> Madresita Camilla -

Madresita Camilla

Nu är det Fredagsmys

Kommentarer (0)

2010-07-30 @ 22:01:55

Hej hej !

Här sitter lilla jag med magen mätt och belåten =) Jag har ätit kvällsmat hos mina föräldrar och sedan när jag kom hem så kom min svärmor och Richard. Min svärmor hade köpt räkor till mig =) Gulligt va ? Och till Ricky hade hon kantareller och till lilla Isolde hade hon med sig hallon och en liten gullig leksak. Jätte gulligt !
Richard hade med sig chips, godis, cola och marabou =) Mmm underbara fredag säger jag bara !
Idag började jag min dag med att mamma och pappa kom med lite papper som jag och Richard skulle skriva på angående allt det här med våran bostadsrätt. Sedan så stor städade jag här hemma och tvättade lite kläder. Efter det så ringde min lillebror mig och frågade om vi skulle äta sushi idag ?! Hmm men vi kom överens att vi skulle åka till Ikea istället och äta där och mamma följde med också .
Jag köpte en liten "lära gå vagn" till min prinsessa och av min mamma så fick hon en koja =)
Det har varit en fullspäckad men rolig dag.
Dagens bilder:


Kan man hitta en vackrare flicka ? Svar: NEJ!


Har ätit upp alla mina räkor nu, jag åt dem med en massa citronsaft.. Mmm så gott !! Skaldjur tycker jag att det alltid blir gott om man fin hackar lök och lägger på en massa citronsaft.. gud vad gott blev sugen på musslor nu bara för det :P Aja mina kära vänner nu ska jag ta och kolla på någon HD film med allt mys som vi har framför oss ska tända lite levande ljus också ;)
Ha en underbar fredagskväll/natt och sov gott !

Ni gör mig så lycklig! =)

Kommentarer (2)

2010-07-29 @ 21:46:15

Hej hej mina underbara läsare !

Usch vilket väder det är ute .. bara regn ju =/ Hur som helst så var vi och köpte oss en ny data =) En stationer HP blev det med trådlös tagentbord och mus vi köpte även en interminne på 4GB för att överföra alla bilder som vi har på min dator till den . Jag måste lämna in min mini pc och jag har ju tusentals bilder på Isolde som absolut inte får gå bort! Efter El giganten så gick vi och åt på Macdonalds och Isolde fick sin första happy meal =) Naaaw min lilla sötnos börjar bli en stor flicka! Efter det så var det dags för Richard att åka och jobba och jag åkte upp till mina föräldrar där jag åt lite middag och sallad. Vet ej vad det är med mig men jag har börjat äta otroligt mycket och känner mig hungrig hela tiden :P haha. Fast det beror nog på att jag har varit ledig från mitt jobb och jag har inte stressat. När jag känner mig stressad då har jag ingen matlust =( och rasar i vikt. Hur som helst så blev min flicka så glad över att träffa sin abuela och abuelo som hon kallar dem för =) (Mormor och morfar). Hon ville vara i sin morfars famn och hon ville absolut inte att jag skulle bära henne haha. Mina föräldrar har byggt som ett rum på sin baksida och gud vad fint det blev !! Fast dem måste måla bara och så är det klart .. men jätte fint blev det ! Kan redan tänka mig att vi kommer göra Isoldes födelsedagar där i framtiden =)
Min underbara lillebror var på Freeport med sin kompis och han hade köpt en present till mig .. HUR SÖTT ÄR INTE DET? Blev rörd faktiskt för han är ju bara 13år och han köpte den med sina egna pengar den gullungen! Och idag så sa han i telefonen att han ville träffa Isolde för att han saknade henne ! =) Blir så glad när jag vet att min familj bryr sig om Isolde och om det går några dagar utan att dem träffar Isolde så blir dem tokiga! Men det är ju så det ska vara <3
Dagens bilder:


Min present från min lille bror Carlo <3



Mormor och sin ögonsten

Morbror Carlo hackar ner en banan till lilla Isolde <3

Så söta <3

Jag och Frej the man

Rotar i min väska som vanligt!


Imorgon så ska jag åka in till stan med min lillebror har lovat honom att bjuda honom på Sushi =) Det är ju för gott !! Och så ska jag passa på att köpa en födelsedagspresent till min mor och till min svärmor. Marie fyller år 4dagar innan mamma =) Så både är Lejon.
Aja mina kära läsare nu ska jag ta och läsa lite böcker för fröken Isolde som snart ska sova =)
Sov gott alla och dröm sött!

Slottskogen =)

Kommentarer (0)

2010-07-28 @ 21:13:16

Hej hej !

Oj vilken underbar dag det har varit idag =) Så fint och mysigt vi har haft det =) Det blev inget café utan det blev slottskogen hela dagen och det var ju lika bra för det var ju så varmt och skönt ute =) Jag köpte en kycklingsallad och en desser till Isolde och en liten vattenmelon till oss och så satt vi på gräset och hade det allmänt mysigt!
Dominik är ju nog världens charmigaste och sötaste pojken jag har sett på länge ! Han har jätte fina stora brun/gröna ögon och det klickade direkt mellan han och Isolde =)
Lite bilder från idag :













Isolde och Dominik lekte jätte mycket i sandlådan och sprang runt på gräsmattan och flydde från oss haha jätte söta var dem ! Sen så kramade Dominik ihjäl Isolde och så slängde dem sig på marken och bara kramade varandra haha det var hur sött som helst !! Isolde fick pussar av Dominik och Dominik fick en liten slick på ansiktet av Isolde haha =)
Det var tyvärr dessa dem ända bilderna som jag hade men direkt när jag får resten från Emma som tog flest  bilder så ska jag visa upp dem för er =)
Just nu ligger Isolde nybadad och dricker sin välling och ska sova hon är hur trött som helst efter idag =)
Och jag och Ricky ska mysa framför tvn med lite gott hehe =)
Ha en underbar kväll!

Happy Happy Happy

Kommentarer (0)

2010-07-28 @ 10:11:01

Hej hej !

Gud vilken underbar väder !! =) Blir extra glad nu =)
Gav Isolde precis frukost och nu ligger hon och kollar på sommarlov haha min lilla älskling ! Hon fastnar framför tvn när hon tycker om något så sött.
Sedan så ska vi åka och träffa min syster och en som heter Emma som också har en liten plutt som heter Dominik kommer bli jätte kul. Vi ska på en jätte barnvänlig café som ligger vid vasa som har till och med en liten lekrum =) Bra va ? Det borde finns lite mer sådant tycker jag men men..
Igår så var vi och skrev på papper så nu är denna bostadsrätt VÅRAN känns helt underbart!!!
Är glad idag och kommer ingen låta förstöra det =) Woho ! haha
Nu på måndag börjar jag jobba igen känns jätte kul faktist. Jobbar med bara ungt folk så jag har alltid kul på jobbet vilket jag anser som jätte positivt. Richard har ju börjat få lite problem på sitt jobb =( Tycker jätte synd om han och blir faktiskt förbannad på att ingen gör något åt saken ?!
Aja jag bryr mig om dej älskling och jag hoppas verkligen att det blir bättre.. tråkigt när man blir illa behandlad!
Jag lämnar er nu för jag ska ta och äta frukost och duscha =)
Ha en underbar dag!

Stor handla

Kommentarer (0)

2010-07-26 @ 23:11:40

Hej hej !

Här sitter jag och äter en panpizza med kebab på . Jag har varit borta hela dagen idag. Jag och Isolde åkte och träffade Tamara med sin lilla prinsessa inne i stan och gick runt och kikade lite. Träffade på Alexandra inne i Åhlens och gud vad stor hennes pojke har blivit och SÖT ! Hur som helst så åt vi på Slim Food och jag tog sushi då med en blåbär/hallon smoothie till. Kan ej leva utan smoothies :P  Efter att vi hade varit inne i femman hela dagen typ så gick vi till trädgårdsföreningen med våra flickor men Tamara var tvungen att åka iväg efter en kort stund så då stannade jag kvar med Isolde och åkte därifrån vid 20-tiden. Efter det så möte jag Richard och så åkte vi och stor handlade.
Gött med massa mat i frysen och kylen =) Och min underbara pappa kom och hämtade oss med bil <3 Tack du är helt fantastisk som hjälper oss varje månad när vi behöver storhandla! =) Sådan hjälp uppskattas så hemskt mycket!
Dagens bilder:








Köpte en söt diadem med en söt krona på och ett halsband+armband till min prinsessa!


Imorgon är det en ny dag och nya tag :P Ska faktist ge mig själv lite kraft för att åka och träna imorgon. Har ju gymkort och allt som vi betalar varje månad. Men men får se om jag orkar det !
Nu ska jag ta och lägga mig och kolla på tv och sedan nanna kudde .
Sov gott alla underbara!


Domingo 7

Kommentarer (0)

2010-07-25 @ 16:23:25

Hej hej !

Vilken regnig dag vi har idag .. tycker att det är ganska mysigt ! =) Då får man inga skuldkänslor för att man sitter hemma hela dagen :P Richard och Isolde var på en promenad förut och då köpte dem med sig världens största pizza!
Vi lär ha pizza i en vecka nu :P Nä men han tog typ en panpizza som var i familjeformat .. mega stor var den iaf.
Vi har chips, cola, godis för att mysa hela kvällen och kolla ut genom fönstret när det regnar :P
Isolde har blivit jätte mammig och mysig nu . Åh älskar så som hon är nu är jätte kär i henne =) När hon har tråkigt då drar hon i mig och gömmer sig så att jag ska leka titt ut med henne. När jag diskar och har på mig kjol då gömmer hon sig under min kjol och tycker att det är jätte kul haha hon är jätte söt och gullig !!
Dagens bilder:


Min lilla älskling

Busfia



Gillar och slänga sig på mammas täcke =)


Jag kollade in min odling idag och det är en massa med cocktail tomater som är på väg =) Hur mycket dill, jordgubbar, sallad och salladslök som är snart klara . Jag har inte köpt sallad sen 1-2månader skulle jag nog tro .
Ska göra om detta nästa år fast då ska jag plantera olika örter osv =) Bra att ha och det är sånt som jag alltid brukar glömma av att handla hem.
Aja mina underbara skatter nu ska jag ta och försöka sova en timma medans Isolde sover middag har lite ont i huvudet =/ Juste min mob är batteridöd så ni kan nå mig på Rickys mob =)
Ha en underbar dag!

Lilla stjärna

Kommentarer (0)

2010-07-24 @ 19:16:21

Hej hej !

Här sitter lilla jag och kollar ut genom vårt fönster =) Underbar väder eller vad tycker ni ?
Vi har varit inne i stan idag och så åt vi ute. Vi åt på en restaurang mitt emot Avalon vet ej vad den hette =/
Vi åt iaf pommes med entrecoté .. inte världens goaste men man blev iaf lite mätt :P
Richard köpte ett par jätte fina örhänge till sig själv och Isolde fick en liten keyboard och alfabetet+siffror till kylskåpet. Juste hon fick också ett par jätte söta barba byxor (Barbapappa).
Dagens bilder:


Hmm ?

Isolde hittade ett hus som hade två våningar för barn i BR

Lilla ängel

Min vackra prinsessa !

Den var rolig tyckte Isolde =)

Går runt med några bokstäver och promenerar här hemma :P


Vi köpte mys till ikväll också så vi ska ta och sätta oss ute i vår trädgård nu och njuta av solen och kvällen med vår lilla flicka =) Hon har ju sina egna utemöbler så hon älskar att vara där =) Så söt!

Aja ha en underbar kväll alla och hoppas att ni har haft en bra dag!

Nellytävling

Kommentarer (0)

2010-07-23 @ 12:40:32

Hej hej igen !

Fick ett mejl av Nelly.com för några dagar sedan angående en tävling så jag gick med och är med och tävlar hade glömt att lägga upp min länk men här är en sko som jag designade idag =) Rösta är ni snälla för då kan jag vinna 20.000kr för att resa hehe inte för att jag kommer vinna men det är ändå kul =)
Mina designade sko på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på mina skor här!

Friday

Kommentarer (0)

2010-07-23 @ 11:22:33

Hej hej mina gotte grisar!

Har precis ätit frukost både jag och min lilla flicka. Hon fick gröt med färska blåbär till och en halv macka =)
Jag har redan hunnit fixa henne så nu är det bara jag kvar och så ska jag försöka få upp Richard ur sängen !!
Den sovtutan alltså! Och han jobbar inte ens natt längre hmm ?!
Aja hur som helst så ska vi in till stan jag la undan en jätte fin skjorta och ett par badbrallor till Ricky från TopShop så vi ska dit och se ifall han gillar dem och så ska vi köpa dem om dem blir godkända av herren :P haha
Jag själv är i stort behov av ett vanligt basic vit linne så det ska jag kolla om jag hittar någon billig på Hm .
Jag har betalat alla räkningar nu också och denna månaden så var det så mycket räkningar så det blev inte så där mycket pengar över så man känner sig små fattig..
Hatar att känna mig så här blir deppig ! haha men men Augusti månad kommer vara bättre iaf för då kommer jag få lön .. fick ingen lön denna månaden bara mamma pengar och hur långt kommer man med dem skitpengarna?
Nu på Tisdag så ska vi på ett viktigt möte också .. skriva på lite papper angående vår bostadsrätt så att den blir VÅR och så att den ej står på mina föräldrars namn .. det är något positivt iaf man känner sig små stolt så där =)
Dagens bild:





Aja mina kära vänner ska ta och se vad jag ska ha på mig idag =)

Ha en underbar dag!


Lite små shopping

Kommentarer (0)

2010-07-22 @ 21:40:57

Hej hej !

Kom precis hem från en lång dag inne i stan :P Sedan så tog vi en promenad och nu är jag hemma med min älskling Ricky och Isolde sover min lilla flicka =) Nu är jag ledig i 10dagar känns jävligt skönt ! Ursäkta mitt språk hehe.
Jag köpte en ryggsäck idag till Isolde som jag hade spanat in och så fick hon ett par rosa kitty sandaler och en leksakskamera =) Av mamma så fick hon en Kitty tunika med kitty leggings till .. jätte söta !!
Jag köpte massa med små kitty tofsar till Isolde också haha hon såg jätte söt i en liten tofs mitt på huvudet =)
Jag har laddare igen till min mobil vilket känns skönt eftersom vårt hemnummer är kopplad till min mobil.
Vi åt på restaurang idag också mamma bjöd mig Tack så mycket min kära lilla mamma <3
Vi åt en jätte god rätt som var av kyckling med någon slags youghurtsås till och så grönsaker och sallad till =) Gott var det iaf och jätte trevligt !
Dagens bilder:


Av mormor =)


Hittade dessa fina bilder som jag hade glömt att lägga upp =)







Hoppas att det är fint väder imorgon vill hitta på något kul med Isolde =) Får se hur det blir .
Nu är jag ju ledig iförsig en massa dagar så då får jag passa på att göra en massa med min lilla flicka.
Aja mina kära vänner nu ska jag ta min marabou choklad och mina suragodis och lägga mig framför tvn och softa.
God natt och ha en underbar kväll !

Hot hot hot hot hot

Kommentarer (0)

2010-07-21 @ 21:31:41

Hej hej mina kära vänner !

Härligt med värme va ? Har haft en underbar dag med min syster som kom över på middag. Sedan så kom mamma och Frej och så tog vi en lång promenad. Jag passade på att handla hem lite mat från ICA och nu har jag precis gett Isolde gröt och lite vindruvor så snart ska jag gå och lägga henne vid 22-tiden . Richard har kommit hem nu också och jag har glömt min mobil laddare på mitt jobb.. Kul att ha en död mobil här hemma.. att det alltid ska vara något :P
Igår så bjöd mina föräldrar mig på middag . Mamma hade gjort jätte goda lövbiff med couscous till och en massa sallad.. så himla gott ! Hon hade stekt arburguini vid sidan om också underbart var det ! =)
Sedan så tog vi som vanligt våra långpromenad där vi köpte en glass till Isolde, en hallon sorbe kula blev det =)
Bilder från igår :


Min lilla surpuppa =)

Mormor fick också smaka =)
Men jag fick inte smaka =(


Jag är så himla nervös ! Snart så kommer Isolde börja dagisen..
Hon har som tur allting =) Hon fick en jätte fin present av min mor igår. Det var ett par mummi regn stövlar som var helt fodrade innuti så dem verkar jätte varma och sköna (lägger in en bild på dem imorgon) . Hon har sina nya regnkläder också och sin vindskydds jacka. Det ända som vi måste köpa innan hon börjar är någon söt ryggsäck.. fast jag har redan spanat in en som jag vill köpa till henne får se om det blir den =)
Igår så var jag och Richard inne i stan också och kollade in vad som hände . Gothian började ju i Måndags men det fanns inget speciellt att se tyvärr. Men Isolde tyckte att det var kul att vara vaken så länge hon somnade vid 00-tiden igår haha .. busfia !
Aja nu ska jag vara social mot mina två älsklingar.
Ha det underbart!

Jag ska måla hela himlen lilla Mamma !

Kommentarer (0)

2010-07-19 @ 20:51:06

Hej hej !

Här sitter jag i vardagsrummet och varvar ner =) Jag har haft mamma och Frej på besök . Vi drack en kopp te och tjötade en massa . Isolde följde efter frej hela tiden medans han försökte gömma sig för henne :P haha
Min flicka går enormt mycket nu och så ville hon prova sina skinn stövlar haha så söt hon är !
Jag har jobbat idag från 7-14:00 .. jätte skön pass måste jag säga ! Imorgon så jobbar jag från 7-15:30 och då ska jag stå i matsalen .. hehe min favo plats :P När jag kom hem från mitt jobb så sökte jag lite jobb måste ju ha ett jobb efter denna vikariaten om dem ej förlänger den .. något som jag verkligen hoppas på att dem gör !! Trivs jätte bra och det är så nära från vårt hem också. Jag jobbar med en jätte skön och rolig tjej som heter Sofia haha fan va hon är rolig alltså . Om vi jobbar ihop så är det bara garv attacker hela dagen lång haha .. det blir ju så himla skön arbets stämning och på samma gång så flyger tiden förbi när man har skoj =) Det jobbar jätte många ungdomar där så man har alltid skoj på jobbet .. plus i kanten ;)
Dagens bild:


Nybadad flicka som blev badad av sin mormor =)


Har funderat väldigt mycket och denna helgen eller nästa så skulle jag vilja åka till Borås djurpark så att Isolde får träffa en massa med djur. Hon ÄLSKAR verkligen djur och det skulle hon nog tycka att det var jätte skoj!
Får se hur det blir men det ska bli av iaf =) Snart fyller min älskade mamma år också =)
Den 13:e Augusti får se vad jag hittar på för något kul för dej min lilla mamma .
Älskar dig enormt och må du leva i tusen år ! <3
Aja mina kära vänner nu ska jag ta och surfa runt och sen är det dags att nanna kudde !
Ha en underbar kväll God natt !

Familje Söndag

Kommentarer (0)

2010-07-18 @ 21:09:25

Hej hej !

Här sitter lilla jag och varvar ner lite =) Vi har varit på en långpromenad och så stannade vi till för att köpa glass och för att leka i lekplatsen . När vi kom hem så fyllde vi på Isoldes pool och så fick hon bada en massa med Richard.
Hon har lekt en massa idag så nu är hon jätte trött vilket känns skönt för mig eftersom jag vill lägga mig tidigt.. ska upp 6 ! Kommer jobba hela denna veckan och imorgon så slutar jag 14:00 =)
Då ska jag hitta på något med mamma hon måste sakna sin lilla flicka något enormt .. det är första gången som hon har varit utan att träffa Isolde på 4 dagar!
Dagens bilder:











































Vet ej om jag har berättat detta innan men jag ska börja läsa religion nu till hösten (Komvux). Tog en kurs i taget så att jag kan satsa på en kurs och få bra betyg i det =) Finns ju inget att stressa för jag är ju trots allt bara 21år så jag har all tid i världens för att fundera vad jag verkligen vill plugga till.. har ej kommit på det ännu!
Men det är ju inget som man kommer på över dagen det är nog flera som är i min sits. Men just nu känner jag för att plugga lite små kurser och jobba då så klart =)
Aja mina kära vänner hoppas att ni tycker att jag är duktig för det tycker jag iaf =) Haha
Ha en underbar lördag .. KRAM!

Världens bästa Svärföräldrar !

Kommentarer (0)

2010-07-16 @ 21:02:03

Tjena tjena !

Här sitter lilla jag i köket och bloggar. Underbar kväll och dag har det varit idag. Min lilla Isolde sitter i sin matstol och äter lite blåbär och jordgubbar .. nyttigt och gott !
Känner mig fruktansvärt bortskämd idag.. jag träffade min svärmor som hade present till oss. Jag fick en jätte fin Ed Hardy skal som jag hade lagt upp på min blogg när jag precis fick min Iphone .. asså tack så jätte mycket !
Är jätte glad nu :D haha
Isolde fick en liten pool som vi ska sätta upp imorgon om det ej regnar då =) Och så fick vi jordgubbar, fotpump och en flaska vin så att jag och Richard kunde ta oss ett glas sen när Isolde har somnat för idag ... mysigt !
Vi blir jämt bortskämda av våra familjer som ni kanske har läst flera ggr i min blogg när jag skriver att vi får en massa grejer.. vet inte riktigt vad jag ska säga än TACK SÅ MYCKET !

Bilder från veckan :

Richard och Isolde hälsade på när jag hade lunch =) Blev JÄTTE glad !

Jag och mamma stannade till på en lekplats och lekte lite med Isolde!









Visst blev det en mer Camilla telefon nu ??!

Idag så var jag ledig känns jätte skönt faktist ! Gick upp klockan 07:00 och var jätte pigg så jag väckte richard vid 8-tiden hihi :D Lite små busigt så där ! Sedan vid 9 Så vaknade vår lilla tjej då som är så snäll =)
Nu så tvättade jag hennes lilla rumpis och ansikte och så tog jag på henne rena kläder och så ligger hon just nu och dricker sin välling så hon kommer säkert sova när jag är klar med mitt inlägg. Då går jag och tar bort hennes nappflaska och ger henne sin napp bara och så sover hon tills imorgon . Vi har en väldans tur att hon är en sån snäll bebis! Förr brukade jag alltid vagga henne men det vill hon inte bli längre utan hon vill dricka sin flaska själv och sedan sova!
Om en halvtimma så kommer min älskling hem och jag har varit och köpte lite mys för ikväll . Så jag ska duka fram lite popcorn och godis och så vårat vin då =) Bättre kväll kunde vi ej ha fått !
Funderar på att duka fram i vår trädgård det är ju så varmt och skönt ute ! Aja får se hur det blir =)
Ha en underbar Fredagskväll!



ZzZzZz

Kommentarer (0)

2010-07-13 @ 20:52:14

Hej hej !

Här sitter lilla jag och varvar ner =) Har jobbat från 7-16:30 och sedan så åkte jag och hämtade min lilla prinsessa.
När jag kom hem började jag städa här hemma och damsög osv. Sedan så tog jag och Isolde en mellan mål och så badade jag henne och nu ligger hon och sover som en liten ängel =) Jag har en sån snäll flicka som sover hela natten sen hon var 4månader gammal. Juste imorgon så ska Richard på en jobb intervju.. önskar dig all lycka ! =)
Jag har tänt lite levande ljus och tagit fram mina kakor som jag bakade i helgen så nu ska jag mysa här framför tvn och vänta på att Richard ska komma hem . Misstänker att jag kommer somna jätte tidigt idag är mega trött !
Imorgon så ska jag stå i Matsalen som tur är då står man bara i kassan och förbereder hela matsalen och all sallad osv. Slutar 16 och så jobbar jag bara Torsdag och sen är jag ledig . Behöver verkligen lite ledighet då ska jag sova ut ordentligt!
Var tvungen att ta en bild =)

Hon ser så fridfull
Ha en bra kväll och godnatt alla!

Work

Kommentarer (0)

2010-07-12 @ 22:47:02

Hej hej mina kära läsare !

Här sitter lilla jag med en jätte pigg tjej ! Det är nog värmen skulle jag tro som gör att hon ej vill sova.. men det förstår man ju för jag själv håller på att dö just nu av hur varmt det är!
Hur som helst så har jag jobbat idag .. skulle vara ledig egentligen men jag hoppade in som extra =) Snäll jag är va?
Och nu har jag hela veckan framför mig med jobb .. skönt ! Älskar att jobba .. och hatar att vara hemma blir deppig av det. Richard jobbar från 16-21:00 och jag slutar 16:30 så Isolde är med mina föräldrar i endast 1timma och sedan så kommer jag upp till dem =) Perfekt så som vi har det just nu !
Jag skulle ha gjort 20 tiger kakor idag men jag kollade fel på receptet så jag fick slänga alla mina tiger kakor för jag la i alldeles för mycket mjöl hahahahaha =/ Dem var sten hårda när dem var " klara "
Mina föräldrar hade en liten present till Isolde idag .. så söta dem är va ?
Dem hade köpt ett par jätte söta rosa strumbyxor med några fåglar på och en Bamse klänning och världens sötaste cardigans med rosor på . Tack så mycket ni är bäst på alla sätt ! Skämmer bort sitt barnbarn på alla sätt och ställer alltid upp ... jag har allt fina föräldrar och det tackar jag för =)
Isolde badade idag också i den stora poolen idag med min pappa =) Hon tyckte ju att det var jätte kul och så sparkade hon runt med sina ben . Det var det som hon fick göra när hon var mer bebis när vi gick på babysim. Synd att dem inte har kvar babysim här i kärra ... dåligt tycker jag !
Dagens bilder:

Isolde nybadad med sin nya klänning =)





Pappa och Isolde badade idag =)



På min kvällspromenad så såg jag en jätte söt bambi

Min Busunge <3


Nu ska jag sova för jag måste upp vid 6 tiden imorgon. Är mega trött! Eller aa jag får iaf försöka få Isolde att somna så att jag kan gå och lägga mig .

Sov gott alla !

Lördaaaag

Kommentarer (0)

2010-07-10 @ 21:12:13

Hejsan hejsan !

Igår så var ju jag ledig som jag hade skrivit innan på mitt förra inlägg och då tog jag en promenad med Isolde upp till mamma där vi åt grillad kött med färsk potatisar och en massa sallad =) Så gott !
Min mammas kompis var där också och hon är ju hur gullig som helst.. hon hade köpt en jätte fin klänning till Isolde.. Tack så mycket rara och söta Maria ! =)
Isolde hittade på en massa bus som vanligt uppe hos mamma här kommer lite bilder från i Fredags:
Fredag












Busfian förstör mormors blommor som vanligt !



Att leka med vatten är ALLTID kul ! =)



Bravo för Lera

Jordgubbsflicka<3



Jag och lille Frej



Världens bästa bror och farbror/gudfader <3


När Richard kom hem från jobbet så hade jag bakat jätte stora kakor med choklad i .. dem heter Chocolate chips eller något i den stilen kommer inte riktigt ihåg.. JÄTTE GODA är dem iaf =)
Snäll jag är va ?
Lördag

Idag så vaknade jag halv 7 och så tog jag på mig snabbt och cyklade till jobbet. Jag slutade 16:30 men det fanns inga chefer där idag så jag stack hem när jag var klar med alla mina sysslor så jag var hemma vid 4-tiden . Jag tog en dusch och så när jag kom ut från duschen så hade min älskling dukat i vår trädgård och lagat mat till oss =)
Han smörstekte färskpotatis med goda örter och så hade han gjort whisky sås med fläskfilé till.. jätte gott var det!
Efter maten så tog vi en promenad runt kärra och nu sitter jag här hemma och skriver blogg :P
Imorgon är det jobb igen samma tider och efter jobbet så ska vi åka upp till mamma och bada kommer bli så skönt! Det skulle ju tydligen vara 30grader imorgon..
Dagens bilder:


En liten flicka som vaknade på fel sida =(

Pappa Richard med sin Isolde

Hihi =)


Isolde och Richard kom och besökte mig idag på mitt jobb också när jag hade min lunch rast. Då satt dem med mig på ute serveringen.. det var jätte kul att dem kom förbi så att jag kunde pussa på mina två älsklingar lite och få motivation och krafter för att jobba :P Haha
Dem på mitt jobb tyckte att Isolde var så söt . Och hon är så duktig hon går mer och mer. Hon har börjat springa och så slänger hon sig på golvet när det blir för snabbt haha.. min sötnos!
Aja mina kära vänner det var allt som jag hade att berätta för er.
Ha en underbar kväll och så hörs vi imorgon !

Middag =)

Kommentarer (0)

2010-07-08 @ 21:08:01

Tja tja !

Idag har jag jobbat från 7-16:00 och är ledig imorgon WOHO! haha fast jag ska ju jobba hela helgen =/
Efter jobbet så handlade jag jätte snabbt i Ica för jag hade bjudit mina svärföräldrar över middag idag =) Bosse tog med sig en cykel till mig som han har grejat och lagat .. tack så hemskt mycket så på lördag och Söndag ska jag cykla till jobbet hade jag tänkt mig! =)
Jag och Marie lyckades betala kryssningen också det var lite svårt men vi lyckades . Längtar så mycket!!
Miami och Väst Indien här kommer vi :D haha
Min lilla prinsessa kan ju gå nu kan man ju säga . Hon kan ta hur många steg som helst nu .. så himla stolt över min lilla stjärna ! Fantastiskt att se sitt barn utvecklas och se hur mycket hon är med nu. Älskar min lilla flicka så mycket!
Kan redan se en bild på mig, Richard och Isolde på fina middagar på kvällarna när vi är på kryssningen.
Dagens bilder:


Farmor läser en saga för sin lilla Isolde <3

Farmor hade med sig en massa jordgubbar till sin lilla docka =)


Nu sitter jag bara och väntar på att min älskling ska komma hem =) Han har jobbat så mycket nu dem senaste två dagarna så jag har köpt lite mys för ikväll .. hans favorit choklad med sura godisar till ;)
Jag har hunnit städa här hemma idag och tvättat en tvätt så jag kan slappa lite imorgon på min lediga dag.. smart va? haha
Nä men jag och Isolde ska träffa Isoldes gudmor imorgon så jag slipper stressa iaf :)
Aja ha en underbar kväll allesammans!

Working Giiiiiirl

Kommentarer (0)

2010-07-07 @ 21:14:22

Hej hej mina kära vänner !

Här sitter lilla jag och väntar på att Richard ska komma hem =) Isolde har precis somnat och jag skulle också kunna somna just nu är jätte trött ! Har jobbat i 9 timmar och sedan så var jag på en promenad med mamma och Isolde. Fick åka och hämta mina nycklar på Richards jobb också.. glömde att ta med mig dem idag .. hade så bråttom på morgonen :P Hur som helst när jag väl kom hem så målade jag och Isolde med vattenfärg =) Hon tyckte att det var jätte spännande och kul ! Min lilla sockertopp ! =)
Efter att vi hade målat och busat så lagade jag thai wook och så bakade jag några kakor för att vänta på Richard med lite gott . Han ska nämligen åka och jobba igen klockan 23:45.. stackars älskling!
Dagens bilder :







Mina kakor med choklad bitar i =)
Lite missformade dock


Juste mina kläder kom idag också. Är jätte nöjd med exakt ALLTING! Nu måste en snygg bikini inskaffas bara :P
Kommer känna mig så fin med mina nya kläder på kryssningen ... Längtar !! =)
Aja nu ska jag lägga i nudlarna som ska vara till thai wooken.
Ha en mysig kväll!

Kvällsmys

Kommentarer (0)

2010-07-06 @ 20:55:13

Hej hej alla där ute =)

Min lilla prinsessa somnade precis så jag har tagit fram mys till mig och Richard han slutar klockan 21 idag =)
Skönt att Isolde somnade tidigt idag för jag måste ju upp klockan 6 imorgon för att jobba så jag vill lägga mig tidigt idag. Idag lagade jag en jätte god pasta rätt. Det var kött som jag hade strimlat och stekt så det blandade jag med grönsallad och pasta och så la jag i soltorkad tomatsås .. jätte gott verkligen !
Hoppas på att mina kläder ska komma imorgon också =( Aja det gäller att ha tålamod.
Jag , mamma, Isolde och Frej var på en kvällspromenad förut. Vi stannade till på en lekplats så att Isolde fick gunga och leka i sanden lite. Hon höll i Frejs koppel också medans hon satt i vagnen och det tyckte hon var hur kul som helst och bara garvade ihjäl sig den lilla busfrön !
Dagens bilder :


Haha jätte glada =) Mamma och Isolde <3

Min solstråle =) Alltid så glad min lilla älskling!



Jag =)

Jag och min Prinsessa ! <3



Leker i sandlådan =)



Mi Chiquitita eller Mi Golita


Snart är min Älskling hemma känns skönt för jag kommer äta upp godisen snart :P Är en godis monster !
Skulle ha åkt och tränat idag men jag orkade verkligen inte det .. Får ångest varenda gång det blir så här men så blev det iaf.. få ta det senare i veckan kanske på fredag då jag är ledig =)
Ha en underbar kväll med era nära och Kära !

Dagisdags

Kommentarer (0)

2010-07-06 @ 11:30:46

Hej hej !

Här sitter lilla jag och är ledig idag =) Isolde ligger och sover och Richard läser . Vi har precis varit och kollat på hennes dagis som heter Filuren =) Hon ska börja där den 16:e Augusti så mina föräldrar + min bror följde med eftersom jag och Richard jobbar så kommer det vara någon av dem som kommer få hjälpa till någon dag för att hämta henne osv. Är jätte glad av att mina föräldrar hjälper oss så mycket och att dem bryr sig så mycket om Isolde <3
Hur som helst så verkade dagisen jätte bra. Den är bäst i Kärra så det blev man glad över att höra eftersom det finns massa med nybyggda dagisar här i närheten och jag trodde ju att dem var bättre än den som hon ska börja i. Personalen har jobbat där i 14år så dem vet hur allt ska gå till och alla är utbildade. Dem brukar vara ute jätte mycket och det tyckte jag om att höra eftersom jag tycker att det är viktigt med att barn ska kunna leka ute och få frisk luft! Det är 18barn som dem tar emot och det är 4personer som jobbar alltid där. Dem ända små barnen som går där är Isolde och en som heter Ella som är "bebisar" medans dem andra barnen är 1år äldre om inte flera år äldre än Isolde och Ella. Dem sa att dem äldre barnen var jätte snälla mot dem yngre och att dem brukade lära dem att ta på sig kläderna och en massa annat :P Kul för då kommer Isolde lära sig av dem äldre barnen en massa bus + annat =) Dem sjunger 3ggr om dagen och äter 3måltider om dagen och så får dem sova i en halvtimma . Jag tyckte om stället jätte mycket faktist så det känns bra att hon har hamnat där. Det känns som om hon kommer vara i trygga händer om man säger så .
Dagens bilder :







Aja ska ta och vila mig lite här i soffan medans Isolde sover . Vi gick upp klockan 7 idag så lilla skruttan var jätte trött!

Ha en underbar dag!

Tankar

Kommentarer (2)

2010-07-04 @ 22:44:59

Hej hej mina kära gottegrisar !

Var ute och gick med mamma och Isolde. Vi var ute och gick i en och en halv timma bra för mina ben ;) Vill få lite muskler på benen tycker att det är jätte fint ! Mina armar har redan små muskler och likaså magen så dem behövs ej tränas fast ska nog ta och åka till gymmet på Tisdag då jag är ledig och träna lite.. tycker att det är jätte fint att ha en fast och lite små muskler på kroppen. Är trött på att höra alla tjocka tjejer säga att det är så fult med smala och vältränade tjejer... tror att dem bara är avundsjuka för dem aldrig kommer bli små och nätta :D haha eller vad säger ni?
Bryr mig inte om andras kroppar men jag själv vill leva ett sunt liv med träning och god mat =) Man ska ju inte svälta sig eller gå på idiot dieter som finns nu förtiden. Men eftersom jag är kock och har läst jätte mycket om livsmedel och olika dieter osv så vet jag vad som är bra och dåligt. Jag har iförsig en väldans tur att jag kan äta vad som helst utan att bli tjock och det är jag tacksam över. Förr så såg jag detta som en nackdel då jag alltid ville gå upp i vikt och det slutade jag vilja nog för några veckor sen bara. Det har varit jätte kämpigt att få höra andra kommentarer om att jag är smal och bla bla bla. Jag menar om  jag skulle gå fram till en tjej som är överviktig och säga : Gud vad du är tjock !
Öhh det är välla klart att hon skulle bli ledsen . Det är samma sak med oss smala människor. Jag har det i mina gener har en kusin som är modell och är jätte smal (smalare än mig) och hon är nog den ända som förstår mig. Alla ni som läser tänker säkert men herregud att vara smal är inget att klaga på ?
Jag tycker att man inte borde kommentera andras kroppar överhuvudtaget om inte det är något positivt.
Det känns som om jag har lärt mig att tycka om mig själv och min kropp. Jag känner på något konstigt sätt att jag har fått jätte bra självförtroende .. jag har ej svårt för att prata med nytt folk eller över att visa mina ben tex. Något som jag ALDRIG skulle ha gjort innan för jag skämdes så mycket över mina smala ben.
Men jag har märkt att tjejer har en tendens att dra ner varandra ?! Varför ?! Förstår mig inte på detta.
Jag själv kan bara sitta och beundra fina/vackra/snygga tjejer och tänka gud vad vacker hon är och så kan jag säga till Richard typ :
- Oj vilken fin kropp !! Eller gud vad vacker hon var.
Men jag skulle aldrig gå runt och säga till en tjej Gud vad smal du är! Är du nöjd med din vikt? Eller tvärtom till en mullig tjej. Det var en period som jag ville operera mina bröst också...
Jag skulle nog göra det ifall jag hade haft pengarna i handen utan att tveka faktist.(Så jag är glad att jag ej har pengarna) Men jag har börjat tänka också på att jag är en mamma och måste visa min dotter att jag är en förebild. Vad ska jag säga till Isolde om hon kommer och säger sen när hon blir äldre :
-Mamma jag vill operera min näsa ? (Eller vilken kroppsdel som helst)
Då kan jag inte svara Du är vacker precis som du är ! (Om jag är opererad)
Jag trakar verkligen inte ner på personer som har opererat sig eftersom jag själv har tänkt på operation och det kan fortfarande komma upp i mina tankar.
Det jag vill komma fram till är att man borde tänka sig för innan man säger något till någon annan.
Och att vi alla är vackra oavsett hur vi ser ut eftersom vi har en insida också. Utseende är inte allt det finns så mycket mer som är viktigare som att bygga upp sitt självförtroende så att man kan leva ett normalt liv utan att känna av en massa komplex.
Låt ingen dra ner dig för du är vacker precis som du är ! Det är min nya motto :)
En bild på mig utan smink och i shorts :)
God natt mina vänner!

Söndag = Beställning

Kommentarer (0)

2010-07-04 @ 18:06:35

Hej hej !

Fick en rejäl sovmorgon idag . Isolde somnade klockan 1:00 igår så hon vaknade inte förens klockan 11 idag. Så jag känner mig helt utvilad och det känns skönt för imorgon är det dags för att börja jobba igen =)
Jag har städat och tvättat här hemma. Och så lagade jag rökt lax idag med kokt potatis och grönsallad till . Richard äter ju inget från havet förutom rökt lax som han har börjat gilla nu .
Isoldes farmor kom förbi och hämtade Isolde och var ute på en lång promenad med henne. Och hon hade med sig en present till Isolde och det var en rosa regn kläder <3 Så sött !
Jag har beställt lite kläder också här kommer bilder på dem :

Sweet SEK 299, Nelly  Shoes - NELLY.COM Almond SEK 199, Nelly  Shoes - NELLY.COM Angel Dress SEK 259, Jeane Blush - NELLY.COM Monica Frill Sleeve Dress SEK 139, TFNC - NELLY.COM Rose Leggings SEK 49, Purple - NELLY.COM Pearly Top SEK 199, Vila - NELLY.COM Merri smock tube SEK 159, Serious Sally by Rut m.fl. - NELLY.COM Felicia SEK 149, Nelly  Shoes - NELLY.COM
Och så var det en till klänning som jag inte kan hitta bild på igen .. Hmm.. Hur som helst så var den jätte fin med öppen rygg =)
Dessa kläder hade jag tänkt att ha med mig på kryssningen. Den vita toppen passar jätte fin med ett par ljusa jeans shorts under =) Hoppas att ni tycker att jag har någorlunda bra smak :P
Aja ska ta och vila mig nu framför tvn !
Ha en underbar dag!

30 grader =)

Kommentarer (0)

2010-07-03 @ 23:51:01

Hej hej !

Här sitter lilla jag i vardagsrummet med Richard och Isolde =) Vi har varit uppe hos mina föräldrar idag och vi blev bjudna på middag. Det blev grillat kött med potatis och vitlök sås och en massa sallad till .. det var verkligen jätte gott! Det är min favorit rätt! Mamma hade köpt som vanligt jordgubbar till sin lilla ögonsten =) Isolde badade idag också =) Min lilla flicka fick även en glass idag av en som jobbar på Sibylla ,hon blev jätte glad min lilla sötnos ! Sedan efter att vi hade varit hos mina föräldrar så tog vi en lång promenad och så träffade vi på en lilla syster till Richard vän som har en jätte söt flicka som heter Alicia =) Hon var idag vid Centrum med sin faster . Och gud vad söt hon var verkligen ! Isolde fick en puss av henne haha jätte söta var dem verkligen.
Dagens bilder :










Richard med min far <3

Pappa fixade drinkar till sig själv och till Richard =) Gissa om Richard var glad? haha

Fick fixa en liten "Drink" till Isode. Det blev juice och så dekorerade jag hennes glas med en drink pinne + en jordgubbe och så en sugrör till =)

Njuter av solen







Så söta =)

Min älskling tog en bild på mig =)


Juste glömde att berätta att Isolde fick en jätte fin present igår av sin farmor och farfar =)
Det var ett par läder stövlar till hösten också en jätte söt liten rockig kjol.
Nu är Isolde jätte trött verkligen så jag ska ta och byta hennes blöja och ge henne sin godnatt välling =)
God natt!

Äntligen Fredag !

Kommentarer (0)

2010-07-02 @ 21:16:17

Hej hej mina underbara läsare!

Ursäkta min dåliga uppdatering men har jobbat en massa och sen när jag väl har varit hemma så är min tid bara för Isolde. Men hur som helst så sitter hon just nu brevid mig och kollar på Family Guy haha så söt är hon verkligen! Skönt att det är Fredag för nu är jag ledig i två dagar =) Gött !
Gårdagen:

Igår så jobbade jag från 7-15:30 och då stod jag i matsalen brevid Sebastian som skulle visa mig hur allt gick till. Det var jätte kul faktist för jag stod i kassan och tog emot alla gäster med ett leende =D haha.
Jag åt en jätte god pasta till lunch och så tog jag en fanta till. Sedan så åkte jag och hämtade Isolde hos mina föräldrar där jag hittade henne ute i deras trädgård badandes och helt glad!! Haha hon var inte ens glad över att se mig =( När jag kom hem så vek jag en tvätt och sov medans Isolde sov middag. Sedan så gick vi på en promenad för att möta Richard för vi skulle handla lite gott.
Idag:

Idag så började jag 7-15:30 och tog hand om matsalen helt själv likaså med salladsbuffén och allt annat. Det var kul för jag älskar att jobba självständigt. Vi åt lunch och frukost utomhus så klart =) Underbart med detta fina vädret!
Sedan så gick jag och hämtade Isolde som var hos sin farmor och farfar. Hon hade varit ute och gått med Isolde i två timmar och så hade hon fått en massa jordgubbar också =) När jag väl kom hem så somnade Isolde så jag la mig i soffan och kollade på Brasilien-Holland.. Gött att Brasilien åkte ut! Hejar verkligen på Holland =)
Men ikväll så hejar jag på Ghana !! Jag sitter just nu här i soffan med Isolde och väntar på att Richard ska komma hem. Vi ska äta pannkakor ikväll med grädde och jordgubbs sylt.. mumsigt ! Juste dagens HÖJDPUNKT idag var att Isolde kissade i sin potta =) Jag är så stolt !!
Bilder från igår och idag :



En trött Camilla utanför vår dörr =/


Dagens bilder



Soligt

Kommentarer (0)

2010-07-01 @ 09:33:00

Hej hej ! Här sitter jag på jobbet och solar mig! ruskigt varmt ute skönt.. Slutar 15:30 idag så skönt. aka skriver ett riktigt inlägg från datan ikväll! Ha en underbar dag!