Natti !

Kommentarer (0)

2010-04-28 @ 00:04:19

Hej hej!

Isolde har precis somnat så nu har jag äntligen varvat ner ! =) Jag har jobbat från 16-21:00 idag och sedan så åkte jag och hämtade Isolde hos mamma och kom hem och började städa och gav Isolde lite mjölk och så ville hon bli vaggad idag =) Så söt min lilla flicka ! Har saknat henne så mycket ! Igår så jobbade jag i 10 timmar i sträck så det känns jätte skönt att vara ledig imorgon och kunna njuta av min lilla prinsessa ! Vi ska på BVC imorgon och sedan så ska vi till öppnaförskolan hade jag tänkt mig. Jag måste även städa här hemma och tvätta.. kul att göra det när man är ledig :P Men om inte jag gör det så blir det inte gjort helt enkelt!
Juste jag och Richard var och hämtade ut min mobil idag .. den som jag vann :D Han sitter och spelar en jätte kul spel och är nöjd och glad över den =) Kul !
Jag ska jobba i helgen också och det känns som om jag måste fixa så mycket.. vart ska jag ta fram energi och tid ifrån???!
*Måste fixa pass till mig och Isolde
*Massa förberedelse inför dopet
*Stor handla
*Byta vår skohylla (fick fel färg :@)
*Fixa till vår fula trädgård
* Lägga undan alla vinterkläder i förrådet
* Jobba, jobba, jobba
Funderar starkt på att börja plugga lite kurser på komvux till hösten .. sista dagen man kan söka är 3 MAJ.
Kanske kan jag läsa åtminstone en kurs i taget ? Eftersom jag har Isolde och jobb att sköta. Får nog börja dricka kaffe tror jag :P Haha skojar.. usch hatar cigg och kaffe.. skumt va ? Jag var ju en rökare innan men fy vad det stinker med cigg! Usch ! Och kaffe har jag aldrig förståt mig på .. tycker att det är jätte äckligt !! Och man smakar jätte illa i munnen efteråt också !!
En bild på min prinsessa!
Nu måste jag langa datan till Ricky han ska åka och jobba snart och måste lägga in musik i sin nya mobil :P
Sov gott alla underbara !

Grattis till pappa på sin dag!

Kommentarer (0)

2010-04-25 @ 00:05:36

Hej hej!

Min lilla Isolde somnade sent idag .. klockan 23 =/ Hon brukar i vanliga fall sova klockan 21 men men. Vi har varit och ätit middag uppe hos mina föräldrar.. det var jätte trevligt ! Vi firade pappas 48-årsdag! =)
Jag och mamma köpte ett par jätte fina ljusa chinos till honom . Såg en jätte fin tröja som jag vill köpa till Richard i JC och en fin skjorta oxå! Ska se när jag slutar på måndag så ska jag åka in och köpa nån av dem snabbt efter jobbet... hoppas att han blir glad ! =)
Dagens bilder :
Syster och bror
Jag
Mina kära föräldrar
Isolde fick en present av mina föräldrar ! =)
Min lilla familj
Jag och min prinsessa!
Richard med sin stjärna
Isolde
Stökar till överallt!
Busunge
Skojar lite :P
Vi hade tänkt att åka in till stan idag jag och Richard och Isolde.. men Isolde vaknade i natt vid 4 tiden så vi sov inte ordentligt idag =/ Men nu får vi hoppas på en bättre natt !
Ska duka fram lite godis som jag och Ricky var och handlade förut med lite Coca Cola och annat gott ! Vi ska nog kolla på Spartacus och sova =) Skönt med tv i sovrummet eller vad säger ni ? Bara sätta på något och somna till det =) Underbart !
Ha en underbar Lördag natt!

God kväll

Kommentarer (0)

2010-04-23 @ 20:34:40

Hej hej igen !

Har hunnit städa och badat Isolde nu =) Så strax ska hon få sin god natt välling! Jag köpte en jätte söt liten rosa keps till henne idag .. hon älskar att ta på sig solglasögon och hattar osv haha så söt verkligen ! =)
Just nu så sitter Isolde på golvet och äter ett äpple och tittar till mig då och då när hon vill ha uppmärksamhet .
Bilder från idag:
Min familjehalsband med Richard och Isoldes namn på =)
Jag betalade alla räkningar idag på morgonen så det är gjort det känns jätte skönt ! Har lagt till pengar i vårat sparkonto också eftersom det hade blivit fel =( Vi trodde vi hade sparat mera =( haha men banken hade inte dragit från Richards konto =S Skumt !
Så nu ska det börjas rå spara ! :P
Ska vagga min lilla ängel nu !

Ha det underbart!

Jag och min stjärna

Kommentarer (0)

2010-04-23 @ 19:10:30

Hej hej!

Idag så har min dag bestått av lite sovmorgon :P Fick gå upp 10 idag för min lilla flicka.. härligt !
Sedan så tog jag en dusch och så åkte vi in till stan med min mamma och min lillebror. Mamma köpte en jätte fin klänning till Isolde med en grej till huvudet också i blått.. jätte fin verkligen ! Jag köpte lite små grejer till Isolde.. lägger upp bilder sen på hennes grejer ! =)
Vi tog en fika inne i stan .. Vi åt på Slim Food .. jag tog en mamma sushi ! Mums !
En glad Isolde som ville sitta med Mormor på bussen !
Handlade hem lite myspys till ikväll .. Ricky kommer hem om två timmar ungefär och då ska jag duka fram allt fint tills han kommer hem . Imorgon så ska vi äta middag hos mina föräldrar.. pappa fyller år imorgon ! Grattis i förskott till min gamle och kära far ! Älskar dig mest !
Sedan på Söndag så ska vi äta middag hos mina svärföräldrar.. det var ett tag sen så det kommer bli kul! Nelson från mitt jobb ringde mig också och frågade om jag kunde jobba Lunch på Måndag.. det tackade man JA till så klart =) Nu när Richard ska sluta jobba natt.. behövs alla pengar som det går att få in !
Nu blev jag tjatig tycker jag ! Kram på er underbara!
Aja nu ska jag iväg och plocka in all mat och städa undan lite innan Richard kommer hem !

Solen skiner idag

Kommentarer (0)

2010-04-22 @ 12:06:16

Hej hej!

Kom precis hem efter en liten promenad som jag och Isolde var på =) Köpte cigg till Richard och lite små godis.
Ska åka iväg vid 3 och lämna Isolde hos mamma och sedan åka och jobba. Har kollat in lite kläder till Isolde som jag vill köpa till henne!
Var inte dem hur söta som helst ? Jag hoppas bara att dem finns kvar tills lönen kommer ! =) Jag tror att lönen kommer komma på söndag men det skulle ha varit kul om dem kom på fredag =(
Aja vi får helt enkelt vänta och se det är ju inte långt kvar tills lönen kommer iaf !
Vi hörs ikväll eller i natt !
Ha en underbar dag!

Min busunge

Kommentarer (0)

2010-04-21 @ 19:58:21

Hej hej !

Vi har varit med Nathalia idag och vi stekte lite oxfilé som vi sedan kokade i timjan/champinjon sås och så hade vi kokt potatis till .. jätte gott ! =)
När vi satt i köket så sa Isolde flera gånger Abuela abuela från ingenstans haha så gullig !
Imorgon så ska jag jobba kväll igen .. Då ska Isolde vara med sin mormor tills pappa Richard kommer och hämtar henne efter sitt jobb :P Fick min första lönebesked idag från knutkomunikation =) Ska även få en liten små slant från Gamleport .. spännande ! Igår så fick jag och den andra kocken som jag jobbade med dricks .. kul att maten uppskattas !
Bilder från idag :

Lite frukt krok kvar vid munnen ! Min tjockis då! <3
Jag längtar tills Isoldes Canvas tavla kommer hem så att jag kan hänga upp den i hennes lilla rum ! =) Hon har börjat leka i sitt rum jätte mycket nu. När jag sitter i vardagsrumet så kryper hon jätte snabbt till sitt rum och börjar stöka ner hela rumet flera gånger om dagen .. Det är faktist ganska gulligt för hon skrattar alltid när hon ser mig komma in i hennes rum haha .
Snart slutar Richard då hade jag tänkt att duka fram lite godis och sånt gott och tända lite levandeljus. Det är ju så tråkigt och grått ute.. Det snöade ju förut ?! Och haglade ?! Trodde att sommaren var här ..
Aja det känns iaf inte tråkigt att jobba när det är grått ute eftersom man ändå bara fryser ihjäl om man går ut :P
Nu ska jag klä om Isolde till pyjamas och göra henne redo för sängen .
Kram!

Öppnaförskolan

Kommentarer (0)

2010-04-21 @ 14:28:03

Hej hej!

Idag så gick jag upp klockan 9 på morgonen. Fixade till mig lite snabbt så där och så gick vi ner till BVC. Efter BVC så handlade vi lite mat i ICA och så gick vi till öppnaförskolan där Isolde lekte en massa ! Vi gungade och lekte i sandlådan också. Jag köpte henne en jätte söt Kitty hink igår med spade och all tillbehör till osv.. så vi gjorde massa med kitty ansikte ute och så kom det 3 små flickor till oss och ville vara med :P haha
Busfia
Isolde i en grodkostym :P
Nu hade jag tänkt mig att vila en timma känner mig så trött ! Så får Ricky vara med Isolde så att jag får lite sova i mig :P
Hörs sen ! Kram alla underbara!

Working Girl

Kommentarer (0)

2010-04-20 @ 22:54:20

Hej hej!

Har precis kommit hem efter mitt kvälls pass! Det känns jätte skönt att ha jobbat och ser fram emot att jobba igen på Torsdag. Jag har dock saknat Isolde som satan ! Jag kom hem vid halv 11 och då sov hon ju så jag fick inte ens gosa lite med henne innan hon somnade ! Usch känner mig hemsk verkligen ! Men man måste ju jobba och komma någonvart annars fastnar man och så klagar man på att man inte har pengar och så gör man inget åt det.. funkar ju inte riktigt så heller ! Jag vill ju vara med henne men jag vet att jag gör något nyttigt iaf när jag är utan henne!
Mamma och pappa ska allt öppna ett konto och lägga in pengar varje månad till sin flicka =)
Vi hade fullt upp idag .. det var ju Barcelona mot Inter som spelade så puben var fullsatt ...
Som tur är så börjar min älskling klockan 1 idag så jag hinner vara med han en liten stund iaf !
Aya ska gå och umgås med Ricky nu och sova sedan ! Måste upp tidigt imorgon och ta med Isolde till BVC och sedan så ska vi träffa Nathalia =)
Kram på er alla!

God dag!

Kommentarer (0)

2010-04-20 @ 11:45:01

Hej hej!

Här sitter lilla jag. Är klar med min städning och har ätit frukost med Isolde. Så nu är vi i vardagsrumet och bara softar! Vi har tvättat och vikt kläder och vi ska iväg och gunga och leka utomhus en stund måste ju jobba idag klockan 16:00 så då får man passa på att vara med sin flicka så mycket som möjligt! Richard sover och börjar också 16:00 men han kommer nog sluta innan mig för han slutar 9 och jag tror att jag kommer sluta 22-tiden idag.

Bilder från igår kväll:
Den söta pyjamasen fick hon av min kompis Nathalia =) Söt är hon i den . Hon köpte den i Marocko till henne.
Juste jag har anmält Isolde så att hon är med i en tävling för VI FÖRÄLDRAR. Om ni klickar på den här länken :
http://www.viforaldrar.se/omslagstavling/?view-id=28451
Så kan ni rösta på min lilla flicka så att hon vinner och kommer med i omslags sidan :P
Aya men nu ska vi iväg och handla lite mat och leka i parken !
Kram på er och ha en underbar dag!

Möte

Kommentarer (0)

2010-04-19 @ 19:43:46

Hej hej!

Har precis kommit hem efter mitt jobb möte =) Det känns som om jag kommer att spricka verkligen !
Vi hade nog över 20 rätter framför oss som man bara var tvungen att smaka på :P Det bästa med att jobba i en restaurang är nog att man äter så fruktansvärt gott och bra. Jag ska jobba imorgon och på Torsdag igen. Börjar klockan 16:00 både dagarna så jag lär sluta klockan 22:00. Pratade med min chef om hur länge jag ska arbeta där osv .. och så kom vi fram till att jag kommer arbeta heltid fram tills i slutet av Augusti ungefär. Så vi lär inte resa till sommaren så istället får vi resa till vintern eller hösten =)
Har inte fått mitt schema än men hon förklarade idag på mötet att vi kommer att ha två lag som består av 5 personer i varje lag. Så man jobbar i flera timmar i streck i kanske 2 dagar i en vecka och så är man ledig två dagar. Och sedan nästa vecka kan man jobba 3 dar i streck och så är man ledig sedan i 3 dar. Det låter bra för då har jag en massa med ledig tid som jag kan umgås med Isolde =) När man pratar om att arbeta en hel dag i streck så kommer det säkert bli så att man börjar 9-10 på morgonen och slutar 22-23:00 på kvällen. Det kommer säkert gå jätte bra !

Ska leka lite med Isolde nu
Kram

Bio dag

Kommentarer (0)

2010-04-18 @ 22:45:31

Hej hej !

Här sitter jag och äter Dumle ! Så himla gott ! haha
Isolde somnade precis så Richard spelar x-box ska möta han efter mitt inlägg =)
Vi har varit på bio idag . Filmen var helt okej men jag hade hoppas på lite mer 3D effekter men men =/
Vi köpte hamburgare och en massa godis ! Jag och Richard är två gotte grisar verkligen !
Imorgon så ska jag på jobb möte angående den nya a la cart meny osv.. kommer bli spännande ! :P
Jag längtar tills mobilen kommer hem den som jag vann =) Och så längtar jag efter mitt löne spec! Richard har ju tappat bort sin mobil så han är mobil lös .. hoppas på att den kommer i veckan iaf.
Har inte så mycket att berätta. Isolde var med sin farmor och farfar idag medans vi var på bio =) Och imorgon så ska hon vara med sin mormor medans jag är på möte. Det har varit en hemma helg för det mesta som ni kanske har läst . Men det tycker jag är jätte skönt. Blir så himla trött av pollen!
Aja ska göra Richard lite sällskap nu !
Ha det underbart nu och sov gott!

Middag

Kommentarer (0)

2010-04-17 @ 19:54:58

Hej hej!

Idag har vi varit och ätit grillat uppe hos mina föräldrar! Det var jätte gott verkligen ! Kött, potatis sallad med vitlöksås till.. gott ! Tråkig väder det är idag .. usch ! Blåser jätte kallt ute ju !
Isolde fick smaka på lite potatis och kött och det tyckte hon var gott. Richard har handlat lite godis så vi ska sätta oss framför tvn sen när Isolde har somnat för idag och sätta på en film och mysa =) Har slutat använda brunkräm/fondation nu ! Ska inte använda det förens hösten kommer .. så det kommer bara bli mascara med kajalpenna =) Vill få lite fin färg på ansiktet och låta den vila från smink nu när sommaren börjar komma fram.
Imorgon så ska vi på bio och kolla på "Clash of the Titans" i 3D .. kommer bli kul ! Ser verkligen fram emot att se den.. hoppas att den är bra bara !
Dagens bilder :

Har ingen smink här.. är väl inte så blek eller ?

Isolde och Frejan!

Frej vill smaka på lite frukt krokar

Myser på vagnen i väntan på bussen!

Nu ska jag iväg och förbereda Isolde med pyjamas och borsta tänderna och tvätta ansiktet och smörja in henne med en massa kräm! Juste har glömt att berätta att Isolde har lärt sig att säga" Abuela " = Mormor på spanska!
Duktig min flicka är va ? Så idag fick min mamma höra henne säga mormor till henne på spanska.. kan tänka mig hur stolt hon blev :P Hon säger även TATA = farfar på ett sött sätt på spanska.
Så nu har Isolde världens stoltaste morföräldrar ! <3
Aja ska iväg nu ! Kram alla fina!

Jag och fröken Isolde

Kommentarer (0)

2010-04-16 @ 19:53:42

Hej hej !
Här sitter jag och Isolde i vardagsrumet =) Vi har varit på en promenad ner till Centrum och så handlade vi lite mat. Sedan så gick vi och gungade och satte och på sanden och så fick hon känna på sanden.. hon tyckte att det var hur härligt som helst och kul =) Så söt verkligen ! Hon har börjat förfölja mig när jag damsugar också ! Hon ställer sig upp med hjälp av damsugaren och så är jag fast där...
Vi har varit lite lata idag och både jag och Richard åt på sibylla haha .. men det var jätte gott iaf! Juste jag fick ett mejl från event grejen och jag har vunnit en nokia 5230 =) Trodde det var en nokia x6 men jag hade fel =/
Aja men den är också jätte fin så man blev glad av att kolla sin mejl idag =D
Bilder från idag :


Min lilla ängel

Sötunge!

Busunge

Hej hej



Hmm



Nu ska ja iväg och börja förbereda Isolde för sin god nattsömn =) Hon brukar somna vid 9- tiden nu för tiden.

Kram

Duktiga Camilla

Kommentarer (0)

2010-04-16 @ 10:32:58

Hej hej!

Här sitter jag och Isolde i vardagsrumet .. vi har precis ätit frukost =) Är helt täppt i halsen idag =( Går runt och hostar en massa och Isolde bara härmar mig :( haha Tror att det kommer bli en hemma dag idag förutom lite senare då vi ska ta en långpromenad och handla lite mat. Imorgon är vi bjudna till mina föräldrar för lite middag och gott .. det kommer bli kul .. vi kommer kunna sitta ute förhoppningsvis om det är fint väder imorgon .
Juste igår var jag duktig och bakade kanelbulle och kladdkaka innan Richard kom hem från sitt jobb. Gissa om någon blev glad ? =)
Isolde är i sitt rum och busar =)
Älskar att stöka ner mitt rum!
Mm kanel bullar =)
kladkaka =)
Nu ska jag börja små städa innan jag börjar väcka Richard han ville bli väckt klockan 12 idag .
Aja vi hörs senare förhoppningsvis =)
Kram alla!

Sol sol sol

Kommentarer (0)

2010-04-15 @ 16:09:27

Hej hej!

Jag har varit duktig och har varit och tränat och solat idag =) Jag är helt slut i kroppen ! Haha ingen bra tecken med andra ord :P Jag lyckades sova i en halvtimma innan Richard åkte för att jobba. Isolde fick vara med sin mormor medans jag tränade .. kul ! <3
Jag känner av pollen något så fruktansvärt idag. Är täppt i både hals och näsan och mina ögon bara rinner !
Jag är jätte trött också och skulle gärna vilja lägga mig i sängen och bara decka.. haha men det kan jag ju inte .. min lilla busunge är i fullfart här =)
Ska iväg och leka lite med Isolde och försöka att inte klia på mina ögon =( haha
Ha en underbar dag!

Solen skiner, himlen är blå .. la la la

Kommentarer (0)

2010-04-14 @ 22:55:20

Hej hej!

Idag så har jag varit duktigt och städat och tvättat ! Jag har även deklarerat åt både mig och Richard.. duktig va? Sedan så åkte jag upp till mamma med Isolde där vi åt middag och efter middagen så gick vi till en lekpark där Isolde fick gunga =) Skulle ha bakat också men jag glömde ta med mig hemnycklar så jag var ute låst med Isolde =/
Min syster ringde som tur va och jag gick till centrum och möte henne och så åt vi en kebab pizza :D Jätte gott!
Jag handlade hem lite godis till ikväll så nu ligger Isolde och sover och Richard ligger i soffan och käkar godis samtidigt som han kollar på tv =) Hade tänkt att åka och sola och träna imorgon ! Jag käkar så mycket godis att jag måste börja träna magen och springa lite känner jag :P Vill bli lite vältränad till sommarn ju =)
Bilder från idag tagen med min mobil .. glömde kameran =(:


Mormor och barnbarn <3



Min mor med sin kära Isolde

Jag och min Älskling

Jag med mina två stjärnor ! =)

Puss

Prinsessa!

Min lilla sötsak =)
Min lilla plutt

Mamma, Isolde och Frej <3


Isolde tyckte att det var jätte konstigt att känna på gräs.. hon klarade inte av det så hon tog absolut inte på den och verkade tycka att det var läskigt att ta på den ! Så söt såg hon ut.. helt skräck slagen i ansiktet och greps av panik och ville verkligen inte nudda gräset haha det var jätte roligt att se henne så ! Jag och mamma kunde inte hålla oss för garv..
Ska ta och tvätta bort mitt smink nu och sova känner mig jätte trött !

Ha en skön godnatt sömn nu !

Mysdags

Kommentarer (0)

2010-04-13 @ 20:56:51

Hej hej!

Nu har Isolde precis somnat =) Jag har dukat fram godis och väntar på att Richard ska komma hem! =) Har tänt levande ljus också .. har gjort det lite mysigt här i vardagsrummet eftersom Isolde somnade tidigt så han jag med det =) Imorgon ska jag vara duktig och baka kanel bullar och lite choklad muffings kanske ? Har tagit ut kött till Richard också så att han kan ta med sig sen när han åker och jobbar igen .. dem ska nämligen grilla hela personalen .. gud vad kul verkligen ! =) Imorgon så ska jag åka upp till mamma med Isolde och så ska vi också grilla =) OM det blir lika fint väder som idag då .
Isolde träffade sin farmor en snabbis idag. Och så har hon fått bada i handfatet i köket haha och det tyckte hon  var jätte kul! Hon har ätit äpple och banan i lite större bitar så hon åt det själv. Innan hon somnade så fick hon gröt och välling. Hon fick äta sin mat själv idag också .. tog bilder på det! Herregud det tog nog en timma att städa köket efteråt :P
i
Jag längtar en massa till den 5juni =) Då är det Richards kusin som ska gifta sig. Älskar bröllop :D
Aja nu ska jag ta och tvätta bort mitt smink och borsta tänderna (innan jag börjar käka godis) hehe.
Ha det underbart !

Sunshine ! =)

Kommentarer (0)

2010-04-13 @ 17:13:21

Hej hej!

Just nu sitter jag i mitt vardagsrum och skriver ett snabbt inlägg ska ut och gå och gunga med Isolde =)
Vaknade runt 9 idag och tog en dusch och sedan så vaknade min lilla prinsessa =) Jag klädde på henne och matade henne och så gick vi ner till Centrum och handlade lite mat i Ica. Efteråt så gick vi till öppnaförskolan där Isolde lekte med en massa andra små barn =) Alla barnen var nyfikna på Isolde och ville klappa henne haha så söta verkligen!
Richard kom och möte oss och Isolde var ju hur glad som helst att se sin pappa i öppnaförskolan =) Hon bara kröp jätte snabbt till honom. Har hunnit städa hela huset och tvättat. Har även hunnit laga tacos .. mums ! Känner mig duktig idag :P Min chef ringde mig och vi ska ha ett möte på Måndag .. då ska vi prata om den nya a la carte meny =) Kommer bli skoj!
Dagens bilder :
Biter i alla leksaker!
Haha så liten =)
Från igår när vi var med Tamara och Olivia
Ska iväg nu !
Ha det underbart!

Så vackert =)

Kommentarer (0)

2010-04-12 @ 10:31:28

Hej hej!

Underbart väder det är idag ! Det visar att det finns 12 grader i vår termometer. Känner mig väldigt utmattad dock men ska ändå gå på en lång promenad med Isolde lite senare =) Hon älskar ju att vara ute. Matade precis Isolde med Lax och potatis med broccoli till! Och hon åt upp all sin mat.. duktiga flicka ! Längtar tills jag får mitt Schema så att man vet hur man ska jobba och dela upp allt med Isolde osv. Vill ju också veta hur jag ska jobba för att kunna veta ifall vi kommer kunna resa nu under sommaren.. Eller om vi får vänta till efter sommarn ?!
Svenskt sommar är okej faktist så det gör mig ingenting att jobba under hela sommaren och resa bort under tråkiga november månaden eller något sådant . Vi kommer antagligen göra en massa utflykter inom Sverige om det blir så att jag jobbar hela sommaren och det är ju också kul =) Har aldrig varit i Skara sommarland så det ska vi definitivt göra denna sommaren :D
Ska försöka träffa lite kompisar denna veckan om jag inte kommer jobba då =) Det var länge sedan nu. Isolde älskade ju Delajah verkligen så henne får vi ta och träffa snart min lilla pepparkaka =)
Lånade mammas kamera igår och hittade fina bilder på Isolde som jag hade tänkt att visa er :


Min lilla plutt!

Stor flicka

Haha siken min hon gör =)


Frågade Tamara om hon ville träffas idag så vi ska mötas lite senare och ta någon promenad antingen på trädgårdsföreningen eller slottskogen med våra flickor =) Det är ju så fint väder så man måste ju passa på då !
Aja ska gå och piffa till mig och Isolde nu =)
Ha en underbar dag!

Solsken

Kommentarer (0)

2010-04-11 @ 23:28:33

Hej hej !

Idag så började jag jobba klockan 10:00 och så slutade jag 17:00. Idag var det bara jag och en till som heter Sebastian som jobbade inne i köket. Det blev faktist lite stressigt ett tag.. det kom en massa folk på en gång!
Körde ut massa med hamburgetallrikar och tacos tallrikar! Körde också ut en del entrecote sandwish det var enkla saker idag =) Det gick iaf jätte bra och det känns verkligen som om jag börjar komma in i det hela. Vi var bara två kockar och vi klarade det galant =) Efter jobbet åkte jag och Richard och Isolde upp till mina föräldrar på en god middag =) Det blev lite vin också så jag blev helt avslappnad verkligen .. började gäspa en massa :P Men det var jätte trevligt iaf ! =) Richard och Isolde har varit i kyrkan idag .. duktiga dem är va ? Jag är inte religiös men jag kan inte sluta tycka att det är jätte gulligt att Richard tar henne till den katolska kyrkan när han är ledig och passar henne medans jag jobbar =)
Bilder från idag:
Min flicka äter en jordgubbe ! =)
Ursäkta att jag ser så trött ut =(
Jag och min andra halva =)
Min söta busunge!
Isolde gillar att klättra på mormors rygg =)
Bravo!
Juste Isolde och Richard var på mitt jobb idag och sa hej  =) Han som jag jobbade med tyckte ju att hon var hur söt som helst ! Saknar henne så mycket när jag är på jobbet så att få en puss från henne när jag jobbar skulle jag vilja få varenda gång jag jobbar ! Nu är det inte alls långt kvar tills Isoldes dop känns det som .. måste börja kolla på bords dekorationer!!! Får be mamma och lite smakråd och tips!
Aja nu ska jag nanna kudde ! Och min onda fot har blivit snäll =)
Sov gott alla underbara!

Work

Kommentarer (0)

2010-04-10 @ 23:02:13

Hej hej!

Här sitter jag och kollar på Screan Queens på Mtv haha! Tänkte slänga en liten blogginlägg innan jag bäddar ner mig.
Idag så började min dag med en liten frukost som jag åt på bussen. Började klockan 10 och slutade 16:00 =)
Jag jobbade med tre nya idag och dem verkade jätte snälla och trevliga ! Jag fick koka upp 4 olika såser till grillbuffen och sedan så styckade jag en massa kött!!! Tror att jag styckade 25kg kött som skulle vara uppdelade i 150g och 220g.. fick en liten blåsa på mitt finger.. kniven som jag använde hade ingen "gummi handtag" så det skavde i mitt finger hela tiden när jag skar osv. Jag gjorde även en massa köttgrills spett med olika kött som vi hade marinerat jätte gott! Gjorde skaldjurs spett också som jag marinerade med chili, citronpeppar, oleak eller hur det nu stavas ! Och lite Cayennepeppar .. Dem smakade underbart! Jag rekomenderar verkligen att ni tar skaldjurs spett från grillbuffen ifall någon skulle äta i Gamleport. Det är en lax, kolja och tiger räkor jätte gott verkligen!
När jag hade slutat så gick jag ner mot brunnsparken och handlade lite i hemköp och åkte hem =)
Var så glad att se min lilla flicka :D Hade saknat henne hela dagen! Jag har badat henne och matat henne så nu väntar jag bara på att hon ska somna =)
Jag har stukat foten eller något men jag har skit ont i min fot ! Kan knappt stödja mig på min högra fot =(
Vet inte vad som har hänt =( Och imon är det jobb igen .. hoppas att det går över tills imon!
Aja nu ska jag fixa en liten kvällsmacka och så ska jag ta och sova efter att Isolde har somnat ! =)
Ha det underbart!

Natti Natti !

Kommentarer (3)

2010-04-10 @ 00:39:34

Hej hej!

Nu har min lilla ängel somnat hon var verkligen helt slut stackarn! Vi har varit igång hela dagen idag verkligen.
Blir så sur på Richard ibland.. jag gjorde ingen lunch idag till han för att jag tänkte att han skulle köpa sig något i Sibylla och ta med sig. Men nej när han kom hem klockan 21:00 efter jobbet så hade han inte ätit något på hela dagen :S Han äter inte frukost heller så han hade alltså inte ätit sen igår :S Jag började genast laga det snabbaste som gick o laga .. så d blev kebab med pommes och en god dipsås till =) Fattar inte varför han inte äter om inte jag fixar något till han ? Det är ju inte bra. Speciellt eftersom att han jobbar mycket :S Men han tycker nog bara att jag är löjlig.. men det är jätte viktigt att äta speciellt när man arbetar där man bär osv. Så nu får du faktist göra egen mat om inte jag hinner göra något till dig eller köpa dig mat. Du får inte gå runt utan att äta älskling det är inte bra alls!
Bilder från bebis mässan! =) Juste Tamaras lilla syster Julia var med idag också. Och hon fyllde 13 år .. grattis till henne igen! =)
Snodde dem här bilderna från Tamaras Facebook :
Jag vet inte riktigt om jag får lägga ut bilder på Olivia i min blogg för jag läste att du inte ville lägga ut flera bilder på Olivia på nätet eller något sånt .. jag hoppas verkligen att det är okej att jag har lagt upp dem annars får du säga till ! =)
Aja ska sova nu måste upp och jobba imorgon !
Ha en underbar godnatt sömn! För det kommer garanterat jag att ha! Hade på mig högklackat idag =( Har träningsverk i benen och rumpan! =(

Babymässa

Kommentarer (0)

2010-04-09 @ 20:59:25

Hej hej!

Idag så har vi varit på babymässa med Tamara och Olivia. Herregud ville ta hem Olivia.. asså hon är så himla söt! Hon gör så gulliga grejer hela tiden! Hon gav Isolde en puss på pannan haha så himla söt verkligen =)
Jag glömde ta med mig kameran idag så jag tog tyvärr inga bilder :( Men Tamara tog lite bilder så  jag får sno dem av henne sen när hon tar in dem i sin data =) Vi tog en liten fika och jag åt en Ceasar Sallad det var jätte gott faktist och en smoothie till =) Mums! Isolde fick smaka på min kyckling och åt lite av sin burkmat som var pastasnäckor med skinka. Jag köpte 4 stora fruktkrokar till henne. Dem säljs inte i affärerna här i Sverige så jag passade på att köpa 4 st direkt =) Hon tyckte om dem jätte mycket så det är bra! En fotograf tog även kort på Isolde så jag beställde en Canvas och det gjorde Tamara också .. så vi kommer ha en fin Canvas tavla nu på våra fina flickor =)
Köpte även en mätsticka som var rosa som man kunde lägga in bilder i och en babyfotoalbum.. det behövdes faktist för Isolde har ingen och jag har ju typ 400 bilder på Isolde som är i framkallade! Jag köpte en halsband till mig också i Silver som kommer stå Isolde och Richard inuti ett hjärta.. gulligt va ? Det var en familjesmycke .. har alltid velat ha en sån så jag slog till :P Ville ha armbandet också men det skulle bli alldeles för mycket pengar=(
Köpte en kul Helium ballong till Isolde också.. drar man i snöret så går den som en katt!
Älskar mina nya hörlurar :D
Jag och min prinsessa! Vet ej varför det blir så ljust :S
Sedan så var jag på middag uppe hos mina föräldrar och firade min lillebror var dock där i en och en halvtimma bara tyvärr .. för jag var helt slut eller är helt slut och jag ska jobba hela helgen också så jag kände att jag behövde komma hem för att vila upp mig lite inför imorgon =) Börjar klockan 10 som tur är men måste ju ta hand om Isolde på morgonen =/ Men men det fixar jag =D
Mamma gjorde en jätte god maträtt .. Men hon är ju en bra kock så det var ingen överraskning! Jätte trevligt var det iaf.. lite kort bara men trevligt =)
Nu ska jag sätta på Isolde sin pyjamas !
Kram på er alla !

Natti natti!

Kommentarer (0)

2010-04-09 @ 01:05:39

Hej hej!

Min älskling har åkt till jobbet och jag ligger här helt själv på soffan! =( Ska på babymässa imorgon med Tamara.. gud så kul verkligen ! Har aldrig varit på sån mässa innan så det kommer bli spännande ! :P
Kul för Isolde att träffa Olivia igen =) Fast Olivia tycker nog inte att Isolde är så rolig eftersom hon är lite äldre än Isolde haha .. men men. Känns dumt att jag har shoppat loss redan så jag kommer ju inte ha råd att köpa något imorgon om jag hittar något fint till Isolde =( Buuu ! Blir så sur på folk som inte kan visa hänsyn!! Det är några idioter här utanför som pratar skit högt och gapar och beter sig som djur ! Fan om Isolde vaknar för då går jag ut med en stekpanna ! hahaha och jag skojar inte . Oj oj nu är klockan väldigt mycket så jag ska ta och försöka sova fast dem idioterna håller på utanför. Så trött på alla fjortisar som bor här i kärra .. rå sminkade, gapiga, fulla som satan och otroligt jobbiga ! Att inte deras föräldrar säger till dem ? Fattar inte ..
Om Isolde är 12år och kommer rå sminkad hem, full och röker då hade jag verkligen pratat med henne och kollat vart problemet ligger? Ta hand om era barn! Det är förjävligt att se så små flickor med korta kjol och en massa smink helt fulla på Kärra centrum .. Killar är ju som dem är och skulle lätt utnyttja såna unga tjejer! Jag kommer själv ihåg när jag gick i 7:an så blev en kompis till mig (vi var kompisar då men inte längre har tappat kontakten) våldtagen av fyra killar här i Kärra ..
Det stod i tidningen och allting , hela skolan fick reda på det och hela kärra..
Det sjukaste är att en av dem killarna som gjorde det gick runt och sa :
-Fy fan det var den dyraste horan som jag har varit med ! Fick betala skit mycket i skadestånd!
Hur kan man vara så hjärtlös ? Kommer ihåg hur dåligt hon mådde och att hon ville bara dö verkligen . Jag blev ledsen av att se hur illa man kan behandla någon och inte nog med att hans föräldrar och hennes föräldrar var kompisar :S Hur kan man ens våldta eller vara så ond ?
Våldtäktsmän borde verkligen kastreras eller hängas utan tvekan !
Finns inga ursäkter till deras beteende!

Helt happy! =)

Kommentarer (0)

2010-04-08 @ 18:09:00

Hej hej!

Har precis kommit hem efter en liten promenad ner till Centrum hämtade ut 4 paket som hade kommit.. fick skjuts hem av pappa =) Snällt ! Idag så fick min lillebror både ett bankomatkort och ett legitimation .. Stor pojke =)
Jag kan dricka utan händer så deså!
Vi lagade ingen sushi idag utan det fick bli en vanlig thai wook . Men det gick också bra ! =)
Jag fick iväg dagisblanketterna idag också WOHO ! Och så köpte jag en massa frimärke.. har lite inbjudningar kvar som måste komma iväg! Jag ringde också till han som har hand om Nokia eventet och det verkar som om jag har vunnit mobilen :D WOHO till mig verkligen ! haha .. Men han ska gå ut med det officiellt på Onsdag eftersom dem måste dubbelkolla osv så att ingen butik har fuskat. Men kul verkligen för Richard har ju ingen mobil .. eller han har en tegelsten stackarn ! Så nu kommer han ha en fin mobil med en massa funktioner och applikationer! (Om det är så att jag har vunnit den då). Nä men det blev jag faktist jätte glad över.. jag vinner aldrig grejer så det känns kul att ha vunnit en dyr grej :P Det är en Nokia x6.
Min flicka är småförkyld =( Man ser det på hennes ögon stackarn!
Aja ska iväg och leka och mysa med världens sötaste flicka =)
Ha det underbart!

Ny dag nya tag

Kommentarer (0)

2010-04-08 @ 11:24:24

Hej hej !

Vaknade av ett telefon samtal =) Det var Richards kompis som ringde och sa att han och hans dotter ska komma på dopet.. jätte kul verkligen ! =) Han skulle komma och hälsa på oss till helgen också så att Isolde får träffa hans dotter men hon är 4år men det kommer nog gå jätte bra ändå . Isolde är ju hur nyfiken som helst på andra barn, hon kommer nog tråka ut hans flicka =( Haha
Alla paket som jag hade beställt har kommit nu =) Jippy ! Så jag ska åka och hämta ut dem idag efter klockan 17:00. Måste också få iväg några papper så jag måste åka till Biblioteket och skriva ut dem osv. Vi får nog ta och köpa en dum skrivare snart tycker jag ! Isolde va en riktig sovtuta idag . Klockan var över 10 och hon låg och sov jätte djupt.. jag ville ju krama henne så jag "råkade" väcka henne så nu ligger hon här och leker med sina leksaker efter att jag matade henne med lite frukost gröt . Jag har inte hittat mitt leg och jag är jätte ledsen! haha =(
Ska bjuda över min lille bror också antingen idag eller imorgon .. tror det blir imorgon för vi ska laga sushi !
Gud vad gott ! Längtar redan!
Aya ska gå och fixa lunch så att Ricky kan ta med sin till sitt jobb!
Ha det underbart nu alla!

Natti Natti !

Kommentarer (0)

2010-04-08 @ 01:08:39

Hej hej !

Här sitter lilla jag i vardagsrummet med min dun täcke och kudde :D Så mysigt och så får vi inte glömma min chips skål och saft ! haha. Hur som helst så har min älskling åkt och jobbat .. så duktig min älskling är =) Isolde ligger och sover som en liten ängel och jag kan inte somna =( Jag har blivit en blogg torsk .. följer dem stora bloggarna och vet allt om deras liv nu ?! Pratade om det idag med min syster.. hon bara: Hur vet du så mycket om dem ?
- Men jag följer ju deras blogg varje dag ju !
Jag har insett att jag har blivit en blogg torsk och jag vet inte om det är bra eller dåligt men det är underhållande iaf haha =) Vet inte om jag berättade om Isolde dop klänning?! Den var hur fin som helst iaf.. jag kan redan föreställa mig min lilla flicka med sin vackra klänning och en jätte söt diadem som jag har beställt till henne! Jag tror faktist att hon kommer kunna gå på sitt dop.. Hur gulligt hade inte det varit ? Jag är verkligen helt kär i henne.. visste inte att en sådan liten människa kan bidra med så mycket kärlek och glädje ! Idag så smakade hon på min sushi och hon tyckte att det var gott !! Hon tog tag i lite ris och matade mig också .. så himla söt är hon så att jag dör snart !
Helt glad =)
Visst är det väldigt krävande att ha ett barn speciellt när man är ung eftersom man inte har hunnit skaffa sig en utbildning eller en bra inkomst så att man får bra med pengar när man är mammaledig tex. Jag skulle aldrig rekommendera eller uppmuntra unga tjejer att skaffa barn men gud vad hon har förändrat mig som person verkligen! Hon har förändrat mitt liv helt och hållet (åt en bra sida). Jag trodde aldrig att jag skulle kunna älska någon så hemskt mycket ! Jag har aldrig känt ett behov av att dra ut och festa eller något sånt. Jag har verkligen växt ifrån allt sånt och visst kan man gå ut och ta en drink eller så men det är inte riktigt min grej. Jag är mer för bio, shopping :D haha och gå ut och äta på restauranger osv. Det är utan tvekan min bästa beslut i livet som jag någonsin har gjort! Jag tror att jag kommer vilja ha ett till barn sedan när jag har läst på universitet osså. Skulle vara jätte kul att få en liten pojke =) Men när jag pratar om ett till barn då menar jag lixom när jag är 30år!
Skulle inte kunna skaffa ett barn just nu . Försöker att vara en bra mamma åt Isolde och vill lägga ner all min energi på henne! Vill att hon ska få en så bra uppväxt som möjligt och att hon ska ha allt hon behöver. Tror inte att hon skulle få det om jag skaffade ett till barn . Då tror jag att jag hade blivit en arg mamma som gick runt och skällde på sina barn dygnet runt och det vill jag inte. Andra skulle säkert klara av det galant men jag vet ju hur stressad jag kan bli och just därför pratar jag ur min perspektiv. Oj vilken himla massa tjöt det blev nu!
Ska kolla på Liv och död nu och somna !
Ha en underbar sömn!

Kär o kär o kär

Kommentarer (0)

2010-04-07 @ 20:04:05



Hej hej!

Nu är jag hemma igen .. Och jag verkar ha tappat bort mitt leg det suger verkligen!
Får hämta ut Richards paket som har kommit imorgon då hon snälla tjejen jobbar och kunde hjälpa mig =)
Men jag kan ju inte leva utan leg så jag får väl ta ut ett nytt.. tråkigt ! Bortslösade pengar känns det som :P
Aja hur som helst så har vi varit inne i stan idag . Vi åt på Slim food och jag tog Sushi .. herregud vad gott ! Kan leva på sushi känns det som . Jag hittade ett par jätte snygga skor som jag köpte från Bianco och så köpte jag en vit söt klänning från Bikbok =)
Skorna var jätte snygga på verkligen ! Jag blev kär i en massa grejer.. typiskt när man inte har pengar så hittar man en massa och sedan när man har pengar så hittar man inte ett skit ! Härligt att solen har kommit fram iaf och värmer lite =)
Man blir alltid så där glad när det är fint väder ute . Isolde verkar vara förkyld min stackars lilla ängel =(
Eller hon är jätte snorig och har lite hosta men hon äter och leker på som vanligt. Det går nog över snart! Hon har inte haft feber eller så.
Jag med min Prinsessa <3
Inkomstdeklarationen kom idag . Och jag ska få pengar tillbax medans Richard får betala tillbax hahaha rätt åt dig :P Skojar bara inte bra alls ! Aja man tackar för dem pengarna som ska komma iaf =)
Isolde förstörde Richards IPOD sladd så han fick åka och köpa ett nytt idag .. stackarn !
Och när jag kom hem från stan så hade han städat undan lite.. det tackar jag jätte mycket för ! Kul att han har blivit mer hjälpsam .. det underlättar för mig en hel del att få lite hjälp.
Ska tvätta Isolde nu och sätta på henne pyjamas!

Ha det underbart ! =)

Zuuuup

Kommentarer (1)

2010-04-06 @ 20:41:08

Hej hej!

Tror att jag har fått någon virus eller något men jag känner mig SJUKT trött !! Asså jag vill bara ligga ner och sova. Har ont i både mage och huvudet också .. jobbigt ! Pratade med min Chef och jag ska få mitt Schema i slutet av denna månaden . Ska jobba nu på Söndag igen =) Sedan i slutet av denna månaden så blir det inga latigheter utan Jobb, jobb och återigen jobb :P Vi kommer ju ha en massa extra pengar denna sommaren .. Kanske åka iväg till Vintern också ? Åh det hade varit sjukt skönt iaf =) Jag var på en promenad förut med Isolde och hämtade ut två paket som hade kommit. Vet inte vart jag har lämnat mitt huvud men när jag var på Centrum så upptäckte jag att jag hade glömt mitt leg =/ Bad tjejen på posten att vara lite snäll och ge mig mitt paket eftersom det här är ANDRA gången jag går dit utan legitimation :S Kände mig som världens flum men hon var snäll och sa att hon kände igen mig så jag fick ta ut den . Jag måste hämta ut två till paket som antagligen ska komma imorgon eller på Torsdag .. måste hitta mitt leg! Men hon var snäll och sa att hon jobbade på Torsdag och kunde hjälpa mig om jag inte hade hittat mitt leg tills dess . Tack söta tjejen! =) haha sådana saker uppskattas starkt!
Isolde har varit igång hela dagen . Hon har busat en massa idag och har försökt käka upp mitt ansikte haha så söt min lilla ängel är ! =) Kul att hon ska vara med Richard när jag jobbar så att dem kan hitta på något tillsammans som far och dotter :P Hon har stängt av tvn för mig hundra gånger idag och tagit datan ifrån mig hela tiden men nu är hon för upptagen att leka med en kastrull som hon fick låna haha =)
Skulle ha skickat iväg dagis papperna idag men som sakt så är inte mitt huvud där den ska vara så jag glömde av det helt och jag var i posten och allting ! Blir så sur på mig själv men jag får väll göra det imorgon helt enkelt!
Imorgon så hade jag tänkt att åka in till stan . En tjej som jag jobbade med när vi jobbade för Nokia grejen köpte ett par SKIT snygga skor från scorett tror jag att det var och jag blev jätte sugen på att ha dem nu ! Så nu ska jag härma dig din jävel :P Hahaha
Hoppas bara att jag hittar dem imorgon och att dem inte är slut för då kommer jag störtgråta haha
Här är dem iaf :
Visst skulle dem vara fina till en söt liten klänning till ? =)
Aja ska tvätta Isoldes ansikte nu och borsta hennes tänder så att hon är redo för att somna!
Kram!

Tråkig väder !!

Kommentarer (0)

2010-04-06 @ 12:01:38

Hej hej!

Vaknade av att någon ringde hem till oss vid 7 på morgonen ?! Kul att bli väckt så där och att Isolde vaknade och har misshandlat oss hela morgonen. Har huvudvärk nu .. känns som om jag inte sov ut. Sedan så somnade jag om men bara i en halvtimma. Ska nog börja stänga av hemtelefonen på natten fram tills vi går upp så att inte Isolde vaknar åtminstonde. Aja hur som helst så ska jag åka iväg och hämta ut två paket som har kommit =) Undra vad som har kommit fram hihi =) Sedan så måste jag skicka iväg en massa papper och inbjudningar så att det är gjort! Måste ringa försäkringskassan också åt både mig och Richard. Tråkigheter!
Aja ska dra mig nu iaf och fixa lunch till mig och Isolde!=)
Kram på er!

Home sweet home

Kommentarer (0)

2010-04-05 @ 21:38:22

Hej hej!

Jag var och kollade på Flickan från Ovan. Helt okej film men jag hade nog högre förväntningar. Vi köpte med oss en massa cheaseburgare och en massa godis .. det är så det ska vara när man går på bio väl? Okej kanske inte burgare men gud vad gott det var ! haha =)
Imorgon måste jag posta resten av inbjudningskorten och göra lite ärende .. alltid lika tråkigt :P
Isolde fick vara med mina föräldrar idag och hon lekte en massa som vanligt och åt en massa uppe hos mina föräldrar . Mamma är faktist en jätte söt mormor.. hon har en massa med nyttig soppa i sin frys som hon har lagat och fryst in åt Isolde. Mamma är den som alltid ska gå runt och göra rent om Isolde och ska se till att hon har det bra hela tiden . Världens bästa barnvakt har ju Isolde så klart! Tack mina sötnosar som passade min lilla gris!
Jag ska nog köpa en massa jord nästa månad och börja plantera något i vår trädgård haha .. det börjar se gräsligt ut här utanför så jag måste röja upp så att det ser fint ut igen =) Vi såg en hoppborg som vi hade tänkt att köpa till Isolde också .. kommer nog bli en jätte fin sommar! Aja nu längtar jag en massa tills mitt paket kommer fram både från Halens, Hm och Topstreet.. så långsamma vissa är då! Vill gå runt med mina hörlurar nuuu!
Aja ska ta och duka fram något gott nu =) Tänkte laga kebab tallrik.. alltid lika gott !
Ska fortsätta drömma bort mig till sommaren nu ! Vi hade så mysiga stunder uppe hos mina föräldrar och på landet. Längtar tills sommaren 2010 är här ! Men det gör nog alla..
Kram på er alla fina!

God natt!

Kommentarer (0)

2010-04-04 @ 22:39:10


Hej hej !

Nu ligger min lilla Isolde och sover och Richard spelar X-box haha .. ska joina han snart en liten stund =)
Jag beställde lite mer grejer nu..
Allt är från H&M. Synd att man inte fick tag på något från The Garden Collection bara =(
Aja ska göra lite mackor och äta färska jordgubbar nu och sedan lägga mig .. är sjukt trött!
Tänkte visa lite bilder på Isolde som mamma hittade i sin kamera också =)
God natt alla fina !

C ya

Kommentarer (0)

2010-04-04 @ 17:44:29

Hej hej!

Skönt att solen har börjat skina =) Man blir alltid så där extra glad. Men pollen är här känner jag väldigt starkt. Tråkigt och jobbigt! Sitter här med svullna ögon och är helt snuvig. Det kliar som tusan också!
Vi har iaf varit och ätit i Gamleport jätte god mat. Jag tog en fisk och skaldjurs spett med kokt potatis och en massa sallad till =) Richard tog 220g entrecote med potatis gratäng och pommes plus peppar sås och svampsås .. haha en riktig tjockis verkligen =) Det smakade jätte gott och man fick jätte mycket mat till också ! Nelson jobbade (En kille som jag jobbar med) och han var snäll och bjöd på världens goaste kladdkaka! =) När vi åkte hemåt så kunde vi knappt gå !
Det var jätte trevligt iallafall och imorgon så ska vi åka till bion och kolla på Flickan från Ovan.. har längtat så mycket verkligen! haha  vill verkligen se den filmen.
Juste igår så fick jag en liten flipp och beställde ett par jätte fina hörlurar. Kan redan se mig själv i slitna jeans shorts och någon söt topp till med mina fräcka hörlurar och solen som skiner som aldrig förr :P haha
Här är dem iaf:
Snygga eller ? 799kr från Topstreetwear.com
Ricky beställde röda eckö mjukisbyxor till sig själv och en jätte fin plånbok, skärp och en tygpåse som han vill ha så att han kan ta med sig sin lunch i den =) Så söt ! haha
Ska iväg nu och bada min lilla flicka .
Ha det underbart!

Underbart!

Kommentarer (0)

2010-04-02 @ 22:18:24

Hej hej!

Är hemma efter en super skön dag på jobbet! =) Jag fick jobbet som kock i Gamleport är hur glad som helst! Att vara kock var inget som jag hade förväntat mig att gilla eller jobba inom det. Men nu helt plötsligt så går jag in för det och vill skapa mästerverk av allt jag ser :P Hahah skojar.
Nä men när jag gick i Hotell och Restaurang så tog jag det verkligen inte seriöst.. tyckte att det var hemskt allt som hade med kök att göra. Jag kände verkligen att jag hade valt fel gymnasie val! Men nu när jag är så taggad och sugen på att jobba så känner jag mig jätte glad att jag gick i den programet och att jag fick denna chansen eftersom jag inte har så mycket erfarenhet inom kök och det var många som sökte dit. Är jätte glad iallafall! Idag så var Richard ledig så han passade Isolde och dem var på kyrkan i heden på guds mässa. Lite små gulligt så där =) Och när jag kom hem så var det städat och en massa med levandeljus tända! Kunde min dag ha blivit bättre eller ?
Inte nog med det så hade han dukat fram mys och satt på Isolde sin pyjamas! Känns som en underbar dag =)
Tack till min Älskling verkligen!<3
Nu ska jag mysa och fortsätta att vara super glad =) haha
Ska shoppas loss också och fira detta! Skojar

God natt alla underbara!

Iväg och jobba

Kommentarer (0)

2010-04-02 @ 14:28:03

Hej hej!

Har precis ätit lite och ska börja fixa mig för att dra och jobba snart. Hoppas att jag inte slutar allt för sent ska ju upp och jobba imorgon i Allum. Juste gjorde någon konstig grej på nelly.se där man tävlar om 20.000kr för att resa! Rösta gärna! =) haha
Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!

 

Ska äta lite vindruvor och fixa mig nu =)

Ha en underbar dag!

 

 

Hej hej

Kommentarer (0)

2010-04-01 @ 18:48:48

Hej hej!

Nu är jag och Isolde hemma igen. Bosse har varit här och har varit snäll och fixat en grej i badrumet =) Tack!
Jag glömde ta med mig mitt leg idag när jag skulle hämta ut mitt paket =( Så jag fick inte ta ut den haha..
Aja men jag köpte iaf en massa godis och påskägg och sånt kul =) Köpte även två små korgar fullt med färska jordgubbar.. så det ska jag mumsa i mig ikväll, gott! Jag ska även börja koka kronärtskocka snart som vi ska äta ikväll när Richard kommer hem från sitt jobb =)
Jag är nog inte sjuk men jag tror att pollensäsongen är igång eller ?! Min hals känns svullet och det gör det alltid under pollensäsongen då min astma också kommer fram ! Usch..
Aja får nog ta och be om en tid till läkaren så att jag får mediciner.
Nu ska jag mata Isolde med gröt och jag själv ska käka lite jordgubbar.
Bilder som jag hade glömt att lägga upp:

Min mocka jacka haha (Är kär i den)
Richard har allt bra smak =) Min present
Min älskling leker och stökar till ordentligt!
Busunge
Min lilla charmtroll<3 Med sina nya kläder som hon fick av farmor =)
Ha en underbar kväll nu!

Ironiaaaa för guds skull

Kommentarer (2)

2010-04-01 @ 13:47:24

Hej hej!

Idag så är det en okej dag. Känner mig dock små sjuk .. mår jätte konstigt idag har ont i huvudet och är mega trött plus så är jag skit sur! haha ingen bra kombination asså..
Hur som helst så ligger Isolde och sover middag.. Sedan så ska vi ta en lång promenad och hämta ut hennes dopklänning som har kommit =)  Hoppas att den är lika fin som på bilden annars vet jag inte vad jag ska ta mig till!
Min klänning kommer komma i Maj.. långt kvar men halens är ju sjukt sega på att leverera men men vad ska man göra! Jag ska även posta resten av inbjudningskorten idag och alla dagispapper så att allt kommer iväg.
Ska köpa ett påskägg till Richard och Isolde också haha gullig jag är va ? =) Ska fylla dem med massa godis och trisslott och Isolde ska få en liten leksak i med majskrokar runt omkring istället för godis . Ska även köpa en till mig själv hahahahahaha lite små mobbat så där men jag älskar ju godis så då får man väll köpa en till sig själv då för jag tror inte direkt att Richard har ens tänkt på att det är 1 April och att jag kommer få en påskägg av han =( Så nu ska jag gråta ihjäl mig!
Min lillebror blir 13år om 5 dagar grattis i förskott min stora pojk! <3 Jag har redan köpt hans present så ingen press på mig NEJ. Imorgon så ska jag jobba kväll/natt önska mig lycka till ! Det är alltid väldigt stressigt att jobba som kock när det är kväll och en fredag .. alla har ju tid att gå ut och äta då. Men det kommer säkert gå galant!
Lördag blir det jobb mellan 12-18:00 för Nokia . Så det blir jobb under påskhelgen men alltid gött att jobba när man nästan får dubbelt betalt hihi :D Vi hade tänkt att gå på bio på Söndag men det verkar ju inte bli av.. vi har ingen barnvakt så vi får väll hitta på nått mysigt här hemma istället =) Kul att snön har smällt bort helt nu!
Kanske dags för solen att komma fram och värma ? Asså jag måste verkligen flytta från denna hemska och trista land... usch! Har verkligen fått sånna här känslor att jag inte vill bo kvar i Sverige.. Sverige känns inte som ett hem för mig. Visst är jag född här och uppväxt i Sverige men jag kommer fortfarande från Chile men ändå så känner jag mig inte hemma i Chile heller. Känner mig som en Ingemansland utan att skämta! Jag vill bo i ett land där folk är trevliga och solen skiner och värmer som tusan ! Är trött på att kolla ut genom fönstret och se att allt är så grått och alla människor ser så sjukt deprimerade ut ! Ingen som går runt med ett litet Smile på sina läppar dem äldre människorna är ju sjukt otrevliga också .. kanske bittra vem vet ? Det hade jag blivit om jag var en äldre dam och bodde kvar i detta landet. Är trött på att höra "blatte" och "svenne" snack. Okej visst jag håller med dem flesta som tycker att utländska ungdomar kan vara jobbiga som bor i förorten men inte ska vi dra alla över en kant ? Jag menar dem svenskarna som bor i förorten är ju inte mycket bättre dem =/ Men man ska alltid skilja på blatten och svensken ! Dåligt ! Detta skapar ju fler fördomar och Sverige behöver inte ha fler fördomar det räcker med dem som finns liksom! Och dem svenskarna som säger att Sverige är ett fördomsfri land blundar för verklige

Men jag har en samhällslösning:
-Avskaffa slöjor
-Respektera alla lika mycket
-Lika lön till män och kvinnor för guds skull!
-Rika borde få betala mer skatt än dem "fattiga"
-Högre löner till Ungdomar, tack!
-Göra något åt missbrukare
-Ta bort alla Tiggare från Stan .. här i Sverige behöver ingen gå runt och tigga!
-Gör alla hem miljövänliga
-Mycket högre straff! Skrattretande hur dåligt med straff sverige har. Våldtar man och förstör man en tjejs liv ja då får man väll några månader för det och sedan är man fri igen ?!
-Att få göra i princip hur många abort som helst ?! Då kan man väll lika gärna avskaffa preventivmedel och gå och göra abort hela tiden ..  Vet ni hur dyrt detta är ? Tycker att det är hemskt alla som använder abort som ett preventivmedel vi får inte glömma att man avskaffar ett liv på detta sättet spelar ingen roll dem här kallhjärtade tjejerna som säger att det inte är ett liv. Läs på lite mer och lär er är ni snälla!
-Pensionera folk när dem är max 60år .. på så sätt skapar man fler jobb och arbetslösheten sjunker
-Alla som går på socialbidrag borde få någon sysselsättning vad som helst som att gå runt och hjälpa inom dagis, äldreboende osv så att dem håller sig sysselsatta och är med lite mer i samhället.
- Sluta slänga alla utländska på bara ett ställe! Funkar inte att slänga dem flesta invandrare i Angered tex .. på så sätt stiger ju kriminaliteten genom att dem inte lär sig svenska, pratar med sina landsmän på sina egna språk och på så sätt kommer dem aldrig komma ut i samhället. Vad sägs som att integrera dem i samhället istället för att utesluta dem ? För visst är det inte bara invandrare som ska ta sitt ansvar utan det är vårt ansvar som samhälle att hjälpa varandra.

Och den tanten som sitter bakom datan och säger Men herregud stick till ditt land om du är så himla onöjd/missnöjd!
Kom på ett argument istället och tänk i längre banor. För detta landet är lika mycket mitt land som erat, enligt mig! haha
Frågor och respons kan ni lämna i ett kommentar men jag hoppas att dem flesta håller med mig annars så kommer jag dra i allt mitt hår och bli flintis!

Länge sen

Kommentarer (0)

2010-04-01 @ 00:32:55

Hej hej!

Här sitter lilla jag i vardagsrummet =) Isolde sover som en liten ängel och Richard är och jobbar. Jag har haft så mycket att göra på det senaste att jag känner mig helt slut! Har inte ens haft tid för att blogga =/ haha. Var och jobbade på Gamleport i Tisdag och det gick jätte bra! =) Ska jobba på fredag där igen och sen på lördag så ska jag jobba för Nokia.. kul med extra pengar! Idag så var jag inne i stan med mamma och Isolde =) Vi åt dagens wook i Åhlens restaurang. Jag hittade en jätte söt skarf till Isolde som jag köpte också en rosa än med regnbågsfärger på =)
På Söndag så ska vi gå på bio och kolla på Flickan från ovan .. Längtar! Har läst boken och den var hur bra som helst! Jag vill även se på Remember me .. haha en kärleksfilm så klart !
Jag och Richard har pratat allvar och nästa år så ska jag ta ett jätte stort beslut som jag redan vet vad det kommer att bli och jag kommer garanterad att inte ångra mig ! Jag längtar så att jag dör nästan !!
Det är en hemlis som jag inte kommer lägga ut på min blogg förens då. Det är bara mamma och min syster som vet (och Richard så klart) och så ska det förbli hoppas jag =) Kan redan drömma mig bort! Men nu får jag inte säga för mycket så att jag inte försäger mig. Men det kommer iaf ske vid Februari ! =) =) =) Åh är så lycklig verkligen!
Aja nu ska jag nanna kudde nu!
Lite bilder från sjukhuset:
Pappa Richard med sin Prinsessa
Stoltare mormor får man leta efter =)
Jag och mitt allt!
3 Timmar efter förlossningen =)