> Madresita Camilla -

Madresita Camilla

=)

Kommentarer (0)

2010-05-31 @ 23:43:45

Hej hej !

Nu har Richard åkt och jobbat =( Tråkigt ! Men imorgon så är han ledig så vi skulle hitta på något skoj =)
Idag så har jag varit på försäkringskassan och sedan så bjöd pappa mig på pizza :D Alltid lika gott !
Sedan så åkte vi till plantagen och så köpte jag en massa växter m.m.
Mamma var snäll och hjälpte mig att plantera dem och så fixade hon till min trädgård helt enkelt .. TACK =D
Så nu har jag jordgubbar, sallad, tomater, salladslök och dill som jag kan lixom bara gå ut och plocka . Planterade även lite blommor och så klippte Richard gräset så nu ser det iaf anständigt ut =) Misstänker att vi kommer äta middag ute imorgon om det är fint väder . Isolde har ju sina ute möbler som står vid gräsmattan som hon fick av sin gudmor .. jätte söta verkligen .. nu får vi bara hoppas på att lilla fröken Isolde börjar gå så att hon kan bjuda över nån liten kamrat på kakstund :P
Har lyckas fått tag på endast dessa bilder från dopet :
Isolde med sin söta syssling som heter Linus =)
Lilla prinsessan Olivia och Isolde
Min kusin ska skicka mig flera bilder som är från kyrkan och själva lokalen men det lär ta några dagar men jag kommer lägga upp dem direkt iaf =)
Imorgon så hade jag tänkt mig att ta med Isolde till öppna förskolan så att hon får träffa lite andra barn osv och så ska jag ta med mig en massa av Isoldes kläder som är för små för att lämna in dem där.
Dagens bilder på mitt allt :







Jag vill även tacka alla som kom till dopet och så skulle jag vilja tacka för alla fina presenter som ni gav till Isolde <3

Det kändes som ett lyckat dop och det var verkligen härligt att ha hela familjerna samlade ! Det var dock många som inte kom fast dem hade sakt att dem skulle komma .. dåligt !

Haha skojar bara nu =) Jag hoppas att alla som läser min blogg inser att jag är en sån person som skojar väldigt mycket så ta allt som jag säger / skriver med en nypa salt =)
Nu kommer jag inte jobba förens den 30/6 =) Känns väldigt skönt faktist ! Jag har känt mig rå stressad med att jobba på Gamleport plus att ha arrangerat ett dop och en födelsedag. Men nu så vet jag iaf att jag kan fixa allt sånt som jag inte kunde fixa när jag jobbade som att ta undan vinter kläderna och ta fram sommarkläderna !!!
Är trött på våra bokhyllor också ! Och tapeterna ! Och så vill jag ha en altan =)
Ska börja shoppa lite mindre kläder osv och börja investera på lite heminredning hade jag tänkt mig känns så skönt när man fixar något hemma och gör det till ens eget hem om ni förstår vad jag menar ?
Aja hur som helst..
Nu ska jag göra lite saft och lägga mig i soffan med min godis påse !
God natt !

Äntligen klara

Kommentarer (0)

2010-05-28 @ 19:41:06

Hej hej!

Här sitter jag med min lilla flicka. Richard har åkt iväg och solat för att vara lite små brun inför imorgon =)
Imorgon så är det ju Isoldes dop ! Hur som helst så har jag varit igång hela dagen . Mina svärföräldrar kom och hämtade mig och Isolde vid 11-tiden och så åkte vi iväg och så blev jag bjuden på en fika =) Tack så mycket det var jätte gulligt ! Och sedan så köpte vi all mat till Isoldes dop osv. Kan inte skriva vad vi har förberett för mat för då blir det ju inget kul ! Men jag har fått jätte mycket hjälp idag av mina svärföräldrar och det tackar jag verkligen från hjärtat för jag hade ju inte klarat det själv direkt om man säger så :P
Jag hade skrivit i min förra inlägg att jag skulle ta in flera bilder från Isoldes födelsedag men jag orkar tyvärr inte det så ni kan se dem i min facebook istället =)
Gårdagen :

Igår så träffade jag min syster och åt Sushi eller det blev Sushi för min del iaf =) Hon tog någon annan rätt. Jag hittade jätte fina shorts så jag är super lycklig ! Köpte även ett par vita Lacoste tygskor för att mina vita converse är inte vita längre och jag tycker att det ser så sjabbigt när man har vita tygskor med massa fläckar på så det blev dessa:
Söta små shorts =)
En fin beige linne som är lite längre och passar perfekt till dem shortsen som jag köpte =)
Jag ville egentligen ha ett par vita converse i skinn men det fanns ju så klart INTE i min storlek ... fyyy för att ha storlek 36 ! Men tur ändå för jag tycker ej om stora fötter på varken tjejer eller killar ! =)
Dagens bild på fröken Isolde med sin fina nya stickade tröja som hon fick av sin farmor som hon stickade själv =)



Ursäkta alla kablar haha
Ska leka med Isolde nu för hon är uttråkad stackarn ! Och snart blir det middag också när Ricky kommer hem =)
Ha det underbart nu och vi ses imorgon på dopet =)

Prinsessans ett års dag ! <3

Kommentarer (0)

2010-05-27 @ 00:41:55

Hej hej !

Här sitter lilla jag. Idag så var det min dotters första födelsedag! =)
Allt blev som tur lyckat ! Maten och dekorationen =) Tack alla för alla fina presenter som Isolde fick!
Jag och mamma har TOK stressat idag. Och min stackars lilla mamma måste jobba på morgonen imorgon =(
Vill tacka dig jätte mycket för att du är en sån underbar mamma och mormor som ställer upp så mycket !
Utan dig så hade jag verkligen inte klarat dagen idag! <3 Älskar dig enormt ! Jag har alltid tänkt att man visar sin kärlek genom handlingar. Om någon köper mig något så visst uppskattas det jätte mycket så klart men det finns inget som uppskattas mest en när någon visar sin kärlek genom handlingar. (Hoppas att ni förstår vad jag menar för min hjärna är ur funktion nu :P )

Jag är jätte trött just nu och vill bara somna så jag lägger in lite bilder och säger God natt för mig och låter bilderna tala för sig själva =)
Att ta in bilder på min blogg tar väldigt mycket tid. Så jag lägger upp resten imorgon för jag håller på och somnar haha :P

Sov gott alla underbara och tack återigen till mamma och pappa som ställde upp idag ! (Som sakt hade ej klarat av att göra allt själv idag)

Stress vecka

Kommentarer (2)

2010-05-26 @ 00:19:56

Hej hej!

Här sitter jag i mitt vardagsrum.. hur trött som helst ! Skulle ha jobbat idag men har känt mig så stressad nu dem senaste dagarna.. känner mig som stålkvinnan som gör allt . Är mamma till en liten bebis, jobbar, tar hand om hemmet och som tur är så är räkningarna betalda. Gjorde detta idag. När jag känner mig så här mega stressad så blir min mage jätte konstig och så kan jag inte äta och rasar i vikt =( Tycker inte att det är kul! Inte nog med att jag inte kan äta så får jag massa med utslag på kroppen och ansiktet =( Usch för stress säger jag bara! Igår när jag jobbade så kunde jag inte äta något på hela dagen. Men idag har jag lyckas få i mig en fiskrätt som vi åt på Åhlens och sedan innan vi åkte hem så åt vi på Burger King.. en massa slösade pengar idag men gott!
Idag så fick jag min första lön från Gamleport också KUUUUUL! =)
Så självklart så åkte vi in till stan och shoppade hahahahaha :D
Köpte saker till Isoldes första födelsedag som är IMORGON! Fina ballonger och tårtljus =)
Kan inte fatta att tiden har gått så snabbt :S Men kul iaf att se sin flicka växa och utvecklas så här =)
Hon har lärt sig att säga Isolde. Tycker att hon är ett geni ! Hon kan säga jätte många ord. Och jag tycker inte att hon är smart för att hon är mitt barn eller så utan jag har hört det från andra och från BVC osv.
Lite av dagens shopping:
Vagabond skor till moi =)
Björn Borg skor till Ricky
Söt klänning till hemmets prinsessa
Lite bodys m.m.
Köpte även en JÄTTE FIN buddha stativ som är till trädgården . Den var vit och såg så där typ sliten ut.. från Indiska. Köpte även två ljuslyktor till trädgården som också är vita =) Kommer se jätte fint ut ! Isolde fick lite nya nappar, hår diadem och en instrument leksak som hon tyckte var jätte kul =) Varje gång vi är inne i Åhlens så blir hon kär i något .. så himla sött ! Så vägrar hon släppa det som hon blir kär i  .. och jag är inte en sån mamma som säger NEJ du får inte den. Allt som Isolde vill ha kommer hon få av mig så länge jag har råd med det hon vill ha så klart. Såg en jätte kul hoppborg till henne på BR idag =) SÅ kul att ha trädgård så att man kan lägga ut roliga saker till henne så att hon får leka av sig och för att ha kul .
Dagens bilder på min lilla Isolde :
Både jag och Richard är faktist så där stressade.. Om några timmar så är det Isoldes födelsedag sen på lördag är det dop och sedan nästa helg bröllop osv. Önskar ibland att dagarna vore längre så att man hann med lite mera :P
Hur som helst så hade ju vi tänkt att åka till Thailand till hösten/vintern men det verkar ej bli av nu när det är massa med våld där nere.. synd att vi människor jämt ska hålla på och bråka, kriga och döda varandra.
Eftersom vi känner oss lite små stressade så där så funderar vi på att skita i allt och dra utomlands :P
Hahhahaha inte riktigt så men ah dem som ej är tröga förstår nog ;)
Ska ta och bädda ner mig nu
Ha det underbart alla !

=)

Kommentarer (0)

2010-05-22 @ 21:43:40

Hej hej !

Ursäkta min dåliga uppdatering men jag har haft så himla skoj dem senaste dagarna =)
Igår så var Isolde med sin Farmor så att jag kunde få liten egen tid. Då sov jag ut ordentligt och duschade och gjorde mig fräsch =) Sedan så var Marie så himla gullig och kom och lämnade Isolde. Sedan så var jag tvungen att åka ner till Kärra Centrum för att lämna in Isoldes dagis papper. Jag frågade mamma och min lille bror om dem ville följa med på en promenad och det tackade dem JA till =) Så vi åt en liten förrät på Kärra krogs uteservering det var jätte mysigt tills det började regna :P
Gårdagens bilder :


Hej hej haha





Pappa kom också =)


Idag så har vi varit på slottskogen och kollat på göteborgvarvet hela min lilla familj. Och sedan så åkte vi upp till mina föräldrar och grillade ..jätte gott och mysigt !
Dagens bilder :


Mina två älsklingar



Jag och min glada flicka =)

En stolt pappa med sin lilla ögonsten

Isolde tyckte att ankorna var JÄTTE roliga



Min lilla ängel























Idag så åt Isolde själv =)












Det var allt som jag hade att visa er =) Hoppas att ni tyckte att bilderna var fina för jag älskade dem iaf =)
Isolde ligger redan och sover den lilla sovtutan! Jag och Richard försökte väcka henne för att ge henne sin god natt välling men det gick inte.. hon vägrade att somna! Får väcka till henne lite snart och mata henne så att hon inte vaknar sen på morgonen och är helt mega hungrig stackarn !
Imorgon är det jobbdags för mig. Jag ska öppna och stänga.. KUL ! haha
Och jag såg att det skulle vara lika fint väder imorgon som idag =(
Har inte den största lusten att jobba om jag ska vara ärlig. Men inga latigheter här nej ! Har alltid tyckt att vi tjejer borde jobba och tjäna våra egna pengar. Vi klarar ju oss på bara Richards lön men det är iaf inte min grej att sitta hemma och inte göra något. Det känns mycket bätte också när man fyller i tex dagis papper till Isolde och så ser dem att både hennes föräldrar jobbar. Skulle vara tråkigt om dem frågade sedan Isolde vart jobbar din mamma eller pappa på ? Och så måste hon svara : Dem är arbetslösa.
Tycker det är lite synd om tjejer som är under mannen och bara passar barnen och är hemma. Man måste komma ut i samhället och bilda sig sin inkomst!
Det är brist på jobb men man får ju ta det som finns också.. tycker jag iaf. Om det skulle hända något mellan mig och Richard så har jag ju en säkerhet att jag har mina egna inkomster och skulle kunna försörja mig och Isolde det är jätte viktigt för mig att kunna känna så här. Man får ju mycket bättre självförtroende när man jobbar också.
Inte för att vi har planer för att göra slut men jag tror att ni förstår min poäng ?
Jag mår bra iaf av att känna mig självständig =)

Ha det underbart alla nu !



Soligt värre !

Kommentarer (0)

2010-05-20 @ 23:37:27

Hej hej !

Idag mår jag toppen . Jag var på BVC med Isolde och hon ligger perfekt på sina kurvor =) I hennes utveckling ligger hon också bra till och så fick hon två sprutor stackarn ! Men Isolde är en tuff liten flicka så det var inga problem för henne .. När vi var klara så gick vi till Candy där jag hade lagt undan två jätte fräcka bollar till Isolde. När man studsar dem så lyser dem i olika färger och så har dem glitter innuti också =) Det blev ju så klart en Hit och fröken Isolde har lekt med den hela dagen ! Vi har varit på öppna förskolan idag också och så lekte Isolde med två flickor som var lika gamla som henne =) Dem bara pillade på varandras ansikte och var hur glada som helst haha jätte sött att se faktist.
Dagens lunch blev en kebab rulle med feta ost, tomat, grönsallad och två olika dressingar =)
En liten Isolde äter äpple till mellan mål
Min sötnos
Isolde leker som vanligt =)
Sedan så kom vi hem och så städade jag (som vanligt) och tvättade.  När Richard hade vaknat så åt han lunch och så följde han med mig och Isolde till lekparken igen och så gungade vi och lekte lite i sandlådan =) Jag var ute i 3 timmar på morgonen med Isolde och var ute och bara lekte och gick runt. Hon klarar inte av att vara hemma längre .. nu när det är så fint väder så vill hon vara ute hela tiden och jag klandrar inte henne =)
Hon somnade vid 22-tiden och var helt slut stackarn ! Det har varit en dag med övermycket lek och springandes:P
När vi var ute och lekte och tog promenad på kvällen så passade vi på att köpa hem en Imperiale (pizza) så nu är man mätt och belåten ! Richard har åkt till sitt jobb och jag packade ner en ordentlig matsäck till han . Stackars älskling som ska jobba nu hela natten ! Saknar dig väldigt mycket
Nu ska jag ta och äta en liten pizza bit som jag sparade från förut och sedan blir det sovdags för mig ska upp tidigt imorgon!
Sov gott nu alla underbara!

Underbara dagar

Kommentarer (1)

2010-05-19 @ 14:19:09

Hej hej !

Här sitter jag alldeles själv i vardagsrummet.. Både Richard och Isolde bara sover dem sovtutorna!
Hur som helst så gick jag upp tidigt idag och så ringde jag mamma och så gick vi ut på en promenad med Isolde =) Köpte hem lite mat också och så gick vi till lekparken och lekte lite med Isolde. Frej var med också =) Hehe Frej Is back and forever ! =)<3
Juste det kom ett brev hem idag till Isolde! haha hon fick sin första tandläkartid .. så gulligt !
Och om exakt en vecka så blir min stora flicka ett år ! Gud så snabbt tiden går !
Dagens bilder :
Nu vaknade min lilla dam! Hann inte lägga in alla bilder så jag lägger in dem när jag har tid att blogga igen =)
Ska ta och mata Isolde med Lax, ärtor och potatis nyttigt och bra för hjärnan ! ;)
Kram på er alla !

En vanlig måndag

Kommentarer (0)

2010-05-17 @ 20:20:24

Hej hej !

Här sitter jag i vardagsrummet med Isolde brevid mig. Hon grejar för fullt med hemtelefonen och min kamera =/
Hur som helst så var jag ledig idag =) Härligt! Så jag tog en promenad till mina föräldrar och blev bjuden på en jätte god middag =)
Dagens bilder :
Imorgon så måste jag och Richard prata med prästen angående Isoldes dop =) Och skriva på lite papper osv .
Jag måste även skicka tillbaks min klänning och så måste jag hinna jobba också haha .
Sånt är livet och jag verkligen älskar livet väldigt mycket nu för tiden ! =)
Juste måste berätta nått jätte skumt som har hänt!! hahahahah
Isoldes leksaksbil som brukade prata på svenska och säga färger osv har börjat prata danska istället för svenska??!
Kan fortfarande inte sluta hålla mig för garv :S Så jävla fult språk :P haha nä skojar bara.
Hur som helst så ska jag ta en kvällspromenad med min prinsessa som börjar bli lite gnällig och trött stackarn !
Ha en underbar kväll alla!

Min vackra stjärna

Kommentarer (0)

2010-05-17 @ 00:09:19

Hej hej !

Är hemma efter en lång och hård arbetsdag ! =) Men jag lever iaf .. hehe.
Är MEGA trött så jag hade tänkt att skriva en liten snabb inlägg innan jag somnar .
Idag så har jag träffat isolde en liten stund innan jag gick till jobbet.. jag byte hennes blöja och kläder och sen fick jag pussa henne och säga hejdå för då var det dags för mig att åka iväg och jobba. Jag började 10 och slutade 22:00 så när jag kom hem så sov hon redan =(
Imorgon så ska vi iaf åka och hälsa på min mor =) Kul ! Och så måste jag posta lite brev osv.
Har inte mycket mer att säga nu så jag får nog säga : God natt alla!
Mammas ögonsten

Fredagsmys

Kommentarer (0)

2010-05-14 @ 21:16:32

Hej hej !

Idag så har det varit en jätte lång dag ! Det var såååå mycket att göra idag på jobbet ..
Usch ! Både våningarna var fullsatta plus ute serveringen så ni kan nog förstå hur mycket det fanns att göra för oss kockar :P Jag lever iaf och vi fick inga klagomål för maten så det är bra det .
Var på en kvällspromenad med min prinsessa och så passade jag på att handla lite godis =) Richard jobbar inte natt idag så vi ska ha en fredagsmys. Imorgon så ska jag jobba kväll så jag hoppas på att det blir fint väder imorgon så att vi kan hitta på något innan jag åker och jobbar. Sedan på söndag ska jag öppna och stänga köket..
Dagens bilder :
En nyfiken Isolde
Pillemaja
Stora ögon
S
Jag ska städa lite nu .. det ser inte bra ut här hemma .. jätte stökigt! haha
Jag skulle vilja se mammas min om hon kom in genom dörren haha skojar bara lilla mamma :P
Hur som helst ska jag städa lite nu!
Ha en underbar Fredag !

Sweet

Kommentarer (0)

2010-05-12 @ 17:43:54

Hej hej igen !

Richard åkte precis för att köpa en massa godis. Vi hade tänkt att hitta på något idag men vädret är ju hemsk!
Så det blir en mysig hemma dag med en massa gott =) Gud så kul verkligen ! Det var länge sen jag och Richard hade en hel dag för oss själva. Isolde ligger och sover middag och jag sitter här i vardagsummet och väntar på att Ricky ska komma hem med godsaker :)

Isoldes förskola heter Filuren och jag ser verkligen fram emot att hon börjar. Hon kommer att lära sig så mycket och så kommer hon leka och sjunga varje dag med andra barn. Åh snart är det dags att börja handla regnkläder, ryggsäck och sånt kul =D Naaaw ser fram emot att se min lilla flicka i regnkläder och regnstövlar haha :)

En rolig bild som jag tog idag på Isolde och mamma
Ser ut som om mamma äcklas av Isolde när Isolde bara försöker pussa henne?!
(När isolde pussas så slickar hon över hela ens ansikte nästan haha)
Haha :P
Aya mina kära vänner ska kolla om det kommer nått kul ikväll på tv eller om vi måste ladda ner nått bra ?!
Ha en underbar kväll bland era kära !

Yeeeei =)

Kommentarer (0)

2010-05-12 @ 15:56:00

Hej hej !

Ursäkta min dåliga uppdatering! Har haft så mycket att göra nu på det senaste.. Igår sov jag och vilade ut mig ordentlig så idag känner jag mig iaf helt utvilad ! =) Skönt !
Igår så var min svärmor på besök hos oss =) Hon hade med sig presenter som hon hade köpt i Grekland till oss =)
Jag fick ett jätte fint armband som jag hade på mig idag =) Ricky fick en limpa plus lite annat och detta fick Isolde:
Kitty set och en Burberry set =) Plus så fick hon en jätte fin kitty badlakan och en speciell badsvamp till bebisar.
Så gulligt och snällt av dig Marie ! Tack så mycket ! =) Blev störtförälskad i Isoldes nya mjukis kläder =)


Idag så har jag varit uppe hos mamma med Isolde. Vi åt middag och så pratade vi om hur tomt det känns utan Frej..
Usch.. man märker verkligen att det är något som fattas i mina föräldrars hem .. helt sjukt att det känns så tomt utan honom !


Bilder från igår på min Ängel =)
Dagens bilder :










Dagens goda nyhet :

Isolde har fått sin dagis plats nu ! YEEEEEI!
Hon kommer börja med in skolning den 16 Augusti så då kommer vi mjukstarta =)
Är så himla glad verkligen ! Skuttar av glädje nästan !!
Jag och Richard jobbar så vi var helt desperata eftersom vi har fått turas om med Isoldes mormor och farmor att dem har fått passa henne. Allt kommer att bli så bra nu med dagis iaf =)
Hon kommer lära känna nya barn och få nya kompisar !
Måste gå nu uppdaterar lite senare ! Både jag och Ricky är lediga idag så vi ska umgås lite nu =)

Kram på er alla fina och underbara!

Tankar

Kommentarer (1)

2010-05-10 @ 23:31:10

Hej hej !

Idag så har jag varit ledig =D Woho! Så jag var och skrev på kontrakt och fick mitt schema inför mitt nya jobb . Har fått jobb i Kärrahus som ligger nog 8min gångavstånd från vårt hem .. helt underbart! Ska jobba heltid under hela Juli och halva Augusti kommer börja 7 och sluta vid 16:00. Måste prata med dem från Gamleport..
Vår underbara Frej är borta ! =(
Mamma fick göra ett stort beslut. Jag har skrivit innan här på min blogg att det hade blivit lite problem med Frej osv (vår familje hund) så idag har han flyttat till en jobbarkompis till mig. Hon är gravid och har en son på 3år och ska vara mammaledig i 1år och 6månader så vi bestämde att han skulle passa bra att vara hos henne. Jag vet att han har hamnat på ett bra ställe men det var väldigt sorgligt.. När jag kom hem så började jag stört lipa. Men jag kan trösta mig med att vi kommer kunna hälsa på honom när vi vill och det viktigaste är att han har hamnat i ett bra hem.


Idag så ska Ricky ej jobba natt =) Mysigt ! Vi har laddat upp med godis, chips och cola =D
Juste jag var inne i stan idag också med mamma. Vi köpte dekorationer till Isoldes dop =) Köpte även lite små saker till hennes födelsedag. Åh vad jag längtar !!! Snart är min flicka 1år!! KAN NI FÖRSTÅ DETTA??!
Hur snabbt har inte tiden gått då ? Snart är ju hon 18år och kommer säga HEJDÅ till oss =(
Kanske inte riktigt så men jag tycker att tiden går så snabbt ..
Jag tar vara på tiden så gott jag kan . Jag lixom jobbar, tar hand om hemmet , Isolde och så försöker jag så klart alltid hitta på saker med henne så att hon alltid ska kunna minnas när hon blir äldre hur kul vi hade det =)
Jag kan lixom tänka tillbax och jag har sååå mycket minnen ! Barndomsminnen är dem finaste och mest värdefullaste minnen man kan ha!.. (enligt mig då)
Jag lixom reste med pappa till Chile när jag var 8år och var borta i 3månader och vi hade SÅ kul ! =) Jag fick göra vad jag ville kommer jag ihåg och så fick jag vad jag ville också haha :D Han tog mig till Tivoli, djurparker, havet och till marknader där jag fick välja fräcka ryggsäck osv. haha..Med mamma har jag alltid fina minnen då hon alltid tog hand om mig när jag ramlade och skrapade benen =( Tvättade mina sår och sa:
Sana sana potito de rana isi no sanara hoy sanara mañana.
Nä men ni kanske förstår vad jag menar ? Man måste skapa fina minne och ta vara på den tiden som man har med varandra för tiden går så snabbt och man vet aldrig vad som kan hända på vägen .. man kan dö eller förlora någon som man älskar och så kan man ha den tanken "Jag hann aldrig visa vad jag kände" eller "tänk om jag hade gjort så". Tycker att det är så viktigt att visa sina känslor för man vet aldrig vad som kan hända imorgon.


Min ögonsten

Först nu när jag har min lilla Isolde vet jag hur mycket mina föräldrar älskar mig. För jag antar att dem älskar mig så som jag älskar Isolde. Allt jag gör , gör jag för Isolde. Isolde är min största motivation här i livet. Och när jag blev mamma förstog jag varför mina föräldrar var "jobbiga" mot oss "barnen". Jag är lycklig lottad verkligen att ha unga föräldrar och att jag blev en ung mamma som kan förstå allt detta nu när jag har tid att ändra på mig och visa hur mycket jag älskar min familj och mina föräldrar. Man tog ju allt förgivet innan ... och man förstod inte varför ens föräldrar var jobbiga?!
Dem ville ju bara mitt bästa men när man är ung så är man verkligen DUM! Har mycket mer att lära mig om livet men jag är iaf oerhört tacksam att jag har insett allt detta och att jag uppskattar mina föräldrar till max medans dem lever. 

Jaja alla underbara om ni har en fin tanke som ni vill dela med er så är ni välkomna att göra det !
Jag ska iaf umgås med min Ricky nu och sedan så ska jag sova brevid min älskling.
Ha en underbar fortsättning !

Gamleport

Kommentarer (0)

2010-05-07 @ 22:40:29

Hej hej !

Idag har jag varit duktig och jobbat från 10:00-16:30 =) Imorgon börjar jag 17:00 som tur är! =)
Hade en jätte jobbig natt.. jag vaknade flera gånger så det känns som om jag inte har sovit tillräckligt men får lägga mig tidigare idag istället och så får man hoppas på en bättre sömn :P
Så här kul brukar jag ha på jobbet ;) :P
Idag så fick jag och köksmästaren beröm för våran lunch som vi hade lagat idag =) Alltid lika kul när maten uppskattas ! Jag hade stekt biffar som gick ut med potatisgratäng och Bearnaise/Chili sås och så kunde man välja fisk med kokt potatis och remoulad sås till =) Dagens pasta var Pasta Bolognies .. ursäkta min stavning men det är många konstiga ord :P
Richard sover och ska åka iväg och jobba nu vid 00:00! Stackars älskling!
Jag var på en kvällspromenad med Isolde och så köpte vi lite godis och kebab pizza till Richard :)
Sedan så badade jag henne och nu väntar jag på att hon ska bli sömnig så att hon kan gå och lägga sig.
Ska gå och duka fram all mys som vi har köpt till ikväll =) Ska väcka Ricky snart också så att han kommer iväg till sitt jobb och så att han hinner äta osv.
Ha det underbart! KRam

4 H gården med Isolde

Kommentarer (0)

2010-05-06 @ 17:38:50

Hej hej alla glada och underbara!

Kom precis hem med min lilla flicka. Vi har varit i 4 H gården och kollat på djuren och så träffade vi på en massa med små flickor som var intresserade av Frej och av oss :P haha
Sedan så åkte vi hem till min syster där vi var bjudna på middag .. det blev en skaldjurs pasta .. hur gott som helst!
Dagens bilder :
Jag har haft en väldigt fin och trevlig dag ! Så nu är jag redo för att jobba hela helgen =( Grrr! haha
Ricky fick hem ett skärp och tre t-shirt från märket ECKÖ / ECKO dem var hur fina som helst och satt jätte bra på han! Skärpet var dock lite stor så den hade jag tänkt att ta med mig imorgon till jobbet så att jag kan gå till en skomakare efter jobbet med dem så att dem gör ett till hål så att den passar =)
Nu ska jag ta och leka lite med en flicka som går runt och gapar här hemma

ABUEEEEEELA !! = Mormor
Idag så var en vän till familjen hemma hos mnin syster också och så hörde hon när Isolde sa ABUELA flera ggr och hon tyckte ju att hon var hur gullig som helst att hon redan hade lärt sig att säga det. Isolde har blivit som en liten papegoja som härmar alla ljud och ord som man säger. Men det tycker jag att det är jätte bra för hennes ordförråd är ganska så stor för att vara så liten ?!
Hon kan säga: Mamma, Pappa, Abuela, TATA, HEJ, Tack.
Och hon förstår när man säger : NEJ, NO, MAS=mera på spanska, ven= kom på spanska, varsågod osv.
Jag menar hon är inte ens ett år och så kan hon säga dessa ord jätte tydligt .. kanske en liten geni på gång ? haha
Nu ska jag gå och umgås med Richard och Isolde ! =)
Ha en underbar dag !

=)

Kommentarer (0)

2010-05-06 @ 00:14:20

Hej hej !

Idag har det varit en jätte trevlig dag ! Jag och mamma och Isolde så klart :P var inne i stan . Vi åt Lunch i Gamleport och då blev det oxfilé med bakadpotatis och pepparsås och en massa sallad till SÅ KLART ! haha
Jag har ändrat jätte mycket på mina kostvanor.. det kanske är därför jag har känt mig piggare nu dem senaste dagarna?! Jag hade lixom aldrig orkat innan att städa här hema passa isolde, träna och sedan åka och jobba.
Jag har börjat iaf att äta jätte mycket bönor och linser. När jag är på jobbet så gör jag alltid en egen bönsallad som består av :
Lök
Groddar
Olika bönor
Linser
Kyckling
Grönsallad/tomat/gurka
Oliver och feta ost
Och en rejäl klick med Rhodan Island till ;)
Förr åt jag väldigt mycket mackor, pommes, hamburgare, kebab , pizza allt med jätte mycket fett och som inte håller än mätt länge.. skräpmat med andra ord. Man blir trött av att äta dåligt helt enkelt så därför har jag köpt hem groddar, rökt lax, couscous, råris, gröt m.m. Känner att min kropp reagerar bättre på min nya kost så det ska jag fortsätta med!
Dagens bilder :
Isolde testar en diadem
Isolde testar sin änglar vingar som jag köpte till henne idag =)
Den var allt kul !
Mina två älsklingar ! <3
Jag köpte en vit tröja idag till Richard som jag hade spanat in och tänkte att den skulle han passa i :P Och det gjorde han så fint =) Köpte en jätte söt kjol till mig också =D hihi
Var inne i NK och kollade på en massa med Karen Millen klänningar men ingen satt bra =( Buu !
Däremot så blev jag kär i två par skor !!!
Men bara ett par kostade 2000kr så det blev inga sådana skor iaf skulle inte lägga ut 2000kr på ett par skor känns lite väl mycket pengar.
Men dem var sjukt fina iaf !
Aya nu ska jag ta och nanna kudde hade jag tänkt mig. Ska upp tidigt och åka till 4 H gården med min Prinsessa så hon får se lite djur och fin natur =)
Sov gott nu alla !

Ledighet

Kommentarer (0)

2010-05-05 @ 11:50:40

Hej hej !

Vaknade upp idag vid 10-tiden helt underbart ! Känner mig rejält utvilad fast med en massa träningsvärk haha.
Skumt väder det är ute .. jag vet inte vad man ska ha på sig längre.. ena stunden är det hur soligt som helst och sen andra stunden så kan det ösregna och hagla?!
Hur som helst så har Min älskling redan fått sin frukost så vi väntar på att min mamma ska komma hit. Vi måste prova Isoldes dopklänning osv och sedan så ska vi åka in till stan =)
Ricky sover och jag har redan hunnit städa här hemma =) Så jag kommer låta han sova ut tills jag kommer hem från stan .. han jobbade ju från 23-07:00 stackarn ute i högsbo! Kommer bli riktigt spännande att se våra lön nu i slutet av månaden ... fast ska ju inte ha allt för höga förväntningar :P
En bild på min sötsak
Aja mina kära vänner nu ska jag gå iväg och fixa till mig och min lilla Isolde som bara blir större och större =(
Ha en underbar dag !

Natti Natti !

Kommentarer (0)

2010-05-05 @ 00:10:10

Hej hej mina gullegrisar !

Sitter här i soffan med världens träningsvärk i benen :P Usch då :P Inte nog med att jag har tränat så har jag stått i ett kök i 8 timmar ! Vi hade jätte mycket att göra idag också .. hela restaurangen var fullsatt !
I vanliga fall så brukar jag ha hand om Fisk rätterna och pastarätterna + Desserer och förrätter. Men när jag kom till jobbet så skulle jag och en som heter PING haha .. vi två skulle lixom jobba och både jag och han är nya i Gamleport. Men han är lite nyare än mig så jag fick lära mig alla kötträtter idag .. kommer nog drömma med Sirlion stek och oxfilé :P det var dem rätterna som gick mest åt ! Han kunde inte dessererna eller förrätterna så jag hade fullt upp idag .. men det är bättre att ha fulltupp än att inte ha något att göra för då går tiden så seeegt !
Richard har fått ett nytt uppdrag på sitt jobb.. där han jobbar från 23:00-07:00 så idag ska jag sova ensam =(
Känns jätte tomt ju ! =(
När jag kom hem så hittade jag detta:
Så snällt av Ricky ! Han hade hämtat ut mina paket :D Men ska skicka tillbax min klänning som jag hade beställt till Isoldes dop.. den var inte lika fin som på bilden =/Plus så såg den jätte billig ut fast den kostade 1695kr?! Går hellre till NK och kollar om jag hittar en fin klänning där isf .. Fast jag vet inte riktigt för den satt väldigt fint .. men men får be mamma om lite råd :P


Tusen tack till mina underbara föräldrar som alltid ställer upp ! Spelar ingen roll vilken tid det är eller något sådant! Richard fick detta uppdraget ganska sent och jag slutade 23 idag så han fick Ringa min mamma och bad henne passa Isolde i nån timma tills jag kom hem . Pappa var ju HELT underbar och hämtade mig från jobbet idag! Det hade verkligen inte gått utan er ! Ni är bäst !<3


Nu har jag två underbara dagar att vila lite .. eller aa "vila".
Ska ta och sova nu kommer sova som ett litet barn =)
Sov gott alla underbara !

Training

Kommentarer (1)

2010-05-04 @ 11:22:51

Hej hej Igen !

Fick sms om att mitt paket från HM också hade kommit :D Jippy !
Har matat Isolde och så har jag ätit frukost och läst GP :P
Tog en banan idag till frukost för att få i mig lite proteiner ska ju dra och träna då måste man äta en lite mer maffigare frukost :P Jag vet tror att jag kom på det ordet själv men den passar in ! ;) Tog en mugg med mjölk och te i och så ett glas smoothie till också . Man måste få i sig mycket vätska när det är så här varmt ute och när man jobbar inom kök :P Tog nyponsoppa också med mandel biskvier i och med glass till .. Känner mig övermätt och ska ta bussen om en timma och dra och träna i en timma hade jag tänkt mig =) Skulle ta med Isolde till 4- H gården men så pratade jag med mamma och så sa hon:
- Åk och träna du .. så tar jag med henne på en liten utflykt =)
Låter perfekt för jag har inte tränat sen en eller två veckor sen :P
Isolde kollar på FIFFY
Nu ska jag ta på mig tränings kläder och packa ner lite kläder så att jag kan åka direkt till jobbet efteråt!
Ha en underbar dag !

Isolde Isolde Isolde Isolde

Kommentarer (0)

2010-05-04 @ 10:06:02

God morgon!

Här ligger jag i vardagsrummet med en jätte stor täcke och kudde! Har sovit hur gott som helst. Känner mig jätte utvilad och ska åka iväg och jobba vid 2 tiden. Richard var visst ledig idag den jäveln :P
Hade tänkt att åka in till stan imorgon eller på Torsdag och kolla på lite kläder. Kanske hittar något små sött så där.
Det verkar som om min klänning från Haléns har kommit =) Och Isolde diadem till hennes dop..
Ska se om jag hämtar ut paketet idag eller imorgon måste ju prova min klänning och se om den passar annars får jag skicka tillbax den och se till så att jag hittar en ny fin klänning .
En liten bild på min lilla tjockis !<3
Hade tänkt att kanske åka och träna innan jag börjar jobba.. får se om jag hinner =)
Får börja fixa mig nu iaf och ska börja denna underbara dagen med en rejäl frukost !
Ha en underbar dag !

Ta tag i grejer dag

Kommentarer (0)

2010-05-03 @ 20:55:33

Hej hej !

Vilken underbar dag det har varit idag ! Hur soligt och varmt som helst ! Jag hade inte på mig någon jacka idag och ändå så kände jag att det var jätte varmt ! Kul att sommaren är på väg hit nu =)
Jag har stor städat här hemma.. och stor handlat . Skönt att ha det gjort !
Tack till min söta pappa som alltid ställer upp och kör mig till mataffären jämt ! =)
Vi hämtade ut lite mediciner som jag behövde från apoteket och så hämtade vi ut Isoldes Canvas tavla som kom idag ! Hur fin som helst blev min prinsessa ! Ska hänga upp den i dagarna i hennes rum..
Här är den iaf :
Visst var den fin ?

Dagens bilder :
Bustrollet har lärt sig att öppna dörrar! Så nu lever hon inne i skafferi skåpet och tar ut allt därifrån =/
Haha men jag kan inte sluta att tycka att det är hur sött som helst bara när hon gör sina små bus grejer ! =)
Juste min chef ringde mig också och sa att det hade kört ihop sig till imorgon kväll. Så jag ska jobba imorgon kväll från 15:00 - 23:00 .. så Isolde ska vara med sin mormor och mysa och leka uppe i Gerrebacka imorgon!


Dagens goda nyheter!

Har ett jobb på G som ligger 7-10min gång avstånd från vårt hem . OM jag får det så tar jag den så klart. Fast det är inte förens Juni / Juli . Så tills dess så hade jag tänkt mig att jobba kvar i Gamleport .. får se hur det blir.. men jag är 90% Säker på att jag kommer få detta jobbet som ligger här i Kärra. Då kommer Isolde gå i en dagis brevid mitt jobb ifall hon får den dagisen då och om jag får jobbet också !
Jobb börjar verkligen ströma in =) Det var nog inte så tokigt trots allt att jag valde Hotell och Restaurang och pluggade till Kock ! =) Man måste alltid ha något som man kan luta sig mot..
Men att jobba som kock livet ut är inget som jag siktar på eller ser fram emot . . Jag vill plugga längre fram och jobba med något annat .. att jobba som kock är stressigt och tungt och jag vill ha ett litet mer avslappnad och inte så fysiskt jobb . Får se vad framtiden har att erbjuda ! Men det ser ej mörkt och trist ut iaf =)


Dagens klagomål

Folk som säger att dem inte har pengar men inte gör något åt saken . Skaffa ett jobb kanske och slit som alla andra? Saker och ting kommer inte till oss utan VI måste kämpa för det vi vill ha!

Ska göra iordning min lilla ängel nu för sängen !
Ha en underbar kväll för det tänker jag ha iaf !

Underbara Måndag

Kommentarer (0)

2010-05-03 @ 09:37:34

Hej hej !

Vaknade strax innan 8 idag. Kan inte sova länge när det är soligt och fint ute =)
Sen så ringde min chef och gav mig lite tider. Jag ska jobba fredag, lördag och söndag. Fick skit tider men det är så tills nån vecka framåt. På söndag så ska jag jobba från 10 till 23:00.. hmm kul ! haha
Aja men det känns iaf skönt att vara ledig fram tills fredag måste jag säga =)
Nu har Richard slutat jobba natt också så vi kommer ha lite mer tid med varandra =)
Isolde har börjat bli riktigt busig nu ! Jag hade lämnat hennes skötväska på golvet i hennes rum och så öppnade hon den och tog ut sin välling och spred runt den överallt :P
Haha ganska så sött ändå :D
Nu är det dags att göra lite välling till Isolde .

Ha en underbar dag !

Natti Natti !

Kommentarer (0)

2010-05-02 @ 21:55:51

Hej hej Igen !

Nu ligger min ängel och sover som en liten stock ! Hon var hur trött som helst stackarn ! Hon var trött och ville sova redan vid 7 tiden men jag tänkte att det var alldeles för tidigt för att somna. Pratade med min chef också och jag ska inte jobba imorgon WOHO ! :D haha
Nä men jag måste faktist fixa lite grejer. Måste stor handla fortfarande och fixa massa med andra ärende .. tråkigt att vara "vuxen" men det är sånt som måste göras helt enkelt :P
Dagens bilder :

Mina nya fina skor =)


Ricky och Isolde i lek och bus landet =)







Någon behöver tandblekning ! haha












Idag så hade vi en jätte trevlig dag ! Både jag och Ricky åt gott och vår lilla prinsessa lekte av sig rejält! En lyckad familjedag och det tackar jag för =)
Får se vad jag och Isolde hittar på för något skoj imorgon . Richard hittade min legitimation också så nu behöver jag inte brådska med att fixa en pass :P
Ska vräka i mig chips nu .. mat är livet så länge jag inte är överviktig iaf =)
Ha en underbar kväll/natt !

Sol ! ! !

Kommentarer (0)

2010-05-02 @ 20:32:03

Hej hej!

Sitter och latar mig till max här på soffan :D Ligger på två täcke och en massa kuddar !
Vi har varit inne i stan idag . Träffade på en underbar tjej som jobbar i en sko affär och jag fick välja ett par skor och fick dem gratis! Tack så mycket kära du ! Hur gulligt var inte det då?
Stort tack till dig ! <3
Lägger in bilder på dem sen =)
Efteråt så gick vi till Vasa Victoria och åt middag. Jag tog oxfilé med Bearnaise sås och pommes till och en jätte god löksallad :D Smakade underbart ! Richard tog en pasta rätt med oxfile i och en öl =)
Servitrisen som jobbade där var jätte söt och gav Isolde tranbärs saft i ett litet glas med en sugrör i .. hon kände sig jätte vuxen :P Och så fick hon smaka på en pommes men det tyckte inte hon om så hon fick sin burk mat.
Efter att vi hade ätit så åkte vi till Lek och bus Landet där Isolde fick leka av sig lite . Hon tyckte att det var jätte skoj verkligen och så åkte hon flera gånger med Richard på en rutschkana och skrattade en massa :P
Lägger in bilderna senare ikväll innan jag går och lägger mig =)
Nää ... nu får jag ta och gå och tvätta av Isolde och vagga henne och ge henne sin godnatt välling !
Ha det så bra !

Underbart!

Kommentarer (0)

2010-05-02 @ 01:01:49

Hej hej !

Här sitter jag i vardagsrummet med Richard och kollar på "ALI" som går på kanal 5. Min lilla prinsessa ligger och sover som ett stock ! Hon var jätte trött efter att vi kom hem. Vi var och åt på Kärras restaurang .. vi åt en köttbit med pepparsås och potatisgratäng.. Mums ! =)
Isolde åt lite av min gratäng och så åt hon en burk gröt som var blandad med yoghurt som vi hade köpt innan inne på Ica. Det blev ingen Lek och Bus landet idag men vi ska ta det imorgon istället . Richard var trött idag så jag lätt han sova ut och han gick upp nog vid halv 3 . Jag hade då redan hunnit städa och tvätta .. känner mig som en riktig hemma fru :P
Aja nu ska jag iväg och sova så att vi kommer iväg tidigt ! =)
God natt !

Lördag =)

Kommentarer (0)

2010-05-01 @ 12:09:40

Hej hej !

Vaknade runt 10-tiden idag och gav Isolde sin frukost som består av gröt =) Nu sitter hon här i vardagsrummet och leker med sin lära gå bil.
Ringde till Lek och Bus landet och kollade om dem hade öppet idag och det hade dem fram tills klockan 20:00!=)
Vi hade tänkt att åka dit med Isolde så att hon får leka av sig lite och träffa andra barn.. kommer bli kul =)
Richard ville åka in till stan idag också så jag hade tänkt att väcka han vid 1 tiden så att vi hinner. Nordstan stänger 17:00 idag!
En ny vaken och arg Isolde!
Aja ska gå och fixa till mig och Isolde nu hade jag tänkt mig. Tänkte hinna också med att laga lite köttfärssås med pasta till så att vi kan äta lite senare inne på lek och bus landet och slipper äta i både stan och lek och bus landet.. dyrt :P haha
Ha en underbar Lördag med era nära och kära !