> Madresita Camilla -

Madresita Camilla

Jag lever =)

Kommentarer (0)

2010-08-26 @ 16:13:27

Hej mina kära och trogna läsare! haha

Här sitter lilla jag med min älskling som har varit på dagis hela dagen ! Jag har inte bloggat på 2-3veckor nu och det beror på att min dator är på reparation och jag gillar ej att använda Richards dator... den har den senaste windows och är mycket mer avancerad än min.. saknar iaf min lilla mini pc =(
Det har hänt väldigt mycket medans jag ej har skrivit :P Jag och Richard har varit ute och då sov Isolde hos sin mormor för första ggn =) Vi var lite överallt.. det var när kulturkalaset var igång :P Då satt vi på "öltälten" bakom storan och sedan så  blev det bryggeriet, chez, och så sist men inte minst blev det styr board eller vad den nu än hetter?! Den båten som ligger precis vid kungsportsplatsen . Vi har skolat in Isolde också så nu går min stora flicka på dagis =) Det har gått fruktansvärt bra och jag är jätte nöjd med själva dagiset och personalen =) Och så är jag med i dagisets föräldrar råd .. Jaja självklart är man mega engagerad när det gäller ens lilla hjärta ! Det finns en otrolig söt och gullig flicka på Isoldes dagis som heter Emma som är mellan 3-4år och hon går runt och hjälper Isolde hela tiden haha det är jätte sött att se ! Hon bär Isolde när hon vill sitta på någon stol osv och tar hennes hand hela tiden och klappar henne =)
Lite bilder :

Isoldes favorit gunga =)

Min älskling busar =)

Isoldes leker utanför dagiset <3

Isolde med sin dagisfröken

Isoldes kollage som jag gjorde på hennes dagis som hänger i hennes höjd och kan se sina nära och kära =)

Isolde målar lite på väggarna hemme hos mormor och morfar =)

Softar ute i solen <3 haha

Min lilla bebis då !


Vad mer har hänt ? Hmm .. juste Richard har fått jobb på Volvo  :D Grattis till min älskling som jag är så stolt över och glad över att han har fått en heltidsjobb ! Bättre lön har han också nu så man går runt och är lite extra glad :D
Jag har jobbat på som vanligt på kärra hus och har fått mer tider utöver dem som jag hade så det tackar man för!
Just nu så väntar jag på att Ricky ska komma hem från sitt jobb så att vi kan äta middag. Har lagat kotletter med kokt potatis och bea är rååååååå hungrig så nu får du snabba dig ! :P
Aya det var väll allt som jag hade att berätta skrev detta inlägget jätte snabbt så ursäkta alla meningar som blev fel byggda och min stavning .
Är ledig imorgon så jag hade tänkt att gymma medans Isolde är på sitt dagis ... jag vet är jätte duktig !

Haha aja ni får ha det så bra !

Min sista lediga dag =/

Kommentarer (0)

2010-08-02 @ 21:18:19

Hej hej !

Här sitter lilla jag och kan äntligen varva ner lite :P Jag har varit hos mina föräldrar där jag hjälpte till lite med att måla =) Sedan så åt vi lite och så. Efter det så tog jag och mamma vår lång promenad som vi brukar ta på kvällarna och så köpte jag hem lite smått och gott ! =) Jag är ju en riktig gottegris och Ricky med så det måste finnas hemma!
Min lilla prinsessa somnade precis hon var jätte trött hon har gått runt och busat hela dagen den lilla busfian.
Imorgon så börjar jag jobba från 7-16:30 och efter det så ska jag umgås med min syster som jag har saknat så mycket! Hon har varit lite frånvarande men allt verkar vara bra nu igen =)
Hade tänkt att köpa hem något gott och så ska vi kolla på Sex and the city 2 och ha en massa tjej snack!
Dagens bilder:















Aja mina kära vänner måste upp jätte tidigt imorgon så jag tackar för mig :P

Ha en underbar natt och sov gott alla sötnosar där ute!

Underbara helg <3

Kommentarer (1)

2010-08-01 @ 21:33:27

Hej hej !

Ska berätta lite vad som har hänt under helgen =)

Lördags

Så åkte vi till Boråsdjurpark och det var jätte kul det var första gången jag var där. Vi såg på världens sötaste apor. Det fanns nyfödda apor och dem var nog 10cm-15cm långa skulle jag nog gissa på .. dem såg ut som små ödlor. Sedan så fikade vi och så gick vi till barnens zoo där vi klappade på killingar och getter. Efter Borås så blev vi bjudna på middag hemma hos Richards föräldrar. Det blev entrecoté med bea och klyftpotatis =) Jätte gott !
Som förrätt så fick vi fyllda kronärtskocka som jag inte kunde sluta äta :P Och så inlagd vitlök osv. Vi drack vin och var där i stort sätt hela kvällen.
Dagens bilder:










































Söndag

Idag så började jag min dag med att små städa. Sedan så kom mina svärföräldrar och hjälpte oss med att hänga upp en hatthylla så nu ser det fint ut i entren =) Efter det så lagade jag lite lunch och det blev pitty panna med rödbetor . Sedan så tog jag en dusch och så fick jag middag av min älskling =) Det blev ris med kyckling och sallad till .. jätte gott ! Efter maten så kände vi för en promenad och så tog vi med Isolde till lekparken där hon fick leka av sig. Efter all lek så fick hon en kul glass =) Och det blev tuttifrutti med marshmallows i .. hehe hon tyckte att den var jätte god ! Så nu sitter vi här hemma och tar det lugnt .. snart är det sovdags för fröken Isolde.
Dagens bilder:















Vi köpte med oss hem från Ica kronärtskocka som jag blev sugen på och inlagda vitlök i chilisås.. Gud vad gott ! Köpte också lite krabbfish som jag tänkte ta med mig till mina föräldrar imorgon och några chokladkakor. Jag börjar visst med att jobba på Tisdag så imorgon hade jag tänkt att åka upp till mina föräldrar och njuta lite där uppe med dem.. tänkte hjälpa pappa med att måla lite.. snäll jag är va ? Haha
Aja mina underbara små vänner hoppas att ni tyckte om mina bilder för det tog tusen år att lägga in dem =/

Ha en underbar kväll och god natt alla sötnosar!